«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Οι ειδικοί την ονόμασαν "αποστασιοποιήση"... Το κράτος την ονόμασε "ατομική ευθύνη"... Αλλά είναι "μισανθρωπισμός"!

Σχόλιο Διόδοτου: Θλίβεται η ψυχή μου, εξοργίζεται ο νους μου να βλέπω, κυρίως νέους και νέες, να φορούν ιατρική μάσκα και γάντια παντού. Ενώ οργιάζει το διαδίκτυο με αναρτήσεις περί της απάτης της πανδημίας, εκεί αυτά.. ίσως έχουν το ίντερνετ μόνο για να γκομενίζουν στο facebook, όπως και νά 'χει πάντως.. έχουν χάσει σίγουρα ακόμα και την ικανότητα να σκέφτονται. Ουστ από 'δω ρε χάπατα..! ..που θα με κοιτάζετε σαν να πρόκειται εγώ μόνο να σάς κολλήσω τον κοροϊδοϊό, κι ούτε καν σάς περνάει από το μυαλό ότι θα μπορούσατε κι εσείς να κολλήσετε εμένα... Πετάξτε πια τα μασκαριλίκια να βρεθούμε όλοι μαζί απέναντι στην δικτατορική αντινόηση του κ@λοκράτους, και θα σού πω εγώ μετά πού θα τα βάλουν τα μέτρα και τα πρόστιμα! Άντε να 
τελειώνουμε πια με αυτή την κοροϊδία..!   



Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

Προσοχή στα πρώτα δείγματα μισανθρωπίας της κοινωνίας μας.... Εμφανίστηκαν ήδη

 

Προχωρούμε στο δρόμο, στο σουπερμάρκετ, στο λεωφορείο και ξαφνικά εκεί που δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον συνάνθρωπο μας, τώρα τον αντιμετωπίζουμε ως μιαρό. Ως εστία κινδύνου. Αποφεύγουμε να τον πλησιάσουμε. Πολλές φορές, δεν θέλουμε να υπάρχει καν εκεί. Την ίδια αίσθηση όμως δημιουργούμε και εμείς στους γύρω μας.

Μία ιδιότυπη μισανθρωπία, αναπτύσσεται μαζί με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορεί κανείς να ορίσει εάν η οικονομική λαίλαπα που έρχεται είναι πιο επικίνδυνη, ή ο τρόπος που πλέον βλέπουμε τον συνάνθρωπο μας.

Αυτό ακριβώς το αρνητικό συναίσθημα οφείλουμε ως άνθρωποι αλλά και ως έλληνες να το αποβάλουμε. Άλλο η αυτονόητη προσπάθεια για προστασία και άλλο η δημιουργία στερεότυπου μισανθρωπίας, ειδικά σε έναν λαό που κάθε πολιτισμός του ήταν εξόχως φιλάνθρωπος. Να μην μεταλλαχθούμε ξαφνικά σε αυτό που μισούμε. Να μην αρχίσουμε να βλέπουμε τον συνάνθρωπο μας με τον απαξιωτικό τρόπο που μας έβλεπαν οι κάθε λογής κατακτητές που πέρασαν από τα άγια χώματα μας. Εμείς διδάξαμε τον ανθρωπισμό στα πέρατα της γης. Και εμείς οφείλουμε να το διαφυλάξουμε.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ

Οι ειδικοί την ονόμασαν "αποστασιοποιήση"...

Το κράτος την ονόμασε "ατομική ευθύνη"...

Η Νέα Τάξη πάντα βρίσκει ένα ωραιοποιημένο τρόπο να ονομάζει αυτό που θέλει να επιβάλλει...

Τις διαταγές της, της λέει "πολιτικά ορθές"...

Την ανωμαλία και την διαστροφή "διαφορετικότητα"....κ.α.

Είναι στο χέρι μας να ξανασμίξουμε με τους γύρω μας...

Είμαστε αδέρφια και στην ζωή και στον θάνατο...

Μην το ξεχνάμε αυτό...

Μας δούλεψαν και μας κορόϊδεψαν και κάθε μέρα το ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά...

Τα θύματα από κορωνοϊό είναι ελάχιστα.... Μην κοιτάτε που τα βαφτίζουν όλα όπως τους αρέσει...

Ουσιαστικά είναι μια κατά 90% ασυμπτωματική ασθένεια.... και για το υπόλοιπο 10% μια απλή γρίπη.... Μόνο ένα ποσοστό του 0,000001% μπορεί να νοσήσει πιο σοβαρά κι αυτό για άλλους λόγους (όπως σε όλες τις γρίπες).

Αγκαλιάζουμε λοιπόν τους αγαπημένους μας άφοβα... Και τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι μας το έχουν τόσο ανάγκη...

Και με τους γύρω μας είμαστε άνθρωποι πρώτα και πάνω από όλα...

Ναι, στα λογικά μέτρα προστασίας, όχι στην μισανθρωπία που θέλουν να μας επιβάλλουν....

Πλένουμε τα χέρια μας συχνά, βάζουμε αντισηπτικά, άντε να φορέσουμε και καμιά μάσκα σε κανέναν εσωτερικό χώρο αλλά μέχρι εκεί...

Αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους μας...

Ο Μπιλ Γκέιτς να κάνει τα εμβόλια στα δικά του παιδιά....

Και το κράτος καλά θα κάνει να προσέχει... και να μην ακολουθεί ό,τι νεοταξίτικο και φασιστικό του υποδεικνύουν....

Σε λίγο θα μας πουν ότι κι ο Ρήγας Φερραίος στον Θούριο έλεγε βλακείες.... (αφού βγάλανε δικτάτορα τον Καποδίστρια)...

"Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλάβιά και φυλακή"..

Παραφράζοντας:

"Καλύτερα μιας ώρας ανθρώπινη, ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια νεοταξίτικη σκλαβιά και φυλακή".



Σχετικά: εδώ και εδώ

 

ethnegersis.blogspot.com 

 

10 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ 2 ΤΑΙΝΙΕΣ AN ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ IN TIME ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ.
    Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
    ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ, ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ; ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΤΩΣΗ ΔΗΛΆΔΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΨΥΧΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΡΟ ΕΡΓΟ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όπως πρέπει φίλε. Και συμφωνώ, δεν θα τούς βγει το έργο.

      Διαγραφή
  2. ετσι οπως αναφερεις , απο τα 30 ατομα καθημερινης επικοινωνιας SocialM, μονο εγω ασχολουμαι,δεκτικοι να το σκευτουν ειναι 6 και οι υπολοιποι μονο τσοντα.

    καλημερα καλη συνεχεια φιλε μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Σχεδόν πρέπει να ευγνομωνούμε τον κορϊδοϊό, διότι ξεμπρόστιασε ένα σωρό καταστάσεις, οι οποίες μέχρι σήμερα σερνόντουσαν υπούλως καί ιεροκρυφίως.

    Συγκεκριμένα, ο παρτακισμός των Ελληνοφώνων διπόδων, ο οποίος άρχισε από τα χρόνια του Πασόκ (όταν καί αποκλειστικώς οι "φίλοι" του κόμματος ροκάνιζαν το δημόσιο χρήμα, ενώι οι υπόλοιποι ήταν στην απέξω), καί συνεχίστηκε στα χρόνια του χρηματιστηρίου (όταν όσοι έπαιζαν ήταν οι ξύπνιοι, καί οι υπόλοιποι οι βλάκες), με τον ιό έφτασε στο αποκορύφωμά του.
    Το κοινωνικό πρόταγμα, λοιπόν, σήμερα γιά τους πανέξυπνους της φωτό του άρθρου (καί προφανώς ψηφοφόρους των σκατοκομμάτων), είναι κάτι σαν: "Ψόφα σύ, να ζήσω 'γώ - καί δέ με νοιάζει καθόλου!".

    Τώρα, βέβαια, το ποιός θα ζήσει καί ποιός θα φάει κλύσμα που θα το θυμάται, είναι άλλη ιστορία· αλλά σε ποιόν να τα πείς αυτά τα ψιλά γράμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες σε κανέναν τίποτα πια αγαπητέ Εργοδότα. Κι εγώ βαρέθηκα το "Ξυπνήστε" και "Ξυπνήστε". Ασ'τους να περάσουν από το λεπιδι του "κατατρεγμενου" τους "πρόσφυγα" να μείνουμε στην Ελλάδα αυτοί που πρέπει, όταν την αδειάσουμε κι απ' τα μεμέτια και την σαπιο-αλήτ..
      Αρκετά ασχοληθήκαμε με τα βαρίδια.

      Διαγραφή
  4. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ ΚΡΌΝΟ-ΙΟΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΣΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΝ,ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΡΥΦΙΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΦΟΒΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΡΙΤΑ;
    ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ;ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΙ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΠΕΡΙ ΓΚΙΚΑ ΚΙ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ - ΙΝΗΣ;

    ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ= ΣΕΦΑΡΔΙΤΗΣ ΜΑΓΙΟΡΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ,ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΙΟ,ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ,ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΙΛΑ Ο ΕΙΔΗΜΩΝ.

    ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ=ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΥΜΦΕΥΘΕΙΣ ΑΡΜΕΝΟΧΑΖΑΡΑ.
    ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΆΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ=ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΝΥΜΦΕΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΖΕΗΚΟΜΠ ΜΕ ΣΝΙΦ!ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.

    ΕΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΥΠΟΥΛΑ,ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΒΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!;!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τρομοκρατημενο συνθημα των τρομοκρατημενων κουταβιων της δημοκρατιας «ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ και ΠΕΘΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» τωρα γινεται «ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ» // ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ? 1. ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ (κο-μουνι-στης) με ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (μονο μεσα σε μια νυχτα, επνιξε ένα εκατομυριο πουτανες μεσα στον ποταμο Γιανγκ Τσε) / 2. ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ ΣΤΑΛΙΝ (Εβραιο-κο-μουνι-στης) ΜΕ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ / 3. ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ (Εβραιο-Εθνικο-Σοσια-ληστης) με ΕΞΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (τωρα θα μου πειτε ότι ηταν Εβραιος και καθαριζε μεταξυ αλλων και τους Εβραιους? Ε, τα εχουν αυτά οι Εβραιοι) // Ο δικος μας ο ΜΕΓΑΛΕΚΟΣ ερχεται εκατοστος στην μακαβρια λιστα, μονο με ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΟΝΟΥΣ σε μαχες, αλλα ΟΧΙ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ // Οι ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΙΧΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (Σορος, Μπιλ Γκεητς κλπ), μαζι με ολο το πουστο-λεσβιακο κυκλωμα, λυσαξανε να ριξουνε τον δισεκατομυριουχο ΤΡΑΜΠακουλα (Τραμπ θα πει αλητης). Πλουσιοι εναντιον πλουσιων. Ωραια πραματα. Ωραιες εποχες. Κε για οποιους το εχουνε ξεχασει: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ, η οποια θα κρατησει ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ότι δειτε και ακουσετε μην τρομαξετε. Ακομα ειμαστε στην αρχη // Πρεπει να γινει ΠΟΛΕΜΟΣ? Δυστυχως, μερικες φορες ειναι αναγκαιο κακο. Εχουμε παρει πολύ στραβο δρομο. Πολλες ελληνιδες φονισες σκοτωνουν ανθρωπινες ζωες μεσα στα σπλαχνα τους. Οι μισοι ελληνες και οι μισες ελληνιδες ειναι ΦΥΤΑ ΑΚΑΡΠΑ. Ειναι σιγουρο ότι οι Μογγολοι θα μας παρουνε σβαρνα, διοτι τα παιδια μας τα εχουμε κανει ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ // Όχι ενας ανασχηματισμος να γινει, αλλα ΔΕΚΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ να γινουν, την στιγμη που ειναι μαλιακας ο ιδιος φλουφλης Μητσοτακης μαζι με την Κομπρα Μητσοτακη, ο ιδιος βοθρος θα ειναι // Όπως ελεγε και ο αρχαιος συναξαριστης: «ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΛΑΠΑ-ΚΛΑΠΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΛΑΚΑ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Ολλανδία από 1η Ιουνίου θα είναι υποχρεωτική η μάσκα στα ΜΜΜ.
    Θα πρέπει να την αγοράσεις από την τσέπη σου και αν σε πιάσουν χωρίς μάσκα έχει πρόστιμο 95 ευρώ...
    Απροσάρμοστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή