«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! - Η «δεξιά» συμμαχία Τραμπ, Πούτιν και Τζόνσον συγκεντρώθηκε στην Αρκτική, με προφανή σκοπό να προειδοποιήσει την «συμμαχία» της Νέας Τάξης πως είναι έτοιμη για πολεμικό επεισόδιο, καθώς δεν θα επιτρέψει την επικράτηση της μονοπολικότητας στον πλανήτη, της εγκαθίδρυσης, δηλαδή, παγκόσμιας διεθνιστικής κυβέρνησης. (βίντεο)



Σχόλιο Διόδοτου: Όσο για την διάλυση της νεοταξικής ΕΕ, ΕΚΤ, ΟΗΕ, να σημειώσω στο σημείο αυτό πως το πρόσωπο "συνδετικός κρίκος" μεταξύ Τζόνσον, Τραμπ, Πούτιν, Λεπέν, Σαλβίνι, Vox Ισπανίας, αλλά και κάποιων από Ελλάδα (που κινούνται μυστικά, κι ευτυχώς γιατί ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)..

.. είναι ο Στηβ Μπάννον.


Το «θερμόμετρο» στον πλανήτη ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Πέραν του θερμού μετώπου σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή λόγω Τουρκίας, υπάρχει ο Περσικός Κόλπος (ΗΠΑ-Ιράν) και η Νότια Κινεζική Θάλασσα.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, τον Μπόρις Τζόνσον στην Βρετανία και τον Βλ. Πούτιν στην Ρωσία, έστειλε ακόμα ένα «υπερηχητικό» μήνυμα ύψιστου συμβολισμού, το οποίο λίγοι αντιλήφθηκαν.

Το μήνυμα είχε αποδέκτη την αντίπαλη πλευρά, την λεγόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη της αριστερόστροφης παγκοσμιοποίησης, η οποία εκφράζεται, κυρίως, μέσω του Ο.Η.Ε., του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ (Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, Τζο Μπάιντεν. Αλ Γκορ, Bill Gates κ.α.) και αποσκοπεί στην παγκόσμια πολιτικοοικονομική μονοπολική κυριαρχία.

Τι ακριβώς συνέβη:

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έστειλε τρία πολεμικά πλοία-καταστροφείς στη Θάλασσα του Μπάρεντς για να πραγματοποιήσουν ναυτικές ασκήσεις ασφαλείας σε λεγόμενες δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες πάνω από τον Αρκτικό κύκλο.

Η Θάλασσα του Μπάρεντς είναι θάλασσα του ευρύτερου Αρκτικού Ωκεανού που βρίσκεται ανοικτά των βόρειων ακτών της Νορβηγίας και της Ρωσίας και διαιρείται σε νορβηγικά και ρωσικά χωρικά ύδατα.
Σε αμερικανική ανακοίνωση αναφέρεται ότι πλοία επιφανείας του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού δεν έχουν επιχειρήσει στην Θάλασσα του Μπαρέντς από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, εποχή που ο ψυχρός πόλεμος είχε κορυφωθεί.

Οι τρεις καταστροφείς – USS Donald Cook, USS Porter και USS Roosevelt – ενώθηκαν με την βρετανική φρεγάτα του Βασιλικού Ναυτικού «HMS Kent».
Την εικόνα συμπλήρωσαν πλοία του ρωσικού Στόλου της Βόρειας Θάλασσας που συνόδευσαν τα πολεμικά πλοία του αμερικανικού και βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού, σε μία πρωτοφανή σκηνή.
Οι Αμερικανοί αναφέρουν πως το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ενημερωθεί από την 1η Μαΐου «σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν παρερμηνείες, να περιορισθεί ο κίνδυνος και να αποφευχθεί μια ακούσια κλιμάκωση».

Τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα:

Η «δεξιά» συμμαχία Τραμπ, Πούτιν και Τζόνσον συγκεντρώθηκε στην Αρκτική, με προφανή σκοπό να προειδοποιήσει την «συμμαχία» της Νέας Τάξης πως είναι έτοιμη για πολεμικό επεισόδιο, καθώς δεν θα επιτρέψει την επικράτηση της μονοπολικότητας στον πλανήτη, της εγκαθίδρυσης, δηλαδή, παγκόσμιας διεθνιστικής κυβέρνησης, χωρίς να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντά της.

Άλλωστε, ο ρωσικός Στόλος της Βόρειας Θάλασσας στον οποίον ανήκουν πολεμικά πυρηνοκίνητα πλοία και υποβρύχια, σταθμεύει κοντά στην πόλη Μούρμανσκ, στα νερά της Χερσονήσου Κόλα, σ’ ένα φιόρδ που έχει έξοδο στην Θάλασσα του Μπαρέντς.

Αμερικανικά Πολεμικά και στην Αρκτική λοιπόν, για πρώτη φορά μετά το 1980, ενώ την ίδια ώρα πλοία έχει στείλει ο Τραμπ σε Ανατ. Μεσόγειο, Περσικό Κόλπο, Κινεζική Θάλασσα κοκ.

Δείτε:




triklopodia.gr

11 σχόλια:

  1. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!......! ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
    ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΒΡΥΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
    ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΝΤΗΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΕΝΩ ΘΑ ΨΕΛΝΕΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ
    Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ

    ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ !.....! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Φτάσαμε στο σημείο αγαπητέ Στέφανε,
      που ένας παγκόσμιος πόλεμος με τόσο ξεκάθαρα μέτωπα, δεν θα ήταν καθόλου εφιάλτης, αλλά Σωτηρία και για την Ελλάδα και για όλο τον πλανήτη.

      Διαγραφή
    2. Πολύ φοβάμαι πως έχετε απόλυτο δίκιο. Φτάσαμε στο σημείο που ο πόλεμος μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα!

    Αν υπάρχει όντως "συμμαχία", γιατί ανησυχεί η Ρωσία γιά "πυρηνική Αποκάλυψη"?!

    Γιατί το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ εξόπλισε υποβρύχια με μίνι-πυρηνικές βόμβες?

    Από ποτέ γίνονται ναυτικές ασκήσεις, με αληθινά πυρηνικά όπλα ?



    01.05.2020
    Warum „Mini-Atombomben, die die USA in Dienst gestellt haben, so gefährlich sind
    https://www.anti-spiegel.ru/2020/warum-mini-atombomben-die-die-usa-in-dienst-gestellt-haben-so-gefaehrlich-sind/


    08.02.2020
    Mini-Atombomben auf U-Booten stationiert – USA senken Hemmschwelle für Einsatz von Atomwaffen
    https://www.anti-spiegel.ru/2020/mini-atombomben-auf-u-booten-stationiert-usa-senken-hemmschwelle-fuer-einsatz-von-atomwaffen/


    04.02.2020
    Statement on the Fielding of the W76-2 Low-Yield Submarine Launched Ballistic Missile Warhead
    https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2073532/statement-on-the-fielding-of-the-w76-2-low-yield-submarine-launched-ballistic-m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είπα και στον Στέφανο αγαπητέ,

      μακάρι να μην είναι απλώς άσκηση. Ναι, θέλουμε τον πόλεμο.. δεν υπάρχει άλλη λύση για να απελευθερωθούμε από την σατανική ελίτ.. αλλά μακάρι να μην χρησιμοποιηθούν πυρηνικά φυσικά. Σε αυτή την περίπτωση όντως μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη. Μακάρι να επιτύχουν να συλλάβουν όλα αυτά τα φίδια πριν πατήσουν τα κουμπιά.

      Πώς λοιπόν να μην είναι οργανωμένοι επίσης με πυρηνικά, ο αμερικανικός στρατός και η Ρωσία.. (αν και τα δικά τους είναι της κατηγορίας χωρίς διασπορά ραδιενέργιας)
      ..όταν ξέρουν ότι η σχιζοφρενής εξουσιομανής σατανική σιωνιστική ελίτ.. τέτοια έχει στο πρόγραμμά της να ρίξει, ως final plan μετά το αποτυχημένο pro-final plan του κοροϊδοϊού... Αν δεν είχε εκλεγεί ο Τραμπ στις προηγούμενες εκλογές.. η Χίλλαρυ ήδη από το 2018 θα είχε φέρει τον παγκόσμιο Αρμαγεδώνα.

      Ο Θεός βοηθός για όλους μας.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Κώστα,
      το παιχνίδι που παίζεται είναι πολύ ύπουλο.

      Τουλάχιστον γιά μένα, όλα αυτά πού γίνονται πρός το παρόν, δεν καταλήγουν σε μια σαφή εικόνα.
      Μου είναι αδύνατον να πιστέψω, ότι θα μας λύτρωσουν.

      Ο Θεός βοηθός για όλους μας.

      ΥΓ:
      Ίσως "αναλάβει" ο Ήλιος τήν υπόθεση και βάλη τελεία και παύλα.
      Καλό θα ήταν, να είμαστε και γιά αυτή την περίπτωση προετοιμασμένοι.

      Electronic Armageddon (το πρωτότυπο από το National Geographic στα αγγλικά)
      https://www.dailymotion.com/video/xp1waq

      Die EMP Bombe - Impuls zum Blackout (έκδοση στα γερμανικά)
      https://vimeo.com/38213951

      ΥΓ2:
      για να μην ξεχνάμε τα όμορφα!

      (Δελφίνια κολυμπούν σε κύματα βιοφωταύγειας στην παραλία Newport)
      Dolphins swim in bioluminescent waves in Newport Beach
      https://www.youtube.com/watch?v=GQ08UJ8QNtg

      Διαγραφή
  4. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ
    ΖΕΥΣ ΣΩΤΗΡ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσκ λέγατε ότι τον Απρίλιο ο Τραμπ θα συλλάβει την καμπάλ...
    Τώρα άλλο φαΐ...
    Διαβάστε τις προφητείες των Αγίων κι αφήστε τις φαντασιοπληξίες.
    Δεν θα γίνει πόλεμος ΗΠΑ - Ρωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι το καλό έχει ένας πόλεμος;
    Κερδισμένος δεν θα υπάρξει,ειδικά αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά.
    Κάποιοι προτιμούν να είναι βασιλιάδες στα συντρίμια παρά να είναι υπήκοοι...
    Όπως λέει και ο στίχος,οι άρχοντες φοβήθηκαν μην πάθουνε ζημιά και την κουτάλα χάσουνε μαζί με τα ζουμιά...
    Απροσάρμοστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή