«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η Ελλάδα! ΕΤΣΙ τήν ...θέλουν! "Mediocracy vs Meritocracy" by John Ioannidis [TEDxAcademy] - Μετριοκρατία εναντίον Αξιοκρατίας (βίντεο)




Σχόλιο από το Youtube: maharajahdann(κάτοικος εξωτερικού): Είναι κακό να είσαι άριστος στην Ελλάδα απλώς γιατί χαλάς την πιάτσα, όχι γιατί καταπιέζεις κανέναν. Οι άχρηστοι, οι διεφθαρμένοι και οι βλάκες έχουν επικρατήσει στην Ελλάδα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του πελατειακού συστήματος. Αν σας φάνηκε προκλητική ή υπερβολικά σαρκαστική η ομιλία είναι γιατί η υποκρισία είναι ο κανόνας πλέον. Σοκάρεστε όταν κάποιος λέει αυτό που όλοι ξέρουν. Φροντίστε να φτιάξετε την χώρα αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Μην περιμένετε από εμάς στο εξωτερικό να γυρίσουμε να προσφέρουμε κλπ μπούρδες. Η ζωή μας και η καριέρα μας δεν είναι για πέταμα. Μην ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους και μην μισείτε όποιον σας λέει αυτά που και οι ίδιοι γνωρίζετε, μερικές φορές καλύτερα από όλους. Αλλιώς, είστε άξιοι της μοίρας σας, όπως ήταν και άλλοι πριν από σας και θα είναι μετά από σας.


 



John Ioannidis talks about mediocracy vs. meritocracy at a 2015 TEDx event in Athens, Greece. 
 
 John P.A. Ioannidis currently holds the C.F. Rehnborg Chair in Disease Prevention at Stanford University and is Professor of Medicine and Director of the Stanford Prevention Research Center at Stanford University School of Medicine. He has previously chaired the Department of Hygiene and Epidemiology at the University of Ioannina School of Medicine in Greece since 1999 (a tenured professor since 2003, on leave since 8/2010). He was born in New York, NY in 1965 and grew up in Athens, Greece. He was Valedictorian of his class (1984) at Athens College and won a number of early awards, including the National Award of the Greek Mathematical Society, in 1984. 
 
This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more athttp://ted.com/tedx
 
 
 
 

17 σχόλια:

  1. maharajahdann, άντε γαμήσου κι εσύ και η καριέρα σου αγόρι μου που θα μας κουνήσεις και το δάχτυλο. Άν αγαπούσες την Ελλάδα άς καθόσουν να πολεμήσεις εδώ πέρα, όσο τρελό κι άν ακούγεται. Εδώ χάνεται το Ελληνικό αίμα στην ίδια μας τν μητρόπολη μας κι εσύ μιλάς για καριέρες και λεφτά. Και στην τελική εσάς του εξωτερικού, τους λεγόμενους "λαζό" δέν σας θέλουμε εδώ πέρα. Γιατί όταν ξεβρωμίσει ο τόπος θα τα κάνετε σκατά, όπως σας έμαθαν στα εξωτερικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σού είπε:
      "μην μισείτε όποιον σας λέει αυτά που και οι ίδιοι γνωρίζετε"
      Κατά τα άλλα, θα σού εξηγήσει ο Εργοδότης καλύτερα..

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Συμφωνώ με τον ανώνυμο, διότι εδώ ο "μαχαραγιάς" το έθεσε το θέμα ως: "αριστεία = απολαυές σε προσωπικό επίπεδο".

    Καί ναί μέν, αυτός που κάνει κόπο ΠΡΕΠΕΙ ν' αμείβεται, αλλά πάλι δεν ζούμε μόνοι μας, σαν αγρίμια στα βουνά.

    Ζούμε μέσα σε μιά κοινωνία, μέσα σε μιά ΦΥΛΗ. Μας αρέσει-δεν μας αρέσει.
    Καί τίποτε απ' όσα πήραμε ως γνώσεις στα πανεπιστήμια δεν είναι δικό μας, αλλά πολλοί άλλοι σπάσανε τα κεφάλια τους πρίν από μας, να τις βρούμε εμείς έτοιμες αυτές τις γνώσεις.

    Οπότε, εφ' όσον είμαστε μονάδες ενός ευρύτερου συνόλου, τότε όχι απλά θα προσφέρουμε, θα θυσιάσουμε καί την ίδια μας τη ζωή, αν χρειαστεί.

    Εγώ δεν περιμένω από κανέναν "μαχαραγιά" του εξωτερικού (ούτε του εσωτερικού! :-) ) να θυσιάσει ο,τιδήποτε. (Άλλως τε, αυτός που τα γράφει αυτά προφανώς ανήκει στις γενιές του "δικαιωματισμού".) Αλλά, όταν στρώσει η κατάσταση στην Ελλάδα, αυτός κι άλλοι σαν κι αυτόν θα κάτσουν εκεί που κάθονται. ΔΕΝ τους θέλουμε εδώ, ως γεροντάκια που έρχονται ν' απολαύσουν τη σύνταξή τους καί να κλάνουν στον καθαρό αέρα, χαμογελώντας φιλικά στους χωριάτες. Κι εμείς, που τελικώς καλούμαστε να βγάλουμε το φίδι απ' την τρύπα, τί είμαστε; οι μαλάκες της υπόθεσης;

    Ναί μέν, το πρόβλημα το έχουμε εμείς, χάρη στο ξερό μας το κεφάλι (καί τρώμε τα σκατά), καί δεν (είναι σωστό να) συμμετέχουν οι Έλληνες του εξωτερικού σ' αυτό.
    Αλλά καί τη λύση θα τη δώσουμε εμείς καί μόνον εμείς... καί μετά τη λύση, επίσης ΔΕΝ θα συμμετάσχει κανείς άλλος.

    Έτσι πάει, κι οποιανού τ' αρέσει. Σε κανέναν δεν κολλήσαμε το πιστόλι στο κεφάλι, είτε να πάει στο εξωτερικό γιά την πάρτη του (ως ΡΙΨΑΣΠΙΣ), ή να κάτσει εδώ καί να τρώει τα σκατά των κομματόσκυλων / λαμόγιων / προδοτών, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες γιά τη χώρα, ενώι τα χρόνια (του) περνούν. Προσωπική επιλογή είναι, καί το μέν, καί το δέ.

    Δυστυχώς, είμαστε ένα 5% οι Έλληνες, που ΠΟΝΑΜΕ αυτή την πατρίδα. Καί πάλι δυστυχώς, οι περισσότεροι σε ηλικίες στα συν/πλήν της σύνταξης.
    Αλλά, όταν έρθει η ώρα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, τότε "ούκ έστιν μετάνοια" γιά τους απόξω απ' τον χορό.

    Υγ 1: Συνιστώ στον τυπάκο να διαβάσει τα αρθράκια μου γιά τη "Γαλάζια Αδελφότητα", καί την (ημιτελή ακόμη) σειρά των άρθρων μου γιά το επιστημονικό κατεστημένο.
    Μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμη, πού έμπλεξε.

    Υγ 2: Οι ξένοι, τους οποίους ο "μαχαραγιάς" θαυμάζει, την αριστεία στην Ελλάδα την άφησαν απρόσκοπτη ν' αναπτυχθεί... Βέεεεεβαιαααα!!!... Δολοφονώντας τον Καποδίστρια. (Γιά να μην αναφέρω τίποτε γιά Κολοκοτρώνη φυλακισμένον, Ανδρούτσο καί Καραϊσκάκη δολοφονημένους, κτλ κτλ.)

    Υγ 3: Οι πραγματικοί Έλληνες δεν μισούμε όσους μας λένε την αλήθεια κατάμουτρα.
    Αφού την ξέρουμε ήδη! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Αυτό ακριβώς περίμενα. Να αναφερθείς και στην σειρά "Γαλάζια Αδελφότητα", γιατί είχε σταματήσει το μυαλό μου, δεν μπορούσα να θυμηθώ την ονομασία.

      Σε ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  3. Την Κυριακή και κάθε μέρα στις 7 απόγευμα είναι οι ιερές ακολουθίες, στις οποίες η σύνοδος των ολίγων αποφάσισε να ΜΗΝ πάμε έξω από τους ναούς γιατί πολύ απλά δεν θα είναι κανείς μέσα μάλλον, θα βγάλουν ένα επιτάφιο είπαν, όπου δεν φέρουν ευθύνη περί συνωστισμού και προστίμων, ως Πόντιοι Πιλάτοι νίπτουν τας χείρας τους, Αποκαθήλωση 8 με 11 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής θα έχετε κάνει κύριοι μισθωτοί ποιμένες; Απ έξω θα είμαστε, ή μήπως ετοιμάσατε τα βιντεάκια από πριν εις υγείαν των κορόιδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ο τιμονιέρης καταστρέφει όλους τους ιδιοκτήτες αυτή τη στιγμή μειώνοντας τα ενοίκια στο 60%, και θα έχουν φορολογικές ελαφρύνσεις. Πότε κύριε τιμονιέρη; Ο Κύρτσος είπε δεν υπάρχει σάλιο ως Ιούνη βαριά βαριά, τις ελαφρύνσεις θα τις κάνεις αφού πάρεις τα χρήματα που τους ζήτησες κάτι δις τους γιουροπέους , ή θα μας πάρεις τα ακίνητα να μπουν άλλοι και θα μπαίνει ο κόσμος στον ψηφιακό σου κόσμο και δεν θα υπάρχει σάλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι κι εκείνος ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός που είπε ότι θα τραβήξει πίσω το σιωνιστικό κεφάλαιο, είναι κι αυτά τα νέα που κυκλοφορούν περί παγκοσμίου κραχ, εύλογο να αναρωτιούνται όλοι στα ατμ θα χεις κύριε τιμονιέρη χρήματα, ή όπως είπαν οι άγιοι θα κηρυχτεί μια μέρα του καλοκαιριού πτώχευση και θα δεσμευτούν όλες οι καταθέσεις; Πας την χώρα στα βράχια αλλά τους φιλοξενούμενους που θα σου ζητήσουν τα λεφτά δεν το σκέφτηκες με τους δικούς σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να χουν καλά στο μυαλό τους κάποιοι ότι θρηνήσαμε και θρηνούμε ανθρώπους και φίλους που δεν άντεξαν με τα μέτρα τους και θα ρθει η ώρα κοντά είναι που θα ζητηθεί λογαριασμός για κάθε σταγόνα ιδρώτα και άγχους, όταν ψήνετε τα αρνιά κάποιοι να το θυμάστε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξεχάστε τον κόσμο που ξέρατε
    αγιος Παίσιος είπε ότι όποιος έμαθε στην ελιά και το παξιμάδι θα αντέξει
    η ελιά είναι ήδη είδος πολυτελείας
    θα δείτε μανικιούρ και νύχια να σκάβουν μπαχτσέδες αν είναι τυχερές
    κάτι τηλεπερσόνες ξεχάστε τες
    και όσουν έμαθαν να ζουν ως Συβαρρίτες
    η ζωή δεν θα είναι ίδια πτυχία και μεταπτυχιακά γράψτε άκυρα, όπου πιαστεί ο καθένας, οι του εξωτερικού, όσοι πρόλαβαν ήρθαν, φώναζαν χρόνια οι γέροντες πουλήστε και επιστρέψτε, τώρα είμαστε στην τελική ευθεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τα κάπιταλ
    Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού
    Αυτό σημαίνει επίσημη πτώχευση και δέσμευση καταθέσεων
    Μια καλοκαιρινή μέρα πατήρ Νεκτάριος Βιτάλης
    Όλοι ίσοι εν μέσω μεγάλων κινδύνων που μας φύτεψαν
    Φυσικά το αίμα και οτιδήποτε γίνει, θα το χρεωθούν αυτοί και τα παιδιά τους, είναι οι πνευματικοί νόμοι, οι άγιοι τους προειδοποίησαν και δεν έχουν καμιά απολύτως δικαιολογία, κανείς δεν θα πει δεν ήξερα, στην ψηφιακή εποχή δεν ήξερα; Στην Ελλάδα δεν μπορούν να εφαρμόσουν οργουελικά σχέδια και διαταγές, δεν μπορούν τέλος, θα επιχειρήσουν, αλλά είπαμε το δις εξ αμαρτείν, και τούτος δω σαλάτα τα κανε όλα… Θα τους ζητηθεί λόγος και από τους χορτάτους ..11 εκατομμύρια είπαμε είμαστε όλοι εδώ; Νηστικοί και χορτάτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα μας κλείσουν και τα σύνορα, ο Θεός θα το επιτρέψει για δικούς του λόγους, θα δούμε γιατί πάντως στην τελική όλοι τον δοξολογούν γιατί είναι παντογνώστης και τα κάνει όλα προς όφελος εκείνων που τον αγαπούν και τον έχουν πρώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βιαστηκες να ριξης χολη και οξος. Τι επρεπε να κανη; Να μεινη εδω και να τον χτισουν με τσιμεντολιθους στο γραφειο του, οπως οι αγριανθρωποι φοιτητες τον Πρυτανη στο Πανεπιστημιο Μακεδονια;

    Ακου εξυπνακια. Η Ελλαδα θα στηθη και παλι ορθια, Ατοφια, Ελληνικη και ολοι εσεις οι του Παμεπιστημιου της ΚΝΕ θ' ανακαλυψετε οτι παραγγειλατε λαθος νουμερο παπουτσια. Σας ηρθαν πολυ στενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κώστα αγόρι μου μπες σε παρακαλώ στα κατοχικά, απαγόρεψαν τις σούβλες στις πυλωτές και τους κήπους, θα αμολήσουν και τα ντρόουνς λέει , πιάστε ρε τις σούβλες και τις σφεντόνες, μακάριοι οι μπάτσοι που κόβετε πρόστιμα, έχετε τις ευχές μας, ο ΠΟΥ είπε θα μας χωρίσουν και οικογενειακώς
    Με τους Ρομά να δούμε πώς θα συνενοηθούν χαχαχαχ
    Ισχύει και για τις δομές μάλλον κρίμα γιατί το γουστάρουν πολύ το ελληνικό αρνί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μην στερείτε τα αρνίσια κοψίδια απ τις διασημότητες της χώρας μας, στις βίλες και τα σαλέ ετοιμάζονται να γλύφουν τα κόκαλα απ τα σουβλιστά αρνιά προσεχτικά πάντα μην σπάσει το μανικιούρ χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ανώνυμος10 Απριλίου, 2020 02:48

    Εμένα δεν μου αρέσει να βρίζω , διαδικτυακά , ΑΛΛΑ εσένα να αγιάσει το στόμα σου.

    ΑΧΟΗ,
    δεν μου φαίνεται για κομμουνιστής ο Κύριος ο οποίος ομιλεί για Ελληνικό ΑΙΜΑ!

    "Εδώ χάνεται το Ελληνικό αίμα στην ίδια μας τν μητρόπολη μας κι εσύ μιλάς για καριέρες.."

    Ο αριστερός ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΣΤΗΝ ΛΈΞΗ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ βγάζει σπυριά!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ........... Πολυ λιγοι εστιαζουν σαυτο που λεγεται πιστοποιημενη ακαδημαικη γνωση οπως για παραδειγμα αυτο που συμβαινει με την κατεστημενη παιδεια που παραγεται απο μια τεραστια καλοκουρδισμενη διεθνως εκπαιδευτικη μηχανη. Μια δομη που δυστυχως ομως δεν παραγει μονο γνωση και ερευνα. Παραγει ταυτοχρονα προπαγανδα, καθεστωτικη νοοτροπια, ελιτιστικη καμαριλα, ιδιοτελεια και χειραγωγηση πολυ χειραγωγηση!!!! Παραγει μαζικα επιστημονες και διανοητες με ταυτοσημες η και παρομοιες αποψεις. Νομιζω οτι λειτουργει και ως ενα συννεφο διανοητικου ελεγχου και εξοστρακισμου καθε ενοχλητικης για το συστημα ενστασης η αποψης.Τοπε ο σοφος καθηγητης κ. Ταδε!!!!Καθηστε ολοι προσοχη!!! Ενα τετοιο συστημα ενω παραγει αναντιρρητα ΚΑΙ γνωση φαινεται οτι ειναι σχεδιασμενο πιο πολυ για την προπαγανδα και την πολιτικη χειραγωγηση εκ μερους της παγκοσμιας ΕΛΙΤ. .Αφου εκτος των αλλων δημιουργει μεντορες, καθοδηγητες και γκουρου της επιστημης. Το συστημα αυτο κοντολογις εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα της προπαγανδας που για να επιτυχει χρειαζεται οπωσδηποτε και λιγη αληθεια.Η κατεστημενη ακαδημαικη εκπαιδευση λοιπον ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ αλλα συνηθως εστιαζει εμμονικα και αυτιστικα στα επιφαινομενα και οχι στην ουσια αφου στην πραγματικοτητα ειναι και ενα ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ του πληθους!!!!.......Παιδείαν δε πάσα μακάριε, πάσαν φεύγε, τακάτιον αράμενος, να φεύγεις μακριά από κάθε εγκύκλια μόρφωση ανοίγοντας όλα τα πανιά, γράφει χαρακτηριστικά ο Επίκουρος, σε επιστολή του προς τον Πυθοκλή που διασώζει ο Λαέρτιος.
    Και αλλού: Μακαρίζω σε, ω Απελλή, ότι καθαρός πάσης παιδείας, επί φιλοσοφίαν εφόρμησας............ Εχω να πω και κατι για τα τοσα πτυχια, masters και τα doctorates των 'επιστημονων' των τελευταιων χρονων.. Διαισθανομαι οτι το διεθνες εξουσιαστικο συστημα της ΝΤΠ δημιουργει και παραγει κυριολεκτικα με πολυ οργανωμενο τροπο 'επιστημονες' και 'διεθνεις διανοητες' αυτου του τυπου με σκοπο κατα βασει την χειραγωγηση και την δρομολογηση των πολιτικων εξελιξεων στα κρατη.Ενας τετοιος 'επιστημονας' πχ με 850 διδακτορικα, καθηγητηλικια, τιτλους και δεν συμμαζευεται δημιουργει κατ αρχας στην πολιτικη αλλα και πνευματικη κονιστρα αυτο που λεγεται 'γκολ απο τα αποδυτηρια'.Μεσω του προσπορισμου θαυμασμου ,δεους,και των κατασκευασμενων μυθων του νεοταξιτικου τυπου δημιουργουν ψευτικους ημιθεους που τους παρουσιαζουν στο κοινο ως σωτηρες.Το πολιτικο η επιστημονικο κοινο εθισμενο στις εξ αποκαλυψεως αληθειες ανυποψιαστο και ανυπερασπιστο εντελως (απο την παρωχημενη και διεστραμμενη εν πολλοις παιδεια που ελαβε), σχεδον παντα επικροτει τετοιες προσωπικοτητες. Που τις περισσοτερες φορες(οχι παντα) ειναι απλα εγκαθετοι και πρακτορες της ΝΤΠ.Δεξιοι η αριστεροι.Ασχετο.Και οχι βεβαια ολοι.Καποιοι λιγοι ξεφευγουν αλλα αυτο δεν αλλαζει τον κανονα.Βγαινουν λοιπον τα ιερα αυτα τερατα της 'διανοησης' και εξακοντιζουν αποψεις, επιστημονικα πορισματα, επιτευματα ενιοτε αλλα και ανοησιες χαζομαρες και υποβολιμιαια ψεμματα.Πολλα ψεμματα οπως ας πουμε αυτο με την κλιματικη αλλαγη η με την διδασκαλια του νομισματικου συστηματος που επνιγαν συστηματικα,υποβαθμιζαν και διεστρεφαν την αληθεια του FIAT MONEY!!!............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδικη και μη αναγκαια η μαζικη επιθεση κατα του Γιαννη Ιωαννιδη. Ο εκθειαζομενος ανωνυμος επανελαβε ακριβως τα λογια του Καζακου.

    Τι συμβαινει;; Οι ακραιφνεις Ελληνες εχουν τωρα πυξιδα και οδηγο το Καζακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή