«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Κ.Μητσοτάκης για εμβόλιο: «Όπως είπε και η Melinda Gates πρέπει να διανεμηθεί σε όλους»



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε στην τηλεδιάσκεψη δωρητών της ΕΕ για την εύρεση εμβολίου για τον κορωνοϊό, στο οποίο τάχθηκε υπέρ της καθολικής πρόσβασης στο εμβόλιο, μάλιστα αναπαράγoντας και τα λόγια της γυναίκας του Bill Gates, Melinda Gates.

Η ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αλλά και η διασφάλιση της διαθεσιμότητάς του σε προσιτή τιμή στον παγκόσμιο πληθυσμό, ξεκινώντας από τους πιο ευάλωτους βρέθηκε στο επίκεντρο της παρέμβασης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη διάσκεψη δωρητών προκειμένου να στηριχθεί το έργο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της επιστημονικής κοινότητας για την ανάπτυξη γρήγορης και ισότιμης πρόσβασης σε διάγνωση και θεραπεία του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας Coronavirus Global Response.

Ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι το εμβόλιο θα πρέπει να αποτελέσει παγκόσμιο δημόσιο αγαθό, διασφαλίζοντας την ισότιμη πρόσβαση όλων των χωρών στην καταπολέμηση της πανδημίας, καθώς η ασφάλεια του καθενός οδηγεί στην ασφάλεια όλων.

Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση του Πρωθυπουργού:

«Σε ευχαριστώ πολύ Ursula von der Leyen και θα ήθελα να σε συγχαρώ για αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Πρόκειται για πρωτοβουλία που πραγματικά ενώνει τον κόσμο και τις δυνάμεις μας στον κοινό αγώνα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την Ελλάδα. Αρχίζουμε, σταδιακά, να χαλαρώνουμε τα πολύ περιοριστικά μέτρα που είχαμε λάβει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων επτά εβδομάδων. Έχουμε υπάρξει σχετικά πετυχημένοι στην “επιπεδοποίηση” της καμπύλης αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι εκτός εάν ανακαλύψουμε εμβόλιο δεν θα είμαστε απολύτως ασφαλείς.

Για αυτόν τον λόγο η ανακάλυψη και η απόδειξη της αποτελεσματικότητας ενός εμβολίου θα είναι μία από τις κύριες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε, ως ανθρωπότητα. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Το εμβόλιο θα πρέπει να παραχθεί σε επαρκείς ποσότητες, στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να είναι διαθέσιμο, σε προσιτή τιμή, σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό, αρχής γενομένης με τους πιο ευάλωτους.

Και πρέπει να διανεμηθεί παγκοσμίως σε ισότιμη βάση. Καμία χώρα ή περιοχή δεν πρέπει να έχει μονοπωλιακή πρόσβαση στο εμβόλιο. Όταν μιλάμε για μεταδοτικές ασθένειες, όπως ανέφερε και η Melinda Gates, η ασφάλεια τού ενός είναι η ασφάλεια όλων.

Συνεπώς, προσυπογράφω το κάλεσμα και άλλων ηγετών που έχουν λάβει μέρος σε αυτή τη διάσκεψη, το εμβόλιο -όποτε εφευρεθεί- θα πρέπει να κηρυχθεί παγκόσμιο δημόσιο αγαθό. Πιστεύω ότι αυτό είναι μία αρχή στην οποία πρέπει να συμφωνήσουμε και ένα σημαντικό μήνυμα που όλοι πρέπει να στείλουμε σήμερα.

Από την πλευρά μας, με χαρά προσφέρω 3 εκατομμύρια ευρώ στην κοινή μας προσπάθεια, πέραν των ελληνικών θεσμών και ιδιωτικών ιδρυμάτων που έχουν ήδη προβεί σε σημαντικές δωρεές στον αγώνα κατά του Covid-19 και επίσης θα συνεισφέρουν ενεργά σε αυτό το παγκόσμιο κάλεσμα.

Ένα τελευταίο σημείο: Ευελπιστώ ότι μπορούμε να επιδείξουμε την ίδια αφοσίωση σε κοινή δράση για την αντιμετώπιση της μεγαλύτερης πρόκλησης της γενιάς μας, την κλιματική αλλαγή, η οποία επίσης απαιτεί παγκόσμια αντίδραση. Σας ευχαριστώ πολύ».



pronews.gr

29 σχόλια:

  1. ΛΑΓΟΣ την φτέρη ΕΤΡΙΒΕ ,ΚΑΚΟ του ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!! ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΟΒΡΙΟ ΔΡΑΚΟ-ΧΑΖΑΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

      http://3.bp.blogspot.com/-sVH-jhkuOMg/VDY78DUUqFI/AAAAAAAAAfc/V2fhBKCBaw4/s1600/03.March-1935-01.jpg

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχα !μελιτζάνα μύτη ο όφις !
      Ευχαριστώ για την αφιέρωση !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ11 Μαΐου, 2020 07:37

    ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ/ΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ, Όταν μιλάμε για μεταδοτικές ασθένειες, όπως ανέφερε και η Melinda Gates, η ασφάλεια τού ενός είναι η ασφάλεια όλων. ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Ο ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΣΟΣ ΟΛΩΝ;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ, όποτε εφευρεθεί- θα πρέπει να κηρυχθεί παγκόσμιο δημόσιο αγαθό.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ SARS TOY EBOLA TOY MERS TOY AIDS TOY COVID 19 ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ; Από την πλευρά μας, με χαρά προσφέρω 3 εκατομμύρια ευρώ στην κοινή μας προσπάθεια, ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ ΡΕ ΜΠΡΟΥΚΛΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΣ ΕΤΣΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ μωρε παιδια,δεν ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΖΑΒΟ, καθοτι υπολειπεται του μεσου αλλουνταλου,κατα παρασαγκας..κι αυτο ειναι το μαρτυριο του αυγουλοματη,η παραδοχη της μη αποδοχης του....ντιπ μπετοβλακας ο δυστυχης,κι αυτος και το τσουρμο των μουροχαβλων που τον περιβαλλει...και νομιζει οτι ξερει να κυβερνα...ε τι να πεις.....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΗ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΑΡΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΙΝΙΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ,ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ.
    ΑΜΑ ΜΑΣ ΞΕΜΕΙΝΗ Ο ΓΑΛΕΟΣ ,ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 ,ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΗ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 ,ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ , ΑΠΌ ΠΟΤΈ ΕΙΧΑΝ ;
    Ααααααχαχαχαχαχαχα !
    Η ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ , Ή ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΡΟΜΕΛ , Ή ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τούτη εδώ η άνοιξη
    Δεν ειναι σαν τίς αλλες
    Έρχονται δύσκολες στιγμές
    Θελω να δω Κρεμαλες!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο υπαρχουν τετοια νειατα η λευκη φυλη θα μεγαλουργηση. Οι σαταναδες εντος και εκτος Ελλαδος σε ατακτη υποχωρηση.

    Το αφιερωνω με αγαπη στη ΡΙΤΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=YnDLlajMxyo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τον καημενο τον μητσοτακη κουνια που τον κουναγε κι ακομα τον κουναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aς δούμε πιο καλά τον...σωτήρα Μπιλ Γκέιτς...

    https://www.brighteon.com/3008889a-30f1-4de1-9cd8-f6bdf7147014

    Contact Tracers of the Future? DARPA Funded Robot Now Enforcing Social Distancing

    https://www.youtube.com/watch?v=3ZnRcbD7tT0

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ αλήθεια;Έρχεται το εμβόλιο;
    Κοσμοσυρροή θα γίνει!
    Πωωωωωωω
    Θα μαζευτεί τόσος κόσμος να το κάνει, που ούτε λεφτά και τζάμπα ψωμί να μοιράζαβε δωρεάν στην κατοχή!!
    Πωωωωω.
    Όλοι οι Έλληνες, με αυτό τον καημό ξυπνούσαμε και κοιμόμαστε.
    Πότε θα κάνουμε το εμβόλιο!
    Και να που
    ΕΡΧΕΤΑΙ...
    ΕΡΧΕΤΑΙ...
    ΕΡΧΕΤΑΙ...
    Καλέ πείτε μέρα και ώρα να τρέξει ο κόσμος;
    Αρε πεταμένα λεφτά πάλι από τα δικά μας.
    Που είχε παραγγείλει ο Αβραμόπουλος 16.000.000 εμβόλια τότε και φώτισε ο Θεός τον κόσμο και εμβολιάστηκαν μόνο μερικές χιλιάδες.
    Τα ίδια και τώρα.
    Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα.
    Τόσο μαλάκες μας νομίζουν;
    Που θα τρέξουμε να το πάρουμε;
    Αυτός ο μαλάκας ο Κούλης, τα πιστεύει τώρα αυτά που λέει,η θέλει ο μαλάκας και τα λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο ένα εμβόλιο θα πάρουμε;
    Εγώ θα πάρω μια εξάδα.
    Όπως παίρνω τα σώβρακα και τις φανέλες.
    Καμμία προσφορά όπως στα υγρά πιάτων δεν έχει;
    1+1 δώρο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον Κούλη τον ερωτησα
    Εμβόλιο να κάνω;;
    Και αυτός μου είπε ευθαρσώς.
    Θελω να σε ΞΕΚΑΝΩ!!

    Τοτε εγω τού απαντώ
    Ρε σύρε και γ@μ/σου!!
    Και συ και το εμβόλιο
    Και όλη η φυλή σού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ.
      ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤO ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.
      ΓΕΛΑΩ ΑΚΟΜΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΔΟΔΟΤΟ ΔΙΟ-ΦΩΤΟ;
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Panagiotis Kakavitsas14 Μαΐου, 2020 07:08

      Kaloooo...

      Διαγραφή
  13. Θα αγοράσουν με χρήματα δικά μας ,από φορολογία ,θα προσπαθήσουν να εκβιάσουν ,να απειλήσουν ,να φοβερισουν ,να προπαγανδίζουν και τα λεφτά θα έχουν μπει στα ταμεία της χαζαρο μαφίας , που...ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΑ :
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
    ΜΌΛΙΣ ΑΛΛΑΞΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ,ΑΛΑ ΗΠΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις ότι όλο αυτό γίνεται για τα λεφτά; Όλα τα λεφτά του κόσμου είναι δικά τους. Αυτοί δεν τα τυπώνουν; Το 80% του πλούτου όλης της γης δεν το έχουν 15 οικογένειες;
      Είμαστε στον πλανήτη 7,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Πόσο νομίζεις ότι κάνει ένα εμβόλιο 5-10 ευρώ;
      Πολλαπλασίασε τα με τον πληθυσμό της γης. Σιγά τα λεφτά.
      Η τροφή τους είναι οι ψυχές όχι τα λεφτά. Ούτε τα διαμάντια ούτε τα ζαφειρία ούτε τα ευρά ούτε τα χρυσάφια.
      Ο διάβολος ψυχές μαζεύει.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΘΕΣ ΣΤΕΓΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΠΕΡΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
      ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΠΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα ,σαφώς και το ξέρω.Δεν
      θα τους πέση και άσχημα να μαζέψουν και κάνα ταλαρο.
      Τι σόι ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  14. Εδω ο Τραμπας πηρε φορα και ονοματιζει ολη τη σατανικη συμμορια που ειχαν εντολη να τον ξεκανουν. Κατηγορια. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    https://twitter.com/drscott_atlanta/status/1255914378320318464

    Εδω απευθυνεται στη δικη μας δημοσιοκαφριλα

    https://twitter.com/MagnanoDiane/status/1259854565089914882

    κι' εδω ο θεος των δικων μας τρακοσιων ζωντοβολων τ' ακουει προσωπικα απο τ' αφεντικο. Εμπαινε Γιουτσο!

    https://twitter.com/gina_macina/status/1258254568141570051

    Ο μεγαλος Marquis de Sade, o δικος μας Μαρκος, το προανηγγειλε.

    "ΤΟ ΠΕΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνο καρκινογόνα ;
    ΘΑ ΕΧΗ ΝΑΝΟ ΤΣΙΠ.
    ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G.
    700 ΜHZ ,η εκπομπή για τις συχνότητες της τηλεοράσεως.
    Θα σου πάτα το κουμπί για αύξηση και θα σε τηγανιζη.
    Θα ακούς μέσα στο κεφάλι σου ομιλίες και θα εχης ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.
    Χωριά ότι θα παθης ότι τα ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ.
    Θα νομιζης ότι έχεις μόνιμα γρίπη.
    ΑΜΑ....ΑΜΑ ΦΘΑΣΗ ΕΚΕΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΑΛΗ ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΖΌΜΠΙ.
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ ;ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ δεν απαντάς όμως ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι τόσον καιρό: ΟΧΙ ούτε το εμβόλιο θέλουμε να κάνουμε ούτε και χάφτουμε τις αηδίες που μας έχουν φλομώσει τόσον καιρό δεν τους θέλουμε και ο κόσμος ναι αποχαυνωμένος είναι ποιά η λύση που θα δώσουμε ? όλο ακούμε ότι θα τους κόψουνε τον κώλο.. πότε ? όταν θα μας έχουν μπουζουριάσει στις φυλακές ώς επικίνδυνους και ανυπάκοους ? και ναί είμαστε φοβισμένοι με όλα αυτά που ακούγονται πολύ ! γιατί ? γιατί έχουμε πάρει την απόφαση να αντισταθούμε ... και όχι να κερδίσουμε λίγα χρονάκια παραπάνω ως ζόμπι και τηλεκατευθυνόμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι να σου απαντήσω ;
    Περιμένεις να σου πω ,τι θα κάνης ;
    Μόνο σου τα έγραψες.
    Διάλεξε.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή