«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Οι ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο ΜΥΡΙΖΑ και ο Κουτσούμπας δουλεύουν στις ΗΠΑ για τον Σόρος αλλά ο Τραμπ τους έχει ήδη χεσμένους. Τον Νοέμβριο ξυρίζουν τον γαμπρό - Τον Νοέμβριο του 2020 θα ξεκινήσει η Μεγάλη Αλλαγή και εδώ σε ΕΜΑΣ.

γράφει ο Σπύρος Χατζάρας


 

Οι ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο ΜΥΡΙΖΑ και ο Κουτσούμπας δουλεύουν στις ΗΠΑ για τον Σόρος αλλά ο Τραμπ τους έχει ήδη χεσμένους. Τον Νοέμβριο ξυρίζουν τον γαμπρό

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 1 Ιουνίου. TASS. Οι εκτεταμένες διαδηλώσεις και αναταραχές που «ξεφυτρώνουν» σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες θα επιτρέψουν στην ακροαριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος να αποκτήσει μια μεγαλύτερη βάση , αλλά ο σάλος δεν θα βελτιώσει τις πιθανότητες του Δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δήλωσε ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων Αντρέι Κορόμπκοφ, στο Κρατικού Πανεπιστημίου του Τενεσί . 
«Οι διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις οι μαζικές ταραχές, οι λεηλασίες και οι βανδαλισμούς, σε σκηνοθεσία CNN, με δεκάδες αστυνομικούς τραυματίες και εκατοντάδες διαδηλωτές να κρατούνται, θα ενισχύσουν τις ακροαριστερές ομάδες εντός του Δημοκρατικού Κόμματος και την αριστερή πτέρυγα του πολιτικού φάσματος γενικά», δήλωσε ο Κορόμπκοφ, και τόνισε, ότι οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις, χρησιμοποίησαν τις διαμαρτυρίες από την αρχή για επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης Τραμπ. 
 
Κατά τη γνώμη του, οι Δημοκρατικοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι επειδή η πανδημία του Κορωνοϊού στις ΗΠΑ απέτυχε να επιφέρει την πολιτική Αλλαγή στην οποία ήλπιζαν. 
 
«Δεν υπήρξε καταστροφική πτώση στην δημοτικότητας του Τραμπ», σημείωσε ο Κορόμπκοφ. 
 
«Την ίδια στιγμή», τόνισε, «οι ταραχές και οι διαμαρτυρίες, ενώ ενισχύουν την αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών, θα βλάψουν μακροπρόθεσμα τις θέσεις του κόμματος, επειδή οι Κεντρώοι του κόμματος αισθάνονται πάντα φοβισμένοι όταν συμβαίνουν ξεσπάσματα βίας .
 
«Αυτό σημαίνει ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου ο Μπάιντεν θα είναι πιο αδύναμος και ο Τραμπ κάπως πιο δυνατός», κατέληξε.

 

Τον Νοέμβριο του 2020 θα ξεκινήσει η Μεγάλη Αλλαγή και εδώ σε ΕΜΑΣ.

 

Για λόγους που αφορούν τα «Κεντρικά» και την προσπάθεια του Τραμπ να νικήσει την συνομωσία για την Ανατροπή του, με το «ρωσικό δάκτυλο¨, το «ελληνικό παρακράτος» έλαβε πίστωση χρόνου. Αντί Αλλαγή σε 18-24 μήνες, πέρασε ολόκληρα η τετραετία. 
 
Στις 8 Νοεμβρίου 1960, στα Κεντρικά νίκησε ο Κένεντυ. Στις 3 Νοεμβρίου 1963, η Ένωση Κέντρου πήρε 42,4% και ανέτρεψε την ΕΡΕ. ΑΛΛΑΓΗ. 
Στις 3 Νοεμβρίου 1964 μπήκε στον Λευκό Οίκο η εποχή Τζόνσον. Και το 1965 ανατράπηκε ο Παπανδρέου και το 1967, ανατράπηκε ο Κοινοβουλευτισμός, συμφωνα με το «δόγμα Τζόνσον», «Γαμώ τη Δημοκρατία σας». 
Τον Ιούνιο του 1972 το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ξεκίνησε την επιχείρηση ανατροπής του Νίξον. Δυο χρόνια μετά, ΑΛΛΑΓΗ στο ΨΩΡΟΕΛΑΔΙΣΤΑΝ. 
Το 1980 η Αμερικανική Εξουσία δεν ασχολήθηκε με την Ελλάδα, λόγω των δικών της προτεραιοτήτων. Αλλά, ασχολήθηκε το 1984 και προσπάθησε να ανεβάσει στην εξουσία τον ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ αλλά απέτυχε στις 2 Ιουνίου 1985. Ηταν η μοναδική περίπτωση αμερικανικής αποτυχίας. 
Τα κατέφερε όμως ο Μπους που εκλέχτηκε το 1988 και μας έφερε το «Σκάνδαλο Κοσκωτά», το «βρώμικο 89» και την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990. 
Στις 3 Νοεμβρίου 1992 κέρδισε ο Κλίντον και τον Σεπτέμβριο του 1993 έπεσε ο Μητσοτάκης και έγιναν εκλογές που επανέφεραν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. 
Το 2000 επανήλθε ο Τζωρτζ Μπούς και στην Αθήνα η πολιτική αλλαγή ήρθε με καθυστέρηση τα 2004. 
Η άνοδος του Ομπαμια το 2008 δεν επέτρεψε στον Καραμανλή να ολοκληρώσει την «επταετία του» και είχαμε ΑΛΛΑΓΗ με το πιστό παιδί της Μάργκαρετ. 

Η Μεγάλη Αλλαγή στις ΗΠΑ το 2016 δεν είχε κανέναν αντίκτυπο ΨΩΡΟΕΛΑΔΙΣΤΑΝ. 

Λογικό είναι να περιμένουμε την Μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ μέσα σε 18-24 μήνες. 
 
Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ έχει ποντάρει τα ρέστα του σε λάθος αμερικανικό άλογο. Το ΣΟΡΟΣ-ΑΝΤΙΦΑ-ΠΑΙΑΤ μετά το Νοέμβριο μπορεί να κάνει διακοπές στο «Γκουνάναμο», μαζί με την Πράσινη Ανάπτυξη και τη Γκρέτα.

 

 http://deltio11.blogspot.com/

 

5 σχόλια:

  1. Σκουζουν τα ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ,εδώ και εκεί ,οργανωμένα.ΑΛΛΑ....ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΣΒΕΡΚΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,
    ΠΟΥ ΜΑΣΟΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    ΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ;
    ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ,ΔΥΟ ΔΙΣ ,ΤΡΩΝΕ ΜΥΡΜΉΓΚΙΑ ,ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ.
    ΦΘΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΉΛΩΣΗ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΜΨΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ,Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΦΦΦΣΣ Ο ΟΦΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟ ΦΙΔΟ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ @ΑΜΗΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΤΟΛΑΡΣ.
    ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΑΡΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ :
    ΑΝΟΗΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ.
    ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :
    ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ !
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ €.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΛΟΙΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΣΑΒΙΝ.
    ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ.
    ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
    ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΦΑΓΕ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ;
    Α !ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ;
    Α !ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ;
    ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ.
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΤΉΡΙ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ.
    ΠΟΤΕ ΣΚΟΥΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΑΣΘΕΝΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ;
    ΠΟΤΕ ΣΚΟΥΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΌΛΕΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ;
    ΠΟΤΕ ΣΚΟΥΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ :
    ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΈΡΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε το στέλνω σε σένα γιατί ξέρω ότι θα το χαρείs όσο το
      χάρηκε και η αφεντιά μου.
      https://www.youtube.com/watch?v=YsHVtXUiDoI&t=6s

      Ο Μιχαλάκης Ομπάμα (Michelle Obama), ή αλλιώς Μπιγκ Μάικ, big Mike, φτιάχνει το πράμα του την ώρα που τον βγάζουν από το σπίτι οι ειδικοί πράκτορες, για να τον οδηγήσουν στην φυλακή. Είναι η σύλληψή του, λίγες ημέρες μετά την εκτέλεση του Μπάρακ Ομπάμα.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ TSUTE, ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ, ΤΙ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΑ ΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ;
      ΣΑΝ ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.
      ΘΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ Ο ΜΠΑΡΑΚ.
      ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ, Ο ΜΠΑΡΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ; ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ;
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=ofGFIiL9GBI
    ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΟΥ GEORGE SOROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/06/blog-post_2.html. εχουν γεμισει την ελλαδα απο ακρη σε ακρη με στρατοπεδα λαθρομεταναστων.το τι θα προκυψη τα,ξερουμε απο τους αγιους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή