«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Ήρθε η ώρα του Τραμπ να επαναβεβαιώσει την ηγεσία του

 της Caroline Glick


Σχόλιο Διόδοτου:  Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα στοιχεία αυτού του άρθρου. Και πριν βιαστείτε να υιοθετήσετε την ταμπέλα "φιλο-ισραηλινό μπλογκ", που θα τρέξουν να μάς κρεμάσουν μερικά "μπατριωτικά" αριστερά και δεξιά τρολλ.... σκεφτείτε: Οι σιωνιστές του βαθέως αμερικανικού κράτους, οι οπαδοί του Black Lives Matter, οι διεθνιστές BDS και η Γερμανία... για να μισούν τόσο πολύ το κράτος του Ισραήλ και την υποστήριξή του από τον Τραμπ.. ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ... Θυμηθείτε λίγο και την ανάρτησή μας περί των «φίλων» μας Παλαιστινίων...


Ο Ντόναλντ Τραμπ εκλέχθηκε πριν από τέσσερα χρόνια επειδή οι Αμερικανοί ήθελαν να σώσουν τη χώρα τους. Τόσο στην εγχώρια όσο και στην εξωτερική πολιτική, τον όγδοο χρόνο της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα, η Αμερική εκτροχιάστηκε. Η πολιτική ταυτότητας του Ομπάμα διαλύει τη χώρα. Όπως είναι τώρα  εμφανές, η πολιτική ταυτότητας δεν αφορά την επέκταση της δικαιοσύνης. Προσανατολίζονται να απομακρύνουν τους Αμερικανούς τον ένα από τον άλλο και να υπονομεύσουν την ίδια την ιδέα της Αμερικής.

Στο εξωτερικό, η Αμερική είχε γίνει το γέλιο των εχθρών της και ο χειρότερος εφιάλτης των φίλων της, καθώς ο Ομπάμα και η εύθυμη ομάδα «εμπειρογνωμόνων» της εξωτερικής πολιτικής εγκατέλειψαν και υποτίμησαν τους συμμάχους τους και αναδιοργάνωσαν την εξωτερική πολιτική της Αμερικής γύρω από μια δέσμευση να καθησυχάσουν και να στραφούν στους χειρότερους εχθρούς της Αμερικής , πρώτα απ 'όλα το Ιράν και η Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Ο Τραμπ ανέβηκε στην κορυφή ενός  πεδίου γεμάτου με ρεμπουμπλικανούς υποψηφίους επειδή οι ψηφοφόροι πίστευαν ότι ο εικονοκλάστης που έκανε καλές συμφωνίες, επειδή νοιαζόταν για το αποτέλεσμα και δεν τον ένοιαζε τι σκέφτονταν οι άνθρωποι γι' αυτόν, θα έκανε την Αμερική μεγάλη και πάλι. Πίστευαν ότι θα μπορούσαν να τον εμπιστευτούν για να πει την αλήθεια και να κάνει ό, τι έπρεπε να γίνει. Δεν έχει σημασία που διάφοροι άλλοι εμπειρογνώμονες και ειδικοί τα έλεγαν διαφορετικά.

Η Αμερική χρειαζόταν έναν ηγέτη που δεν θα απέφευγε τις αντοπαραθέσεις.

Το 2016, με την υποστήριξη του Ομπάμα, η ριζοσπαστική, αντι-αμερικανική, αντι-αστυνομική ομάδα #BlackLivesMatter ήταν ανοδική. Η αστυνομία είχε στοχοποιηθεί. Δύο εβδομάδες πριν από τη Ρεπουμπλικανική Σύμβαση τον Ιούλιο του 2016, πέντε αστυνομικοί σφαγιάστηκαν στο Ντάλας μετά από τις διαδηλώσεις κατά της αστυνομίας που έγιναν στην πόλη. Λίγες μέρες πριν από τη σύμβαση, τρεις αστυνομικοί δολοφονήθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε άλλη σφαγή που έγινε στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνας.

Η υπεράσπιση των αξιωματικών της αστυνομίας και η δέσμευση για την αποκατάσταση της ασφάλειας στις πόλεις της Αμερικής ήταν ένα σημαντικό θέμα της ομιλίας του Τραμπ και μια σημαντική υπόσχεση της εκστρατείας του. Και απέδωσε.

Σύμφωνα με στοιχεία του FBI, μετά την απότομη άνοδο των τελευταίων ετών της προεδρίας του Ομπάμα, το βίαιο έγκλημα στην Αμερική μειωνόταν κάθε χρόνο της προεδρίας του Τραμπ.

Αυτά τα κέρδη αντιστρέφονται τώρα. Ο ριζοσπαστικός όχλος που ο Τραμπ δεσμεύθηκε να απομακρύνει από τους δρόμους της Αμερικής έχει επιστρέψει. Οι υποκινομενοι αυτοί άνθρωποι κουνώντας το έμβλημα της πολιτικής ταυτότητας  σπρώχνουν το μίσος για την Αμερική, προκαλούν καταστροφή, τρόμο, καταστροφή και έγκλημα. Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε αύξηση 100% στον αριθμό των δολοφονιών και των πυροβολισμών στη Νέα Υόρκη. Το Λος Άντζελες σημείωσε αύξηση κατά 250% σε πυροβολισμούς και δολοφονίες Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το Σικάγο σημείωσε τον υψηλότερο αριθμό δολοφονιών σε περίοδο 24 ωρών για τα τελευταία 60 χρόνια.

Οι επιχειρήσεις λεηλατήθηκαν και καταστράφηκαν. Και η βία συνεχίζεται και μεταλλάσσεται καθημερινά. Ένας όχλος κακοποιών Antifa κατέλαβε έξι περιοχές του Σιάτλ και προσπαθεί να ανακατακτήσει και άλλες πόλεις. Οι προοδευτικοί δήμαρχοι και κυβερνήτες ανταποκρίνονται γονατίζοντας και κατηγορώντας τον Τραμπ.

Η αστυνομία, από την πλευρά της, απομακρύνεται. Όπως έγραψε ο αστυνομικός Travis Yates αυτήν την εβδομάδα σε ένα εκπληκτικό δοκίμιο στον ιστότοπο του Law and Officer, οι αστυνομικοί αποθαρρύνονται από τους πολιτικά ισχυρούς όχλους των ριζοσπαστικών αριστερών που τους δαιμονοποιούν. Η λογική επιλογή για τους αξιωματικούς σήμερα είναι να παραιτηθούν, έγραψε εκφράζοντας την πίκρα του.

Αυτή η κρίση είναι προσαρμοσμένη στην ηγετική ικανότητα του Τραμπ. Ο Τραμπ εκλέχτηκε για να τιμωρήσει τους κομισάριους της πολιτικής ορθότητας που τρομοκρατούσαν τους Αμερικανούς πνευματικά, κοινωνικά, φυλετικά και σωματικά. Όταν είπε: «Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε πολιτικά σωστοί», μιλούσε για εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανούς που φοβόντουσαν να μιλήσουν, μήπως χάσουν τη δουλειά τους ή αντιμετωπίσουν κοινωνικό εξοστρακισμό.

Τώρα οι κομισάριοι έχουν γίνει φύλακες και όλη η Αμερική είναι η φυλακή τους. Οι Αμερικανοί αναμένεται τώρα να γονατίζουν όταν παίζει το Star Spangled Banner απορρίπτοντας την αμερικανική ιστορία αποδεχόμενοι να καταπιούν την ψεύτικη, κακόβουλη νέα ιστορία που ισχυρίζεται ότι η Αμερική ήταν μια δύναμη του κακού για την ίδια και τον κόσμο, καθώς δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν σπινθήρα στο μάτι ενός ρατσιστή αποικιοκράτη.

Τα ποσοστά του Trump μειώθηκαν κατά 10 βαθμούς μέσα σε μια εβδομάδα. Είναι πιθανό οι τρομοκρατημένοι ψηφοφόροι να φοβούνται να πουν στις δημοσκοπήσεις την αλήθεια και οι αριθμοί να είναι ψευδείς. Αλλά είναι επίσης πιθανό η πτώση να είναι πραγματική.

Ενόψει αυτού του χάους και της τρέλας στους δρόμους της Αμερικής, ο Τραμπ δεν κάνει το καλύτερο δυνατό. Δεν στέκεται στην κεντρική σκηνή υπερασπιζόμενος τον πατέρα και τη μητέρα στο σπίτι, που είναι τρομοκρατημένοι από τον όχλο που βαδίζει στο δρόμο τους ή λεηλατεί το κατάστημά τους. Δεν προστατεύει τους μαθητές γυμνασίου και κολεγίου που πρέπει να αποδεχτούν τους κανόνες του όχλου ή να αντιμετωπίσουν την κοινωνική απομόνωνση και τους αποτυχημένους βαθμούς. Κάνει πολλά πράγματα αλλά είναι ασταθή και αβέβαια.

Ο Τραμπ έχει ικανούς συμβούλους που μπορούν να δημιουργήσουν ένα σχέδιο για άμεση εφαρμογή. Οι συναντήσεις στρογγυλής τραπέζης δεν αρκούν. Πρέπει να αναληφθούν ενέργειες για τον τερματισμό του κανόνα του όχλου, την αποκατάσταση της τάξης, τη στάση απέναντι στην αστυνομία και την προστασία των σιωπηλών, τρομοκρατημένων πολιτών που ανησυχούν για την ασφάλειά τους, τις οικογένειές τους και την ελευθερία τους να αγαπούν τη χώρα τους.

Ό, τι έκανε ο Τραμπ στην πολιτική για να αντιταχθεί σ'το φαινόμενο της διάλυσης της Αμερικής επιστρέφει και απειλεί να καταστρέψει την Αμερική για πάντα.

Τώρα είναι η στιγμή του να ενεργήσει δυνατά και αποφασιστικά. Τώρα είναι η ώρα του Τράμπ.

Το ίδιο ισχύει και για τις εξωτερικές υποθέσεις. Αξιωματούχοι της διοίκησης - πιστοί του Τραμπ - βρίσκονται κάτω από τα χάσματα αυτή τη στιγμή. Τα χαμηλά ποσοστά δημοφιλίας του Τραμπ ενδέχεται να αντικατοπτρίζουν ή όχι την πραγματική κατάσταση, αλλά βλάπτουν την ικανότητά του να επηρεάζει ξένους ηγέτες. Οι ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας ουσιαστικά αναμένουν την απελευθέρωση από τον πρώτο πρόεδρο στην Ιστορία των ΗΠΑ που τους κάλεσε να ενεργήσουν σαν πραγματικοί σύμμαχοι, να πληρώσουν το μερίδιό τους στον προϋπολογισμό του ΝΑΤΟ και να σταθούν δίπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον του Ιράν και εναντίον της Κίνας η οποίας χρησιμοποιεί το δίκτυό της 5G για να ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Κινέζοι στοιχηματίζουν ότι ο ιός τους, που ανέτρεψε την οικονομία του Τραμπ, θα σηματοδοτήσει το θάνατο του εχθρού τους. Και οι Ιρανοί είναι τόσο σίγουροι ότι θα ηττηθεί που εμπλουτίζουν το ουράνιο στο φως της ημέρας.

Όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, το πρώτο βήμα που έκανε ο Τραμπ ήταν να καταστήσει σαφές σε όλους τους συμμάχους ότι η Αμερική δεν θα εγκαταλείψει τα συμφέροντά της και τους συμμάχους της και ότι θα σταθεί δίπλα στο Ισραήλ. Δεν ήταν κίνηση - όπως ισχυρίστηκαν οι εχθροί του - για να συσπειρώσει την εκλογική του βάση. Ήταν ένα  παιχνίδι στρατηγικής.

Το Ισραήλ δεν είναι μόνο ο πιο πιστός και σταθερός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή. Είναι επίσης ο σύμμαχος που προδόθηκε πιο βίαια από τον Ομπάμα και περιφρονήθηκε από τους προοδευτικούς υποστηρικτές του Ομπάμα. Είναι λογικό ότι οι οπαδοί του Black Lives Matter και οι κακοποιοί BDS ενώνονται από το μίσος τους για το εβραϊκό κράτος.

Οι αστυνομικοί είναι οι εγγυητές της εσωτερικής ειρήνης της Αμερικής. Είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας των Αμερικανών και καθιστούν δυνατή την επιτυχία και την ευημερία της Αμερικής.

Η δύναμη της συμμαχίας της Αμερικής με το Ισραήλ αντικατοπτρίζει την αμερικανική δύναμη. Δεδομένου ότι το Ισραήλ έχει τις ίδιες αξίες και ενδιαφέροντα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα ισχυρό Ισραήλ χρησιμεύει ως επέκταση της εξουσίας των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή. Επίσης, το Ισραήλ είναι το bogeyman του ιδρύματος εξωτερικής πολιτικής παγκοσμίως. Έτσι, όταν η Αμερική είναι με το Ισραήλ, είναι ενάντια στη γνώμη του όχλου για την εξωτερική πολιτική. Το να σταθείς απέναντι στον όχλο δεν είναι για λιπόψυχους. Έτσι, με τη συμμαχία με το Ισραήλ, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποδεικνύουν το θάρρος και τη δύναμή τους.

Η αναστροφή του Trump από την εχθρική πολιτική του Ομπάμα προς το Ισραήλ τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Έκανε τους οπαδούς του Ιράν και της Κίνας να συνειδητοποιήσουν ότι το εννοούσε όταν είπε ότι θα υιοθετήσει πολιτικές που θα ήταν καλές για την Αμερική και κακές για τους εχθρούς της. Με τη συμμαχία αυτή, ο Τραμπ έδειξε επίσης σε άλλους παραγκωνισμένους συμμάχους ότι  θα μπορούσαν να εμπιστευτούν την Αμερική ξανά.

Στις 27 Ιανουαρίου, ο Τραμπ παρουσίασε το όραμά του για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Βασίζεται στην απόρριψη της συλλογικής «σοφίας» των «εμπειρογνωμόνων» σχετικά με την περιοχή που αποτέλεσε τη βάση για 25 χρόνια της αποτυχημένης πολιτικής των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή. Σε αντίθεση με τη συναίνεση, ο Τραμπ κατάλαβε ότι το Ισραήλ δεν ήταν αποκλειστικά  υπεύθυνο για την απουσία ειρήνης.

Η πηγή του πολέμου, του ριζοσπαστισμού και της τρομοκρατίας στη Μέση Ανατολή ήταν το ριζοσπαστικό Ισλάμ και η απόρριψη του αραβικού κόσμου του δικαιώματος του εβραϊκού λαού στην ελευθερία και την κυριαρχία στην πατρίδα τους. Οι απορριπτικοί Παλαιστίνιοι ήταν αποτέλεσμα  των παθολογιών του αραβικού κόσμου.

Το σχέδιο του Τραμπ αναγνωρίζει ότι το πρώτο βήμα προς την ειρήνη είναι το Ισραήλ να καταστήσει μόνιμο τον έλεγχό του στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια, διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα σκοτώσει τον μύθο ότι το Ισραήλ είναι «κατακτητής» στην προγονική του πατρίδα και θα εξαλείψει την ελπίδα των Παλαιστινίων και των υποστηρικτών τους ότι το Ισραήλ μπορεί να καταστραφεί. Η ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί μόνο αφού εκλείψουν τα ζητήματα της νομιμότητας και της ασφάλειας του Ισραήλ.

Έτσι, το πρώτο βήμα στον δρόμο για την ειρήνη του Τραμπ είναι το Ισραήλ να εφαρμόσει τους νόμους του σε όλες τις κοινότητές του στην Ιουδαία, στη Σαμάρεια και στην κοιλάδα του Ιορδάνη, τα ανατολικά σύνορα του Ισραήλ με την Ιορδανία. Μόλις εφαρμοστεί αυτό το βήμα, οι Παλαιστίνιοι θα αναμένεται να αναλάβουν συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τον τερματισμό των πληρωμών σε τρομοκράτες, για να δείξουν ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν ειρήνη. Η ίδια η ειρήνη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ένα παλαιστινιακό κράτος, απαιτεί από τους Παλαιστινίους να κάνουν βασικά πράγματα όπως να δεχτούν το Ισραήλ και να διαλύσουν τη Χαμάς.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν θα επιτευχθεί ποτέ η ειρήνη. Αλλά αν γίνει κάποτε, θα βασίζεται στο σχέδιο του Trump. Επειδή σε αντίθεση με όλα τα άλλα σχέδια που προηγήθηκαν, το ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ βασίζεται στην πραγματικότητα.

Δυστυχώς, ο ενθουσιασμός με τον οποίο χαιρετίστηκε το σχέδιο του Τραμπ ξεπεράστηκε από τις πολλαπλές κρίσεις των τελευταίων μηνών. Το να προχωρήσουμε προς τα εμπρός πιθανότατα δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων του Trump.

Ωστόσο, αυτός ο κατάλογος πρέπει να επανεξεταστεί. Τώρα είναι η ώρα για αποφασιστική δράση. Οι εγχώριοι εχθροί και οι διεθνείς αντίπαλοι του Trump χρησιμοποιούν την απόσπαση της προσοχής του για να υπονομεύσουν το επαναστατικό του επίτευγμα. Οι δημοκράτες απειλούν το Ισραήλ με υποβάθμιση των σχέσεων εάν το Ισραήλ τολμήσει να εφαρμόσει τους νόμους του στους τομείς που προβλέπονται στο σχέδιο του Τραμπ. Η Γερμανία ηγείται της παθητικής-επιθετικής κατηγορίας των κρατών της Ευρώπης που  εκτοξεύουν απειλές κυρώσεων εάν το Ισραήλ εφαρμόσει το σχέδιο κυριαρχίας του σύμφωνα με το όραμα του Τραμπ για ειρήνη. Η απειλή του Ισραήλ θεωρείται από αυτές τις δυνάμεις ως μέσο για να αρχίσουν να διαλύονται όλα τα επιτεύγματα της εξωτερικής πολιτικής του Τραμπ και να υπονομεύεται η αντίληψη του κοινού για την ικανότητά του.

Εάν ο Τραμπ επιθυμεί να νικήσει τους αντιπάλους του και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να καλέσει το Ισραήλ να εφαρμόσει την κυριαρχία του στις κοινότητές του στην Ιουδαία  τη Σαμάρεια και στην κοιλάδα του Ιορδάνη σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα του για την ειρήνη. Κάτι τέτοιο θα αποκαταστήσει την πίστη στη σοβαρότητα του σκοπού του Τραμπ και θα αυξήσει την αξιοπιστία του στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι εξέλεξαν τον Τραμπ για να είναι ο Τραμπ. Θα τον επανεκλέξουν αν ανακτήσει τα όπλα του. 
1) Απομακρύνοντας τον όχλο, υπερασπίζοντας την αστυνομία και προστατεύοντας το κοινό. 
2) Το να στέκεται δίπλα στο Ισραήλ και να προάγει το όραμά του για την ειρήνη που βασίζεται στην πραγματικότητα. 

Αυτά είναι τα δύο σκέλη στα οποία βασίστηκε μεγάλο μέρος της επιτυχίας του, προ-κοραναϊού.

Τώρα αυτοί είναι οι δύο βασικοί πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί για να επαναβεβαιώσει την ηγεσία του και να κερδίσει τη δεύτερη θητεία του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου