«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΧΑΣΑΠΗ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς                                                                                      [ το 1ο μέρος εδώ ]




  1. ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΡΕΩΣΗ ΤΟΝ ΤΑΚΟ
Με το δεύτερο μέρος τής ανάπτυξης τού θέματος θα κάνω αναφορά στην αστρολογική πλευρά του, όπως προαναγγέλλει ο τίτλος.

Ως βάση τής αστρολογικής ανάλυσης επέλεξα τις αντίστοιχες προσεγγίσεις δυο Γερμανόφωνων αστρολόγων, που θεωρώ ιδιαίτερα δόκιμους στον τομέα τους. Τα δύο βίντεο, που παρατέθηκαν στο πρώτο μέρος είναι το καθένα εξ αυτών τα πρώτα από μια σειρά περισσότερων βίντεο, που επιχειρούν ανάλυση τού γενέθλιου αστρολογικού χάρτη τού λεγόμενου “Bill Gates“. Θέτω το όνομά του σε εισαγωγικά, διότι άτομα που είναι άκρως προωθημένα στο διεθνές στερέωμα, επιτελώντας τούς πλέον καθοριστικούς ρόλους, είναι τόσο πολύ σημαδεμένα από τα ανώτατα κυκλώματα τού μάστερ πλαν, αλλά και τόσο έντονα εμπλεκόμενα στα απρόσμενα πλοκάμια τού πεπρωμένου, ώστε ούτε οι πλέον ψαγμένοι συνωμοσιολόγοι, αλλά και ούτε οι πλέον ευφάνταστοι ερευνητές τού ιστορικού γίγνεσθαι είναι εις θέσιν να διανοηθούν στο ελάχιστο το βάθος τής λαγουδότρυπας, όπου εδράζονται αυτές οι διαδικασίες.

Ασχολούμαι με την επιστήμη τής συνωμοσιολογίας συστηματικά εδώ και 32 χρόνια, όχι απλά κινούμενος από περιέργεια, ή το όποιο ερευνητικό ενδιαφέρον. Στην συγκεκριμένη φάση είχα διαπιστώσει, ότι μια σειρά κακοδαιμονίες και μηχανισμοί, που με είχαν οδηγήσει τότε στα όρια τών αντοχών μου, ενώ εξωτερικά έμοιαζαν να διέπονται από προφανείς συνιστώσες κοινωνικού και πολιτικού χαρακτήρα, έκαναν χρήση αμιγώς συμβόλων, που τότε αντιλαμβανόμουν ως σύμβολα μαύρης μαγείας. Η ανάγκη να χειριστώ ψυχολογικά και πρακτικά, αυτό που στάθμιζα τότε ως σφοδρή απειλή τής επιβίωσής μου, με οδήγησαν σε μια επίμονη ενασχόληση με την μη προφανή πλευρά τών αλυσίδων, που ήμουν δεμένος χειροπόδαρα. Στην πορεία τού χρόνου σχημάτισα την εντύπωση, ότι οι διαγνώσεις μου σχετικά με την συνωμοσιολογία ήταν αρκετά προωθημένες και ότι εν πάση περιπτώσει ήμουν σε σημαντικό βαθμό σε θέση να επισκοπώ τουλάχιστον το περίγραμμα αυτού που θεωρώ ως “πραγματικότητα” πίσω από την πραγματικότητα. 

Η ενασχόλησή μου όμως με τήν Βάλια (ή Βασιλίτσα) Gates, διότι αυτό είναι το όνομα τελικά, που μπορεί να ανταποκρίνεται στα πραγματικά δεδομένα τής εν λόγω κυρίας, who goes under the name „Bill“, αποκάλυψε, ότι όσο και εάν κάποιος θεωρεί ότι επισκοπεί σε σημαντικό βαθμό την συνωμοσιολογία, οι διαγνώσεις του θα βρίσκονται μοιραία παρασάγγας πίσω από τα δεδομένα τής συνωμοτικής πρακτικής τού παγκόσμιου σχεδίου επιβολής (master plan).

Στην φάση τής κρίσης τών μέτρων, που επιβλήθηκαν με την υποτιθέμενη “πανδημία” , λόγω τής πρωτοφανούς ευρύτητας, τού βάθους, αλλά και τών μοιραίων συνεπειών αυτών τών μέτρων, μικρό μέρος τών οποίων έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα, διότι τα εξόχως ζοφερότερα αναμένονται να ακολουθήσουν, ήταν επόμενο να βγούν στην επιφάνεια ένα σωρό ζοφερά δεδομένα σχετικά με την δράση και την φύση τών κυκλωμάτων, που εφάρμοσαν την συγκεκριμένη μορφή βιολογικού πολέμου σε πλανητική κλίμακα. Η πλείστες αναφορές που ακολούθησαν περί υποχρεωτικών εμβολιασμών, που θα τροποποιούν το ανθρώπινη γενετική φύση και θα διοχετεύουν στο ανθρώπινο σώμα μικροηλεκτρονικές συσκευές, είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν χιλιάδες αναφορές σχετικά με την Βάλια Gates. Η πληθώρα τών αναφορών δεν είχε και δεν μπορούσε εξ αλλου εκ τών πραγμάτων να έχη μια ενιαία βάση. Τα όσα έχουν δημοσιευθεί σχετικά είναι συχνά μεταξύ τους αντικρουόμενα. Συχνά έχουν αποσπασματικό χαρακτήρα και στις πλείστες τών περιπτώσεων διέπονται από πλείστες όσες διαφορετικές σκοπιμότητες. Όμως όλο αυτός ο καταιγισμός κάθε είδους πληροφοριών είχε ένα αναμφίβολα χρήσιμο αποτέλεσμα, που προφανώς αφορά την ίδια την επιβίωση τής ανθρωπότητος επί τής Γαίας: Επέφερε μια άνευ προηγουμένου κινητικότητα στην λιμνάζουσα συνειδητότητα και τα εν πολλοίς νοσηρά ενδιαφέροντα τής “κοιμωμένης” πλειοψηφίας. Χιλιάδες ήσαν οι καλοθελητές, που κινητοποιήθηκαν με αποφασιστικότητα στην κατεύθυνση να αξιοποιηθή η κινητικότητα που προέκυψε, προς την κατεύθυνση τής αφύπνισης. Η καραντίνα, που επιβλήθηκε, είχε και κάποιες θετικές πλευρές, η κυριότερη τών οποίων ήταν η ναρκοθέτηση τής βάσης τού εφησυχασμού.

Η πληθώρα τών πληροφοριών, που βγήκαν στην επιφάνεια, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για όσους έχουν στόχο τής ζωής τους να ερευνούν, να εισβάλουν στην ζούγκλα ενός ακατάσχετου υλικού, για να συλλέξουν εκείνα τα στοιχεία, που θα μπορούσαν κατόπιν επεξεργασίας να οδηγήσουν σε νέες επιγνώσεις. Ιδιαίτερα στην φάση, που οι δυνάμεις τούς σκότους, φαίνονται να έχουν στριμωχθή, εφαρμόζοντας ένα από τα ελάχιστα σχέδια που τούς απομένουν, ίσως το τελικό. Κρίση σημαίνει ότι το ουσιαστικό διακύβευμα κρίνεται. Υπό την έννοια, ότι η κρισιμότητα τής φάσεως οδηγεί αυτούς, που διαμορφώνουν την κοινωνική μηχανική σε μια επείγουσα διαδικασία επιβολής ρυθμίσεων εκτάκτου ανάγκης. Η ιδιάζουσα κινητικότητα που προκύπτει ανοίγει δυο εκδοχές: Ή το όχημα θα οδηγηθή με παράφρονα ταχύτητα στον γκρεμό, όπως προβλέπουν οι σχεδιασμοί τής αλήτ, ή, έάν το πατίνι, που τρέχει με 250 χιλιόμετρα ανά ώρα στην εθνική οδό, προσκρούση σε κάποιο καλά στοχευμένο εμπόδιο θα εκτροχιαστή. Οπότε η αλήτ δεν θα είναι πλέον εις θέση να διαχειριστή τα συντρίμια και θα οδηγηθή άρον – άρον μαζί με αυτά στο πλησιέστερο νεκροταφείο αυτοκινήτων.

Ανάλογη ήταν και η δική μου προσπάθεια, όπως μπορεί να διαπιστωθή από κάποιες πρόσφατες αναρτήσεις. Η προσέγγιση τής Βάλιας, που επιχειρώ εδώ στηρίζεται οπωσδήποτε στον συνδυασμό τών δύο εξόχων αστρολογικών αναλύσεων, που χρησιμοποιώ ως βάση. Εντάσσει όμως στην διαδικασία και άλλα στοιχεία. Ένα εξ αυτών είναι το βίντεο που ακολουθεί. Αυτό καταδεικνύει, πέρα από περιθώρια αμφισβητήσεων κατά την κρίση μου, ότι.. 

..ο Μπιλ Γκέιτς είναι γυναίκα, ενώ η (ο) συζυγός του (της) “Μελίντα” είναι άνδρας. 

Πρόκειται για μια διαπίστωση, η οποία είναι αρκετή, για να “φύγη ο τάκος”, όχι μόνο σχετικά με την απύθμενη διαστροφή τών κυκλωμάτων τού μάστερ πλαν, αλλά και λόγω τού τεράστιου βάθους στην λαγουδότρυπα, που εδράζονται οι συνωμοτικές πρακτικές.

Οι δυο αστρολογικές αναλύσεις εδώ δεν αναφέρονται, ως είναι φυσικό, στο δεδομένο τού γυναικοαντρο - αντρόγυνου. Όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση λόγω ηλικίας ο “μέγας διδάσκαλος” τής στοάς Τσατσόπουλος, το “αδελφάτο” τού δώρησε για να τον τιμήση ένα ειδωλίδιο τού “Ανδρογύνου”. Αυτό από πλευράς οργάνωσης τών συμβόλων. Στην περίπτωση όμως τής εν λόγω “οικογένειας” τών παγκόσμιων “φιλανθρώπων” τής επιβολής αναπηρίας, ρομποτοποίησης και φυσικής εξόντωσης υπάρχουν προφανώς και άλλοι λόγοι για την συγκεκριμένη ρύθμιση ανακατέματος τών φύλων, στα οποία θα υπεισέλθω. Θεωρώ όμως άκρως ενδιαφέρον, τον τρόπο με τον οποίον ο καθείς εκ τών δυο αστρολόγων, ψηλαφίζει μέσα από δική του αναλυτική προσπάθεια αυτό το δεδομένο. Η αστρολογία μπορεί μεν να εφαρμόζει συγκεκριμένες τεχνικές (οι οποίες στην περίπτωση ειδημόνων τού είδους εμπεριέχουν και κάποιες προσωπικές επεκτάσεις) όμως δεν παύει να μην είναι μια διαισθητική διαδικασία, η οποία προϋποθέτει την ουσιαστική μετοχή τού αναλύοντος υποκειμένου. Με αποτέλεσμα να φωτίζεται το υπό ανάλυση ζητούμενο από διαφορετικές πλευρές. Οπότε μια σύνθεση τών διαφορετικών οπτικών, μπορεί να οδηγήση σε μια περισσότερο αποδοτική παράσταση.

Αναμφίβολα, η προσέγγιση που ακολουθεί έχει πολύ σκληρό χαρακτήρα. Αυτό είναι αναπόφευκτο, στο βαθμό που αυτή καταπιάνεται με πρόσωπα, που όπως τα ίδια έχουν διακηρύξει, αποσκοπούν στην δηλητηρίαση επτά δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Δεν γνωρίζω μέχρι σήμερα να έχουν εκστομίση άνθρωποι κάποια μεγαλύτερη και χειρότερη βλασφημία. Επιθυμώ όμως να αναφέρω, ότι αυτά που κατατίθενται σε αυτό το κείμενο δεν διέπονται παρ' όλα αυτά από μίσος ή πάθος. 

Όπως διατυπώνει στο πρώτο βίντεο ο Peter-Johannes Hensel, ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. Όπως ισχυρίζεται ΑΠΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ. Συμπληρώνοντας, ότι όποιος επιθυμεί να πληροφορηθή την προσωπική του γνώμη πάνω σε αυτά, μπορεί να τον προσκαλέση να πιουν μαζί καφέ ή μπίρα, εκτός τών πλαισίων μιας αστρολογικής συνεδρίας.

Επιθυμώ να κατανοήσω την συγκεκριμένη διαδικασία και να συμβάλλω στην κατανόησή της και από άλλους. Τίποτε περισσότερο. Δεν κρίνω, δεν κακίζω, δεν θεσμοθετώ διαδικτυακά δικαστήρια ή κολαστήρια. Θεωρώ το πεπρωμένο ενός εκάστου αυστηρά προσωπική υπόθεση, την οποία καλείται να χειριστή στα πλαίσια τών ενσαρκώσεών του ο ίδιος. Ταυτοχρόνως αναγνωρίζω στο κοινωνικό σώμα το αναφαίρετο δικαίωμα τής αυτοάμυνας. Δεν είναι μόνο η ελεύθερη βούληση αυτονόητο δικαίωμα. Συνοδεύεται για λόγους ισορροπίας και αρμονίας από το δικαίωμα τής αυτοάμυνας.
Όμως επιθυμώ, όταν επιχειρώ διερεύνηση ενός θέματος, να μην διακατέχομαι από πάθος. Έχω μόνον ένα αντίπαλο και αυτός είναι ο εαυτός μου. Για να μπορέσω να τον χειριστώ αποστασιοποιημένα, οφείλω να ασκηθώ πρωτίστως στον εξ αποστάσεως χειρισμό κάθε άλλου. Δεν είμαι εις θέσιν να γνωρίζω, τί θα έπραττα εγώ, εάν βρισκόμουν από μωρό παιδί στα στεγανά που βρέθηκαν η Βάλια και ο Μαντράχαλος – “γυναίκα” του. “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”, αλλά και “Όψεσθε τής αληθείας και αυτή ελευθερώσει υμάς”. Δεν πετροβολώ, όμως οφείλω να ερευνώ και να αποκαλύπτω, όσο και όπως επαρκούν οι δυνάμεις μου.



TRANSVESTIGATION: Bill Gates is a WOMAN








συνεχίζεται... 


bostopel.blogspot.com 

8 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΠΟΡΤΑ (GATES) EΦΤΙΑΞΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ (windows)....
    ΔΕΝ ΛΕΤΕ???
    ΦΙΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜ ΤΟ MICROSOFT ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;;; ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ.
      ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ....
    ΔΙΟΤΙ ΠΟΡΤΑ=ΘΥΡΑ
    ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑ-ΘΥΡΑ = ΠΑΡΑΘΥΡΑ

    ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ...
    ΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ??

    ΥΠΟΔΟΡΙΕΣ ΠΟΥ@@@ΙΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

    ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μου φαινεται διολου παραξενο.
    Ηδη για τον Μελιντα το ειχα υποψιαστει...
    Για την Μπιλλ δεν ειχε παει το μυαλο μου, αλλα βλεποντας τις φωτο, μαλλον προκειται για γηραιας κυριας
    Εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σόιμπλε τί απέγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως ξέρουμε πως τα δεδομένα της γέννησής του(της) είναι αληθή;Δηλαδή,εφόσον γνωρίζουν πως αυτά τα δεδομένα αποτελούν μια "ταυτότητα" του ατόμου,γιατί να μην πουν ψέμματα για το πότε και που γεννήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αστρολόγοι μπορούν να βρουν την ακριβή ημερομηνία καί ώρα γέννησης ανάποδα, ξεκινώντας από το "περίπου" και προχωρώντας με βάση τον χαρακτήρα του ατόμου.

      Διαγραφή
  6. Mπιλ Γκειτς, ο ορισμος ανθρωποφαγου τερατος. Μεσω των διαφορων εταιρειων και ινστιτουτων εχει αποδυθει σ΄εναν ανελεητο αγωνα ανθρωποφαγιας. Ενα απ΄αυτα τα ιντιτουτα ειναι και το ιδρυμα PLANNED PARENTHOOD, σχεδιασμενος γονεικος ρολος.

    Το ιδρυμα αυτο εχει εξελιχθει σε μια βιομηχανια εκτρωσεων και διανομης ανθρωπινων ανταλλακτικων. Παντα ταυτα κατοπιν ενορκου καταθεσεως υψηλοβαθμων στελεχων του.Φρικη!!

    5/shocking-planned-parenthhttps://www.thegatewaypundit.com/2020/0ood-officials-admit-oath-selling-aborted-baby-body-parts/

    ΑπάντησηΔιαγραφή