«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ...






ΕΔΩ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ CABAL NA METAΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΟΛΑΣΗ, ΕΝΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ:


Quintesseele Q20Έχουμε να κάνουμε με έναν αόρατο εχθρό (ποιο είναι το όπλο της CABAL?) “GRsubs”





ΚΙ ΕΔΩ, ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ CABAL ΚΑΙ ΠΑΝΤΌΣ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ:



Korina Lymnioudi: Συνέντευξη με εκπρόσωπο των Q!

 






ΔΕΝ..... ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΜΩΣ.. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ... :



uhutvΓέροντας Γαβριήλ Μήνυμα σε όλους τους Ανθρώπους Ποια είναι η Αλήθεια για τον Κοροναϊό
 







uhutvΚαλημέρα σκέψεις και κομμάτια του παζλ
 





Σημειώσεις ιστολογίου:

1. Οι δύο τελευταίοι Έλληνες youtubers -η Κορίνα και ο  uhutv- είναι ό,τι εμπιστεύομαι περισσότερο το τελευταίο διάστημα στο youtube. Και όσοι έχετε το υπόβαθρο επί συναφών θεμάτων, αλλά ΚΑΙ την απαραίτητη πείρα με ανθρώπους, έστω κι αν δεν τούς έχετε συναντήσει προσωπικά, μπορείτε να καταλάβετε κάποιος αν είναι καλό παιδί με καλές προθέσεις. Τα δυο αυτά παιδιά λοιπόν.. τα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

------------------------------------------------

2. Με τον συνεντευξιαζόμενο στο βίντεο "Συνέντευξη με εκπρόσωπο των Q" είναι το πρόβλημα..
..για τον οποίο δεν έχουμε αντίρρηση ότι σχετίζεται με το προφίλ  QAnon Gr Πεμπτουσία Ψυχής - Quintesseele στο facebook. Αμφιβολίες έχουμε για το πόσο πραγματικά σχετίζεται με τους QAnon των Ηνωμένων Πολιτειών αυτός ο λογαριασμός του φέισμπουκ. Μπορεί να είναι απλά ένας τυχοδιώκτης ο διαχειριστής του -πιθανότατα ο συνεντευξιαζόμενος- ο οποίος σφετερίζεται το αμερικανικό κίνημα, εφόσον μελέτησε πρώτα καλά όλο το ιδεολογικό υπόβαθρο των QAnon. Μάς οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα (περί τυχοδιώκτου) κάποιες προχειρότητες, όπως και κάποιες άλλες λεπτομέρειες:

α. Στην Αμερική πολλοί άνθρωποι, όπως τα εγγόνια του JFK, βγαίνουν και λένε ανοιχτά ότι είναι ενεργά μέλη του κινήματος QAnon. Γιατί λοιπόν αυτός ο κύριος, στο βίντεο της Κορίνας, δεν μάς δείχνει το πρόσωπό του;

β. Είναι απαράδεκτο να έχουν στην σελίδα τους το βίντεο της παρούσας ανάρτησης, με τίτλο " Έχουμε να κάνουμε με έναν αόρατο εχθρό...", έχοντάς το επαναφορτώσει στο δικό τους λογαριασμό, χωρίς να αναγράφεται πουθενά ότι προέρχεται από τον λογαριασμό της vasoula2908, η οποία έκανε και την μετάφραση.

γ. Στο βίντεο της Κορίνας, ο καλεσμένος της λέει ότι έχει προσκληθεί και σε συνέντευξη από τον Νίκο Γκόνο, τον διαχειριστή του ιστολογίου 'Κατοχικά Νέα'. Χωρίς αμφιβολία, επειδή αναγνωρίζεται αμέσως η φωνή, πρόκειται για την ανάρτηση "Stranger-Συνέντευξη με ενα μασόνο". Μάλιστα το όνομά του είναι Απόστολος. Ο Διόδοτος δεν θορυβείται καθόλου με τον χαρακτηρισμό "μασόνος", και όσα ακούγονται από αυτόν είναι ενδιαφέροντα. Απλά, άλλο ένα κρύψιμο του προσώπου, δεν μάς αρέσει. Ενώ όταν είχε πρωτογίνει η ανάρτηση, υπήρχε βίντεο με το πρόσωπο του συνεντευξιαζόμενου. Για να μην γίνομαι και πολύ κακός, θα πω ότι ίσως αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι στο βίντεο ήταν κακή η ποιότητα ήχου και ο διαχειριστής ιστολογίου, προς χάριν αναγνωστών, μπόρεσε να επαναφορτώσει την συνέντευξη με διορθωμένο τον ήχο, μόνο ως soundcloud (ηχητικό αρχείο).

Εν κατακλείδι, τα αρνητικά σημεία αρκετά (και δεν είναι μόνο αυτά που γράψαμε), για να αμφισβητηθεί, όχι η τιμιότητα, οι προθέσεις και ο πατριωτισμός του συνεντευξιαζόμενου, αλλά η πραγματική του σχέση με τους Q.

------------------------------------------------ 


3. Στο βίντεο με τίτλο "καλημέρα, σκέψεις και κομμάτια του παζλ", ακούμε σε κάποιο σημείο για κάτι "μεταλλικούς ήχους". Τούς άκουσα κι εγώ την ίδια νύχτα και ώρα. και έκανα την σκέψη πως "κάτι περίεργο έρχεται", δεδομένου ότι δύο νύχτες πιο πριν είχα ακούσει και άλλους, διαφορετικούς ήχους, όπως σάς είχα πει εδώ, στο αρχικό σχόλιο.

------------------------------------------------ 

4. Τον γέροντα Γαβριήλ τον συνάντησα και εγώ τρεις φορές. Είναι συγκλονιστική η δύναμη που έχει μέσα του, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Στο σημείο που λέει ότι μέσω διαφόρων προϊόντων και τροφών καταναλώνουμε ίνες από ανθρώπινα έμβρυα, έχει απόλυτο δίκιο. Η σατανολατρική ελίτ, σίγουρα καθοδηγούμενη από τις οντότητες που την εξουσιάζουν, έχει σκοπίμως οδηγήσει εμάς, να κανιβαλίζουμε χωρίς καν να το έχουμε πάρει μυρωδιά. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να μάς χαμηλώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις δονήσεις μας. Κατάφεραν να χαζέψουν κυριολεκτικά το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, κατάφεραν να το καταστήσουν αχρείο, και προς τη φύση και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Και πολλά πολλά άλλα, που σίγουρα τα καταλαβαίνετε, με κυριότερο εξ αυτών την απώλεια της πνευματικότητας μέσω της ασβεστοποίησης της επιφύσεως.

Στο 6:58 του ίδιου βίντεο, ξεκινάει η περιγραφή κάποιων θεμάτων από τον uhutv. Ακούστε και αυτά προσεκτικά μέχρι το τέλος.


Καλή Κυριακή


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



16 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι πρεσβεύουν οι Q αλλά αν νομίζουν ότι ο Τραμπ είναι φιλοζωος ή φιλάνθρωπος τότε μιλάμε για το ανέκδοτο του μήνα...

    Απροσαρμοστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι ρε φίλε, δεν υπάρχει άνθρωπος με εξουσία που δεν κοιτάει την πάρτη του,σε όλη την γνωστή ιστορία οι άνθρωποι με εξουσία που ήταν φιλάνθρωποι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Κώστα είσαι από Ταύρο ή συμβολίζει κάτι άλλο το ΤΑΥΡΟΣ;
      Απροσαρμοστος

      Διαγραφή
    2. Aγαπητέ,

      γέλασα προηγουμένως, όχι γιατί συμφωνώ 100% σε αυτό που είπες, αλλά επειδή το είπες χαριτωμένα. Γιατί μην ξεχνάς ότι μιλάς με τον πιο θερμό υποστηρικτή του Τραμπ, από όλα τα πατριωτικά ιστολόγια. Κι αυτό όχι τώρα τελευταία, που τα γκαβάδια γύρω γύρω μόλις άρχισαν να ξυπνάνε από την μ@λακία που τούς έδερνε μέχρι τώρα και τον πολεμούσαν. Τον Τραμπ τον παρακολουθούσα από το 2015 και με το που έβαλε υποψηφιότητα τον υποστήριζα σφόδρα.
      Κατανοητότατη και λογικότατη σκέψις ότι "ένας τέτοιος μπίζνεσμαν, σιγά.. τί φιλοζωικές και ανθρωπιστικές ευαισθησίες νά 'χει..".
      Μην ξεχνάς όμως ότι, από όποιο έστω προνομιακό επίπεδο, δεν έπαψε ποτέ να είναι εργατικός, σκυλί! και με λαϊκή σκληρή και κάθετη γλώσσα. Λατρεμένος στο άνω του 60% Αμερικανών της Κεντρικής Αμερικής και του Νότου, οι οποίοι έχουν ίδιο χαρακτήρα με αυτόν, απέχθεια για την πολιτική, αγάπη στην οικογένεια, τη γη τους, τα ζώα τους, τον Θεό, και θα υποστηρίξουν στις εκλογές αυτόν που θα τους διατηρήσει το ψυγείο γεμάτο.

      Συνεπάγεται λοιπόν, ότι με τις πενιχρές έστω ευαισθησίες στα θέματα που έθιξες, έχει πάντως την ειλικρινή κατανόηση και την ταύτιση με αυτό το είδος ανθρώπου που έχει ιεροποιήσει αυτές τις πέντε βασικές του αρχές.

      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  2. https://qthefall.com/the-fall

    Καλός σας βρήκα...είπα να περάσω και από εδώ μια βόλτα...:D

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://scripta---manent.blogspot.com/2020/04/blog-post_51.html
      μην ξεγελαστείτε από κανέναν παραμορφωμένο οικουμενιστή όπου ναναι
      Βρεττανοί έκαψαν κεραία 5τζι οδύσσεια τιβι
      έχουν αρ\ όχι σαν εμάς...

      Διαγραφή
  3. Οι Q που ντεμέκ θέλουν να μας απαλλάξουν από τους Cabal, κάνουν λόγο συνεχώς για storm.
    Στο μυαλό μου έρχεται η "δαιμονική μπόρα" του Οσίου Παϊσίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν χρειαζόμαστε τους Q. Έχουμε την Ομάδα Έψιλον, γρήγορη σάν αστραπή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑς ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΝΑ ΜΑς ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΤΟΥΣ ΔΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ" ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΓΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΙΣΧΥΡΑ ΛΟΜΠΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ , ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ" ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΑ ΘΥΜΩΣΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΔΩ
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μας ΔΠ,

      Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από σημειώματα αν το πρόσεξες, για να σάς βάλω να σκεφτείτε, όπως και έκανες. Και φυσικά δεν είμαστε και εντελώς σίγουροι ότι ο κυριος αυτός απέδωσε το ιδεολογικό πλαίσιο του κινήματος Q, όπως ακριβώς μπορεί να είναι. Μην ξεχνάς επίσης ότι έχω πει δυο τρεις φορές στο ιστολόγιο, ότι στο θέμα Q, πάμε ψηλαφιστά, φιλτράροντας τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες, ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο άλλης μιας συνωμοσιολογικής μπαρούφας τύπου "Ομάδα Ε" της δεκαετίας του '90, δημιουργημένη κι αυτή από το ίδιο το σύστημα που μάς καταδυναστεύει έως τώρα. Και αυτό ακριβώς είναι και το σκεπτικό της παρούσης αναρτήσεως.

      Διαγραφή
    2. ΥΓ,
      Επίσης, το συγκεκριμένο βίντεο είναι το 5ο κατά σειρά βίντεο της Κορίνας που βάζουμε, και το οποίο αφορά το θέμα Q. Και για λόγους συνέπειας, αλλά και περιέργειας του κόσμου, έπρεπε να συμπληρωθεί.

      Διαγραφή
    3. ΟΚ το δέχομαι γιατί θύμωσα πολύ ειδικά όταν η κοπελιά τον ρώτησε κάτι για τους Έλληνες και απάντησε πλαγίως, απαξιωτικώς αλλά και σαφώς ότι είμεθα Βαλκάνιοι... πέρα από τα άλλα.
      Ναι καλώς κάνεις μας εκπαιδεύεις σε μια νέα μέθοδο χειραγώγησης για να κάτσουμε καλά και μέσα, σωστός..
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. Δεν σάς εκπαιδεύω-χειραγωγώ για να κάτσετε σπίτι. Αυτό είναι θέμα τού καθενός. Εγώ έχω βγει έξω 5 φορές με χαρτί έντυπο και 10 χωρίς τίποτα, στη ζούλα, και οδήγημα ή περπάτημα όχι από κεντρικές αρτηρίες, αλλά από στενάκια. Γιατί sms δεν γουστάρω να τούς στείλω. Και δεν γουστάρω, γιατί δεν μού περισσεύει κιόλας, να τούς χαρίσω 150 ευρώ. Μάλιστα, την Μ.Εβδομάδα προβλέπω να έχουμε επεισόδια έξω από εκκλησίες. Πολλοί δεν θα καταφέρουν να συγκρατήσουν την οργή τους για την παράλογη απαγόρευση των θρησκευτικών μας εθίμων. Οργή που ίσως να μην υπήρχε αν δεν έβλεπαν την ανοχή των μέσων καταστολής στα λαθροσκουπίδια που λιάζονται, βολτάρουν κατά μπουλούκια και συνωστίζονται κατά 20 και τριάντα, χωρίς αποστάσεις, στα ΑΤΜ.

      Διαγραφή
  6. Κώστα καλημέρα

    Αυτή τη κοπέλα , της οποίας τα βίντεο ανεβάζετε καλό είναι, από πριν, να τη γκουγκλάρετε, το όνομα της δηλ.
    Και θα βρείτε διάφορα .. που σε κάνουν να αμφιβάλεις για την αξιοποστία της ή τη σοβαρότητα της.
    Αυτο ειναι μια καλή αρχή για να αρχίσουμε να αμφιβαλουμε μερικοί (τουλάχιστον αφελείς !!) και για τη σωτηρια μας απο αυτή τη περιβόητη ομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την πρόταση. Την έχω πάντως εξετάσει την κοπελιά. Και τις δραστηριότητές της και τα βιβλία της. Έχει σπουδάσει Ιατρική αλλά προσανατολίστηκε στον εναλλακτικό χώρο κοσμοθέασης. Κάνει και την προσευχή της προς τον Χριστό από ότι μάς έχει πει σε κάποια βίντεο. ΄Ανετα θα την ξαναχαρακτήριζα καλό παιδί, αλλά και με μια δόση αγαθότητος. Όσον αφορά την αξιοπιστία της, δεν μάς λέει τίποτα δικά της. Αμερικανικές ιστοσελίδες ανοίγει και μάς μεταφράζει.

      Διαγραφή