«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΑΡΚEΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΤΕ! ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ!!! (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Δεν εκπλήσσομαι για τον τρομερό λόγο του Γρηγόρη Πετράκου. Αυτό το παιδί από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε (15 χρόνια πριν) στην τηλεόραση, ξεχώρισε για το ήθος του και το ταλέντο του ως ολοκληρωμένου μουσικού και συνθέτη.



Είναι ένα βίντεο μόλις 6 λεπτών! Ο άνθρωπος που μιλάει λέει αυτονόητα και απλά πράγματα...καταρρίπτοντας όλες τις σαχλαμάρες των "ειδικών" στα μέτρα κατά της "πανδημίας"
Ο Λαός αργά αλλά σταθερά ξαναξυπνάει από τον λήθαργο που τον έριξαν οι Χαρδαλιάδες και οι Τσιόδρες με την θανατολογία και τον στρατιωτικό νόμο ΧΩΡΙΣ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ! 
 (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ 100% ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ)



ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!



Διόδοτος - έξτρα:

Ε, να μην ακούσουμε και την πρώτη του επιτυχία;.. μια pop-jazz κομματάρα, στίχοι/μουσική/ενορχήστρωση/εκτέλεση δικά του.





5 σχόλια:

  1. μια χαρά τα λέει το παιδί!!!
    πόσοι θα συμφωνούσαν άραγε μαζί του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε παλικάρι ακριβως έτσι..
    Εδώ ειμαστε!!
    Φτάνει η ώρα που θα ψαχνουν τρύπες να τρυπώσουν..

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. > ΣΗΜΕΡΑ !! .. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ !!

    > Τσιοδρας:'Oποιος εiχε κορονοιo και πεθαινε απο αλλη αιτια τον καταγραφαμε ως θυμα κορονοιου!

    > https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=KolwMvMn5OE&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. > TΣΙΟΔΡΑΣ - Χρειάζεται επέμβαση Εισαγγελέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον νεαρό, έχει λεβεντιά και είναι ψυχάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή