«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (NEUROLINK) ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!







το είδαμε στο the secret real truth

16 σχόλια:

  1. Ποιον Εγκέφαλο θα μου χακαρει;;
    Τον επανω η;;τον κάτω??
    Γιατί τον κάτω πρέπει να τον ρωτήσω αν συμφωνει!!
    Γιατί είναι οδιοτροπος!!!
    😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ :
    ΚΑΝΕ ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Δυστυχώς, ο -πράγματι έξυπνος- Ήλον Μάσκ αρχίζει να δείχνει (τα πρώτα ελαφρά) σημάδια παράνοιας, δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά μ' αυτόν (δεν πήγαινε από παλιότερα, ίσως; ) καί την εν γένει δημόσια παρουσία του.
    Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πεί ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ο μέγιστος κίνδυνος γιά τους ανθρώπους. (Σωστό, αυτά τα είχε πεί καί η τριλογία των ταινιών "Τερμινέητορ".) Αλλά στο μικρό όνομα του παιδιού του συμπεριέλαβε καί τα αρχικά "ΑΙ", προς τιμήν της Τεχνητής Νοημοσύνης... την οποία εσχάτως έβαλε μπρός στα εργαστήριά του.

    Εάν γιά άλλα αχυρανθρωπάκια του συστήματος (τύπου Μαντόννας) δεν μου καίγεται καρφί τί (άσχημη) κατάληξη θα έχουν, γιά τον δημιουργό των αυτοκινήτων Τέσλα μόνο ένα μπορώ να πω: Κρίμα. Πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Έχει και την στήριξη του Τραμπ εντωμεταξύ. Πραγματικά, το παιγνίδι πρέπει να είναι πιο πολύπλοκο από όσο φανταζόμαστε.

      Διαγραφή
    2. Καμιά σχέση η τριλογία που αναφέρεις
      Elysium
      https://www.imdb.com/title/tt1535108/

      Διαγραφή
  4. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ.....αλλη μια κερδοφορα μπισνα του αρρωστου ιλον μασκ,γιατι περι αρρωστου και σατανικα διεστραμενου προκειται.....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα τον λετε διεστραμμένο και ψυχικά άρρωστο ,τότε είναι ερπετό.
    Και μην ξεχνάτε κάτι διαστημόπλοια που η spacex έφτιαχνε και κάτι πυραύλους για διάστημα ,για προμήθειες για το ένα το άλλο ,την μια η μίξη καυσίμων ήταν στραβή ,την άλλη οι λαμαρίνες δεν είχαν βιδωθει καλά ,με εντολεις τους Ισραηλινούς και όλο έπεφταν ,και παρτον κάτω τον έναν και πάρτο κάτω το άλλο.
    Στο τελευταίο με το που πάει να σηκωθη το πύραυλο σκάφος , μπουμ και να από πάνω σε ασύλληπτη ταχύτητα ένα UFO.
    UFO...εν πασει περιπτώσει.
    Θα ΤΡΩΗ για μπρεκφαστ καμμία ακρίδα και
    αυτός.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;
    ΕΔΩ ΜΑΜΑ ΡΙΤΑ...

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΩΝ=ΚΑΡΓΑ ΒΟΥΡΚΟΣ ΜΑΣΚ=ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΣ ΟΦΙΔΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ;
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ,ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ.ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΕ ΠΑΓΕΡΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΨΥΧΡΟΑΙΜΟΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ.

    ΤΕΣΛΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΦΗΎΡΕ .ΜΑΣΚ-ΑΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ "TESLA" ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ.
    Ο "ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ@ΛΟΣ+ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΆΜΑ, ΚΙ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΝΤΡΑΓΚΟΝ Χ ΣΤO ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ....

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΓΚΑΙΗΤΣ.ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΠ ΤΩΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΣ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τον υποστηρίζει όμως ο Τραμπ δεν έχω καταλάβει ακόμα.

      Διαγραφή
    2. Ενα λογικοφανες ειναι οτι για να σωση το τομαρι του ,εχει δωσει πληροφοριες ,ειτε για καμπαλιστικεσ βασεις ,ειτε για τα μυστικα διαστημικα προγραμματα ,που πιθανον θελουν να συμπληρωσουν γνωσεις τα λευκα καπελα .
      Απο τον στολο αυτο ,αλλοι ενταχθηκαν στις φωτεινες δυναμεις ,αλλοι αρνηθηκαν .
      Αυτα ηταν μεχρι περσι .
      Καθε ημερα ομως ,φερνει καινουργια .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    3. Καποιος σχολιαστης ,εδωσε ενα αρθρο σε αγγλικη γλωσσα για την καταγωγη και τα ονοματα των γκειτσ .
      ΣΑΦΩΣ ,Ο ΕΡΠΕΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΣ .
      ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΟΗΓΚΟΡ .
      Η ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ .ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ .
      ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΕΣ ΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ .
      ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ .ΑΤΑ .ΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΊ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΕΙ. ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΑΝΕ.
    ΚΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥ ΛΕΕΙ,ΕΛΑ ΔΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΚ-ΑΡΑ.ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΈΡΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.Ο ΦΛΥΝ,Ο ΜΠΑΝΝΟΝ,ΚΙ Ο "MAD DOG" ΣΤΡ.ΚΕΛΛΥ ΑΘΟΡΥΒΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΩΣ ΨΕΥΤΙΚΗ,ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΣΚΕΤΟ,ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΎΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΙ ΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;ΔΕΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΟΙ ΕΔΩ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ;ΙΔΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ,ΙΔΙΟ MODUS OPERANDI ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΣΗΣ...ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ
    ΠΛΑΝΗΤΗ,ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΔΙ'ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.ΒΕΒΑΙΑ;ΕΝΑΣ ΣΕΡ,ΕΝΑΣ ΛΟΡΔΑΚΑΣ,ΕΝΑΣ ΡΟΓΙΑΛ,ΕΝΑΣ ΒΑΡΩΝΟΣ,ΕΝΑΣ ΣΕΙΧΗΣ,ΕΝΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ,ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ,ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ "ΚΡΕΑΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ,ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ,ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ,ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ,ΩΣ ΕΚΕΙ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΩΣΙΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΡΡΡΡ!ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΟΛΚΗΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΕΛΕΓΕ Η ΑΡΙΖΟΝΑ ΓΟΥΑΊΛΝΤΕΡ,ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΤΗ ΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΡΤΣΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΙΝ ΜΟΜ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ;OH!GOODNESS ME?I'M A QUEEN NOT A SERVANT.CLEAN MY DRAGON TEETH IMMEDIATELY!

    ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗ ΆΝΘΡΩΠΟΣ.
    Ο ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΣΕ ΠΙΟ ΣΟΦΙΣΤΙΚΈ ΔΗΘΕΝ GENIUS ΕΚΔΟΣΗ.
    ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.ΥΠΟΨΙΝ.ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΝ Α.Ι.
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ;ΥΠΑΡΚΤΟΝ.ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΚΤΟΝ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ergdimerg καμιά σχέση η ταινία που αναφέρεις
    δες το elysium
    και το interstellar κι αυτό καλό είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλωδιώσου πρώτος Ήλον κι εμείς θα το σκεφτούμε αν πετύχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή