«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

π. Βασίλειος Βολουδάκης: «Δεν θα εμβολιαστούμε γιατί δεν σας εμπιστευόμαστε!» ( video-τίτλος: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ο COVID-19!)



Κυριακή 26/4/2020:





Άστραψε μαι βρόντηξε ο πάτερ Βασίλειος στο τελευταίο του μήνυμα εξαπολύοντας επίθεση αλήθειας σε κυβέρνηση και Τσιόδρα σε σχέση με τον κορωναϊό κάνοντας σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση στα νοσοκομεία και όχι μόνο…


«Ο κύριος Τσιόδρας είναι ο χειρότερος απ’ όλους και έχει κι πεθερό κληρικό και θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτά που κάνει. Γιατί παρουσιάζεται αυτός και κάνει μονολόγους; Γιατί δεν ξέρει τι να πει άλλο, παρά μόνο αυτό που του λέει η κυβέρνηση»

«Έχετε αντιληφθεί ότι η πολιτική έχει υποκαταστήσει όλες τις επιστήμες; Η πολιτική θα μας πει τι είναι ομαλό και τι είναι ανώμαλο. Η πολιτική θα μας πει ποια είναι αρρώστια και ποια υγεία. Η πολιτική θα μας πει ποιο είναι νόμιμο και ποιο δεν είναι. Δεν υπάρχει νομική επιστήμη. Δεν υπάρχει ιατρική. Δεν υπάρχει βιολογία, τώρα θέλουν να μην υπάρχει και θεολογία»

«Οι κυβερνήτες πλέον, αφού πέταξαν τον Θεό στην άκρη, προσπαθούν να πάρουν πάσα εξουσία επί της γης. Αλλά υπάρχει Εκείνος που έχει την εξουσία και επί της γης και επί τοις ουρανοίς και πολύ σύντομα θα λάβουν πύρα αυτής της εξουσίας τους. Εκείνος μπορεί με ένα φύσημα, όπως έριξε το κομμουνιστικό καθεστώς από το βράδυ ως το πρωί, ένα καθεστώς 70 ετών, και κανείς δεν ξέρει πως έπεσε, έτσι θα πέσουν κι όλα αυτά, σαν ένας χάρτινος πύργος. Αλλά εμείς έχουμε ευθύνη και οι κληρικοί και οι πιστοί που δεν τρέχουμε στους δρόμους. Κάθε Κυριακή οι πιστοί να τρέχουμε στην εκκλησία. Και να μας δείρουν οι αστυνομικοί. Δεν έχουν νομιμοποίηση. Η εκκλησία είναι αυτοδιοίκητη, πέραν πάσης κοσμικής επεμβάσεως».

«Εφόσον θα εμβολιαστείτε εσείς οι κύριοι, όλοι οι άλλοι, τι φοβάστε; Εμείς θα… πεθάνουμε, που δεν θα εμβολιαστούμε. ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ, γιατί ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. Χάσατε οι γιατροί την αξιοπιστία σας. Δυσπιστούμε να έρθουμε στα νοσοκομεία. Προτιμούν άνθρωποι να πεθάνουν, παρά να έρθουν στα νοσοκομεία, διότι τους εξαπατούν οι γιατροί που εκβιάζονται από το κράτος. Ούτε τσιπάκι μπορούμε να δεχτούμε ούτε εμβόλιο. Οποιοδήποτε φάρμακο απαγορεύεται να δοθεί σε ανθρώπους χωρίς τη θέλησή τους. Το λέει ο όρκος του Ιπποκράτη και αν το επιβάλλουν οι γιατροί θα είναι επίορκοι».

«Ο κύριος Τσίπρας πήγε σε νοσοκομείο αναφοράς και βρήκε μόλις 7 άτομα στη ΜΕΘ και του είπαν ότι είναι στην κορύφωση της υποτιθέμενης πανδημίας. Σε άλλα νοσοκομεία οι εντατικές έχουνε κλείσει! Κι ενώ η εντατική χρεώνεται 600 ευρώ, πληρώνει το κράτος, για τον ασθενή, το κράτος έχει πληρώσει 1500 ευρώ για κάθε κλίνη και τις έχει νοικιάσει όλες. Μια χώρα που δεν έχει λεφτά πάει και τα πετάει στα νοσοκομεία, μόνο και μόνο για να πει ότι είναι φουλ οι εντατικές».

«Εμείς θα τον κοινωνούμε τον λαό, κι ελάτε να μας συλλάβετε».
Αυτά κι άλλα πολλά είπε ο πάτερ Βασίλης σε μία ακόμα αποκαλυπτική ομιλία.


2 σχόλια:

  1. Λογος αληθειας, μεσα στο βουρκο της "παλαιας εποχης"
    της υποκρισιας, του δολου, και της διαβολης..
    Αξιος, Αξιος, Αξιος!!
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo soy re magka poly sostos makari natane kai alloi san kai sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή