«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ένα βίντεο για το σχολείο του μέλλοντος και την κυρίαρχη φιλοσοφία πίσω από αυτό!



Πατήστε για υπότιτλους στα ελληνικά. (από κάτω δεξιά-τετράγωνο εικονίδιο και ρυθμίσεις)






Όταν η λογική εξορίζεται από τους παράλογους και α-νόητους καιρούς που βιώνει η ανθρωπότητα. Και πολύ περισσότερο η μαθηματική λογική, που αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο ξεκλειδώματος της γλώσσας του σύμπαντος.

Προτείνω να κάνετε ένα απλό νοητικό πείραμα.
 

Στη θέση της δασκάλας, που λειτουργεί με την απλή και στιβαρή λογική των αριθμών, βάλτε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο, έναν ερευνητή, έναν επιστήμονα. Που διαφωνεί με όλα όσα έχουν ως τώρα δοθεί ως ερμηνείες για την ισοπεδωτική είσοδο του νέου
κορωναϊού στη ζωή και οργάνωση των κοινωνιών. Αυθαίρετες ερμηνείες, ενάντια στα μέχρι τώρα αποδεκτά επιστημονικά δεδομένα για την κήρυξη παγκόσμιας πανδημίας. 


"Λογικές" που όμως επιφέρουν την οικονομική συντριβή της εργαζόμενης ανθρωπότητας, την κατάργηση βασικών ελευθεριών, την επερχόμενη επισιτιστική κρίση, που προβλέπουν κυνικά οι ίδιοι οι "αρμόδιοι" ότι θα εξοντώσει τα αμέσως επόμενα έτη πολύ περισσότερους ανθρώπους -ανάμεσά τους και μικρά παιδιά- από όσους υποτίθεται ότι σκότωσε ο νέος ιός. Για τον οποίο οι ίδιοι πάλι ομολογούν ότι ελάχιστα γνωρίζουν και ο οποίος υπολογίζεται ότι αποτέλεσε αιτία θανάτου για τουλάχιστον 204.696 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο από τον περασμένο Δεκέμβριο, σε σύνολο παγκόσμιου πληθυσμού 7,5 δισεκατομμυρίων.
 


Στη θέση των γονιών του "τσιμενταρισμένου" μαθητή βάλτε τα πλήθη των ανθρώπων που αντανακλούν την κυρίαρχη, νεοφιλελεύθερη, "νεοπροοδευτική",  επίσημη αντίληψη της "νέας πραγματικότητας", των ηθών της και των αναγκαιοτήτων και "αναθεωρήσεων" σε θέματα εκπαίδευσης-δικαιωμάτων"υγιών αντιλήψεων" περί "ασφάλειας" και υπευθυνότητας, που επιβάλλεται να διαρρέουν οριζόντια και κάθετα τις κοινωνίες.
 

Στη θέση του διευθυντή και της επιτροπής αξιωματούχων και ειδικών και ΜΜΕ που ακύρωσαν την ίδια την υπόσταση της "αντιδραστικής" δασκάλας, βάλτε τα..ΜΜΕ, πολιτικούς, επιστημονικούς συνεργάτες σε στρατηγικές θέσεις, εταιρικά συμφέροντα, τοποτηρητές "σκιωδών κυβερνήσεων" και τα μεγάλα κεφάλια της ορκισμένα αντιδημοκρατικής και επικίνδυνα διαταραγμένης παγκόσμιας ελίτ.
 

Τέλος, στην "στροφή" της δασκάλας, με βάση τη νέα λογική του παράλογου, η οποία και στριμώχνει το σύστημα χρησιμοποιώντας τα δικά του εργαλεία λογικής και ρητορείας, προσαρμόστε αυτή την "ριζοσπαστική" απαίτηση ως αντίμετρο στις αντεργατικές και μισάνθρωπες παγκόσμιες μεθοδεύσεις:
 

"Αφού νοιάζεστε τόσο πολύ για την υγεία των πολιτών και υιοθετείτε μέτρα πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού για να τη διασφαλίσετε, τότε την επόμενη μέρα του κορωναϊού ή στο επόμενο lockdown που μαγειρεύετε, ξεκινήστε να σχεδιάζετε την αναδιανομή του πλούτου. Έτσι και οι ζωές των πολιτών θα θωρακιστούν από την επερχόμενη πρωτοφανή ανέχεια και πείνα και θα αποδειχτείτε, εσείς οι ηγέτες, πανάξιοι των περιστάσεων για τη σωτηρία της ανθρωπότητας και την επανεκκίνηση της οικονομίας με ανθρωποκεντρική πια φιλοσοφία. Αυτή που διακηρύττετε ότι υπηρετείτε"!
 

Δίκαιο -και προστατευτικό-  δεν είναι;
 

Κι όπως συμβουλεύει ο κ. Τσιόδρας, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την πνευματική μας διάσταση μέσα μας. Η οποία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το υλικό της σκέλος.

Ο Ένοικος...



thesecretrealtruth 


2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό. Με απρόσμενο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ @ΑΒΛΙ ΤΟΥΣ.
    ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΙΤΟΥ :ΠΑΠΑΛΑ.
    ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ :ΠΑΠΑΛΑ.
    ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ :ΤΟΥΣ ΗΛΘΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ;ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ :
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΩΡΑ ;
    ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ;ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ @ΑΜΗΜΕΝΟ ΙΟ ΤΟΥΣ ;
    -ΣΩΠΑ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΩΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ.
    ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΥΜΑΓΔΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ,ΠΡΙΝ ΤΟ LOCKDOWN ΤΩΝ ΞΕΚ@ΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ(ΕΚΕΙ ΣΤΟ Ω ΤΩΝ ΞΕΚ@ΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ,ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ @ !),ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΤΙΣ ΣΟΥΦΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ,ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
    .....ΤΡΙΧΕΣ.
    ΙΣΑ ΙΣΑ ,ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΞΗΣ :
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΡΟΜΦΑΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ,ΖΖΖΖΝΤΟΟΟΥΥΠΠΠ !
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020 !
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ :
    1.ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΚΕΦΑΛΑ.
    2.ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    3.ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΣΚΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΜΜΜΜ...
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ :
    ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΟΡΙΟ ,ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ,ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ...ΚΑΙ ΨΟΦΑΕΙ.
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
    ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΤΕ ,ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΡΑΒΔΟΥ.
    ΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ...ΣΤΗΝ ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ.ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή