«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΣΟΎΜΠΙΤΟΙ ΓΙΑ "ΡΟΒΕΣΠΙΈΡΟ"!



💥 Νέα κέντρα αλλοδαπών ανακοινώθηκαν αιφνιδιαστικά σε Σάμο, Κω & Λέρο! – Αντί τουριστών, παράνομοι μετανάστες! 

💥 Θα πέσουν κορμιά στο Μεγάλο Πεύκο... Φέρνουν 1000 «μετανάστες» και τις ΜΚΟ τους, ΚΟΛΛΗΤΑ με το Στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων... ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και όχι μόνο για το ΚΕΕΔ...!!!

Η τρίτη βόμβα 💥 ΈΚΠΛΗΞΗ! 

 
💥



-------------------------------------------------------------------------




Κι έχουμε και τον Αντετομπούλο να έχει γνώμη για τον θάνατο Floyd...

..όπως και άλλα διάσημα ερπετά, μάς πληροφορεί η εφημερίδα  'Εθνος'. 

Όσο για το νεοταξίτικο 'Πρώτο Θέμα'.. μοίραζε σήμερα το πρωί τόμους με τίτλο.. "Ντόναλντ Τραμπ - Ένας αριβίστας πρόεδρος"



Θα έχει φόρτο εργασίας ο Ροβεσπιέρος...



K-T

9 σχόλια:

  1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ31 Μαΐου, 2020 16:35

    ΑΜΑΝ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΕΛΕΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 100 ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 7/24 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟΜΩΝΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην τελευταία φωτογραφία :
    Ο Χένρυ Λεβί....πήγε στην μορια και συναντήθηκε με τα λευκά κράνη.....
    Μάγκα μου !το δουλεύουν το σκηνικό....!
    Πάνω εκεί , που θα ξέρουν οι νεοταξιτες ότι δεν αντέχουν άλλο και ΠΑΠΑΛΑ ,θα αμολυσουν την προβοκάτσια και ολουθε εξέγερση των λάθρο και των Ορκ , όπου βρίσκονται σε ΧΟΤ Σπιτς ,γύρω γύρω και μέσα στις πόλεις.
    Σε ποιο χρονικό σημείο ;
    Στο σημείο με το τουμπαρισμα στις τράπεζες.
    Όταν τους πατήσουν κάτω τις χαζαρο τράπεζες.
    Εύρος ;μέχρι τον Δεκέμβριο ,ίσως λιγάκι περισσότερο.
    Θα δούλεψή antifa και χαζαρο πράκτορες.
    Παρόμοιο σκηνικό της Μινεσότα.
    Είναι δεδομένο : ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΘΗ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.
    Ο ΡΩΣΟΣ ;ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.
    ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ .
    ΕΑΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ,ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΤΩΡΑ.
    ΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ,ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ !
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΙΚΕΣ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΆΤΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα !κερνάω ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ !τι θα γινη ;θα ζουλιξουμε κάνα κοντοσούβλι ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως ,ψοφαω να σημαδεύω πεσμένες μάσκες.Ο αντετονπουλο ,έκανε ΚΩΛΟ και χέζει τον κόσμο όλο.
    Κυττα τώρα , που θα παη να παιξη μπάσκετ στην Νιγηρία .ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΉΔΕΣ.
    ΠΌΣΟ ΝΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΆΜΠΟΣΟ ;
    ΤΙ ΘΈΛΕΙ ;
    ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ;
    Α !.....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μανικετόκουμπος δεν πήγε κάν στην κηδεία του πατέρα του, επειδή είχε αγώνα! Τί να λέμε τώρα περί του ατόμου!

      Διαγραφή
  5. Στο Μεγάλο Πεύκο γίνεται ο πανικός και φυσικά συμβούλια επί συμβουλίων μέχρι τα ξημερώματα με έναν δήμαρχο να λέει απλά "ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ", φυσικά οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν την οικονομική τους καταστροφή. Σε άδειο στρατόπεδο θα τους βάλουν που από ότι έμαθα το ένα κομμάτι του ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδας. Το σχέδιο τους προχωρά ολοταχώς στην αντικατάσταση των πληθυσμών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής γης.
    Συμφωνώ με την Ρ σε ένα σχόλιο της, ας είμαστε επιφυλακτικοί στους διθυράμβους για τη νίκη Έλληνες να δούμε πρώτα. Φυσικά και θα χάσουν το παιχνίδι αλλά ως λέει ο Αριστόμαχος ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Πότε άραγε θάρθει η ώρα μας;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 301 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΟ ΛΕΠΡΟΚΙΝΑΙΔΟ ΣΟΡΟΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ. ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΡΕΖΑΚΙΔΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ; ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΑΚΡΙΔΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ;
    ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020 ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 2100.
    ΦΙΛΑΡΓΥΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΗΠΟΥΣ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ, ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΕΓΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ 78 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ; ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΤΟ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΥΡΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ; ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ; ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ ΤΟΥ 70 ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ KAI TA ΣΟΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΟΜΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΝΕΜΕΛΑ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ PLAY STASION; TI NA ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΦΡΟΙ Ε ΚΑΦΡΟΙ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή