«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Έλληνες και Ελληνίδες, δείτε τις συνέπειες που πληρώνει ο λαός μας από την ανυπαρξία και τα λάθη των πολιτικών μας και που οδηγείται η χώρα!

Αναδημοσίευση μηνύματος απόγνωσης συμπατριωτών μας, ανήμπορων να αντιδράσουν στην επέλαση αυτών των ανεξέλεγκτων ‘’εισβολέων’’ ζητώντας τη συμπαράσταση μας! Πως θα μπορούσε κάποιος να την αρνηθεί σε συνανθρώπους μας που χάνουν πλέον κάθε έλεγχο στη ζωή τους φτάνοντας στο απόγειο της απελπισίας τους!!!


"ΜυρσίνηΣαχτούρη – ΕΚΚΛΗΣΗ… SOS, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ,  ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!! Είδη με αυτά κοιμόμαστε! Υπάρχουν φήμες πως ομάδα ντόπιων σχεδιάζει να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ τα hot-stop της ΜΟΡΙΑΣ! ...Θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ!!!    
     ΔΕΝ είναι πλέον θέμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!  Αν αυτό αληθεύει εμείς θα είμαστε μαζί τους! Χθες πήγαν να ανατινάξουν την ΔΕΗ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Είμαστε 25.000 κι αυτοί έχουν ξεπεράσει τις 30.000 χιλ. Όσοι λένε πως είναι 19.000 ...όνειρα γλυκά! Είναι περισσότεροι από μας κ πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια!!! [είναι που κρυώνουν να κατεβάσουν το βρακί τους!] Δεν σεβάστηκαν την φιλοξενία μας!!! Μας ΚΑΙΝΕ κ μας ΧΕΖΟΥΝ τις εκκλησίες μας καθημερινά! Μας βιάζουν τα κορίτσια μας! Το Θράσος τους είναι απίστευτο! Πριν λίγο καιρό άρπαξαν κοριτσάκι 9 ετών από το χέρι της μάνας του κ το έσυραν στο Πάρκινγκ να το βιάσουν μέρα μεσημέρι, 10 άτομα χρειάστηκαν να το γλιτώσουν!!!!!!!        
     Τις γυναίκες μας της χουφτώνουν στον δρόμο!!! Τώρα πια όλες κυκλοφορούν με sray πιπεριού! Μας καίνε τα σπίτια... και τα χωράφια μας τα κάψανε κ ΤΕΛΟΣ! Τώρα που φάγανε τα πρόβατα τρώνε σκύλους κ γάτες. Τα κατοικίδια τα πήραμε μέσα!!! Προχθές μπήκαν σε συγγενικό μας σπίτι ενώ η κοπέλα μαγείρευε! Ευτυχώς οι αστυνομία ήρθε αμέσως κ αυτό ΟΧΙ στην ΜΟΡΙΑ αλλά στην Καλλιθέα!!! 
     ΑΝ εμείς τα κάναμε όλα αυτά στις χώρες τους, θα μας σφάζανε στην πλατεία!!! Μούρες άγριες από 82 χώρες! Όσο ότι για τα νησιά μας έχουν συμφέροντα όπως λένε κάποιοι, για αυτά αναζητήστε τις τηλεφωνικές εταιρίες κ των Γερμανικών συμφερόντων τα καταστήματα!!! –Επί πλέον τους δώσατε κίνητρο 400 ευρώ!!!!!!
     Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ έχουν πρόσβαση!!!  Εμείς που τα ακουμπήσαμε ΧΟΝΤΡΑ είμαστε σε λίστα αναμονής!!!  Αν ξεσπάσει ΕΠΙΔΗΜΙΑ  ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ!!! 
                                                     ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!"

     Κύριε Πρωθυπουργέ, τι θα κάνετε γι αυτούς τους Ακρίτες - Έλληνες τα αδέρφια μας και για την ακεραιότητα των νησιών μας; Μη ξεχνάτε πως είναι Έλληνες πολίτες και το νησί τους είναι κομμάτι της Πατρίδας μας, ΝΤΡΟΠΗ!!!
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ’’ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     Και ένα τελευταίο σχόλιο σχετικό με την εν γένει πολιτική σας! Βγήκατε στη Μαλακάσα χθες στοχεύοντας τον τοπικό πληθυσμό, χτυπώντας έως και τον Δήμαρχο! Πρέπει να ντρέπεστε, οι Έλληνες θα ‘πρεπε να είναι ο στόχος σας; Τι κάνετε, είστε καλά;
     Κύριοι, επιτιθέμενοι στους κατοίκους, τους οπλίζετε και τους αποθρασύνετε! Κάνετε το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε κι αυτό θα το πληρώσουμε ως λαός,  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!



20 σχόλια:

  1. Κύριε Πρωθυπουργέ
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ
    ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
    Τι κάνετε, είστε καλά;

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ:

    ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
    ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ"

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΠΡΟΒΑΤΑ- Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ kontokana KAI makrykana ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΟΧΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη Κώστα αλλά η κυρία ειναι ηλιθι@ και ρουφιανος έστω και άθελά της. Δηλαδή σχεδιάζουν κατι επιτέλους Έλληνες και αυτη το αναφέρει και επιπλέον ζητάει βοηθεια απο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ? ΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ. Ρε τι τραβάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη. Αν έλεγε μία παραπάνω πληροφορία σχετικά με το σημείο αυτό, δεν θα την έβαζα την ανάρτηση, ή θα αφαιρούσα το σημείο αυτό. Αλλά επειδή φρίκαρα με το τί περνάνε εκεί οι κάτοικοι, καθώς και για το γεγονός ότι θέλουν να μάθει όλη η Ελλάδα τον τρόμο τους, γι αυτό και έβαλα την ανάρτηση.
      Το θέμα είναι ότι η σκληρή αλήθεια βρίσκεται στο σχόλιο του παραπάνω ανωνύμου. Και κάτι πρέπει να γίνει. Χρειάζεται ένα απότομο ξύπνημα όλων!
      Δεν περιμένω καμία άσπρη μέρα στην Ελλάδα πια. Εκτός κι αν αρχίσει να αδειάζει από λαθροσκουπίδια και καθίσουν στο σκαμνί όλοι οι πολιτικοί και το σάπιο ανθελληνικό σύστημα της ελλαδικής που τούς συντηρεί.

      Διαγραφή
    2. Πάλι έχει δίκιο ο Τζώννυ!

      Άμα είναι να πάρετε τα όπλα, κυρά μου, τί το λές καί δεν το κάνεις;

      Οι επαναστάτες ποτέ δεν μιλάνε με μέλλοντα, αλλά με αόριστο!

      Διαγραφή
  3. ΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 301.
    ΤΙ ΠΉΓΕ ΚΑΙ ΥΠΌΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΡΥΖΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ.
    ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ 38.000.000
    ΛΑΘΡΟ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΚΡΆΤΗ ΤΟΥ ΤΡΊΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ.
    ΨΆΞΤΕ ΤΟ

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλες και όλες.
    Θα έλεγα πολύ σκληρά :
    Αυτές τις συνέπειες τις πληρωμή ο παπάρας Έλληνας από το τρομπαρισμα που δέρνει τον μαρμελαδιασμενο εγκέφαλο του να ΣΥΝΕΧΙΖΗ να ψηφιζη τα ίδια ΣΚΑΤΑ που ψήφιζε και πριν.
    Ποιοι πολιτικοί ;
    Εννοείτε , αυτούς που σουρνονται σα τις σκουληκαντερες στα βίντεο του Μπόουι ;
    Ή αυτούς που τους λέμε οβριους και δεν είναι τίποτα άλλο παρά η κωλοφαρα των ΧΑΖΆΡΩΝ ,γνωστή ανά τους αιώνες για τα αισχη και εγκλήματα που διέπραξε στους όμορους λαούς ;
    Ποιος πουστης χαζαρινος παλιάς πουτανας γιος ,έπραξε κάτι ή πράττει κάτι εθνικά ωφέλιμον ;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΌΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ.
    ΠΟΤΗΡΙ.
    ΕΑΝ ΌΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΕΩΣ ,ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ.
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ,ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ,ΜΕ Ε ΤΟ ΤΕ ,ΤΙ ΒΟΥΛΕΣΘΕ.
    "ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ;"
    ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ :
    ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ Ή ΘΑ ΤΥΡΒΑΧΗ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΗ ΝΑ ΔΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ.ΑΛΛΑ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ,ΚΛΟΠΩΝ ,ΕΙΣΒΟΛΟ ΟΙΚΙΩΝ.
    ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΈΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΝΑ ,ΠΟΝΗΡΑ ,ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
    ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ Ή ΚΑΤΆ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΈΜΠΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ "ΚΥΡΙΑ ΚΥΡΙΑ !ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ !".
    ΧΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΝΙΈΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΗ Η ΚΥΡΙΑ.
    ΣΤΑ OFF THE RECORD...ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;
    ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ !
    ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ;
    ΝΑ ΤΟ ΠΟΘΗΣΕΤΕ !
    ΒΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ.
    ΞΑΝΑΒΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΛΙ.
    ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΗΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ;
    ΦΩΝΑΖΕ :ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
    ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΔΕΝ Σ' ΑΡΈΣΕΙ ;
    ΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ .ΒΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ;
    ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ.ΜΟΥΓΚΑ.ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.ΜΟΥΓΚΑ.
    ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ'ΤΑ ΑΛΕΠΟΤΣΑΚΑΛΑ.ΜΟΥΓΚΑ.
    ΚΆΝΤΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ.
    ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ +ΤΗΝ ΧΑΧΑΝΟ ΜΑΦΙΑ ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΟΥΝ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΑΜΑ ΘΈΛΕΤΕ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.....
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ,ΜΑ ΠΟΤΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !
    ΠΟΤΕ !ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΤΕ !
    ΚΣΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΥΠΌΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΣΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ Ο "ΦΙΛΌΞΕΝΟΣ ",ΕΙΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΆΠΙΑ.
    ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΈΤΕ.
    ΑΜΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ,ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.
    ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ.ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΠΙΣΩ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΑΝ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ;
    Ακούς εκεί !κύριε πρωθυπουργε !
    ΠΟΥ ΜΩΡΕΕΕΕΕ ;
    ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ;ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ,ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΆΜΑ ;
    ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ !!!!!!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν ποιος έκανε να ασπαστούν την ιουδαϊκή θρησκεία οι Χαζάροι;
      Μήπως ο προ προ προ προπάππους rothschild;
      Ποιος είχε βρει το Χαν, τον βασιλιά των χαζάρων πείθοντας τον να ασπαστούν οι Χαζάροι μία από τις τότε θρησκείες(ιουδαϊσμό,Ισλάμ, Χριστιανισμό);
      Μήπως ο προ προ προ παππούς Ιουδαίος Ρόθτσιλντ που τον περνάτε όλοι για Χαζάρο ενώ είναι Ιουδαίος από την φυλή Λεβί;
      Είχαν οι χάζαροι θρησκεία;
      Πόσο Χρυσό έδωσε ο Χαν στον προ προ προ παππού Ρότσιλντ ο οποίος κυκλοφορούσε με το όνομα Μπάουερ όπου μετά το έκανε Ρόθτσιλντ μιας και οι Χαζάροι είχαν περισσότερο χρυσό εκείνη την εποχή από ολόκληρο το Βυζάντιο; Ως η πλουσιότερη αυτοκρατορία της εποχής της;

      Διαγραφή
  5. Γιάννη !επειδή πρόλαβα και έζησα την προ προηγούμενη γενιά μας ,θα σηκώνονταν να πάνε είτε στον αστυνόμο είτε στον δήμαρχο που ανέχεται και θα τους έτριβαν στην μούρη τις ζημιές και τα γεγονότα.Ουτε επιστολές ,ούτε κεριά.
    ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
    ΣΗΚΩΣΕΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ;
    ΓΙΑ ΠΉΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑ !.
    ΑΛΛΑ ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΡΠΕΤΌ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ.
    ΚΟΨΕ ΔΥΟ ΚΕΦΆΛΙΑ ,ΝΑ ΔΗΣ !
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΗ ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ;
    Ε, ΚΑΤΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΤΑ ΑΛΒΑΝΌ ΦΥΣΙΓΓΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιότιμε!!
    Κύριε προθυπουργε!!

    Χαχαχαχαααααα!
    Αχαχαχαχαχουχαχαχα!!

    Δώστε του.... μια καπαρντινα..

    Να μην κρυώσει!!
    Την νύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. HENRY ,BIG BOY 357 MAGNOUM CARBINE.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟς ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ..
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ..

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ. ΑΤΑ!!
      ΚΑΙ ΞΑΝΑ ..ΑΤΑ..

      ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ!!
      Ο__ 07:29..

      Διαγραφή
    2. ΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Κύριε Πρωθυπουργέ, τι θα κάνετε γι αυτούς τους Ακρίτες - Έλληνες τα αδέρφια μας και για την ακεραιότητα των νησιών μας;
    ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ; ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ. ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ.
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΧΑΡΝΑΙ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ 38 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΕΙΤΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣΕΛΑ, ΕΙΤΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΕΛΑ, ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΟΡΟΙΔΑ, Η ΜΑΣΑ ΤΩΝ ΜΟΧΘΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΕΡΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΑΣΑ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΕΛΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΜΑΣΑ, Ε 46 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΕΙΝΑΛΑΙΟΙ ΟΙ ΛΑΙΜΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2020 ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, Η ΝΕΟΠΤΩΧΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ, Η ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, Η ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΚΟ. ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φωνη βοωντος εν τη ερημω.....ο κουλης ειναι ποοολυ απησχολημενος,[λογω της υπερηφανειας που νοιωθει επειδη η χωρα που τον φιλοξενει εγινε πολυπολιτισμικη] πολεμαει τον νατιβισμο....καλα ποσο βοδι ειναι κι αυτος που καταδιδει κινηση ελληνων,και μεταξυ μας εχουν ποοοολες ευθυνες οι μυτιληνιοι....ρε,ολο το νησι στον αερα μπορειτε;;;μπας και ξυπνησουμε πριν ειναι αργα,κι αφηστε τον κουλη, ενα ψοφιμι που δεν ξερει που κλανει η κοτα...ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τώρα η ενημέρωση :
    Πέθανε (απεβίωσε )μια ηλικιωμένη 79 ετών στο νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως.Επασχε από υποκείμενα νοσήματα.Και πάνω πάνω γράφει :ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !χαχαχαχαχαχαχα !
    Μερικές μέρες πριν πουν ότι ανοίγουν οι διαφορές επιχειρήσεις και το ένα και το άλλο ,εξαφανίσθηκαν τα κρούσματα και οι θάνατοι.
    Τώρα ,επανήλθαν τα κρούσματα και ,άντε ,αραιά και που κάνας θάνατος.
    ΡΕΕΕΕΕΕ !
    ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.2.000 €.
    ΡΕΕΕΕΕΕ !ΜΗΝ ΛΈΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΣΑΧΛΕΣ ,ΟΠΩΣ Η ΚΟΖΆΝΗ ,ΡΕΕΕΕΕ ! ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΗΔΕΙΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΑΧΑΝΟΙ ,ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.
    ΓΙΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΕΣ !
    ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ.
    ΓΙΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΜΆΠΑ ΚΆΤΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΡΕ !ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ.
    ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ,ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΡΩΤΑΩ .....
    ΑΑΑΑΧΧΧΧ...... ΜΑΎΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ !
    ΕΣΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΙΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ;
    ΕΣΎ ; Ή Γ#ΜΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ;
    Ή ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ;
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΧΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΞ ΜΠΟΥΡΓΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ ;
    ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΌΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ;
    ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ.
    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    ΚΥΤΤΑΤΕ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ 5G ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΤΕ.ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΝ.
    2.000 € ,2.000 €.
    Άλλος για δηλωσηηηηηη !
    Υπεξαίρεση ;ε ; Δημοσίου χρήματος ;
    Φτου και δεν ξέρω νομικά.Ποιος μου το είπε , ποιος μου το είπε ;
    Δεν θυμάμαι.Φτου.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κακως τα λενε στον ΠΘ. Ειναι αντινατιβιστης και μπολιαστης....
    Οντως η κυρια τους ρουφιανεψε, αρα ακυρα τα σχεδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΛΙΑ !ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΙΔΑ !
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ !.
    ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΝΑΙ ΡΕ ! ΠΆΝΕ ΑΤΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή