«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (βίντεο)

με τον Angelo Karageorgos




 Ενώ το επίσημο αφήγημα είναι ότι ζούμε σε κοινωνίες που τον έλεγχο τον έχει ο λαός (δημοκρατία) και οι επιστήμονες επίστανται το αντικείμενο τους, τελικά στην πράξη διαπιστώνεται ότι τον έλεγχο τον έχουν μόνο λίγοι ενώ αυτοί που παρουσιάζονται σαν κορυφαίοι επιστήμονες καταπατούν τις αρχές της επιστημολογίας διαρκώς.

Οπότε, με την χρήση της παράλογης μεθόδου της επίκλησης στην αυθεντία οι εξουσιαστές προσπαθούν να μας πεισουν να συναινέσουμε στα ολοκληρωτικά μέτρα, ευθαρσώς λέγοντας μας ότι δεν μας αξίζει να αμφισβητούμε τα άτομα που οι ίδιοι οι ελεγκτές της πληροφορίας έχουν ορίσει να παίξουν το ρόλο των κορυφαίων επιστημόνων.

Ταυτόχρονα σε όλο και περισσότερες χώρες προκύπτουν οι ίδιες αποκαλύψεις με τις τελευταίες δικές μας, και χειρότερες θα έλεγα.

Όσο για τον κύριο Τσιόδρα που μας λέει τι καλά που έκανε που έβαζε παραπάνω θύματα, αν ήταν μάγκας (που έλεγε και ο Ευαγγελάτος), ας το'λεγε όταν ξεκινούσε όλη αυτή η τρέλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο ...




το είδαμε στο the secret real truth

1 σχόλιο:

  1. Ενω το επιπεδο του δυτικου πολιτισμου εφτασε κουτσα στραβα σε ενα ανεκτο επιπεδο κοινωνικης συμβιωσης(χαριν της συμβολης ΚΥΡΙΩΣ του Ελληνικου πολιτισμου) το οικοδομημα αυτο αφου αφεθηκε να γιγαντωθη (μεταπολεμικα κυριως) αρχισε αμεσως μετα να υποσκαπτεται παντοιοτροπως.......... 1) Η βασικοτερη και εμβληματικοτερη υπονομευση εγινε στο ουτως η αλλως αναπηρο οικοδομημα της αστικης κοινοβουλευτικης δημοκρατιας με την ανακατευθυνση και τον εισοδισμο εντος των διοικητικων και δικαστικων δομων μυστικων εταιρειων και προτεραιοτητων ΕΞΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ. Πληρης παραβιαση και καταδολιευση του οποιου εστω και αναπηρου Ελληνικου Συνταγματος μεσω συνωμοτων - εισοδιστων που διεστρεφαν καθε τι Συνταγματικο και νομιμο που δεν τους εξυπηρετουσε.Αναριθμητοι Αντισυνταγματικοι νομοι εξεδοθησαν (καλη ωρα αυτος για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμο) χωρις τις ενστασεις εστω του Νομικου Συμβουλιου του κρατους (εσκεμμενη ελλειψη Συνταγματικου Δικαστηριου) η μετεπειτα (μετα την κυκλοφορια των νομων) του Συμβουλιου της Επικρατειας. Εγινε και συνεχιζεται η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ απο οργανωσεις και ατζεντες ξενες και εχθρικες προς το Συνταγμα και την Εθνικη-Λαικη Κυριαρχια............. 2)Στο πεδιο της οικονομιας η δευτερη και πολυεπιπεδη υπονομευση εγινε στην ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με την ΑΝΟΧΗ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ καθε ειδους κρατικων η ιδιωτικων Μονοπωλιων, Ολιγοπωλιων, Τραστ και Υπερεθνικων Εταιρειων με εντελως ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και διακριτη μεταχειριση απο το τραπεζικο συστημα της σημαδεμενης τραπουλας. Διακριτη μεταχειριση και προνομια που παραχαρασσαν και συνεχιζουν ακομα πιο εντονα την καταστρατηγηση και καταδολιευση του Ελευθερου Ανταγωνισμου.Ο οποιος κατα τα αλλα αφορα μονο τις μικρομεσαιες επιχειρησεις που ετσι αυτονοητα καταστελλονται, δεν αναπτυσσονται και τελικα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!!!!............. 3)Το κρατος ως ο υψιστος εννομος θεσμος μεταξυ των πολιτων(κοινον των Ελληνων) μετετραπει σε ενα σωμα πραιτωριανων με αναριθμητα μισθολογικα-εργασιακα και συνταξιοδοτικα προνομια εις βαρος των πολυπληθεστερων πολιτων της ιδιωτικης οικονομιας που τραβουσαν και τραβουν ακομα το καρο.............4) Καπακι τωρα μας προεκυψαν και οι επιστημονικες αυθεντιες τυπου λοιμωξιολογου που ουσιαστικα επιχειρουν διανοητικο ελεγχο και καταστολη καθε δημοκρατικης αντιρρησης και καθε καθε ελευθερης σκεψης. Εχω 850 διδακτορικα καθηστε ολοι προσοχη. Αυτο μας λεει ουσιαστικα.Δεν αρκουνται αυτες οι αυθεντιες σε ενα ευλογο, προσηκοντα και κριτικο σεβασμο αλλα στην ουσια επιχειρουν την στομωση των αντιρρησεων και στην επιβολη διαυτου των μετρων του Μεγαλου Αδελφου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή