«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Ο.Υ.Κ.)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, δερνει την ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ελληνικη κυβερνηση και τους ραγιαδες νέο-ελληνες αυτου του ιστορικου εθνους // Φλουφλης Μητσοτακης και Κομπρα Μητσοτακη: «Κλεινουμε τα ορυχεια στη Νοτια Μακεδονια, ώστε να επωφεληθουν οι Γερμανοι» (ξεχασε να πει την λεξη «τα αφεντικα μας»). Να Ελληνας. Καμαρωστε τον κοροηδα νέο-ραγιαδες, οσοι τον ψηφισατε // ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ στα ιστορικα χρονικα, δεσποτης (Αμβροσιος) ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ πρωθυπουργο (τον Μητσοτακη). Αυτή η γρια πουτανα δεν ειναι δεξια. Αυτή ειναι αριστερα με διαβολικο προσωπο και διεστραμενο μυαλο. Καλα λεει ο Εβραιος Τραγκας ότι οι Μητσοτακηδες ειναι ξενο σωμα στη Νεα Δουλα. Η ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Φλουφλη και της Κομπρας Μητσοτακη // Το Εβραιο-πουστο-λεσβιακο κυκλωμα της Αμερικης (Ροτσιλντ-Σορος-Ροκφελερ) εχει λυσαξει για τα καλα επειδη δεν κατορθωσε να βγαλει προεδρο την αρχι-λεσβια Χιλαρυ Πλιντον, και θα κανει ότι φριχτο και εγκληματικο περναει από την αρωστη γκλαβα του για να ριξει τον ΤΡΑΜΠακουλα. Ο Τραμπακουλας όμως εχει ουμπαλα και θα τους πηδηξει το ταμ-τιριρι για αλη μια φορα // Υπουργειο Εσωτερικων της Γερμανιας: «ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ». Δεν κουνιεται φυλο. Κι εδώ τα δικα μας πολιτικα τσουτσεκια τωρα καταλαβαν την χοντρο-μαλιακια που εκαναν, αλα ειναι αργα. Μωραινει Κυριος ον βουλεται απωλεσαι. Εβαλαν το κουτσαβακι τον φουρναρη Ξε-χαρβαλια και έναν μαλιακαρο βοηθο καθηγητη Τσιοδρα, να κυβερνησουν την Ελλαδα. Κριμα τα Χαρβαρντ και τα Οξφορντ ορε Φλουφλη // Στην Μαλακασα οι κατοικοι διαμαρτυρηθηκαν ειρηνικα, για την λαθρο-μουσουλμανικη πολη που ιδρυσε η εφιαλτικη φαμηλια. Τοτε τα κουταβια της εξουσιας τους πλακωσαν στο ξυλο και συνελαβαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Εδιραν ανελεητα παιδια και παπουδες. Αυτή ειναι η εφιαλτικη Εβραιο-Κρητικια καραπουτανα φαμηλια Μητσοτακη, την οπια υποστηριξαν και οι κουφαλες Παν-μακεδονικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόμπρα ;φίδια ;ερπετά ;
    Όχι ρε παιδιά !
    Είναι οι μοατσο από Βενετία.
    Χάζαροι.Φιδανθρωποι.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Λιγάκι ΕΡΠΕΤΙΚΟ αίμα....τι πειράζει ;
    Χαχαχαχα !
    Είδες πως κοροϊδεύουν τις μαϊμούδες ;
    Και η πλάκα πια είναι ;
    Ότι οι μαϊμούδες φοβούνται ότι άμα δεν ψηφίσουν κάποιο πύθωνα ,θα ΜΕΙΝΗ η Ελλάδα ακυβέρνητη !
    Ωωωωχχχχ ααααχχχχ χαααααχαχαχαχα !
    Και μετά μου λες εμένα ...
    ΠΟΤΗΡΙ.
    ΠΟΤΗΡΙΙΙΙΙΙ λέω !
    Φυλακή και σκλαβιά θέλει ο κωλος τους ;
    Δως τους φυλακή και σκλαβιά.
    Θα μου πης ,κρίμα μωρέ δεν είναι τα μαιμουδακια ;
    Κρίμα ξεκριμα ,αφού δεν θέλει ,τι να κάνουμε ;να τους ανοίξουμε το κεφάλι και να τα βάλουμε μέσα ;
    Η πλάκα πια είναι !
    Μπιυκαριυν από παντού οι λάθρο και αυτοί φτιάχνουν φράχτη στον Έβρο ,τα δε σύνορα ,πάνε όπου γουστάρουν.
    Τρόλευ ....κυψέλη Παγκράτι.
    Κυττα ρε πως νοιάζονται για την υγεία μας οι ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ !
    Πας αριστερά ,ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ,πας στο κέντρο ,ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ,πας δεξιά ,ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.
    Τι διάολο !τώρα βγήκαν ;
    Όχι βέβαια !
    Υπήρχαν ,τώρα τους βλέπεις.
    Παρακαλώ !
    Έχει και υπηρετικόν προσωπικον το βρυκολακειον !
    Άντε να δούμε , πότε θα χάραξη !
    Χαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚ.. 47..
    Χαραζει πορεία..

    Ραβδί!!!και κλάμα!!και ΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://youtu.be/u0ZejV36_sg
    ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΩΝΑΣ ΝΟΤΗΣ.
    ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ Ο ΝΟΤΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή