«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 5 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!! [ΜΌΝΟ ΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ]




Σε πραγματική μάστιγα για την ελληνική κοινωνία έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια οι εξαφανίσεις παιδιών καθώς, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, έχουν χαθεί μόνο τους τελευταίους 16 μήνες 1.892 παιδιά. Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, χάνονται στη χώρα μας, κατά μέσον όρο, πέντε παιδιά την ημέρα...
 

Μάλιστα σύμφωνα με τον πρόεδρο του φορέα Κώστα Γιαννόπουλο ο αριθμός των εξαφανίσεων είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος, καθώς πολλές εξαφανίσεις δεν δηλώνονται καν στην αστυνομία. Επίσης είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το ότι με την πάροδο των ετών αγνοούνται όλο και μικρότερης ηλικίας παιδιά – τα 12 χρόνια είναι πλέον η μέση ηλικία φυγής από το σπίτι.

Το διαδίκτυο και η κακή χρήση του περιλαμβάνονται στους κυριότερους παράγοντες αύξησης των εξαφανίσεων ανηλίκων. Σύμφωνα με τον Κ. Γιαννόπουλο είναι πολλές οι περιπτώσεις κοριτσιών που γνωρίζουν μεγαλύτερους άντρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι τους υπόσχονται καλύτερη ζωή. Νομίζοντας, λοιπόν, πως έχουν ερωτευτεί το πρόσωπο που βλέπουν πίσω από την οθόνη, φεύγουν μαζί του και συχνά καταλήγουν στην πορνεία.

Πολύ σημαντική παράμετρος στην επιδείνωση του φαινομένου είναι και το προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζουν πολλοί ανήλικοι. Δηλαδή κάποιοι «το σκάνε» επειδή δεν μπορούν να ζήσουν άλλο στο σπίτι τους.
Μία περίπτωση πρόσφατης εξαφάνισης, που απασχόλησε έντονα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι αυτή της δεκάχρονης Μαρκέλλας, η οποία ευτυχώς βρέθηκε, αλλά η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται. Όμως είναι ενδεικτικό της οικογενειακής της κατάστασης το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αδελφός της ζητάει να αναλάβει αυτός την επιμέλεια καθώς, όπως ανέφερε στις αρχές, η μητέρα τους δεν είναι σε θέση να τη μεγαλώσει.

Παιδιά στα «αζήτητα»
 
Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στα ανήλικα που καταφθάνουν ασυνόδευτα στη χώρα μας. «Οι διακινητές βρίσκουν παιδιά που είναι “στα αζήτητα” και τα ωθούν στην πορνεία. Κανένας δεν ψάχνει να τα βρει κι αυτό το στοιχείο ενισχύει τη δράση αυτών των ανθρώπων» σημειώνει ο Κώστας Γιαννόπουλος.
Ιστορίες παιδιών, όπως αυτές του Άλεξ, της Αννούλας ή του μικρού Μπεν, έχουν συγκλονίσει στο παρελθόν την κοινή γνώμη και κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια, να λύσει το μυστήριο των υποθέσεων αυτών. Σύμφωνα με τον Κ. Γιαννόπουλο, υπήρξαν αρκετές ανακολουθίες στις έρευνες, και ειδικότερα στην πολύκροτη υπόθεση του Άλεξ.

«Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, έγιναν όλα λάθος. Έβλεπα σκυλιά που υποτίθεται πως έψαχναν το παιδί έπειτα από δύο μήνες. Αυτό έγινε για το “θεαθήναι”, επειδή πίεζε η κοινή γνώμη. Δεν μπορεί το σκυλί τόσες ημέρες μετά να ακολουθήσει τα ίχνη. Χρειάζεται άμεση κινητοποίηση, εδώ και τώρα. Τέτοιες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο» καταλήγει.

Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ.
 
Οι ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο παιδιά να εξαφανίζονται ή να πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης ανάγκασε την ΕΛ.ΑΣ. να εκδώσει ανακοίνωση με οδηγίες για την προστασία των ανηλίκων.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα και τιμωρείται από διατάξεις του νόμου. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας λειτουργούν σε όλη τη χώρα. H ΕΛ.ΑΣ. διαχειρίζεται κάθε περιστατικό και ενημερώνει τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ παράλληλα παρέχει κατευθύνσεις και πληροφορίες στα θύματα, για την αναζήτηση δομών στέγασης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ψυχοκοινωνικής και νομικής υποστήριξης.

Η άσκηση κάθε είδους βίας ή κακοποίησης – ψυχολογικής, σωματικής ή σεξουαλικής – διώκεται από τον νόμο.
Το διαδίκτυο είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ένας καινούργιος κόσμος και για πολλούς πρωτόγνωρος. Προσφέρει διαδραστικότητα, έντονη εναλλαγή εικόνων και συναισθημάτων. Είναι μια εικονική κοινωνία, η οποία διαμορφώνεται παράλληλα με την πραγματικότητα. Η ασφάλεια του σπιτιού μας όμως, στο οποίο βρίσκεται ο υπολογιστής, μπορεί να μας οδηγήσει στο να μην αντιληφθούμε την απειλή, καθώς ο κίνδυνος δεν είναι άμεσος και ορατός.

Ας δούμε τους κινδύνους του διαδικτύου που αφορούν περισσότερο τα παιδιά μας. 

Η γνώση των κανόνων ασφάλειας, η ανάπτυξη κριτικής και αντιληπτικής ικανότητας και η ικανότητα αναγνώρισης των κινδύνων είναι βασικά εφόδια για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
 
1. Τα προσωπικά δεδομένα, όπως το ονοματεπώνυμο, η ηλικία, η κατοικία, το επάγγελμα, η εκπαίδευση, η οικονομική και οικογενειακή κατάσταση, χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση καθώς κάνουμε περιήγηση στο διαδίκτυο.
2. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία βρίσκονται καθημερινά οι ανήλικοι δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα πολύ ελκυστική και διαδραστική, η οποία όμως κρύβει και κινδύνους (προβολή τέλειου προτύπου ανθρώπου, παραπλανητικές ειδήσεις/fake news, παραβίαση ιδιωτικότητας κ.ά.).
3. Ο ψηφιακός εκφοβισμός είναι οποιαδήποτε πράξη εκφοβισμού, επιθετικότητας, παρενόχλησης, απειλητικής ή αυταρχικής συμπεριφοράς που πραγματοποιείται μέσω του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων. Για να χαρακτηρίσουμε μια πράξη ως εκφοβισμό, θα πρέπει να γίνεται συστηματικά, από πρόθεση, να έχει στόχο να πληγώσει κάποιον και να υπάρχει ανισορροπία δυνάμεων των ατόμων που εμπλέκονται.
4. Εθισμός στο διαδίκτυο. Στην περίπτωση που το παιδί ασχολείται πολλές ώρες με το διαδίκτυο, θα πρέπει να παρατηρήσουμε τα προειδοποιητικά σημάδια και να βρούμε έναν τρόπο διαχείρισης της κατάστασης. Σημαντικό είναι να έχουν τεθεί όρια και κανόνες στον χρόνο ενασχόλησης με το διαδίκτυο από μικρές ηλικίες, ώστε να αναπτύξουν τον απαραίτητο αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία.
5. Σεξουαλικός εκβιασμός και εξαναγκασμός ανηλίκων. Οι ανήλικοι πολλές φορές συνομιλούν διαδικτυακά με άλλους – γνωστούς ή μη – χρήστες. Οι κακόβουλοι χρήστες εκμεταλλεύονται την παιδική αθωότητα, προκειμένου να πείσουν τον ανήλικο να τους αποστείλει προσωπικά του στοιχεία, να παράγει πρωτότυπο υλικό (φωτογραφίες ή video), να καταβάλει χρήματα, να συναντηθεί μαζί τους ή να προβεί σε άλλες ενέργειες. 



13 σχόλια:

  1. Αφου ο Εληνας Ιησους εκανε το θανασιμο λαθος και πηγε να διδαξει τους βρυκολακες Εβραιους, καλα να παθει. Παντως εγω δεν φταιω. Ο μπαμπας του από πανω τον εβλεπε σταυρωμενο αποκατω και καμαρωνε. Εσεις θα κανατε το ιδιο? // Στο προηγουμενο συγγραφικο τερατουργημα της ελεηνης μορφης, αντεδρασαν οι Ιουδαηζοντες, οι Εβραηζοντες, οι Μουσουλμανιζοντες, οι Μασονιζοντες και οι Λαμογιζοντες οι οποιοι λενε: «Ας κανουμε οσα εγκληματα γουσταρουμε, δεν τρεχει τιποτα, διοτι μετα θα παμε σε έναν κοπριτη δεσποτη και θα μας συγχωρεσει». Τι να κανουμε παιδια, η γυμνη αληθεια παντα τσουρουφλιζει. Διοτι εάν ειχαμε ανατραφει εστω και με ελαχιστη από την μεγαλειωδη ελληνικη παιδεια που ανατραφηκε ο Μεγας Αλεξανδρος, δεν θα ημασταν ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ. Και αρωταω τους πηθικιζοντες με την βρυκολακιασμενη Εβραηκη θρησκεια: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ? Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ? Δεν λεω να φορεσουμε χλαμυδες και να θυσιαζουμε ζαγαρια στην πουτανα την Αφροδιτη // Ασπαστηκαμε ένα Εβραηκο τερατουργημα του οποιου το βαθυτερο ηθικο νοημα ειναι να εχουμε μονιμως σκυμενη την μεση και την γκλαβα μπροστα στο κάθε εγκληματικο ξευτελισμενο ερπετο, να το χοιροκροταμε και να λεμε ‘ευχαριστω αφεντη που μας αφηνεις να επιβιωνουμε με τρια κατοσταρικα το μηνα’. Σας ρωταω ορε ραγιαδες, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ, οπου γελανε οι Αφρικανοι μαζι μας. ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, εστω και στα πιο φτωχα βλεπεις μια περηφανια, αλα ΤΕΤΟΙΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΗΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ δεν εχω δει πουθενα // Η θρησκεια ειναι καλη για τους φοβους και τις ελπιδες των ανθρωπων. Όταν όμως το κακο ειναι μεγαλυτερο από το καλο, τοτε δεν χρειαζομαστε θρησκεια, αλα ΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΗΝΑ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ // Διοτι αφτο το ελεηνο Εβραηκο βρυκολακιασμα μας εφτασε στο σημειο να λεμε «Ας ερθουν οι Μογγολοι να μας σφαξουν. Ειναι εκ Θεου». Ειναι εκ της απειρης βλακειας και ραγιαδοσυνης που μας δερνει. Καταντησαμε Ορθοδοξοι Τζιχαντιστες και ηληθιοι μαρτυρες // ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΕ ΕΛΗΝΕΣ γαμω το φελεκι μας ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε με έστειλεs.Απίστευτο σχόλιο.
      Από τότε που διάβασα την Γκέμμα του αθάνατου Λιαντίνη
      έτσι ακριβώs αισθάνεται και η αφεντιά μου.
      Δε νομίζω να υπάρχει στιs μέρεs μαs,σε ολόκληρο τον πλανήτη
      πιο ξευτελισμένοs λαόs από τουs Χριστιανούs Ορθόδοξουs Έλληνεs.
      Δεν χωνεύετε με τίποτα λέμε.
      Είναι τεράστια κουβέντα.
      Καλό βράδυ να έχειs.

      Διαγραφή
    2. Eντάξει.. μην τα τσουβαλιάζουμε και όλα..
      Επίσης: Έχω κι εγώ βιβλία του Λιαντίνη. Δεν εήταν και θεός.. Ηδονιστής-Διονυσιακός ήταν. Οκ, στο καλάθι οι θρησκείες, μόνο που και ο Χριστός την ίδια γνώμη είχε στην πραγματικότητα. Χωρίς Σωκράτη και Χριστό θα ζούσαμε ενστικτώδικα σαν ζώα, χωρίς ίχνος ηθικής.

      Διαγραφή
    3. Κώστα σε συμπαθώ και σε σέβομαι απεριόριστα,και εσένα και όλη την
      τρελοπαρέα εδώ μέσα,ξέρειs γιατι;
      Γιατί έχετε Ελληνική ψυχή, γιατί έτσι θα έπρεπε να είναι όλη η Ελλάδα
      γεμάτη Ρίτεs και Αριστόμαχουs,Ahoy και Γιαννης25 ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ και Ηλίαs.
      Αυτό που λέει ο φίλοs από πάνω είναι τεράστια αλήθεια,2000 χρόνια χειραγώγησηs,
      αυτόs είναι ο λόγοs που βλέπουμε τέτοια αίσχη, έχει πολύ μεγάλη ευθύνη το
      παπαδαριό για όλη αυτή την κατάσταση και είμαι σίγουροs ότι το γνωρίζειs.
      Είναι μεγάλη κουβέντα. Καλό βράδυ να έχειs φίλε.

      Διαγραφή
  2. Σε λίγο ,πολύ λίγο καιρό ,αυτά θα πάψουν.
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ.
    ΚΑΜΜΊΑ ΑΝΟΧΗ ,ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙΑ ΝΟΜΩΝ ,ΟΥΤΕ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ,ΟΥΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ22 Ιουνίου, 2020 23:07

      Αυτό χρειάζεται ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ αλλά που ο ύπνος και αυτή η μανιοκαταθλιπτική θρησκευτική εμμονή είναι πρωτόγνωρη, αν και εδώ που τα λέμε στην παρούσα φάση ίσως είναι αναγκαία μπας και τα ζωντανά ξυπνήσουν και βγούν να υπερασπιστούν την θρησκεία τους αν συμβεί κάτι τέτοιο η ανατροπ'η ε'ιναι βεβαία και στην συνέχεια έχει προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα.Ουτε τον ΚΩΛΟ τους δεν μπορούν να υπερασπιστούν.
      Θα πω κάτι ,που μου είπε μια εργαζόμενη γυναίκα στο σούπερ :
      Πάντα υπήρχαν ,τώρα όμως φαίνονται.
      Ναι και είναι η μεγάλη αλήθεια.
      Μην περιμένεις τίποτα από αυτούς.
      Ούτε στα εύκολα ,ούτε στα δύσκολα.
      Σας το έχω γράψει :
      ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ,ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΣ ΤΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΗ.
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑ.
      ΓΙΑ ΠΝΕΎΜΑ ΜΙΛΑΩ.
      ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΜΑΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
    https://twitter.com/i/status/1274746292422561793
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      -ομορφοπαιδο Άριστο μπες στο μαγαζί και κλειστο.
      Πρωι πρωί το βρήκα και στο πενταποσταγμα.
      Τι σας έχω γράψει ;
      Οι ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ,ΑΣΧΕΤΑ ,ΕΑΝ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
      ΑΟΟΛΑΥΣΤΕ ΤΏΡΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ.
      ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
      ΤΥΧΑΙΟ ;;
      ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΤΥΧΑΙΟ ;;
      ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ.
      ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΑΛΗΘΗ ,ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ.
      ΡΟΜΦΑΙΑ.
      ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΙΔΟΥΣ.
      ΜΕ ΗΔΟΝΗ ,ΜΕ ΛΑΓΝΟ ΤΡΟΠΟ ,ΜΙΑ ΒΙΑΙΑ ,ΜΙΑ ΗΠΙΑ.
      ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΗ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
      ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ;
      ΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ ΤΣΙ ΟΦΙΔΟΙ ,ΟΛΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΑΝ.
      ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
      ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ;
      ΠΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ,ΑΝΑΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ,ΑΛΛΟΦΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟ ΦΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΙΧΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ,ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΟ ΒΟΥΒΑΛΟ ΟΦΙΔΑ , ΧΈΝΡΥ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΜΟΥΡΓΟΙ !
      Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡΩΡΊΕΣ .
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ.
      ΕΛΑ ΔΩ ΡΕ ΖΑΓΑΡΙ !
      ΤΟΥΣ ΈΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ,ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ .
      ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ .
      ΟΣΟΙ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ.
      ΜΕΤΑ....Η ΠΌΡΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.
      ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΠΛΕΟΝ :
      1.ΨΟΦΑΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ
      2.ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑΣ ΑΛΑ ΡΟΜΕΛ.
      3.ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΚΕΣ.
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΡΙΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΆΤΙΚΑ ,ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ.
      ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ !ΧΡΑΤΣ !ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
      ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
      ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΠΑΡΑΛΊΑ ,ΛΙΓΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ,ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΝ.
      ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΤΑΚΤΟ ΔΡΑΚΑΚΙ ,ΕΦΕΥΓΕ ΠΑΚΈΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ.
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΧΟΤΑΝ ΕΔΩ !.
      ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
      ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.
      ΕΤΣΙ .
      ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ.
      .....ΟΤΙ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΌΜΕΝΟΙ.
      ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ;
      Α ! ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ !
      ΠΡΩΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΑΛΗΡΙΣΗ Η ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ , Ή ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.....
      ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΆΝΩ ΘΑ ΠΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ :
      ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΑΡΙΣΤΟ ,ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ,ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.
      Ο ΑΡΙΣΤΟΣ .ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ.
      ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ;
      Α!ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ !
      ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΤΑ ΤΑΛΑΡΑ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ;
      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
      ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ;
      ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
      ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
      ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
      ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΙΑ ,ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ.
      ΜΕ ΑΛΛΙΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.
      ΝΑΙ .ΘΑ ΣΗΚΏΘΗΤΕ ,ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΦΕΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΗΤΕ.
      Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΑΝΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ !
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΑΣΑ !.
      ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
      ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ !
      ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ , ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Ειναι παρα πολυ δυσκολο για ολους μας να σκεφτουμε εξω απο τα καθιερωμενα και να τρεξουμε με την σκεψη εξω απο τις ραγες της συνηθειας, του καθιερωμενου και της παραδοσης!!!Οπως ακριβως οι μηχανες αναζητησης και τα cookies του διαδικτυου μας προσφερουν τις πληροφοριες που στην ουσια ΕΜΕΙΣ προσκαλεσαμε με τις επιθυμιες μας, ετσι και η ερευνητικη σκεψη κλωθογυριζει εκει που επιθυμουμε και οχι εκει που οφειλει να ειναι χαριν της νηφαλιας αντικειμενικοτητας.Οταν το διαδικτυο παραγει ενωπιον μας εναν κοσμο φτιαγμενο στις ατομικες προτιμησεις μας ο κινδυνος εξαπατησης ακομα και του αντικειμενικου και αδεκαστου παρατηρητη ειναι πολυ μεγαλος.ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! Κατα τον ιδιο τροπο η αποδοχη τροπο τινα(καταναγκαστικα η και οχι) μιας μακραιωνης αλλα διαστροφικης λειτουργιας του Ελληνισμου ως κανονικης ενω ελαβε χωρα υπο καθεστως ακραιφνους δουλειας και σκοταδισμου (Βυζαντιο και ιδιως Τουρκοκρατια) νομιζω δεν μπορει ευκολα να μας οδηγησει προς την αληθεια. Ο Ελληνισμος διωκωμενος πανταχοθεν ως ξενιστης προσπαθησε απλα να ζησει λαθρα και εν κρυπτω μετερχομενος ολα τα επιτηδευματα και τα κολπα της επιβιωσης.Οι οποιοι καταναγκαστικοι θεσμοι και συμπεριφορες που δημιουργηθηκαν εκεινα τα σκοτεινα χρονια νομιζω οτι ΔΕΝ αντιπροσωπευουν στην πλειονοτητα τους τον Ελληνισμο. Που πιστευω οτι παρα την μακροχρονια καταπτωση του μπορει να ξαναβρει την αρχεγονη περπατησια του. Γιαυτο ειναι επιτακτικο να εξελιχθει και να προχωρησει παραπερα!!!!.... Λενε οι Ινδιανοι οτι αφου περασεις το ποταμι επιτελους σταματα να κουβαλας μαζι σου την πιρογα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΣ.
    Διοτι εάν ειχαμε ανατραφει εστω και με ελαχιστη από την μεγαλειωδη ελληνικη παιδεια που ανατραφηκε ο Μεγας Αλεξανδρος, δεν θα ημασταν ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΔΕΣ;
    ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ;
    Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΓΗΙΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΣΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟΝ ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗ - ΜΙΛΑΓΩΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙ ΛΑΓΟΥ; ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΜΑΧΟ;
    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ:
    ΜΕ ΟΠΟΙΟN ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
    Ο ΔΙΔΩΝ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,
    Ο ΔΙΔΩΝ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ,
    Ο ΔΙΔΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ,
    Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΔΩΝ.

    ΠΙΝΑΞ ΗΘΙΚΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.

    ΕΛΛΕΙΨΙΣ ΜΕΣΟΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ

    ΔΕΙΛΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑ ΘΡΑΣΟΣ

    ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΑΚΟΛΑΣΙΑ

    ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΣ ΑΣΩΤΕΙΑ

    ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΙΡΟΚΑΛΙΑ

    ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΧΑΥΝΟΤΗΣ

    ΑΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΝ

    ΑΟΡΓΗΣΙΑ ΠΡΑΟΤΗΣ ΟΡΓΙΛΟΤΗΣ

    ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

    ΑΓΡΟΙΚΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΕΙΑ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ

    ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΚΟΛΑΚΕΙΑ

    ΚΑΤΑΠΛΗΞΙΣ ΑΙΔΩΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ

    ΕΠΙΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΦΘΟΝΟΣ

    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ, ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΙΣ,
    Η ΜΕΣΟΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ!
      ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  6. Για τους ηλιθιους μενουμεσπιτακηδες. Παρτε ναχετε και συνεχιστε να φορτωνετε τα τρενα μ' οτι καλυτερο εχετε για την ορεξη της Διαβολομερκελ.

    https://truepundit.com/report-german-officials-placed-children-with-known-paedophiles-for-30-years/

    ΑπάντησηΔιαγραφή