«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΗΧΗΤΙΚΟ - ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΟΣΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ» Η ΜΠΕΝΑΚΗ.. ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1975! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.. ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Σχόλιο Διόδοτου: Πάρτε τα χάπια σας για να το διαβάσετε!



Αυτή η αποκάλυψη ακούγεται για πρώτη φορά σε ραδιοφωνικό σταθμό. Κάντε κλικ εδώ και ακούστε από το 1.04'.30'' ως το τέλος όσα φοβερά και τρομερά λέει στον Μάκη Βραχιολίδη ο Αντώνης Παπαντωνίου (ναύαρχος εα και νομικός) για το άρθρο 27 του Συντάγματος το οποίο σε δύο παραγράφους προβλέπει από το 1975 τον...ακρωτηριασμό της χώρας! Απίστευτο; Και όμως αληθινό!


Περιληπτικά ο κ. Παπαντωνίου λέει τα εξής:

Παπαντωνίου: Το 1975 με την αναθεώρηση του Συντάγματος, μπήκε μια διάταξη στο άρθρο 27 η οποία είναι εντελώς κατάπτυστη. Ακούστε τι λέει: δεν επιτρέπεται καμία μεταβολή στα όρια της επικράτειας χωρίς να ψηφιστεί νόμος από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Αυτό σημαίνει ότι από τότε είχαν προδιαγράψει ποια θα ήταν η συνέχεια του ελληνικού κράτους. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή διάταξη μπήκε για να μας δώσει την ευκαιρία να προσαρτήσουμε τμήμα κάποιου άλλου κράτους-μην τρελαθούμε τώρα.


--Μήπως όμως εννοούσε αυτή η διάταξη την Κύπρο; Την ένωση με την Κύπρο;
Παπαντωνίου: Όχι γιατί δεν υπήρχε καμία ανάγκη. Θα μπορούσε να γίνει από τους Κύπριους ένα δημοψήφισμα στην Κύπρο με το οποίο θα επέλεγαν με ποιο κράτος θέλουν να αποτελέσουν ενιαίο σύνολο. Δεν υπήρχε λόγος προσάρτησης γιατί στην Κύπρο υπήρχε τεράστια πλειοψηφία του ελληνικού λαού.


--Υπάρχουν σε συντάγματα άλλων χωρών τέτοιες διατάξεις σαν τη δική μας;
Παπαντωνίου: Έχω δει και άλλα συντάγματα, όπως της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Αιγύπτου. Τέτοια διάταξη δεν πιστεύω ότι υπάρχει σε κανένα. Το.. από μόνος σου να λες ότι θέτεις σε αμφισβήτηση κυριαρχικά σου δικαιώματα.


--Αρκεί δηλαδή να βρεθούν 151 βουλευτές για να ψηφίσουν αυτή τη διάταξη και να παραδώσουν τμήμα της χώρας;
Παπαντωνίου: Ναι, ακόμη και σε ιδιώτη!


--Διαβάζω τη 2η παράγραφο του άρθρου 27 κ. Παπαντωνίου, για να καταλάβουν οι ακροατές περί τίνος πρόκειται:
«Xωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σ' αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή».
Τι μας λέει δηλαδή; Ότι αυτά που απέτρεψε ο δικτάτορας Μεταξάς με το ΟΧΙ απέναντι στους Ιταλούς.. τώρα το άρθρο 27 του Συντάγματος λέει ότι αν βρεθούν 151 βουλευτές που ψηφίσουν να περάσει από τη χώρα μας η Τουρκία με τις στρατιωτικές της δυνάμεις, εμείς θα το δεχτούμε!
Παπαντωνίου: Ναι, μπορεί η χώρα μας να δέχεται ξένες στρατιωτικές δυνάμεις αδιακρίτως, αρκεί να ψηφιστεί από 151 βουλευτές!


--Αν δηλαδή η Τουρκία εισβάλλει στη Λέσβο, στη Χίο, στη Λέρο, εφαρμόζοντας το σχέδιο αυτό των ενόπλων δυνάμεών της που υπάρχει από το 2014, και καταλάβει τα νησιά αυτά, τότε οι 151 βουλευτές έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν αυτή την κατοχή ως νόμιμη και να πουν ότι παραχωρείται η επικράτειά μας στην Τουρκία.
Παπαντωνίου: Και θα είναι και ...κύριοι, και συνταγματικά κατοχυρωμένοι.


--Άρα δεν υπάρχει θέμα εσχάτης προδοσίας. Κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα! Δεν πάνε μέσα οι άνθρωποι γιατί είναι σύμφωνοι με τον νόμο και το Σύνταγμα!
Παπαντωνίου: Μέσα θα πάνε γιατί είναι από την αρχή παράνομοι, αντισυνταγματικοί και ένοχοι εσχάτης προδοσίας από το πραξικόπημα που διέπραξαν στις 8 Μαΐου του 2010 με το πρώτο μνημόνιο. Με το πραξικόπημα τι συμβαίνει; Βίαιη μεταβολή του πολιτεύματος με σφετερισμό εξουσίας όπως προβλέπεται στο άρθρο 120 §3 του συντάγματος. Το πολίτευμα μεταβλήθηκε από προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία όπως ορίζει το άρθρο 1 του συντάγματος σε δικτατορία. Συνεπώς, οτιδήποτε προκύπτει από ένα δικτατορικό καθεστώς είναι εκτός συνταγματικής τάξης, δεν δεσμεύει κανέναν.


indobserver

thesecretrealtruth
 

9 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Ιουνίου, 2020 23:31

    ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ, ΣΤΟ blue sky, ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, Ό ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ", ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ, ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.
    Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΤΑ'ΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΙΜΙΑ, ΟΤΣΑΛΑΝ, S-300, ΣΕΡΒΟΙ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ, ΑΣ ΞΕΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΧΥΛΟΣΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΑΓΡΙΑ ΔΙΩΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ 7 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΤΑ 5 ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ.
    ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.
    ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΤΣΑΛΙΝΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Ιουνίου, 2020 11:26

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
      ΝΑΙ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΨΑΞΕ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΗΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΕΝΕΙ ΑΘΕΑΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΟΡΠΙΛΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ;
      ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΌ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΘΥΠΟΒΡΙΧΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑΑΑΑΑΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ.
      ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΑΔΕΛΦΕ, Ή ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΙΧΛΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ.
      "ΜΙΖΕΣ" ΒΛΕΠΕΙΣ,Ή ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

      ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ.

      Διαγραφή
    2. Ωστε δεν ειδαν αυτοι εως εδω ..κινδυνο τοσο εεε ?? Εως εδω ηταν ολα καλα ..Γιατι τα λες αυτα ?? Που ειναι το ..ατσαλι ??

      Διαγραφή
  3. Το συνταγμα ειναι αντισυνταγματικο!!! Υπο την εννοια οτι παμπολλες διαταξεις του ειναι σε ευθεια αντιθεση με αλλες!!!! Κατι που παρατηρειται επισης και στην υπολοιπη τρεχουσα νομοθεσια!!!! Και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ λεει ο απεχθης "Ελληνας" γραφειοκρατης-οσφυοκαμπτης!!!!Για παραδειγμα η πραγματι καταπτυστη διαταξη αυτη που επικαλειται ο ναυαρχος ΔΕΝ μπορει οχι μονο de facto αλλα ουτε και de jure να ισχυει νομικα αφου ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ αλλες ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ διαταξεις του συνταγματος (οπως αυτες της Εθνικης και Λαικης κυριαρχιας) που ειτε δεν αλλαζουν ειτε απαιτουν ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ πλειοψηφια!!!! Ομως οι ουσιαστικα πραξικοπηματιες και υπονομευτες πολιτικαντηδες το αποπειρωνται στον βαθμο που δεν εξεγειρεται ο λαος για να τους σταματησει.Αρθρο 24 & 3 του Συνταγματος. Μηπως η υπαγωγη στα μνημονια και η εκχωρηση ουσιαστικα της Ελληνικης Κυριαρχιας εγινε εστω με 180-200 βουλευτες που λεει το Συνταγμα????? Με 151 επιορκους εγινε!!!! Ποιος θα αντιδρασει???? Οι καθηγητες νομικης που ειναι χωμενοι μεχρι τον λαιμο στον συστημα και στην εξευτελιστικη εξαρτηση απο τον κρατικισμο και ειναι διορισμενοι μεχρι εκει που μπορει να φτασει το χερι τους???? Η οι δικαστες που η ηγεσια τους ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ απο το κυριαρχο κομμα που υποδυεται την κυβερνηση?????Η οι δικηγοροι που αν το κανουν ακαριαια θα δεχτουν την επισκεψη της εφοριας????!Κανενας απο αυτους που εξαρτωνται αμεσα απο το κρατος δεν μπορει να αντιδρασει διοτι θα βρεθει αποσυναγωγος των ΑΤΜ. Οι πολιτες παλι αυτοι που καπως εχουν μια μικροτερη εξαρτηση απο τον συντεχνειακο κρατισμο εχουν και αυτοι λιγοτερες δυνατοτητες αφου η οικονομικη αυταρκεια και ανεξαρτησια που παλια ενισχυε την αντισταση τους σημερα ολοενα και απομειωνεται. Κατα τα κρατικα-σοβιετικα προτυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 1999 ΕΙΠΑΝ : Ε,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΩΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ .
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ .
    ΤΑΚ ! ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμ εδώ δεν παίρνουμε χάπια Κωστή μου... Εδώ παίρνουμε τα όπλα κι όποιον πάρει ο Χάρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή