«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

DR. RASHID BUTTAR - Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊού, εμβόλια, chip, ατζέντα (ελληνικοί υπότιτλοι)

12 σχόλια:

  1. Ε,να αρχίζουν να φτιάχνουν πολλές ,πολλές φυλακές !
    Η Πελοπόννησος...και δεν θα φθανη.
    Και τι θα γινη άμα μπούμε φυλακή ;
    ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ για αυτούς θα είναι.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΛΑΡΟΥΓΓΙΑ ΩΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΜΑ ,ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΙΘΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.
    ΟΡΓΗ !
    ΟΡΓΗ !
    ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΡΑΒΔΙ !
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ;
    ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !
    ΧΙΧΙΧΙΧΙ !
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.
    ΤΣΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε Βρετανια, Γαλλια, Βελγιο, Γερμανια και λοιπες ευρωπαικες μπανανιες ειναι σιγουρο οτι θα το κανουν. Σ'εμας εδω θα ειναι αυτοκτονια αν το επιχειρησουν! Χλωμο το βλεπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://youtu.be/Ho0cdFifrYE
    ενα 7λεπτο , που δειχνει γιατι το τεστ που χρησιμοποιηται για τον covid19 , RT-PCR , δεν είναι για μολυσματικές ασθένιες , απλά βοηθα στο να μαγειρευουν τα νουμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΙ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (5): Πως πατε από πλυση εγκεφαλου? Σας τον επλυναν καλα. Τωρα βγειτε λιγακι στον ηλιο να στεγνωσετε. Οι ξε-χαρβαλωμενες πλυστρες (Ξε-Χαρβαλιας, Τσιοδρας κλπ) συνεχιζουν ακαθεκτοι την τρομοκρατικη δουλεια τους. Το πηραν εργολαβικα. Οι κυβερνωντες λοιμοξιωλογοι τωρα το γυρισαν το παραμυθι και μας λενε ότι πρεπει να εκτεθουμε σταδιακα στον κοροηδο-ιο. Καταλαβαν φαινεται ότι πανε για εκλογικο και πολιτικο φουντο. Το κακο είναι ότι δεν φενεται καμια εναλλακτικη πολιτικη λυση στον οριζοντα, εκτος από το ΕΛΑΣΥΝ του Γιαννη Λαγου. Το καληκαρι αυτό ηταν το μονο που εσκισε την Τουρκικη σημαια μεσα στην Ευρωβουλη και το κομμα αυτό το μονο που αντισταθηκε στο κυβερνητικο bulling και στην απεραντη κυβερνητικη τρομοκρατια // Την Ελλαδα σημερα κυβερνουν μια Κομπρα (Ντορα Μητσοτακη), ενας μεγαλεμπορος ναρκωτικων που κουβαλαει τα ναρκωτικα με τα βαπορια και σκοτωνει τα παιδια (Μαρινακης), ενας πορφυρογεννητος φλουφλης (Κουλης Μητσοτακης) και καμποσα πολιτικα ρεμαλια και τσουτσεκια (Γεωργιαδης, Χαρβαλιας, Βοριδης, Βρουτσης κλπ) // Βουλγαρια: με ανοιχτες τις εκκλησιες το Πασχα, συνολικα μεχρι τωρα μονο ΠΕΝΗΝΤΑ τα τιναξαν από κοροηδο-ιο // Όπως ισως δεν προσεξατε, τα θυματα του κοροηδο-ιου παγκοσμιως, είναι ΑΠΕΙΡΩΣ λιγοτερα από τα θυματα των αυτοκινητιστικων δυστυχηματων, στο ιδιο χρονικο διαστημα. Επισης είναι απειρως λιγοτερα από τα θυματα της γριπης, του καρκινου και των καρδιο-εγκεφαλικων // Εχουμε καταντησει ΟΡΘΙΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ. Χρειαζομαστε ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ-ΔΕΚΑΤΟ της σκουπιδο-τροφης που χλαπακιαζουμε και καταβροχθιζουμε ημερησιως // Παραδωσαμε την ελευθερια μας για 150 ευρω. Σαν καλοι ραγιαδες, πηραμε επαξια το εισητηριο για αλλα δεκα μνημονια. Μηπως θυματε κανενας ποιος κυβερνουσε τα τελευταια πενηντα χρονια, ποιος ξευτελισε την Ελλαδα και τους Ελληνες και ποιος μας εφερε σαυτο το φρικτο σημειο, ώστε να γελανε οι Αφρικανοι μαζι μας? ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Παντως όχι ο Παπαδοπουλος, ο Πατακος και η Χρυση Αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Εγώ θα ζητήσω την βοήθεια των Ρομά αν με ζορίσουν για τεστ και εμβόλιο, έχω πάρα πολλούς φίλους , μου έχουν σταθεί στα δύσκολα και εγω τους αγαπώ , είμαι ηλικιωμένος και μόνος, όποιος τολμήσει να σε πειράξει μου είπαν να μας πάρεις τηλέφωνο, έχουν την έννοια μου,μου έχουν σταθεί μια φορά που με πίεσαν που ήμουν στο ΑΤΜ, κάποια παιδάκια δικά τους, να τους δώσω κάτι και όρμησαν από κει που δεν το περίμενα και τα μάλωσαν άγρια μην τολμήσουν να με ενοχλήσουν, από αυτόν δεν θα ζητάτε τίποτα, μόνο που δεν τα έδειραν, οι ρομά λειτουργούν ομαδικά και με αλληλεγγύη πραγματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμβουλή ηλικιωμένου, δεν υπάρχει πιο ποταπό πράγμα στον κόσμο από το να είσαι άτιμος, άτιμος λεβέντες μου, άτιμος, είδαμε και βλέπουμε πολλούς τέτοιους, τα σκουλήκια είναι ζωάκια πλάσματα του Θεού, άτιμος ξέρετε τί πά να πεί;
    Άτιμος, εμφύλιος παντού, αυτό θέλουν για να κάνουν μετά τα σχέδια τους, τα ζήσαμε κάποτε που ήμασταν νέοι που είχαμε νιάτα ορμή και ζωή, να έχετε ψηλά το κεφάλι που είστε Ελληνες βαφτισμένοι παλικάρια μου, μυρωμένοι με το άγιο μύρο που είστε από τέτοιους προγόνους, οι άτιμοι αυτό φθονούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΛΑΚΩΝΙΚΑ;
    Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕ 24/7 SURVEILLANCE;ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΗΔΗ!

    Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΥΠΌΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ DEEP STATE,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Ε;ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΠΟΙΑ;Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟ.ΠΩΣ;ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ :ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑΙ.ΠΩΣ;ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΆΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ.Η ΚΙΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΠΈΡΜΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟ IQ....H KINA ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΑΝΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΑΥΓΑΤΙΣΕ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ; ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΤΩΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΛΛΩΣΤΕ;ΑΦΟΥ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ,ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ DNA,ΑΝΈΒΑΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΜΟΥΝ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΚΛΑΣΣΙΚΑ.ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ,ΕΡΗΜΩΣΗ,ΘΑΝΑΤΟΣ,ΣΚΛΑΒΙΑ Α ΛΑ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΑ.KΑΘΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΆΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΔΡΑΚΟΙ!

    ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 200.000 ΣΥΡΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΥΡΩΠΗ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΒΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ FEMA TI ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ FLAMINGSEPTEMBER ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΒΟΝΟ ΤΩΝ U2,ΣΕ ΚΑΡΌΤΣΑ Α ΛΑ ΑΛΚΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΑΝ ΕΧΩ ΣΩΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ/ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΆΛΚΗΣΤΗΣ ΝΤΙ ΤΖΕΝΕΡΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ 6-16-26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ;ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΓΚΡΟΥΒΥ.

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κινέζος έχει αλλάξει στρατόπεδο.
    Είναι υπό την επιτήρηση των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ.
    ΌΝΤΩΣ ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΗ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΝΤΕΣ ΔΡΑΚΟΥΣ.
    ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥ ΧΑΝ.
    ΑΛΛΑ...ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ;ΣΤΟ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΑΓΚΙΕΣ.
    ΘΑ ΠΑΗ ΑΤΑ....ΣΤΟΝ Ε ΒΟΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ALPHA DRAGONIS.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΜΑΣΤ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

    ΔΙΝΩ ΤΑ "ΟΠΛΑ" ΓΙΑΤΙ;Η ΓΝΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΙΣ.

    ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ.ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΤΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ;ΝΑΖΙΣΜΟΣ=ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ=ΙΔΡΥΤΕΣ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

    Ο ΧΙΜΛΕΡ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:ΜΑΖΕΎΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ.ΚΡΥΦΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ=ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΧΙΜΛΕΡ ΥΨΙΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΙΗΣΟΥΙΤΗ. ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΑRCO ΔΗΜΗΤΡΗΣ:ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.

    ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΊΤΣΑΡΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ+ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ:ΑΥΤΗ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΜΕΙΣ;Η ΞΕΥΤΙΛΑ;ΜΙΑ ΠΟΛΩΝΗ ΠΑΙΡΝΕΙ 50 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΖΕΡΜΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ,ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΘΥΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΟΥΝΝΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟ PLAN 3.ΦΤΟΥ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΘΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ.
    ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ Σ'ΑΛΟΙΨΩ ΜΕΛΙ.

    ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΊΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ.ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.ΤΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΙΤΖΕΛΑΝΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ;ΠΛΑΝΑΣΘΕ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ ΚΑΙ "ΕΠΑΙΖΑΝ" ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΑΝΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΛ ΜΠΙΛΝΤ Η ΚΙΝΓΚ ΧΑΡΑΛΝΤ,Η ΚΙΝΓΚ ΓΚΟΥΣΤΑΒ.ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΣΥΛΒΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ;"ΣΤΟ ΚΆΣΤΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ."ΜΠΡΡΡΡΡ!Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ.

    https://el.suenne.cz/norsky-park-soch

    ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ-ΚΗΠΟΣ ΛΑΩΝ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΕΤΟΥΤΑ;ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ.ΗΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΟΦΕΙΣ.Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ.ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΦΙΔΑ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ
    ΕΠΙΣΗΣ.Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ;ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΠΩΣ Ο ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ ΠΗΔΑΓΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ;ΠΩΣ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ...ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ;ΥΠΟΣΗΜΕΊΩΣΗ:Ο ΜΠΑΊΝΤΕΝ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ/ΜΠΑΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ ΤΗΣ ΧΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ.ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΔΡΟΜΟΣ.

    ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΘΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!ΤΕΛΕΙΟ;

    https://www.diadrastika.com/2016/01/mark-richards-dyson-mavros-ipotis-erpetoeidi-anunnaki.html

    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ THE ROCK;Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΝΕΡΥ.

    ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΓΚΑΝ;ΣΤΟ 30:ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
    ΣΤΟ 37:ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑΥΑΓΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΣΤΟ 38:ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ UFO ΣΤΗΝ Β.ΣΥΡΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ;ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΙΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ/ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ ΣΤΗΝ Β.ΣΚΥΡΟ ΓΙΑ Ν' ΑΝΟΊΞΕΙ ΠΥΛΗ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΕΝΑΣ ΑΓΝΌΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ;
    42:ΓΚΟΠΕΚΛΙ ΤΕΠΕ+ΜΑΛΤΑ.Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΡΙΝ 11.000 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ ΝΤ'ΑΝΓΚΛΕ.
    ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ!ΑΓΓΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΤΕ.ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ.ΕΙΠΑΜΕ CIAKAR ΥΒΡΙΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή