«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ο Dr. Anthony Fauci αλλάζει ρότα.. Τώρα λέει ότι ένα δεύτερο κύμα του COVID-19 μπορεί να μην έρθει ποτέ. Η χρήση μάσκας είναι συμβολική - Βίντεο _ [ μετάφραση από theblaze.com: Διόδοτος ]

Σχόλιο Διόδοτου: χαχαχα..τα γυρνάνε σιγά σιγά όσο ξεσκεπάζεται η κερδοσκοπική και μισάνθρωπη απάτη τους.. Στο ιστολόγιό μας το έχουμε πει ουκ ολίγες φορές ότι δεν θα μπορέσουν να επαναλάβουν την απάτη και το lockdown το φθινόπωρο.




Fauci changes tune, now says second COVID-19 wave may never happen — and mask-wearing is symbolic 

Talk about an abrupt about-face (ξαφνική μεταβολή γνώμης)



Σε συνέντευξη της Τετάρτης στο CNN "Newsroom," ο Fauci - μέλος της ομάδας εργασίας coronavirus του Λευκού Οίκου - είπε ότι ένα δεύτερο κύμα COVID-19 δεν είναι απαραίτητα αναπόφευκτο.

"Συχνά μιλάμε για την πιθανότητα ενός δεύτερου κύματος, ή για ένα ξέσπασμα όταν υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα", εξήγησε ο Φάουτσι. "Δεν χρειάζεται να το δεχτούμε αυτό ως αναπόφευκτο."

"Ιδιαίτερα", συνέχισε, "όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται τo φθινόπωρο. Θέλω οι άνθρωποι να εκτιμήσουν πραγματικά ότι, θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν είναι αναπόφευκτο."

Ο Fauci παραδέχθηκε ότι αρχίζει να αισθάνεται όλο και πιο αισιόδοξος καθώς περνούν οι ημέρες, και επιμένει ότι η διευρυμένη ικανότητα των ΗΠΑ για δοκιμές ενισχύει την COVID-19 αντιμετώπιση.

Επεσήμανε ότι ένα δεύτερο κύμα είναι απολύτως αποτρέψιμο εάν οι ΗΠΑ είναι σε θέση να έχουν το «εργατικό δυναμικό, το σύστημα, και τη βούληση να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες,  σαφή και αποτελεσματική αναγνώριση, απομόνωση, και τον εντοπισμό κρούσματος."

Τον Απρίλιο, ωστόσο, ο Fauci επέμενε ότι το δεύτερο κύμα κοροναϊού ήταν αναπόφευκτο.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο MSNBC, είχε πει «είναι αναπόφευκτο ότι ο coronavirus θα επιστρέψει την επόμενη εποχή. Όταν το κάνει, το πώς θα το χειριστούμε, θα καθορίσει τη μοίρα μας."


Και τι θα γίνει με τις μάσκες;


 "Οι Αμερικανοί θα πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου στους εξωτερικούς χώρους για να προστατεύσουν τον εαυτό τους - αλλά σε βάση σωστής χρήσης.

"Θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου και να προστατεύσω τους άλλους [φορώντας μάσκα], δείχνοντας έτσι τον σεβασμό μου στους άλλους.. και ας μην είναι 100% αποτελεσματική η μάσκα, ..και επίσης επειδή θέλω να δώσω και το καλό παράδειγμα για τους άλλους εν είδη συμβόλου", πρόσθεσε.






πηγή: theblaze.com


6 σχόλια:

  1. Αν δεν υπάρξει δεύτερο κυμα κουραδοϊου, τοτε θα πρέπει να καταφύγουν σε κατι αλλο για να καλύψουν τα νότα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ότι θα βρέξει π@@τσες.. μόνο που θα είναι γι αυτούς!

      Διαγραφή
    2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ



      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Για να δούμε.Θα τον κάτσουν στο σκαμνί ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ.
    ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ.
    ΕΑΝ ΚΆΝΟΥΝ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΎΡΣΟΥΛΑ ΚΛΑΣΕΝ ΜΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΗ , ΜΕΤΆ ΤΟ 2021 ,22.5 ΔΙΣ ΕΠΙΧΟΡΉΓΗΣΗ ΚΑΙ 9.5 ΔΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ 2021.
    ΠΟΙΟΙ ;ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ;
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.
    ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ,ΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ.
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΠΟΎΛΗ :
    ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΆΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΙΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΓΙΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ.ΝΑ ΠΑΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΕΚΕΙ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΡΕ ΜΟΑΤΣΟ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΎΣ.
    ΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΑΡΜΠΑΙΤΕΡ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΤΆΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ;
    ΛΟΙΠΟΝ !ΚΥΤΤΑ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΧΤΥΩΜΕΝΟΣ :
    ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΗ.
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ.
    ΝΤΟΚΤΟΡ ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΜΕΝΓΚΕΛΕ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ.
    ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ :ΛΕΣΧΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεστε αυτο ...https://www.collective-evolution.com/2018/04/24/us-government-accidentally-releases-electromagnetic-mind-control-documents-in-foia-request/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://dionios.blogspot.com/2020/05/deutsche-bank.html
    Η DEUTSCHE BANK ΖΗΤΑ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ...ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ !!!

    http://dionios.blogspot.com/2020/05/covid-19_27.html
    Η ΑΡΠΑΓΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ COVID-19 ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή