«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Ο κύριος αυτός που θα ακούσετε στο βίντεο, είναι μουσουλμάνος από το Καζακστάν. Ή μάλλον ήταν, γιατί τώρα είναι Στρατιώτης του Χριστού και μεταδίδει παντού το μήνυμα "Μην φοβάστε, ο Θεός είναι μαζί μας!". Οι κίνδυνοι και οι εξευτελισμοί που αντιμετώπισε και βγήκε Νικητής γιατί έκανε ομολογία πίστεως στον Χριστό, δεν διαφέρουν από αυτούς που θα αντιμετωπίσουμε όλοι μας σύντομα, εφόσον δια της τρομοκράτησης και των διώξεων έχουν αποφασίσει σύντομα να μάς εμβολιάσουν όλους με επικίνδυνα σκευάσματα και μαζί να μάς περάσουν ψηφιακή ταυτοποίηση στο σώμα (είτε με ενέσιμο τρόπο, είτε με δερματοστιξία) για να μάς ελέγχουν. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΟΔΡΑ, ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Η ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ! ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ "Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"! 




5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Απριλίου, 2020 13:27

    Μπράβο Κώστα, πολύ ωραίο καί κατανυκτικό βίντεο.
    Ώαση ψυχική στήν μαυρίλα πού ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ,ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ , ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ , ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι μου ΕΥ και Μ.Φ.,

    σάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, καλή η "Όαση η ψυχική", καλό το "ΦΩΣ", αλλά μόνο "Ελπιδέμπορος" δεν θά 'θελα να καταντήσω. Επομένως, αν και καλά αυτά που λέτε ότι μοιράζω.. εγώ θα προτιμούσα να είχα και να μοίραζα όπλα σε κάθε γειτονιά. Οι εχθροί μας είναι πιο πολλοί από κάθε άλλη ιστορική περίοδο. Όπως και εμείς φαινόμαστε πιο ανέτοιμοι από κάθε άλλη ιστορική περίοδο. Μόνο τον Χριστό έχουμε στην καρδιά μας για φαρέτρα. Για να δούμε.. ο κοιμώμενος λέοντας θα ανταπεξέλθει; Ή θα αποδεχτεί τη δύση του.. Πρέπει να αποσοβηστεί με κάθε τρόπο το δεύτερο! Θεωρώ ότι τα Άγια Χώματά μας, η Ελλάς, θα βρυκολακιάσουν τα κόκκαλά μας αν δεν την υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας.

    Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ Π@ΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή