«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ...



Panos Dalakas

ΕΙΔΗΣΗ ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΊΛΑΝ ΜΌΛΙΣ ΤΏΡΑ....

"Αγαπητοί φίλοι...! Κάνουμε εκκληση για βοηθεια απο την Πετρα Λεσβου και γενικοτερα απο τη δυτικη Λεσβο.Δεχομαστε εκβιασμο απο την κυβερνηση για να υποδειξουμε σημειο για να χτιστει νεα κλειστη δομη στο δημο μας. Με προσχημα τον κορωνοιο, εχουν εγκαταλειψει σε δυο παραλιες μας τυχαια κ χωρις αποφαση επισημη γυρω στους εκατο μεταναστες οι οποιοι κοιμουνται στο υπαιθρο σε παρεκκλησι και σε βαρκες κατοικων.


Η φυλαξη ειναι ανεπαρκης καθως το λιμενικο εχει τοποθετησει ενα ατομο για ολο το 24 ωρο. στην Πετρα συγκεκριμενα , ενω εχει ληξει η καραντινα αυτων των ατομων, δεν τους παιρνει η αστυνομια ως οφειλει μετα την παρανομη εισοδο τους , με αποτελεσμα να πεφτει το βαρος της φυλαξης στους ιδιους τους πολιτες με οποιον κινδυνο συνεπαγεται αυτο. 

Ο δημαρχος δεν μπορει να βοηθησει καθως δεχεται πιεσεις να υποδειξει σημειο κλειστης δομης κατι το οποιο ενεχει σοβαρο κινδυνο να ξεκινησουν παλι χιλιαδες ατομα απο τα παραλια της Τουρκιας προς τα εδω και να ζησουμε ενα νεο κυμα παρομοιο του 2015. Μετα τα γεγονοτα που εγιναν στη Λεσβο με τον αγωνα των πολιτων απεναντι στα ΜΑΤ και την απαιτηση να φυλαχθει το νησι μας και τα συνορα μας, κ μετα τα γνωστα επεισοδια στον Εβρο, η κυβερνηση μας παραμελει εγκληματικα. 

Σας παρακαλουμε να κανετε το θεμα γνωστο επειγοντως διοτι οι πολιτες θα παρουν το νομο στα χερια τους. 
Ειναι αμεση η αναγκη να φυλαχθουν τα συνορα μας και να προστατευτει το νησι δεδομενου οτι οι πληροφοριες λενε οτι ετοιμαζονται πλοια απο τα τουρκικα παραλια γεματα μεταναστες με τεραστιο κινδυνο φυσικα κ για την δημοσια υγεια λογω κορωνοιου . 
Προώθησε το σε παρακαλω !!!Ι"....

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, ουρανός, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες



 
 

7 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΊ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΗΤΟΤΑΚΟΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ΜΚΟ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΠΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...

    ΜΟΑΤΣΟ/ΜΟΑΖΖΟ/ΜΑΣΣΩΝΟΙ/ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΒΕΝΕΤΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ=ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ=TWILIGHT ΤΗΕ ΜΟVIE, AN EXETE ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΩ...

    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΔΙΚΟΙ,ΟΙ ΒΟΡΓΙΑ,ΟΙ ΦΑΡΝΕΖΕ,ΟΙ ΤΖΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΙ,ΟΙ ΠΑΛΛΑΒΙΤΣΙΝΙ,ΟΙ ΤΕΟΝΤΟΛΙ,ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΗΣΑΥΡΊΖΟΥΝ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Η ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΘΩΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΙΑΡΗ ΧΑΖΟΥΛΗ ΣΕΜΝΟΥ ΒΛΆΚΑ.
    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΔΙΑΟΛΑ Η ΥΨΙΠΥΛΗ...
    ΚΙ Η ΕΤΕΡΑ Η ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ...Η ΓΙΑΝΝΑ ΣΑΤΑΝΑΚΗ/ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝ ΛΑ ΒΕΎ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ.

    ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ " HOTEL CALIFORNIA " ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΆ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ....
    ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΝΩΘΕΝ" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ WITCHES ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΣ ΗΜΑΣ.

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πορεία στη Μυτιλήνη ενάντια στο Φασισμό
    https://www.youtube.com/watch?v=7clPE2qKkxc
    Γιατί δεν απευθύνονται στους συμπολίτες τους;
    Μην μου πείς πως όλοι αυτοί στην πορεία, είναι από την Αθήνα διότι το κόβω κομματάκι δύσκοιλο.
    Αλήθεια ΜΑΣΚΕΣ γιατί φορούσαν ορισμένοι αριστεροί αντιφασίστες;
    Το ξέρω πως σας στενοχωρώ αλλά …ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!
    Ακόμα δεν έχουμε ιδεί τίποτα και αυτ’ο διότι δεν μετανοούμε!
    Υ.Γ.
    ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ και πάλι άπειρα συγχαρητήρια. Προσπαθείς να μας αφυπνίσεις με τους ήρωες παππούδες και γονείς μας , αλλά εις μάτην…
    Πορεία αντιφασιτική …και τώρα αντι για να ζητάμε συγγνώμη από την Υπεραγία μας Θεοτόκο και Τον Μανταμάδο που χλευάσαμε και λησμονήσαμε , ζητάμε βοήθεια από ποίους αλήθεια!
    Ομοιος ομοίω αεί πελάζει.
    Βοήθεια από πουθενά! Μόνοι σας ζητήστε την Βοήθεια και το Ελεος Του Τριαδικού Θεού μας.

    Υ.Γ.2
    ΞΈΡΩ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΉΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ...ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να με στενοχωρήσεις επειδή τα είδες από άλλη γωνία, πιο σκεπτικιστική, δηλαδή ελληνική;
      Ποτέ!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Απριλίου, 2020 21:59

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, ΣΑΣ ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ.
      ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΜΙΛΑΤΕ, ΓΛΩΣΣΑΝ ΑΛΗΘΕΊΑΣ.
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΣΦΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
      Ή ΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΙΛΊΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΖΥΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΩΝ.
      ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
      ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ , πρίν την Ανάσταση , πριν απο την ΛΑΜΠΡΗ ,η Σταύρωση!
      Εχουμε δρόμο ακόμα , πρώτα Ο Θεός πάντοτε.

      Ειλικρινά στο γράφω.
      Εάν με ρωτούσες , θα ήθελες όλη αυτή η περιπέτεια με τον κοροϊδό να τελειώσει εχθές , θα σού απαντούσα ευθαρσώς ,ΟΧΙ.
      Ως ο κακός φασίστας Μεταξάς! Για το καλό των Ελλήνων το έκανε και αυτός και να που σήμερα τον υβρίζουν ασύστολα και αυτόν ως και εμένα, που “δεν λυπάμαι τους συνανθρώπους μας που πεθαίνουν”. Οπως και εκατομμύρια άλλοι κάθε ημέρα από διάφορες ασθένειες και πολέμους. Αυτούς τους ξεχάσαμε! Δεν αγγίζουν εμάς , τους κορϊδόπληκτους!
      Οπως και δεκάδες εκατομμύρια άλλοι που ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ βασανίσθηκαν δολοφονήθηκαν άγρια απο τα κομμουνιστικά δικτατορικά απάνθρωπα καθεστώτα! Αλλά για αυτά οι “δημοκράτες” αντιφασίστες που κάνουν πορεία στην Λέσβο μιλιά!!!
      Σιγήν ιχθύος!

      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

      ΚΑΝΕΙΣ “ΝΕΟΣ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ” ΤΟ ΕΤΟΣ 2020 + 79 = 2099, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ-ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ!

      ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

      ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ!
      ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ!
      ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ!
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥΤΣΟΦΟΡΟΥΣ- ΟΡΘΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ!
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ- ΣΥΝΔΙΚΑΛ"Η"ΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ “ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ”!!!

      ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ , ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...

      ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΑΣ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ!!!

      Υ.Γ.1
      Την ερώτηση για το εάν ήταν στημένος ο Β.Π.Π. , οι ναζί και οι κομμουνιστές, για να κατακτήσουν οι Αμερικανοί την Ευρώπη, όπως ισχυρίζονται πολλοί πατριώτες , ελπίζω να την απαντήσεις όταν θα έχεις χρόνο σε ένα ιδιαίτερο άρθρο σου.

      Υ.Γ.2
      Δεν πειράζει που είναι κλειστές οι εκκλησίες. Ετσι και αλλοιώς …φολκλόρ ήταν…
      Απλή θρησκεία…

      “Κυριακή, 7 Απριλίου 2013
      Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»…

      “Επίσης, για δυο χιλιάδες χρόνια, η ενότητά μας ήταν βασισμένη σε μια θρησκεία που ονομάζεται Χριστιανισμός. Σε μια εκκλησία που ονομάζεται Καθολική Εκκλησία... Πάρτε εμένα σαν παράδειγμα. «Είμαι άθεη και αντικληρικών αντιλήψεων, δεν έχω τίποτε κοινό με την Καθολική Εκκλησία» δηλώνω πάντοτε. Κι αυτό είναι αλήθεια. Αλλά, ταυτόχρονα, είναι και ψέμα….
      http://redskywarning.blogspot.com/2013/04/blog-post_7932.html

      Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012
      Η Οριάνα Φαλάτσι, η απειλή του Ισλάμ και η μετατροπή της Ευρώπης σε ‘Ευράμπια’
      http://redskywarning.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html


      Ηξεραν φίλε μου ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ και Κύριε Κώστα, οι σπουδαγμένοι αριστεροί τι τους περιμένει. Η τουλάχιστον όφειλαν να ξέρουν!
      Προς Θεού. Αναφέρομαι και μέμφομαι ΜΟΝΟ τους σπουδαγμένους γραμματιζούμενους αριστερούς ανταφασίστες και ποτέ των ποτών, την τεράστια πλειονότητα των Ελλήννων που εκ των πραγμάτων ούτε έχουν , ούτε θέλουν να έχουν τόσο ειδικές γνώσεις γύρω από πολιτικά η άλλα “ειδικά επιστημονικά” θέματα που θα τους έκαναν ικανούς να αποφασίζουν και να ψηφίζουν προς όφελος του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας και κατ’επέκτασιν και δικό τους.

      Υ.Γ.3
      Εάν η πλειονότητα των συνανθρώπων μας είχε τις γνώσεις και την ικανότητα να ψηφίζει ορθά , η Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ελίτ θα καταργούσε , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, τις εκλογές!
      ΠΑΜΕ για ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ οικουμενική , με το ΚΚΕ βεβαίως βεβαίως “στην απέξω” για να μην χαθεί και το όνειρο; Για να αντιδράσουν μερικοί Χριστιανοί και …το κκε;;;

      Υ.Γ.4

      Εχθές ο βενιζέλος ανέφερε στο “οπεν” πως θα πρέπει να βάλουμε τσιπάκια για να σωθούμε από τον κοροϊδό;
      ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ



      Διαγραφή
  3. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ .ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ .
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ .
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΟΣΟ ΤΟ ΖΟΡΙΖΑΝ ....ΤΟΣΟ ΧΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ,ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ .ΑΝΕΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ .
    ΜΟΑΖΖΟ ...LET'S TALK ABOUT VAMPIRES .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμολιστε χοιρους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή