«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΡΊΤΑ είπε...

ΕΝ ΟΙΔΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥΤΣΛΑΝΤ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΡΎΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ,ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΟΜΕΡΚΕΛ...

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΕΖΗΣΕ ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ ΚΙ ΑΣΥΔΟΣΊΑΣ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΣΙ;
Η ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ MAMA MERKEL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΚΕΙ.. 

Ω! ΙΜΑΜΗ ΣΑΛΑΜΑΛΕΚΟΥΜ!

ΤΙ ΕΝΝΟΩ; ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!
ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑΡΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ. ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ: ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΣΚΕΤΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΗΔΗ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ'ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ: ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΤΕ ΣΟΥΜΑ. ΜΕΓΑ ΧΡΕΟΣ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΔΩΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΝ-ΕΚΑΣΤΗΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ MAMA MERKEL.
ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΜΕ ΕΦΕΣΙΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ Ή ΔΙΧΩΣ ΜΑΝΔΗΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

ΓΕΝΟΙΤΟ!

25 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΌΝ ΑΥΤΟ ΤΟ SECRETREALTRUTH EINAI ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΤAΠΟΔΙ ΑΠ'ΤΟ ΘΟΛΑΜΙ ΜΕ ΓΑΛΑΖΟΠΕΤΡΑ....

    ΙΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΓΥΝΗ,ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΙΓΊΔΑΣ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΚΙ ΕΔΩ,ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ...ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    THANK YOU MR. PRESIDENT SIR!WE?THE GREEKS LOVE YOU ALL THE WAY "STRANGER IN THE NIGHT"?!? CAN YOU FREE US FROM THE SATANIC MITSOTAKIS FAMILY AND THE REST OF THE GREEK CABAL?

    https:// thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_73.html

    "ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ".

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΥΡΙΟ;ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ.

    ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΩΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!
    ΚΛΕΙΝΩ ΟΒΕΡ....😎😉😉

    Ρ.

    'ΑΝ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΦΛΥΝΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΊΛΛΥ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΎΩ!Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που.. αυτό το "χεσμπολάχ" με χάλασε. Τί θέλει να πει ο ποιητής; Η Χεσμπολάχ είναι η μοναδική ισλαμική οργάνωση που, τουλάχιστον στον Λίβανο, τα παει καλά με τους χριστιανούς.

      πρέπει να το ψάξουμε περισσότερο με αυτή την είδηση Ρίτα.

      Διαγραφή
    2. Απλά δηλαδή.. αναρωτιέμαι μήπως οι γερμαραδες νεοταξίτες τελικα.. πήγαν και την έπεσαν σε αντιπάλους των ισλαμο-τζιχαντιστών, που οργανώνονταν κατά των πυρήνων ISIS στη γερμανικη πόλη.

      Διαγραφή
    3. Ίσως ο Μποτίλιας μάθει κάτι περισσότερο και μάς ενημερώσει.

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΤΑΑΑ...! ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑ;;

      Η Π@ΥΣΤΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ isis

      https://www.real.gr/kosmos/arthro/oi_germanikes_arxes_xaraktirisan_tromokratiki_organosi_ti_xezmpolax_apagoreusan_oles_tis_drastiriotites_tou_sti_xora-632871/

      Εδώ το CNN της καμπάλ πανηγυρίζει επίσης (εννοείται πως το "ΗΠΑ" το εκλαμβάνεις ως Βαθύ Κράτος, όχι Τραμπ):

      https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/217504/israil-kai-hpa-xairetisan-tin-apofasi-toy-verolinoy-na-thesei-ektos-nomoy-ti-xezmpolax

      Και εδώ οι άλλες συριζο-π@ύστρες οι δικές μας ("Εφημερ. Συντακτών"), πανηγυρίζουν επισης, επειδή συνελήφθησαν οι συνεργάτες του "τρομοκράτη" Μπασαρ Αλ Άσαντ:

      https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/241311_ektos-nomoy-sti-germania-i-organosi-hezmpolah

      ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

      Διαγραφή


    5. Διάβασα κι εγώ "χεσμπολά" κι ήμουν έτοιμη να μπουκάρω να γράψω:
      "Μα τι λέτε κυρία μου; Η χεσμπολά είναι απ' τους βασικούς άξονες αντίστασης στην παγκόσμια δικτατορία. Ένας απ' τους πιο επίφοβους εχθρούς του Ισραήλ. Χωρίς χεσμπολά, η Συρία δεν θα είχε απελευθερωθεί απ' τον τζιχαντιστικό χαλιφάτο. Θα είχε πέσει τελειωτικά στα χέρια των αποκεφαλιστών, πριν προλάβουν να μπουκάρουν οι Ρώσσοι. Η χεσμπολά έχυσε ποταμούς αίματος για να προστατεύσει χριστιανούς και αλαουίτες και γεζιντί και αραμαίους... απ' τα λυσσασμένα σκυλιά που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ και η Σ.Αραβία και η Τουρκία κι όλοι οι εβρω-πέη νεοταξίτες αποικιοκράτες παλιάνθρωποι. Τα ίδια στην Υεμένη, όπου έχει γίνει κανονική γενοκτονία. Κι εκεί η χεσμπολά έχυσε αίμα για να βοηθήσει τους πάμπτωχους αμυνόμενους απ' την απρόκλητη εισβολή του αραβοδυτικού άξονα.
      Καλό είναι να παρακολουθούμε τους κιου, αλλά ακόμα καλλίτερο να παρακολουθούμε τα διεθνή γεγονότα, για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος και τι είναι τι."

      Μετά όμως είδα πως με πρόλαβε ο Κώστας κι έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
      Μπράβο Κώστα! Παρόλο που είσαι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, η κρίση και τα ανακλαστικά σου δέν έχουν στομώσει στο ελάχιστο. Σε πάω.

      μνκ

      Διαγραφή
    6. Kι εγώ τα πάω τα έξυπνα κορίτσια σαν κι εσένα!
      Και το Ριτάκι βέβαια είναι από τα τετραπέρατα κορίτσια, δεν μπορώ να πω, αλλά και τα έξυπνα πουλιά καμιά φορά την πατάνε.

      Καλή εβδομάδα αστέρι μας!

      Διαγραφή
  2. Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΓΥΡΙΣΕ .
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .
    ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ .
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ .
    ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν οιδα ότι ουδέν οίδα!!

    Και εν οιδα ότι Ελλάς του κόσμου..Ελπιδα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε μετα απ αυτα να πιστεψεις και οτι η μερκελ εχει συλληφθει

    νικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως έχει συλληφθεί σε κατ'οικον περιορισμό και η οπρα.Ουτε τα σεντόνια του ,το ερπετό δεν μπορεί να στρώση.
    Μέχρι να μεταφερθη στο ζωολογικό κήπο του Γκουαντάναμο.
    Η δουλειά γίνεται .
    Σειρά έχει ο αμπε.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αξιζει την ακροαση των 2ωρων ...
    https://www.youtube.com/watch?v=N--jBDkRGFs&feature=youtu.be
    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά θα το ψάξω.
    Κατ' εμέ το σημαντικότερο μέρος τού κειμένου τής ΡΙΤΑΣ είναι το "γένοιτο", αν και στις κατάρες δεν ενσωματώνω ποτέ ωμή βία, διότι αυτό το λύνουν κάποιοι με βάση τίς οδηγίες χρήσεως τού πλυντηρίου. (Ιδέ και τελευταίο μέρος τού κειμένου περί Μπομπ Ντύλαν). Εύχομαι η αναπόφευκτη επικείμενη ανατροπή να επιβληθή κατά το δυνατόν αναίμακτα, αλλά πάντοτε με ανώτατο εισαγγελέα τον Μάρκο Ντε Σαντ. Με τον αγκλέουρα που έχουν μαζέψει ήδη σε κατάρες, διαβλέπω να γκρεμοτσακίζονται γρήγορα, αφού ονειδιστούν πατόκορφα και μεταφερθούν σε στρατόπεδα εργασίας, για το καλό τους. Εφόσον εργαστούν για πρώτη φορά στην ζωή τους για ένα πιάτο φαγητό (δικαίωμα που αρνούνται αυτοί σήμερα στην πλειοψηφία τής κοινωνίας), θα γνωρίσουν για πρώτη φορά το σάπιο κορμί τους, που μέχρι σήμερα αγνοούν πλήρως.
    Πλην όμως η μέχρι σήμερα επιβολή τής κρίσης τού κορωνοϊού αποτελεί - κατά την εκτίμησή μου - το πρώτο πολύ μετριοπαθές αναλογικά μέρος ενός σχεδίου. Το δεύτερο - απείρως σκληρότερο στάδιο - θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τον προσεχή Οκτώβριο, με την επάνοδο τού Κρόνου στον Αιγόκερο, που είναι από κοσμικής σκοπιάς η τελευταία τους δυνατότητα. Όμως η ανεξέλεγκτη βία, η οποία αναμένεται να εκδηλωθή προηγουμένως κατά τούς καλοκαιρινούς μήνες, με το τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα, μπορεί να ανατρέψη πλήρως τα δεδομένα. Έσπειραν θύελλες και θα θερίσουν σεισμούς. Εάν τολμήσουν να διεξάγουν εκλογές, οποτεδήποτε κι αν αυτό γίνει, θα τα βρουν από εκεί που δεν φαντάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΝΟΙΤΟ! ..ΞΑΝΑ!!!

      Ευχαριστούμε αγαπητέ Διονύση για την ανταπόκρισή σου. Stay tuned που λένε και τα αμερικανάκια. Όλοι μας δηλαδή ας είμαστε συντονισμένοι, να στοχεύσουμε σωστά με τους σεισμούς.. ή να το πω "Καταιγίδα" .. 🙂

      Διαγραφή
  8. Θα έχει κάποιο ενδιαφέρον φαντάζομαι. όποιος θέλει μπορεί να το δει,σε κανά 2ωρο ξεκινά https://londonreal.tv/1000000-fighting-for-freedom/?fbclid=IwAR2pB0jInKgM-UWmItq66XKD_8m1EqyZiaHSAcG0laOqHViiZRyW2kP3A50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. YES DADDY ΘΑ ΠΡΟΣΈΧΩ,
    ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΌ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΛΚΌΝΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ;ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!

    ΟΤΑΝ ΠΟΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΌΧΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ, ΛΕΣ ΝΑ Τ'ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΩΤΣΟ...
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΠΙΟ CIVILISED ΑΠΟ ΕΜΕ.ΕΓΩ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ ΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΑΝΕ ΒΡΈΦΗ.
    Η ΡΩΣΣΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΑΔΕΣ ΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΞΙΩΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΤΊΤΛΟΣ "ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ".

    ΒΛΟΝΤΥΑ;
    ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙΑΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ.

    ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ"ΜΩΡ'ΤΙ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΗ;ΑΔΙΌΡΘΩΤΗ ΣΚΛΗΡΗ,ΝΕΜΕΣΙΚΗ ΑΚΑΡΔΗ ΓΥΝΗ".

    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καθάρματα, αλλά και μη αρτιμελή (και αρρωστιάρικα) βρέφη πετούσαν στον Καιάδα οι Σπαρτιάτες του 8ου π.Χ. αι. Δεν είναι σωστό όμως να τούς κρίνουμε με τα σημερινά μέτρα και σταθμά και τις σημερινές συνθήκες. Δεν χωρεί όμως ούτε παραποίηση του τότε ζητούμενου από την κλειστή τους κοινωνία. Πράγμα που έκανε (δηλ.παραποίηση) η ναζιστική θεωρία, αναφερόμενη στην Σπάρτη του Λυκούργου. Αυτοί που ερευνούν τις ρίζες του Ολοκληρωτισμού, ας τρέξουν κατ' ευθείαν στους Ναζί, στις εκκαθαρίσεις του Στάλιν και στον Πολ Ποτ.

      Καλή εβδομάδα Ριτάκι!

      Διαγραφή
  10. Εχθές αγόρασα - για ευνόητους λόγους - την BILD. Στην σελίδα 9 υπάρχει αντίστοιχο ρεπορτάζ με το θέμα αυτής τής ανάρτησης. Θεωρώ, ότι ο Κώστας με το καλό αισθητήριο που διαθέτει, έκφρασε ένα δικαιολογημένο σκεπτικισμό.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τίτλο "Η τρομοκρατική οργάνωση Χισμπολά τέθηκε εκτός νόμου" την περασμένη Πέμπτη έγινε έφοδος από ειδικές αστυνομικές δυνάμεις στις 6 το πρωί σε τζαμιά και γραφεία ισλαμικών οργανώσεων, από όπυ κατασχέθηκαν έγγραφα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στο Βερολίνο, την Βρέμη, το Μίνστερ και το Ντόρτμουντ. Όπως δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών seehofer, "Οι αξιόποινες πράξεις και σχεδιασμοί τρομοκρατικών ενεργειών αυτής τής οργάνωσης λοαβμάνουν χώρα και σε γερμανικό έδαφος. Αποτελεί ιστορικό καθήκον τού γερμανικού κράτους, να προβή σε αντίμετρα με κάθε παρεχόμενο νομικό μέσο". Στην συνέχεια το δημοσίευμα καταγράφει τι πρόκειται να αλλάξη από τα μέτρα που πάρθηκαν:
    1. Απαγορεύεται να επιδεικνύονται δημοσίως τα σύμβολα αυτής τής οργάνωσης.
    2. Απαγορεύονται να επιδεικνύονται δημόσια φωτογραφίες τού Ναζράλα.
    Στην συνέχεια καταθέτει το δημοσίευμα ποιές ήσαν οι "αξιόποινες" πράξεις αυτής τής Οργάνωσης: "Σύμφωνα με τα στοιχεία τής υπηρεσίας συντάγματος διαθέτει η Χισμπολά 1050 (!!!!!) οπαδούς σε ολόκληρη την γερμανία, οι περισσότεροι τών οποίων βρίσκονται στο Βερολίνο. Σε 30 τζαμιά-συλλόγους μαζεύουν δωρεές και συνδρομές, οπότε ΑΥΤΟ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ".
    Και το δημοσίευμα κλείνει με σύντομη "ενημέρωση" αυτού, που πραγματικά πονάει τα αδερφοξάδερφα τού ισραηλιτικού συμβουλίου: "Για τις 16 Μαΐου είχε οργανωθεί διαδήλωση διαμαρτυρίες από την Παλαιστινιακή οργάνωση Al-Quds, που οι διοργανωτές ματαίωσαν μετά την απαγόρευση τής Χισμπολά.
    Για όποιον διαθέτει μυαλό κουκούτσι, γίνεται αμέσως κατανοητή η γελοιότητα αυτής τής "φοβερής και τρομερής" αοαγόρευσης. 1050 οπαδοί διαμερισμένοι σε 30 συλλόγους. Τουτέστιν 35 νομάτοι σε κάθε σύλλογο, που βάζουν κάποιο ρεφενέ για να πληρώσουν το νοίκι για ένα ημιυπόγειο δυάρι, όπου στεγάζεται ο σύλλογός τους και κάποια πενιχρά λειτουργικά έξοδα. Αυτοί δηλαδή που απειλούν την δημόσια τάξη στην γερμανία είναι μια χούφτα σιίτες και όχι τα εκατομμύρια τών τούρκων σουνιτών και τα στίφη από τζιχάντια τής σάρας και της μέρας, που έχουν μαζωχτεί με τη βοήθεια και τις ευλογίες της γερμανικής κυβέρνησης εδώ πέρα, ενώ πολλά σουνιτικά τζαμιά περιπτώσεις κατακλύζονται από κηρύγματα μίσους. Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά ανθρωπάκια, που συχνάζουν σε τζαμιά, πολλούς από τούς οποίους μένουν στην διπλανή πόρτα από μένα, που όχι μόνο είναι φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά επειδή τούς έχω διαπαιδαγωγήσει και σε κάποιους κανόνες ευγένειας, κρατάνε ανοικτή την εξώπορτα, όταν με δουν από μακρυά να πλησιάζω, για να περάσω και μού κάνουν με χαμόγελο υποκλείσεις. Επίσης αρκετές φορές Τούρκοι σταμάτησαν στο δρόμο και μου φίλησαν το χέρι, η με χαιρέτησαν υποκλινόμενοι βάζοντας το χέρι στην καρδιά, επειδή έχω κάποια ηλικία, γένια και μακρυά μαλλιά, εκδηλώνοντας σεβασμό. Επειδή έχω πολλά φιλαράκια παλαιστίνιους, μπορώ να πιστοποιήσω, ότι ενώ εκφράζουν μεγάλη συμπάθεια προς το πρόσωπό μου, το τελευταίο που τούς ενδιαφέρει είναι η πολιτική. Το ίδιο συμβαίνει και με κάποιους Ισραηλινούς, που γνωριζόμαστε.
    Άρα το πρόβλημα βρίσκεται αλλού: Η κυβέρνηση τού ισραήλ έχει ανακοινώσει, ότι την 1η Ιουλίου θα προσαρτήση στο ισραήλ τμήματα τής Δυτικής Όχθης. Οπότε είναι φυσιολογικό να αναμένονται εδώ διαμαρτυρίες. Και αυτούς που φοβάται το ισραηλινό κεντρικό συμβούλιο δεν είναι οι πέντε παλαιστίνιοι, που αγωνίζονται για να πληρώσουν κανένα νοίκι και να ταΐσουν τα παιδιά τους, αλλά ο "κοιμώμενος γίγαντας" τών απογόνων αυτών που φύτεψαν την φυλετική θεωρία και κατ' εντολήν τής γουώλ στρήτ έφτιαχναν φούρνους.
    Άρα κάπου αλλού βρίσκεται το πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εκπλήσσομαι πλέον από τίποτα. Και πέρυσι την πέσανε σε αρκετά στέκια και τζαμιά χεζμπολάχ σε κάποιες ανατολικές πολιτείες στις ΗΠΑ, με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών και άλλων οπιούχων ουσιών. Καταλαβαίνετε για τί αστυνομίες μιλάμε, ΣυριζοΝΔ τζιχαντολάγνες όπως εδώ. και το πραγματικό όπιο που φοβούνται είναι το Ιράν και ο Άσαντ.

      Αγαπητέ Διονύση σε ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  11. Αγαπητή Ρίτα,
    αποδέχομαι όλα όσα γράφεις και δεν έχω επιχειρήσει κριτική σε αυτά. Αποτελείς αναμφίβολα μια πολύ σημαντική κολώνα στήριξης γι αυτό το ιστολόγιο και εκτιμώ ιδιαίτερα την συμμετοχή σου.
    Δεν είναι όμως δυνατόν να γράφουμε όλοι πάντοτε τα ίδια, έστω κι αν συμφωνούμε στα βασικά. Επειδή κατά κανόνα ζυγίζω αυτά που γράφω, θεωρώ, ότι πιο σημαντικά από αυτά που γράφω, είναι αυτά που δεν γράφω, δηλαδή αυτά που υπονοώ και βρίσκονται ανάμεσα στις γραμμές αυτών που καταθέτω.
    Δεν έχω γράψει ποτέ, ότι είμαι ειρηνιστής, ή ότι αντιτίθεμαι στην εφαρμογή βίας. Ούτε και αποσκοπώ να παροπλίσω με καλλιέργεια εφησυχασμού, αυτούς που διαβάζουν αυτά που γράφω. Κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση που υπάρχει καθώς και το ξέσπασμα, που είναι αναπόφευκτο να επακολουθήση. Γνωρίζω άριστα τούς ρωσικούς Καιάδες και έχω κάνει κάποιες αναρτήσεις σχετικά, δηλώνοντας ότι είμαι Σταλινικός. Ο Στάλιν επωάστηκε μέσα στα ιερατικά σεμινάρια τής Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά και μέσα στα χαφιεδομάγαζα τής Οχράνα. Στα πρώτα διδάχθηκε την θεωρεία, στα δεύτερα την πράξη. Η τεράστια βία που εφάρμοσε η Σταλινική Ομάδα ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Το έκαναν όμως για να σώσουν την Πατρίδα τους από τον χιτλερισμό και την νέα τάξη. Αυτό που εκτιμώ σε αυτήν την ομάδα και δηλώνω οπαδός της, δεν είναι κυρίως η βία, η οποία εφαρμόστηκε ως κάτι αναπόφευκτο. Αυτό που μελετάω και προσπαθώ να διδαχθώ από αυτήν, είναι η προνοητικότητα, ο υψηλός βαθμός οργάνωσης, η ευστροφία στην εφαρμογή τών συνωμοτικών μεθόδων, η βαθιά και συστηματική μελέτη τού αντιπάλου αλλά και όλων τών μορφών σύγκρουσης (ακόμη και τών μη συμβατικών) καθώς και η άκρα αυταπάρνηση.
    Η κριτική που έκαναν τότε οι θιασώτες τών βίαιων μεθόδων στούς λεγόμενους "ρεφορμιστές", αυτούς δηλαδή που επιχειρούσαν την αλλαγή τού συστήματος με ειρηνικά μέσα, εστιαζόταν στο ότι δεν φροντίζουν να γίνεται η απαραίτητη προπαγάνδα και ζύμωση για την εφαρμογή βίας, καλλιεργώντας αυταπάτες. Μετά από 47 χρόνια συμμετοχής σε διάφορους χώρους, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι η εφαρμογή βίας δεν είναι αυτό που μπορεί να κρίνη εν τέλει την πορεία τών εξελίξεων. Τα χαρακτηριστικά τού θηρίου που μάς απειλεί είναι η εφαρμογή ανεξέλεγκτης βίας, η υπουλία, η πόρωση, ο άκρατος εγωισμός, αλλά και η τεχνογνωσία που διαθέτουν οι αιμοπότες εδώ και χιλιετίες. Εκτιμώ, ότι εάν κινηθούμε με γνώμονα κυρίως την ανεξέλεγκτη βία, θα κινηθούμε μέσα στο δικό τους τεραίν. Η δική μας βία πρέπει να είναι στοχευμένη και να αποτελή το έσχατο επιχείρημα. Σαν μελετητής τού σαμανισμού, τής αλχημείας, τής κβαντικής φυσικής και τού Πλατωνισμού, προτάσσω την συνείδηση, την επεξεργασία στρατηγικής και τακτικής, και τα συγκεκριμένα οργανωτικά βήματα. Την παρέμβαση τής SEEBRIG στην Μυτιλήνη και στην Χίο δεν την τσάκισαν κάποια τάγματα εφόδου, αλλά καθημερινοί πολίτες. Μεταξύ τους ήταν ιερείς, μανάδες, γιαγιάδες, τοπικοί άρχοντες, ανταποκριτές τών τοπικών μέσων ενημέρωσης, νεολαίοι μάχιμοι ακτιβιστές, αλλά και ακτιβιστές τού διαδικτύου. Ο ανορθόδοξος πόλεμος δεν είναι κάποιο γιουρούσι, αλλά υψηλή τέχνη και φιλοσοφία. Η παρατήρησή μου στο κείμενό σου αφορούσε την κατάρα στο τέλος, που την θεωρώ πολύ σημαντική μορφή πάλης στην σημερινή φάση, διότι μεταστρέφει τα πεδία πληροφορίας, αποδυναμώνοντας μεσοπρόθεσμα τον αντίπαλο. Την οποία μάλιστα, παρά τον σκληρό χαρακτήρα τού κειμένου σου, έκφρασες με το "γένοιτο", δηλαδή με όρο ευχής. Που δείχνει, ότι η σκληρότητα δεν έχει περάσει ακόμη στο ασυνείδητο, εκεί που βρίσκεται η μεγάλη ισχύς τής κατάρας. Τι μπορεί να είναι κατά συνέπεια βίαιο, είναι μια μεγάλη ιστορία.
    Κατά τα άλλα πράττεις πολύ σωστά, που τούς τα ρίχνεις όσο πιο άγρια μπορείς. Και εγώ μαζί σου, έστω κι αν οι μέθοδοι που προτιμώ είναι λίγο διαφορετικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρελαίνομαι να διαβάζω φιλοσοφικά δοκίμια !
    -ΡΙΤΑ ΜΟΥ ! ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΜΕ ΜΕΤΡΟ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΟΞΕΑ ;
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΓΑΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΡΗΝΑΙΚΗ.
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΚΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΣΤΑ,ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ;

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΏ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΕΡ ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΤΗΝ ΈΓΡΑΨΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΡΙΟΠΡΑΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΧΙ ΩΜΗ ΒΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ...ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ,ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ.ΑΝΟΙΓΕΙΣ PORTALS ΚΑΤΑ ΤΟ "KI OI ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΆ ".

    ΓΡΑΦΕ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΆΓΚΗ,
    ΤΟ ΑΓΡΙΟΘΗΛΥΚΟ,

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή