«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΜΙΑ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! (βίντεο)



Το εδώ παράρτημα της Παγκ.Κυβέρνησης είναι ο ιός ..Τα Hot Spot θα είναι Φυλακές για τους ανεμβολίαστους.

 

Το πρόβλημα δεν είναι ο Κορωνοιός αλλά το ίδιο το Παράρτημα Κυβέρνησης της Παγκόσμιας Τάξης και όλο το πολιτικό σύστημα που ακολουθεί..Η κοροϊδία συνεχιζεται. Η μάσκα είναι για να ξεχωρίζουν τα υπάκουα προβατάκια που αύριο θα τσιπαριστούν. Αν πιστεύεται ότι θα σας σώσουν αυτοί που σας κατέστρεψαν και εφάρμοσαν το σχέδιο της Μαϊμού Πανδημίας είστε άξιοι της τύχης σας.Το παράρτημα του Κούλη είναι η αρρώστια για την Χώρα μας και όλος ο πολιτικός συρφετός που χτυπάνε σαν ακρίδες το Δημόσιο χρήμα και έχουν πουλήσει το πλούτο της Χωρας. Μας προδίδουν κατ επανάληψη και συνεχή διάρκεια..Πρόκειται για Ληστο-συμμορίες..

Θέλουν τον απόλυτο ελεγχο χωρίς τις θεμελιώδεις ελευθερίες..Είναι απάτριδες άψυχοι εγκληματίες βρωμερά ναζίδια. Κλέβουν την ΖΩΗ μας πούλησαν την πίστη μας και πρόδωσαν την Πατρίδα μας και το Λαό της..Πληρώνουν αδρά τους εισβολείς για την αντικατάσταση μας. Κατασκεύασαν 28 hot spot και ετοιμάζουν ακόμη 42 σύνολο 70 Μουσουλμανικες πόλεις από τις οποίες θα τους μεταφέρουν στα κατασχεμένα σπίτια Ελληνων και όσα θα κατασχέτουν στη συνέχεια…και όσο τους αφήνουμε..
Τα άδεια hot spot μετά την μεταφορά από αυτά όλων των εισβολέων σε σπίτια των Ελλήνων  έχουν σχεδιάσει να τα μετατρέψουν σε Στρατόπεδα για τους Ελληνες που δεν θα δέχονται τον εμβολιασμό με το μικρο τσιπ! Εκεί θα οδηγούμαστε βιαίως  από ειδικές ομάδες περιπολίας και εφόδου στα σπίτια μας και οποιον βρίσκουν ανεμβολιαστο θα τον πετάνε  σε αυτά τα στρατόπεδα για την προστασία δήθεν του ελεγχόμενου πληθυσμού!!!
Τα Μασόνια αυτά επιβάλουν μέτρα της Νέας Χούντας για την Οικονομική καταστροφή της Ελληνικής Κοινωνίας στο όνομα της Δημόσιας Υγείας και από την άλλη αφήνουν τους Εισβολείς -Λαθροεποίκους χωρίς επιτήρηση για την Δημόσια Υγεία. Είναι Ανθέλληνες και εφαρμόζουν Φασιστικές μεθόδους ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Μην ακούτε τα ΕΜΕΤΙΚΑ Μέσα Εξαπάτησης..Σύντομα θα μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ..Μην τρώτε αυτά που σας σερβίρουν..Ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει πριν υποστούμε Ολοκληρωτική Καταστροφή ..Τότε θα είναι αργά και δεν θα μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια από κανέναν
Όσο τους αφήνουμε να κυβερνούν υφιστάμεθα τεράστια ζημιά ..Νομιμοποιούμε την Δικτατορία τους και την καταστροφή μας..Νομιμοποιούμε Κλέφτες και την ασυλία τους..Νομιμοποιούμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Χώρας μας και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ..Έχουμε ΕΥΘΥΝΗ και γινόμαστε ΣΥΝΕΡΓΟΙ στο ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράττουν.
Ήρθε η ώρα να σηκωθεί ο Ελληνας ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΟΣ είναι αυτό το Βρώμικο Πολιτικό Σύστημα που σε ΠΟΥΛΗΣΕ..και που θέλει να σε υποτάξει για να τσιπαριστείς..Σου βάλανε ΜΟΥΣΑΡΙΟΛΑ στο πρόσωπο σαν να είσαι ΖΩΟ και το δέχεσαι …Πόσο ακόμη θα είσαι γονατισμένος στα ερπετά της Νέας τάξης ..Είναι καθάρματα και χρειάζεται διαρκής  αγώνας . Καλή Δύναμη και καλή Λευτεριά..
Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος.

 

Η καραντίνα δεν λήγει και από Οκτώβριο μέσα και τα ίδια.. Χαιρετήστε όλοι μαζί το νέο είδος δικτατορίας.

 

Ας δούμε λίγο γιατί στην πραγματικότητα δεν λήγει η καραντίνα όλο το καλοκαίρι και από Οκτώβριο πάλι μέσα. ήδη λένε ότι θα έχει δεύτερο κύμα κορονοϊου από Οκτώβριο. σας ετοιμάζουν για μέσα 5 μήνες….
Λοιπόν.
Έλεγα ότι αυτά τα μέτρα δε θα αρθούν ποτέ ουσιαστικά. θα σας δώσουν πίσω το 40% από ότι είχατε πριν και θα πανηγυρίζετε κιόλας!!!!
4 Μαϊου ανοίγουν τα κομμωτήρια και μικρομάγαζα. σας λένε άντε…. κουρευτείτε……
Καταργούνται τα sms. Και;;;; Και τώρα έβγαινες οπότε ήθελες. αυτό είναι το δόλωμα…
Να βγεις 4 Μάη. και να πας που;;; Καφέ κλειστά μπαρ κλαμπ εκδηλώσεις. Μονο βόλτα όπως και με τα sms.
Μετά ανοίγουν σταδιακά τα άλλα μαγαζιά αλλά με λίγα άτομα. ανεργια;;; Ναι.

Έξω μόνο με μάσκα.
Μουσουλμανοποίηση;;; Σε λίγο και μπούργκα…
Μα η μάσκα όσο αναπνέεις βγαίνει διοξείδιο του άνθρακα καταστρέφεις τα πνευμόνια σου.
Θα αρρωστήσεις σε λίγες μέρες!!!!!
Αν εγώ θέλω π.χ 3 μάσκες την ημέρα θέλω 3 ευρώ άρα 90 το μήνα. μια οικογένεια θέλει 270 το μήνα για μάσκες μόνο!!!!
Με τί λεφτά; Χωρίς δουλειά; Και με πρόστιμα;;;
Πάμε στα άλλα τώρα.
Ανοίγουν τα καφέ μπαρ κλαμπ εστιατόρια με μόνο έξω τραπέζια ανά δύο μέτρα απόσταση.
Πάτε καλά;;; Αν ένας δεν έχει εξωτερικό χώρο η έχει για ένα τραπέζι τι θα κάνει; Θεσσαλονίκη όλη η παραλία έχει καφέ μπαρ χωρίς εξωτερικό χώρο. άρα δε θα ανοίξουν ποτέ. αν ανοίξουν θα πληρώνουν τέλη εφορία κλπ. απο ότι ξέρατε σε διασκέδαση θα ξανανοίξει μόνο το 25% και αν.
Άρα; Ανεργία απολύσεις άμεσα.
Πάμε στα νησιά.
Απαγορεύεται η μετακίνηση ως Ιούλιο.
Τα ξενοδοχεία κλειστά. Τουρισμός τέλος.
Ανοίγουν μόνο τα 12 μήνα ξενοδοχεία
Μα σε όλα τα νησιά έχει εποχιακά ξενοδοχεία καταλύματα!!!!!
Άρα δεν ανοίγουν!!!! Ανεργία κλείσιμο απολύσεις.
Οργανωμένες παραλίες κλειστά. Ανεργία κλείσιμο απολύσεις.
Πάμε διακοπές Αύγουστο μόνο. και; Με μάσκα και σε απόσταση. Διασκέδαση μόνο έξω τραπέζια άρα 10 άτομα σε κάθε μπαρ καφέ. Τίποτα δε θα ανοίξει. δε συμφέρει.
Και έρχονται λίγοι τουρίστες και υπάρχει κρούσμα….
Π.χ είσαι Μύκονο Σαντορίνη Ρόδο Πάρο η οποιαδήποτε.
Σε κρούσμα το είπαν θα υπάρχει καραντίνα.
Άρα 14 μέρες θα κλείνει το νησί όλα δε θα μπορείς να φύγεις. Ούτε λεφτά θα έχεις ούτε που να μείνεις ούτε να φύγεις.
Τι δε θα υπάρξει κρούσμα; Πολλά θα έχει σε όλα τα νησιά. Χαμός.
Άρα… Διασκέδαση τουρισμός μετακινήσεις εποχιακά επαγγέλματα τέλος
Περίπου 600.000 νέοι άνεργοι…
Πείνα ανεργία.
Έρχεται νέο μνημόνιο; Μα ναι. Αλλιώς καταρρέει το κράτος.
Άρα; Νέα μέτρα φτωχοποίηση ανεργία μνημόνια κλείσιμο των πάντων.
Από Οκτώβριο θα πουν παγκόσμια νέο κύμα κοροϊδοϊου πιο ισχυρό πάλι μέσα από Οκτώβριο ως Απρίλιο του 2021.
Πάτε στοίχημα;;;;
Σε αυτό το διάστημα του εγκλεισμού εγιναν 48 νέα ΧΟΤ σποτ. Γεμισε ο τόπος μετανάστες.
Κυβερνούν με νομοθετικά διατάγματα μόνο .
Βουλή τέλος. σας δίνουν μια μικρή ελεγχόμενη ανάσα για τα χειρότερα που έρχονται..
Δεν υπάρχουν πια ελευθερίες όλα σχεδιασμένα.
Και όλα αυτά σε μια χώρα 11 εκατομμύριων που είχε 2.500 κρούσματα με Ρομά μετανάστες και ψεύτικα. και 130 νεκρούς με Ρομά μετανάστες και κανείς δεν είπε κανένα όνομα νεκρού καμία νεκροψία καμία κηδεία τίποτα. Τραγικό…..
Όλα κοροϊδία.
Μα την Ελλάδα δε τη χτύπησε καθόλου αυτό που ονόμασαν κορονοϊο….
Πουλήθηκαν λιμάνια φέραν μετανάστες κρυφά…
Και ήδη σχεδιάζεται ο δεύτερος χειρότερος γύρος.
Όλα με πρόσχημα τον κορονοϊο..
Γιατί;;;; Είδαν ότι ο κόσμος φοβήθηκε πίστεψε τρομοκρατήθηκε έφαγε τα πάντα..
Πολλοί κατάλαβαν τι συμβαίνει.
Τους κλείνουν όταν μιλάνε.
Δόθηκαν 11+9 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ.
Για προπαγάνδα.
Έχει ξαναγίνει; Ποτέ.
Δόθηκαν εκατομμύρια και σε γιατρούς; γιατί; Για να λένε….. ότι τους πουν;
Οι μόνοι που θα πανηγυρίζουν είναι οι μετανάστες. θα είναι έξω θα έρχονται συνεχώς.
Θέλετε και άλλα; Σκεφτείτε τα ….
Φυσικά μετά τις 12 το βράδυ απαγόρευσαν την κυκλοφορία. μόνιμα αυτό.
Τότε φαίνεται βγαίνει ο κοροϊδοιος ή η άμαξα γίνεται κολοκύθα στις 12 η ώρα τι να πω.
Χαιρετήστε όλοι μαζί το νέο είδος δικτατορίας.
Σας τα πήραν όλα σας δίνουν πίσω για 3 μήνες το 30% από ότι είχατε και πανηγυρίζετε.
Το χειρότερο είναι ότι συνηθίσατε την κοροϊδία……
ΙΩΑΝΝΗΣ Α.

 

Παραδέχθηκαν την απάτη και τους κατέγραψε το μικρόφωνο / καθηγητής Ι.Ιωαννίδης: Ο covid19 έχει θνησιμότητα όσο μια εποχιακή γρίπη

 

 

  οι τρεις ανωτέρω αναρτήσεις είναι από το dionios.blogspot.com

 




Διαβάστε επίσης:

Το έγγραφο με την τεχνολογία αφανισμού και ελέγχου των Ελλήνων


 

 

16 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ30 Απριλίου, 2020 23:28

    ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ. ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ Ό ΙΟΣ ΜΟΥΦΑ, ΦΕΡΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΥΞΗΣΑΝ ΚΑΤΑ 86%, ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ 10% ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ε.Α.Βίτες, ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ F-16 ΚΑΙ ΤΩΝ P-3 Bravo Orion, ΣΤΟΝ "ΑΈΡΑ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ό ΚΟΥΙΣΛΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ό ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ "ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ" ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.
    ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΓΟΥΕΛ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΗΡΩΑ, ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΙΛΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ, HOTT- hour of the time).
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ "ΚΆΡΤΑ" ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ;
    ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ", ΤΟ ΛΕΕΙ,ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ 666.
    ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ, "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ, ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΡΦΙ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΧΕΣΤΕ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα!

    Όσον αφορά εμένα, κι όσον αφορά τις επιθέσεις εναντίον της χώρας μας, εδώ καί καιρό έθεσα τέρμα τα δίφραγκα σε τρείς τομείς:
    - Στο δίπολο "διαπιστώσεις / καταγγελίες".
    - Στους θρήνους.
    - Στις γκρίνιες από πληκτρολογίου.

    Αν θέλουμε αποτέλεσμα,
    - ΔΕΝ περιμένουμε το μέλλον, γιά να δράσουμε.
    - ΔΕΝ περιμένουμε από άλλους.
    - ΔΕΝ περιμένουμε με άλλους (να οργανωθούμε, κτλ).

    Ο τρόπος είναι παμπάλαιος: νύχτα, καί χωρίς μάρτυρες. Ειδικά γιά μοναχικούς λύκους.

    Τίποτ' άλλο.

    (Υγ: Καί μέρα, καί με μάρτυρες - άμα λάχει να 'ούμ'.
    Έ, όχι καί "- Πώς;"! Ο 21ος αιώνας από παρεχόμενα μέσα είναι άφθαστος.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό φτιάχνω κάτι τέτοιες αναρτήσεις όπως αυτήν εδώ Εργοδότα. Μπας και καταλάβουν μερικοί ότι τελείωσε ο χρόνος να περιμένουν από οπουδήποτε βοήθεια, και αρχίσουν το δικό τους "αντάρτικο".

      Διαγραφή
  3. Ναι Κωστή.
    Ερωτήσεις προς το πάνελ :
    Δεν μου λέτε ρε παιδιά !
    Αυτός που έχει εμβολιασθεί θα με μαντρωση σε καταυλισμό ;
    Από τις παρενέργειες που θα εχη ,άμα ζη ακόμα....,δεν θα ΒΛΕΠΗ ούτε το καβλι του.
    Δεν μου λέτε ρε παιδιά !
    ΣΑΣ κακοπεφτει να γνωριστούμε στους καταυλισμούς ;
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΣΙΜΟ ,ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ,ΘΑ ΣΠΑΗ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ;
    ΘΑ ΜΗΧΑΝΕΥΟΜΕΘΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΟΞΩ.
    ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΣΑΣ ΕΊΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΥΡΙ ΜΠΟΙΚΑ ;
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΥΡΙ ΜΠΟΙΚΑ.
    ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ :
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ,ΠΡΙΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.
    Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
    ΤΙ ;ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ !
    ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΗ ΛΙΓΟ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ,ΑΛΛΑ...
    ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
    ΚΑΙ ΌΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ,ΘΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    Η ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΝ.
    ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...
    Ή ΕΝΕΣΗ , Ή ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑΣ .
    ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΡΟΜΕΛ.
    ΚΟΥΛΗ....ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΗ ΟΞΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ !
    ΤΗΝ ΑΠΟΘΥΜΗΣΑΜΕ !
    ΠΑΘΑΜΕ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.
    ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΗ ΟΞΩ ,ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ.
    ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ :
    ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΜΑΧΕΣΑΙ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΦΟΔΡΑ ΤΟΝ ΝΟΥ.
    ΠΡΩΤΑ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ.
    ΡΙΧΝΗΣ ΚΎΚΛΩΠΕΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ !
    ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΗΚΑΤΕ ;
    ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ .
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
    ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ...
    ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ !
    ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ....
    ΧΑΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ !
      ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΚΟΨΕΙ ΚΑΒΛΙ ,ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΜΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Και μετά.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΔΏΣΕΙ ΕΜΕΝΑ
      ΚΑΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΩ ΑΤΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΝΤΙ ΕΞΟΧΗ !!
      ΒΌΛΤΑ ΠΈΡΙΞ.ΗΛΙΟ ΘΆΛΑΣΣΑ!!
      ΠΟΥΛΙΑ ΔΆΣΟΣ!!
      ΛΥΚΟΙ,ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ, ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ!!
      ΜΕΤΑ ΎΠΝΟ ΒΑΘΥ!!!😂😂😂

      Διαγραφή
  4. "Η ΔΙΣ ομοφώνως απεφάσισε την μη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος"

    http://aktines.blogspot.com/2020/04/blog-post_577.html?m=1
    προδότη μασόνε Λιάπη αν ήξερες τί θα περάσεις μετά θάνατο κι εσύ κι η κουστωδία σου, σου το στειλε δίπλα στο μέγαρο σου το θαύμα με τον αγιο Ραφαήλ ο Κύριος αλλά επιμένεις, όσοι μητροπολίτες δεν έχουν προσκυνήσει την μασονία να βγουν δημόσια να το πουν, η δύναμη τους είναι το ποίμνιο κι όχι μια χούφτα αντίχριστοι, ας έρθουν να μας σκοτώσουν όλους να το δουν όλοι παγκόσμια τί βασανιστήρια επιβάλλουν στους Ελληνες που θα είναι το παγκόσμιο παράδειγμα υπομονής καρτερίας και σταθερότητας με όσα μας κάνουν, το μοναδικό έθνος που γενοκτονάται συνεχώς βάση σχεδίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου είπε ο γέρος μου ότι κάτι είπε η Μέρκελ για τα προσφυγόπουλα που της έστειλε το Πάσχα ο πρωθυπουργός, τα βίντεο θα μας τα δείξετε πώς περνούν κι αν επανασυνδέθηκαν με τις οικογένειες τους ; Δείξτε πως ζουν να χαρούμε λίγο να πούμε επιάσαν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αναπολόγητοι όλοι τους, υπήρξαν πάρα πολλές προειδοποιήσεις στο ίντερνετ από τους αγίους του Θεού, δεν θα μπορέσουν να ισχυριστούν ποτέ ενώπιον Του ότι δεν ήξεραν όταν όλοι έχουν τους υπαλλήλους που παρακολουθούν τα πάντα στο ίντερνετ και τους ενημερώνουν! Εδωσε μήνυμα ο αρχάγγελος όταν επιτέθηκαν τα ματ στους νησιώτες κι έγινε μετά το έλα να δεις στον Εβρο, φέρθηκαν ως αστυνομία του αντιχρίστου σε πιστούς και ιεράρχες, κατήργησαν την φετινή Ανάσταση, αλίμονο τους αν πειραχτούν οι νησιώτες και οποιοσδήποτε Ελληνας, τους το είπε ξεκάθαρα ο αρχάγγελος, αλίμονο τους αν ανοίξει μύτη. Τα έβαλαν με τον ίδιο τον Θεό το Πάσχα κι εσείς λέτε ότι θα τους το αφήσει έτσι;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε στον οίμο την φωτογραφία του μασόνου Τζερόνυμο με άλλους μασόνους σε μασονική αλυσίδα
    Μπορεί λεν να τον ξεγέλασαν, μην λέτε βρε τέτοια ανέκδοτα είμαστε και φυλακισμένοι, ξεγέλασαν τον μοναχό μάγειρα τον αγιορείτη οι μασόνοι στην Θεσνικη και του δωσαν βραβείο, δεν ήξερε ο άνθρωπος, όταν τον ενημέρωσαν, τους το επέστρεψε με ένα καλό μπουγιουρντί και βγήκε ΔΗΜΟΣΙΑ και ενημέρωσε ζητώντας από όλους συγγνώμη με αληθινή ταπείνωση
    Όσοι μητροπολίτες δεν είναι μασόνοι να το πουν δημόσια!
    Οι ορθόδοξοι ζητούν εκλογές αρχιεπισκόπου και μητροπολιτών εδώ και τώρα που θα επιλέξουν οι πιστοί σε κάθε μητρόπολη με διαφανείς διαδικασίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οικοδεσπότα μας, καί συνδαιτημόνες!

    Μην τον αποκαλείτε "Τζερώνυμο" τον Λιάπη, διότι ο Τζερώνυμο ήταν ήρωας (κι ο Λιάπης κοπριά). Καλύτερα να τον λέτε "Δυσώνυμο", ή "Κοπρώνυμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω.. ζητώ συγνώμη εκ μέρους των σχολιαστών μου αγαπητέ Εργοδότα!
      Δεν θα το ξανακάνουμε. Αλλά βρωμάει βρε παιδί μου.. 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Μαΐου, 2020 00:00

      Gokhlä yeh,ήταν το πραγματικό όνομα τού αρχηγού των Τσιρικάουα Απάτσι.
      Τζερώνυμο ήταν παρατσούκλι τών Αμερικανών.
      Ενώ ό Λιάπης, είναι μόνο Λιάπης.
      Ούτε Ιερώνυμος,ούτε ρασοφόρους, ούτε τίποτα.
      Πασοκόσκυλο τού ταιριάζει καλύτερα.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Μαΐου, 2020 00:08

      Από τούς Μεξικανούς ονομάστηκε Τζερώνυμο,ήθελα να πώ καί όχι από τούς Αμερικανούς. Ποτέ δέν λεγόταν Τζερώνυμο.
      Μετά την δολοφονία τής οικογένειάς του από τούς Μεξικανούς, συνεργάστηκε μέ τόν Κοτσίσε γιά νά εκδικηθεί. Ήταν τέτοια ή μανία του,πού πολεμούσε μόνο με μαχαίρι.
      Οι Μεξικανοί,βλέποντάς τον, προσευχόντουσαν στόν Άγιο Ιερώνυμο.
      Από τότε τού βγήκε το παρατσούκλι.

      Διαγραφή
    4. Τζερώνυμο, Κοτσίς, τα αδέρφια Τεκάμσε...

      Οι πατριώτες ήρωες, ανεξαρτήτως φυλής, έχουν τον σεβασμό μου ες αεί.

      Διαγραφή