«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Kυκλικοί ύφαλοι, βυθισμένοι αρχαίοι τύμβοι ή ιπτάμενοι δίσκοι, βυθισμένοι στον Θερμαϊκό;;.. (βίντεο)



Και όμως: Ουφολόγος πιστεύει ότι εντόπισε «βυθισμένους δίσκους εξωγήινων» στον Θερμαϊκό

 

Ίσως οι εξωγήινοι να ζουν... στην Ελλάδα, καθώς ο αυτοαποκαλούμενος ειδικός σε θέματα UFO, Σκοτ Ουόρινγκ, θεωρεί πως εντόπισε «βυθισμένους δίσκους εξωγήινων» στον Θερμαϊκό με τη βοήθεια του Google Earth.
Ο... ειδικός σε θέματα UFO, Σκοτ Ουόρινγκ, θεωρεί πως εντόπισε βυθισμένους δίσκους εξωγήινων στον Θερμαϊκό Κόλπο, στα ανοιχτά της Νέας Μηχανιώνας, χάρη στο Google Earth.


Συγκεκριμένα, ο Ουόρινγκ έγραψε στο blog του, με τίτλο «ET Data Base»:
«Υπάρχει ένας στόλος UFO στα παράλια της Ελλάδας όταν κοιτάζετε, χρησιμοποιώντας το Google Earth. Το μικρότερο είναι 80 μέτρα και το μεγαλύτερο είναι περίπου 200 μέτρα σε ακτίνα, σύμφωνα με τον χάρακα της Google. Το μικρότερο έχει κοίλωμα στο κέντρο του, που με κάνει να πιστεύω ότι μοιάζει με κλασικό δίσκο».
Μάλιστα, ο ίδιος δημιούργησε και σχετικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο εξηγεί τη θεωρία του.

Ο Ουόρινγκ συγκρίνει το μέγεθος του πρώτου υποβρύχιου αντικειμένου με ένα «γήπεδο ποδοσφαίρου», υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να έχει εμφανιστεί στην περιοχή το 2016, σύμφωνα με την ανάλυσή του. Πιστεύει επίσης πως εντοπίζει και άλλα παρόμοια σχήματα κατά μήκος της ακτογραμμής.
Πολλοί χρήστες, ωστόσο, δεν συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό. Ο ουφολόγος, πάντως, πιστεύει ότι υπάρχει «βάση για alien», όχι πολύ μακριά από την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

  newsbomb.gr 

3 σχόλια:

  1. Τόσο δύσκολο είναι να πάνε δύτες να τα φωτογραφήσουν.Αρκετά ζαλισμένοι είμαστε μή μας τα ζαλίζετε άλλο ΑΤΙΑκαι ότι διάολο θέλουν να είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωνή του ομιλητή, μοιάζει με τη φωνή αυτού του βίντεο από το 2018:
    HUGE GROUP OF 220' ALLEGED USOS OFF THE GREEK COASTLINE IN THE AEGEAN SEA
    https://www.youtube.com/watch?v=flzq_krIBUg

    Ελληνικές έρευνες περί του θέματος (2018) :

    ΤΟ USO ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ:
    ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ! (ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)
    https://ufotruth-gr.blogspot.com/2018/08/uso.html

    USO ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ,
    ΣΤΟ GOOGLE MAPS (+ νέες φωτογραφίες)
    https://ufotruth-gr.blogspot.com/2018/08/uso-google-maps.html

    ΥΓ : υπάρχουν και άλλες πιθανότητες

    Εξουδετέρωση Νάρκης από Ομάδα της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών
    „Την Παρασκευή 01 Μαΐου 2020, πραγματοποιήθηκε εξουδετέρωση νάρκης Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από Ομάδα Εξουδετερώσεως Ναρκών (ΟΕΝ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), στη θαλάσσια περιοχή του Λιμένα της Νέας Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη.“
    https://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/deltia-typou/item/13236-eksoudeterosi-narkis-apo-omada-tis-dioikisis-ypovryxion-katastrofon.html

    ΥΓ2: Ακόμη κάτι ενδιαφέρον από το πρόσφατο παρελθόν (2014)

    Strange circles in the sea in front of Croatian islands: Aliens at work?
    https://www.youtube.com/watch?v=TvkaXFtiI8A

    What are these mysterious circles discovered underwater
    in the vicinity of Dugi Otok Island, Croatia?
    https://strangesounds.org/2014/05/what-are-these-underwater-mysterious-circles-appearing-off-adriatic-croatian-island.html

    Mysterious Circles Discovered Off Coast of Croatia
    https://www.theufochronicles.com/2014/05/UFO-NEWS-mysterious-circles-discovered-off-coast.html

    Seagrass circles in the Adriatic
    https://sunce-st.org/en/seagrass-circles-in-the-adriatic/

    ΑπάντησηΔιαγραφή