«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (βίντεο)

του Angelo Karageorgos



Μια ακραία εξέγερση στους καιρούς που ζούμε δεν συμβαίνει εύκολα “σπασμωδικά” και δεν νομίζω πως αμελούνται οι κοινωνικές αποστάσεις τόσο “αυθόρμητα.” Πιστεύω, λοιπόν, πως χρειάζεται, βγαίνοντας από τον συναισθηματισμό, πάντα να αναρωτιόμαστε ποιός ωφελείται από ένα χάος. Γι’αυτό θα κάνουμε μια ανακεφαλαίωση των σημαντικότερων γεγονότων των πρώτων ημερών ούτως ώστε να ξετυλίξουμε το κουβάρι των αιτιών πίσω από την αφορμή. 

Στο βίντεο σκόπιμα δεν έχω συμπεριλάβει σχεδόν καθόλου βίαιες σκηνές. Δυστυχώς έχουμε δει αρκετές ως τώρα. 



 

12 σχόλια:

  1. Άλλος ένας που εξισώνει Τραμπ και Νέα τάξη. Οι δύο πλευρές του κακού είπε! Κι εμείς πρέπει να είμαστε "cool" και προς τις δύο! Ύποπτα δήθεν αναλυτικός. Δεν μου αρέσει καθόλου.
    Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ή θα είναι με τον ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ή με αυτόν τον τύπο. Και με τους δύο δεν μπορεί να είναι, γιατί προκαλεί σύγχυση.
    ΔΙΟΔΟΤΕ διάλεξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο βίντεο το ανάρτησα χωρίς να το ακούσω πρώτα.
      Έχει αναπτυχθεί μια καλή σχέση, μέσω ημέηλ, με αυτό το παιδί. Άλλη μία φορά πρόσεξα μία τέτοια εξίσωση από την πλευρά του, σε κάποια φράση, και είπα "ας το πάρει το ποτάμι".. Αν τριτώσει.. τότε θα καταλάβει γιατί δεν αναρτήθηκε άλλο του βίντεο. Και αν δει τους παρόντες σχολιασμούς, θα κατανοήσει ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Το μπλογκ μας είναι Πουτινικό και Τραμπικό.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ΔΙΟΔΟΤΕ. Γι' αυτό σε πάω με χίλια!

      Διαγραφή
    3. Κύριε Κώστα ευχαριστώ που βάζατε ως τώρα τα βιντεο μου. Φυσικά και σέβομαι τόσο τη δική σας άποψη όσο και των ακροατών σας. Επειδή όμως δεν έχω κάποιο ωφελιμιστικό σκοπό σε αυτό που κανω δεν μπορώ παρα να εκφράζω τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ, περιμένοντας να αποκτήσω στο μέλλον νέες πληροφορίες και αν υπάρχει λόγος μπορώ να αλλάξω.

      Ταυτόχρονα προσπαθώ να είμαι φιλερευητικός και να είστε σίγουρος ότι θα χαιρόμουν πολύ αν είχα επαρκείς λόγους να πεισθώ ότι ο Τραμπ θέλει το καλό μας. Και φυσικά και ικανοποιούμαι αν κάπως βλάπτει τους παγκοσμιοποιητές.

      Επειδή όμως δεν έχω συνηθίσει ανθρώπους να έχουν τέτοια ισχύ από μόνοι τους και να θέλουν έτσι απλά να δουλέψουν για μας, εκτος του σεναρίου λοιπόν του να είναι ο Τραμπ ο καλός, εξετάζω και άλλα δυο εν ολίγοις. Το να είναι μαζί με τη νεα τάξη και το να μην είναι και να είναι με αντιπάλους τους. Και φοβάμαι πως οι τελευταίοι δεν είναι όπως ονειρεύομαι εγώ έναν ελεύθερο κόσμο επειδή δεν ικανοποιούμαι από το μη χείρον απλώς. Πιστεύω στον άνθρωπο και όχι στους ηγέτες.

      Αλλά κύριε Κώστα είμαι ειλικρινά ευγνώμων για όλα τα βίντεο μου που ανεβάσατε ως τώρα και για όλη τη στήριξη και στο λόγο της τιμής μου πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να μπαίνετε σε δύσκολη θέση και να αναρτάτε βιντεο με απόψεις που δεν συμφωνείτε εσείς και το κοινό σας.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Άγγελε,

      κατά πρώτον, χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ μαζί μας.

      Όλοι βρισκόμαστε εν βρασμώ ψυχής για όσα έρχονται, γιατί ξέρουμε πως θα είναι τα δυσκολότερα της τελευταίας 20ετίας στην Ελλάδα. Ο έλεγχος των νεοταξιτών στην χώρα μας είναι ο πιο ασφυκτικός σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης. Θα έλεγα πως "έχει κλειδώσει", δεν υπάρχουν καθόλου πιθανότητες να ανατρέψουμε ως λαός μόνοι μας οποιαδήποτε κατάσταση. Δεν αγιοποιώ τον Τραμπ, αλλά αν χάσει τις εκλογές ξέχνα τον πλανήτη. Θα μπούμε στην πιο δυστοπική, μισανθρωπική περίοδο που μπορείς να φανταστείς.

      Οι δε Έλληνες (μιλώ για συνειδητούς Έλληνες) στο πέρασμα των 5ετιών δεν θα βρίσκουν πλέον ατομική ανεξαρτησία ούτε σε χωριά, ούτε σε βουνά. Μάς βλέπω σε κατακόμβες ξανά. Είμαστε οι πιο στοχευμένοι του δυτικού ημισφαιρίου.

      Τα περιθώρια στενεύουν λοιπόν κι αυτό μάς οδηγεί στο να είμαστε περισσότερο κάθετοι στις απόψεις μας όσοι βλέπουμε καθαρότατα τί έρχεται.

      Είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι είσαι ξεχωριστό άτομο, με ήθος, αίσθηση ευθύνης, απλότητα και ταπεινότητα. Το αποδεικνύει και η παρουσία σου τώρα εδώ.

      Η ανοιχτή σου σκέψη και το ντόμπρο ξεκαθάρισμα των θέσεών σου, εξασφαλίζει μόνιμη πια παρουσία των βίντεό σου στο ιστολόγιό μας. Και επειδή είσαι αυτός που είσαι θα αποτελεί και τιμή διά εμάς.

      Σε ευχαριστούμε πολύ, να έχεις θεία προστασία σε ό,τι κάνεις!

      Εις το επανιδείν.

      Διαγραφή
  2. καλημερα σας,
    καλο ειναι να ακουμε ολες τις αποψεις , ετσι οριμαζει και η δικη μας κοσμοθεωρηση.

    Υποθετει οτι ο τραμπ ειναι με την δεξιοστροφη καμπαλα και πολεμα την αριστεροστροφη καμπαλα nwo . Μας λεει οτι ο τραμπ παιζει το "create a problem - incite a reaction - propose a solution" για την επιβολη martial low . Αλλα δεν μας, εξηγει αν γινεται αυτο , πως συνεργαζεται η καμπαλα/αντιφα (που δημιουργεισε το προβλημα ιος-ταραχες) με την καμπαλα του τραμπ που δινει την λυση του martial low.Αν ισχυει αυτο ,ολοι δουλευουν μαζι.
    Γνωριζει σχετικα πως παιζει η cabal/nwo και προσπαθει να τα πει μαλακα για αυτους που τα ακουνε για πρωτη φορα. Μας αναλυει οτι τα ΜΜΕ ειναι διευθαρμενα.
    Δειχνει (μεσω twiter) πως λειτουργει η antifa / μπαχαλακιδες και την ονομαζει.

    Δεν τον θεωρω κακο , ουτε με δολο, απλα θεωρει οτι ο τραμπ δουλευει με?/για? την nwo. Δηλώνει οτι δεν ειναι με τον τραμπ αλλα ουτε βεβαια με την nwo.

    Θεωρώ οτι εδω το κοινο ειναι πιο προχωρημενο.

    Γνώμη μου - Επειδη ειμαστε παλιες καραβανες , και ολα ειναι πιθανα, στο πισω μερος του μυαλου μας , πρεπει να εχουμε την περιπτωση ο τραμπ (ομαδα του - γιατι δεν παιζει μονος) να θελει να ειναι ο διαχειριστης (οχι με την κακη εννοια) μιας γενικης αφυπνησης που υποχρεωτικα προκειτε να επελθει στον πλανητη και λογου αυτου πολλά πραγματα να αλλαξουν.Δεν το θεωρω κακο , αλλα ξερει σιγουρα τι και πως παιζεται το παιχνιδι εδω κατω. Μπορει ο πλανητης να αλλαζει πιστα , καποιοι θα μεινουνε στην παλια (τωρινη) καποιοι θα προχωρησουν...μπορει να δουλευει για αυτους που θα μεινουν στην παλια , ετσι ώστε να ειναι πιο ευκολο να αλλαξουν πιστα την επομενη φορα. Για αυτους που θα αλλαξουν πιστα , δεν προσφερει τιποτα....
    Εφτασε η στιγμη να κανουμε την επιλογη μας και να στειλουμε την αγαπη μας σε αυτο που πιστευουμε , στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...
    Να ειμαστε χαρουμενοι γιατι ζουμε σε πραγματικα συναρπαστικους καιρους!
    Tuluba

    PS.
    Αν δεν δουμε τα γεγονοτα μεσα απο τα πρισματα της πολιτικης, θεολογιας, κοσμολογιας, μεταφυσικης, φυσικης και προπαντως συνωμοσιολογιας η εικονα που θα αποκομησουμε δεν θα ειναι πληρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Tuluba ήσουν διαφωτιστικότατος. Σε ευχαριστώ πολύ.
      Και διαχειριστές και ηγεμονευοντες μιας νέας κατάστασης δικής τους παγκόσμιοποίησης, να είναι ο Τραμπ κ Πουτιν.. (αυτό που λέει ας πούμε ο Λιακοπουλος, για Μαύρη Αδελφότητα-Παλαιά Τάξη Πραγμάτων) δεν με χαλάει καθόλου προσωπικά. Το έχω δηλώσει επανειλημμένα στο μπλογκ και από παλιά : Ότι είμαι της άποψης "μη χείρον βέλτιστον".
      Γιατί οι Νεοεποχιτες έχουν αποφασίσει ήδη για τους Ελληνες: Βιολογική πλήρη εξάλειψη = γενοκτονία μέσω του ισλάμ.
      Οπότε και εγώ θα βοηθήσω τον αντίπαλο τους με την γνωστή μη εθνομηδενιστικη μη γενοκτονικη ατζέντα, να τους @αμησει!

      Διαγραφή
    2. Λαθος λόγω κινητου:
      Όπου Νεοεποχιτες βάλε Νεοταξίτες

      Διαγραφή
    3. μαζι σου , εφοσον δεν γνωριζουμε τη Α-ληθεια , "μη χείρον βέλτιστον".
      tuluba

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ ανώνυμε, ευχαριστώ για το σχόλιο αν θέλετε δείτε το βιντεο μου καλύτερα όπως και ένα που έκανα πρόσφατα για τον Τραμπ αλλά θα εξηγήσω τώρα λίγο καλύτερα τι λέω με λίγα λόγια.

      Στα σενάρια που ο Τραμπ δεν ειναι καλός έχω αφήσει δυο εκδοχές εν ολίγοις. Το να είναι μαζί με τη νεα τάξη την παγκοσμιοποιητική και να παίζεται θέατρο περισσότερο αληθοφανές από το νδ-σύριζα (ψευτοαντιπαλοτητα και διαίρει και βασίλευε. Σόρος ελέγχει και Μητσοτάκη και ΑΝΤΙΦΑ) και το άλλο να είναι με την άλλη καμπαλ της δεξιόστροφη.

      Αν συλλάβετε τον παραπάνω συλλογισμό μου και προσέξετε και το παραπάνω βιντεο θα δειτε ότι ανοίγονται 2 solutions που σε κανένα από τα δυο δεν παίζει το problem reaction solution o trump αλλά οι παγκοσμιοποιητές νεοταξίτες. Στο πρώτο σενάριο απλώς πάμε σε martial law και δεν κυβερνά ο Τραμπ αλλά απευθείας πλέον οι ανώτεροι του φασιστικά μέσω fema, CIA κλπ και είναι υπεράνω συντάγματος (έτσι λειτουργουν οι ΗΠΑ με τα executive orders για καταστάσεις ανάγκης). Στο δεύτερο σενάριο το problem reaction solution πάλι δεν είναι του Τραμπ και απλά ο σκοπός είναι να τον ρίξουν οι αριστερόστροφοι φασίστες ανεξαρτήτως αν είναι καλός ή κακός.

      Νομίζω επίσης ό,τι αρχίσατε να με καταλαβαίνετε ότι έχω μια ιδεολογία που με κάνει να μην μου αρέσουν πολύ οι ηγεμόνες και οι ομάδες και αυτό είναι συνειδησιακό ζήτημα διότι πολλέ φορές αυτά μας δημιουργούν διαχωρισμό και παρωπίδες. Σε όλη τη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας πηγαίναμε από τον ένα στον άλλο με φρούδες ελπίδες.

      Μπορεί και ο Τραμπ να μην έχει καμία σημασία ποιός είναι ο ρόλος του, αυτός μπορεί να νομίζει ό,τι θέλει. Αλλά σε μια κοσμική συνειδησιακή εξέλιξη της εποχής του Υδροχόου οι πράξεις του ενδεχομένως να βοηθούν στη γενικότερη αφύπνιση, είναι ένα σενάριο που θα έλεγα ότι παίζει.

      Διαγραφή
    5. καλημερα Angelo, παντα φιλικα θα παραθεσω την απαντηση μου , και συγνωμη αν σε εθιξα. Ολοι πιστευω ψαχνουμε την αληθεια.

      Εισαι κατανοητος , μπορει να μην σε αποδοσα καλα στο γραπτο μου.
      Θεωρεις οτι οι nwo παντα βρισκετε καποιες κινησεις μπροστα. (?) ειτε μεσω fema-martial low ειτε μεσα απο ανατροπη απο τον κοσμο/μμε.

      Σου παραθετω ενα λινκ , απο twit αποστρατου που εξηγει πως εχει καταφερει ο τραμπ να ειναι ο πιο δυνατος προεδρος στην ιστορια της αμερικης.
      (https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/05/blog-post_34.html)

      Στεψου οτι οι γκιλοτινες και τα φερετρα της fema ηταν πλανα της nwo.
      O tramp δεν ειναι καποιος τυχαιος επιχ. εχει ριζες απο γερμανια και σκανδιναβια, ειχε/εχει φιλια με τον jfk jr και γνωριζει...

      Περι ιδεολογιας (μαζι σου), θα τον κρινουμε εκ του αποτελεσματος , δεν λεω οτι πρεπει να παρεις θεση , καλα κανεις και δεν εισαι με κανενα.

      αγαπη παντα.
      tuluba

      Διαγραφή
  3. αυτό συμβαίνει
    τα είπαν κάποιοι χρόνια πριν
    http://oimos-athina.blogspot.com/2020/06/blog-post_65.html
    το αποτέλεσμα λένε οι άγιοι, όχι την διαδικασία πως και γιατί και λεπτομέρειες
    πάντα μια αφορμή γυρεύει ένας παγκόσμιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή