«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

"ΤΣιόDrας 2019 -2020" by T.Krator (βίντεο)





6 σχόλια:

  1. ποιός θα τους θυμάται όλους αυτούς;
    θα πεθάνουν πρώτοι από πείνα
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    να θυμάστε ότι διπλή πασχαλιά μπορεί να σημαίνει 15αύγουστο που είναι το Πάσχα του καλοκαιριού
    καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΣΤΩ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΑ, ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ Α Ν Α Σ Τ Α Ν Τ Α Ι Η Σ Ο Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Ο ιεροψάλτης είναι μέγιστο νούμερο· αποδεικνύει, δέ (διά μίαν εισέτι φοράν), ότι τα πτυχία ουδόλως μπορούν να κατεβάσουν κάποιον απ' τα δέντρα καί να τον κάνουν άνθρωπο. Το μόνον, που μπορούμε εδώ ν' ανακράξουμε εν χορώι μπλογκογραφιάδες τε καί σχολιαστές προς ιεροψάλτην, είναι το αναχρονιστικόν γηπεδικόν σύνθημα προς διαιτητάς (με ανάκρουσιν τυμπάνων στον ίδιο ρυθμό) :

    "- Είσαι μ@λάααα-κας! Είσαι μ@λάααα-κας!"

    Υγ: Χαίρομαι που επανεμφανίστηκε ο Τερρακράτωρ! Κάποτε είχε ένα μπλόγκι, με ελάχιστες αναρτήσεις - που, όμως, ήταν όλες μία καί μία! Θυμάμαι μιά χαρακτηριστική του φράση, που έλεγε (περίπου) : "...Στο παιχνίδι θα μπεί καί η Γαία - κι όποιος εννόησεν, εννόησεν!" Τα διάβαζα αυτά, κι έλεγα: "- Νά καί κάποιος, που αξίζει με χίλια τον κόπο να διαβάσεις τα γραπτά του!"

    Εννοείται πως αναμένω συνέχεια τέτοιων προσπαθειών εκ μέρους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Θα συμφωνήσω με τις εκτιμήσεις σου ως προς τον κο ΤΚράτωρα. Θυμάμαι κι εγώ το διεισδυτικό πνεύμα, οι τελευταίες "βιντεο-επιχειρήσεις" του όμως, μού θυμίζουν καρφί ψηλού μπασκετμπωλίστα στο ύψος του καλαθιού. Από αυτούς τους Ερμήδες που είσαι σίγουρος ότι δεν τους είδες να πλησιάζουν το προηγούμενο δευτερόλεπτο. Καρφώνουν και φεύγουν! 🤣

      Διαγραφή
    2. Το κάτωθι άσμα...για πάρτη σας
      https://www.youtube.com/watch?v=oCr1rhkDPwo
      ΄΄we hang the traitors
      from the highest tree
      i will survive
      and feel my rage΄΄


      Η Υπομονή είναι μεγάλη......Αγία
      Σας την εύχομαι και θα χρειαστεί σε ολους μας


      Keep the Faith
      https://www.youtube.com/watch?v=7Riex5m-qMM
      ......μέχρι να κοπεί το ρεύμα

      ...μετά KILL THEM ALL - LET GOD SHORT'EM OUT
      :D





      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε φίλε μου,
      και τα δύο τραγουδάκια γ@μάτα!
      Άντε να κινήσουμε τον τροχό της Ιστορίας όπως πρέπει...

      Διαγραφή
  3. Με θαμπωσε το μειλιχιο, ιησουιτικο προσωπο και χαθηκα σε πινακα του Ελ Γκρεκο, το βιντεο ηχουσε αλλα εγω δεν ακουγα τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή