«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Πολύ μπέρδεμα...



Πολύ μπέρδεμα λέμε...

Αλλάξαν το φύλο τους, για να καταλήξουν ως "κανονικό" ανδρόγυνο να κάνουν και δικό τους παιδί!



Με την διαφορά όμως.. ότι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αν παρέμεναν όπως τούς έπλασε η φύση.

Άλλαξαν φύλο χωρίς να πειράξουν τα γεννητικά τους όργανα.

Και όταν μετά από την πορεία που ακολουθούσε ο καθένας, γνώρισαν ο ένας τον άλλο..

..η λεσβία που έγινε άνδρας.. βρήκε στο πρόσωπο και το σώμα της τρανς, την γυναίκα που πάντα επιθυμούσε.

Αντιστοίχως.. ο άνδρας γκέι που έγινε γυναίκα (τρανς), βρήκε στην μεταμόρφωση της γυναίκας σε άντρα.. το στυλάκι του μαγκάκου πορτορικάνου με τατουάζ, που πάντα ονειρευόταν. χαχαχαχαχα

Τέτοιο μπέρδεμα.. μόνο μέσα στο σενάριο της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας  "Sense8" των αδελφών Wachowski, είχαμε δει ως τώρα...

[ Οι αδελφοί Wachowski είναι τα γνωστά αδέλφια που σκηνοθέτησαν την τριλογία Matrix, το V for Vendetta, το Ninja Assassin, το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ κ.ά. γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές. Οι ίδιοι δε, κάποια στιγμή.. αποφάσισαν και εγχειρίστηκαν και οι δύο και έγιναν τρανς, ονόματι Lana και Lilly Wachowski. Για πολλή τρέλλα λέμε.. Αυτοί τα παίξαν' οικογενειακώς. ]

Περισσότερα στοιχεία για το ανωτέρω ζευγαράκι/αντιστροφή (πέστε το και διαστροφή αν θέλετε, για νά 'στε μέσα), οι οποίοι έγιναν και γονείς.. μπορείτε να διαβάσετε εδώ, στο ιστολόγιο hellenic revenge


Κ-Τ





15 σχόλια:

  1. Ανώμαλα πράματα ,που όμως είναι ομαλά.
    Τι εννοώ ;
    Προχθές πάλι σχολίασα :
    Ψυχές που έχουν ΕΛΘΗ από διαφορετικά πεδία.Που δεν έχουν υποστεί πλήρη κάθαρση.Μια τσατρά πατρα ψευτοκαθαρση.Που αναζητούν διέξοδο μέσα στο σημερινό γήινο σώμα.
    Από την στιγμή που δεν εγκληματουν ,εις βάρος άλλων ανθρώπων και πλασμάτων ,ίσως μια προηγμένη τεχνολογική επέμβαση ,τους έλυνε το παρόν πρόβλημα ,για αυτήν την γήινη ζωή τους.
    Μπορούμε να το ονομάσουμε "λάθος της φύσης ".Ναι ,αλλά δεν είναι λάθος της φύσης.
    Στραβά αρμενιζαν από κει που τους έστειλαν.
    Είναι πάμπολλες οι περιπτώσεις που από παιδικές ηλικίες ,οι ψυχές βρίσκονται με σώματα τα οποία δεν επιθυμούν.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ προχωρημένος μπροστά σε εμένα το ρατσιστόμουτρο Αριστόμαχε!
      χαχαχαχαχα Αστειεύομαι. Έχει λογική αυτό που είπες, και σηκώνει ΜΕΓΑΛΗ συζήτηση. Έχει να κάνει με το Κρόνιο Σεληνιακό Μάτριξ που δεν αφήνει τις ψυχές να βρούν τον δρόμο τους έξω από τους πόλους του αιθερικού πεδίου του πλανήτη και να πάνε να ενωθούν με το θείο όλον. Τρέφεται από τον συνεχή τους πόνο σε νέα και πάλι άλλα νέα σώματα, στα οποία τις στέλνει και τις ξαναστέλνει. Ο Χριστός έχει μιλήσει γι αυτό τον φαύλο κύκλο, από τον οποίο απεγκλωβίζεσαι αν μάθεις την Αλήθεια (Γνώσεσθε την Αλήθειαν) και ξεκινήσεις να αποκτήσεις υψηλή πνευματικότητα ωστε δι αυτής να διαρρήξεις τον αέναο κύκλο εγκλωβισμού και να φύγεις σφαίρα προς τα έξω για να ενωθείς με τον Θεό.
      Ίσως τα μαύρα ιερατεία όμως, τα οποία υπηρετούν το κρόνιο μάτριξ, για να κάνουν και κάτι καλό για τον άνθρωπο.. αφαίρεσαν το θέμα της μετενσάρκωσης που περιλαμβανόταν στην διδασκαλία του Χριστού, για να δώσουν στενότερα περιθώρια στον άνθρωπο να αναζητήσει την πνευματικότητα και να ελευθερωθεί. Αν στο Ευαγγέλιο διαβάζαμε και για μετενσάρκωση.. ίσως ο κάθε ένας να έλεγε στον εαυτό του: "Δεν βαριέσαι μωρέ, ας φάω και πιω και γλεντήσω και καταπατήσω και τις 10 εντολές.. σιγά.. τί έγινε..; Έχω κι άλλες ζωές για να στρωθώ κάτω να ασχοληθώ με την σωτηρία μου..".

      Αυτά, πολύ περιληπτικά, γιατί έχει πολύ πράγμα (όπως προείπα) το όλο θέμα...

      Διαγραφή
    2. σε ποιά ακριβώς χωρία αναφέρεται ο Ιησούς σε μετενσάρκωση;

      Διαγραφή
    3. Συγκεκριμένο χωρίο δεν θυμάμαι, αλλά στο κεφάλαιο της Ανάληψης νομίζω, ρώτησαν οι μαθητές τον Χριστό για το πώς θα έρθει πάλι ο Ηλίας στη γη, και τούς απάντησε ότι θα έρθει με άλλο σώμα. Αυτό το θεωρώ σαν υπόνοια από την πλευρά του Χριστού, περί μετενσάρκωσης.
      Πιστεύω όμως ότι πρέπει να είχε μιλήσει πιο εκτεταμένα για το θέμα, παρουσιάζοντάς το, όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιο, ως ένα βασανιστήριο (φαύλο κύκλο) από το οποίο ο άνθρωπος πρέπει να απεγκλωβιστεί, αν είναι δυνατόν κι από τον πρώτο του κιόλας σωματικό θάνατο. Αυτό επιτυγχάνεται φυσικά μόνον εάν ο άνθρωπος φροντίσει να ακολουθήσει την Αλήθεια, δηλ. τον Χριστό, και να φροντίσει από νωρίς για την σωτηρία του (να μετανοήσει), ώστε να πάει από την πρώτη φορά κιόλας κοντά στον Θεό.
      Συγνώμη βέβαια κιόλας που πιάνω πνευματικά θέματα στο στόμα μου, χωρίς να γνωρίζω πολλά. Η πίστη μου δυνατή δεν είναι (αν ήταν ίσως να αντιλαμβανόμουν περισσότερα με την βιωματική οδό), γι αυτό προσπαθώ να προσεγγίσω τέτοια θέματα περισσότερο με την λογική, που κατά πατερικήν άποψιν είναι άκαρπη, ελλιπής και ανεδαφική.

      Διαγραφή
  2. για μισο γιατι μπλοκαρα, και απ αυτα δεν σκαμπαζω [τρανς μπρανς και δε συμμαζευεται]....δηλ ο αντρας εγινε γυναικα και το παιζει γαμικος γκαστρωνοντας εναν αντρα που ηταν γυναικα;;;πως εκαναν αλλαγη φυλου;;;και τρανς δεν ειναι κομματι μοσχαριου που γινεται κοκκινιστο;;;;δηλ αν η γυναικα εγινε αντρας γιατι ετσι δειχνει, γενια κλπ, το παιδι απο ποιο πουλι θα βγει;;;;α ξεχασα ,απ τον πελαργο....ρεεεεε θα τρελλαθουμε τελειως με τα ρεμαλία που προωθουν ανωμαλες κοινωνιες...επρεπε να γινει αντρας για να γκαστρωθει;;; δηλ με λεγανε γιωργο,και τωρα με λενε λιλα;;;;τωρα αν βγαλατε νοημα εξηγειστε μου κι εμενα γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα,και γελαω.....καλημεεεραααα......καλο τριημερο με υγεια σε ολους.....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα

      Καλημέρα Σούλα!

      Ναι, όπως το είπες: "ο αντρας εγινε γυναικα και το παιζει γαμίκος γκαστρωνοντας εναν αντρα που ηταν γυναικα". Εύκολο ήταν, αν σκεφτείς ότι εγχειρίστηκαν και οι δύο χωρίς να πειράξουν τα γεννητικά τους όργανα.

      Τρανς εννοούμε σε συντομία τις τραβεστί. Οι πιτσιρικάδες στην Ελλάδα τούς λένε και "τραβέλια" 🤣

      Διαγραφή
  3. Και ο Μέρκιουρι ερπετό ήταν.Και ο Μπάουι.
    Άμα νευριασης έναν τέτοιο ,του πέφτουν οι κρυστάλλικες συχνότητες και ΣΚΑΗ ΜΥΤΗ το ΕΡΠΕΤΙΚΟ στοιχείο.
    Ρε συ Κωστή ,δε πα να φάμε κάνα κοντοσούβλι με κάνα βλητο χορταστικό ;
    Έτσι ,μια και είμαστε ακόμη στην τρίτη διάσταση ,ας το γευτούμε ρε ΑΔΕΛΦΑΚΙ λίγο !λες να μας πειραξη ;
    Χαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λένε "κάποιοι" θεολογικά άσχετοι, που είναι δυστυχώς οι περισσότεροι:
    🌐 «Ο Χριστός δέν καταδίκασε τήν ομοφυλοφιλία, παρά μόνο τήν υποκρισία»

    Οι όντως ολίγοι - οι έχοντες θεογνωσίας επίγνωση - αυτοί έπρεπε νά είναι οι περισσότεροι καί νά μάθαιναν στούς άσχετους διαστροφείς τών αγίων Γραμμάτων, ότι η ομοφυλοφυλία αποτελεί τήν κορωνίδα τής υποκρισίας‼️

    📍[Ο/ Η/ Το - Ένας/ Μία/ Ένα] ομοφυλόφιλος-η, υποστασιάζει βιωματικά - οντολογικά - τήν διεστραμμένη ανθρώπινη φύση.

    📍Ο ομοφυλόφιλος παρότι άνδρας ή γυναίκα, υποκρίνεται, ο μέν άνδρας τήν γυναίκα, η δέ γυναίκα τόν άνδρα❗️

    📍Υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από αυτό⁉️
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    ΥΓ: Το άρθρο αυτό παραβιάζει τους όρους της κοινότητάς του φατσοβιβλίου σε ό,τι αφορά τις εκφράσεις μίσους.

    Οπότε έαν «όροι τής κοινότητας» υπερτερούν τών όρων τής Φύσεως, τότε οι «όροι τής κοινότητας», είναι έκφραση μίσους πρός τούς όρους τής Φύσεως!!

    Και ο νοών νοείτω...

    https://www.facebook.com/archanggelos.uriel/posts/2965590390203030

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφηστε αυτούς
    εδώ τι θα γίνει

    Ο... διεθνής οργανισμός μετανάστευσης μάλλον μας δουλεύει! Ετοιμάζει all inclusive ξενοδοχεία, με «υπερλούξ» διαμονή για τους αλλοδαπούς, την ώρα που η Έλληνες «βυθίζονται» στη φτώχεια.

    Οι προκλητικές απαιτήσεις του οργανισμού είναι τα ξενοδοχεία να προσφέρουν 24ωρο service, Wi-Fi, δωμάτια με όλα τα είδη υγιεινής, πλήρες γεύματα τα οποία θα τα δίνουν διατροφολόγοι και φυσικά για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί αυτός που θα φταίει... θα είναι ο πάροχος.

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ
    "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ"

    Η Ισλανδία με 350.000 κατοίκους ξέρει να λέει ΟΧΙ και όλοι οι πολιτικοί μπήκαν φυλακή με αυτά που έκαναν στην οικονομία τους και αμέσως η οικονομία ανέκαμψε. Εδώ το πρόβατο ο ελληνας έχει γίνει πανφάγο ζώο. Ολα τα τρώει χωρίς καμία αντίδραση. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία πλέον αυτής της αυτοκαταστροφής. Το κακό είναι γενικό και οι ελάχιστοι δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι ειστε ανω των 55 θυμαστε παλια να υπηρχαν αγορια με κραυγαλεα προδηλη γυναικεια συμπεριφορα οπως σημερα?Παρτε τις κιτρινισμενες φωτογραφιες και θυμηθειτε.Ποσα αγορια ειχαν αμφιβολα χαρακτηριστικα φυλλου? ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!Πολυ πολυ σπανια καποιο παιδι να ειχε ενα τετοιο φαινοτυπο.Σημερα οσοι ειστε παρατηρητικοι μπορειτε να δειτε τα αγορια ας πουμε της 2ας Γυμνασιου?? Ειστε σιγουροι οτι δεν εχουν γινει ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ γενετικες αλλαγες??Λυπαμαι πολυ που το λεω ,αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος(ως αρχαιος και νηφαλιος πιστευω παρατηρητης) οτι κατι εχει γινει στην γεννετικη μηχανικη.Οχι δεν ειναι επικτητα τα χαρακτηριστικα αλλιωσης.Προκειται για βιολογικη παρεμβαση.Μακαρι να κανω λαθος.Εχετε σκεφτει τι κολοσσιαιο ρολο εχουν παιξει οι εξωσωματικες, τα διδυμα, οι αβερτα-κουβερτα καισαρικες, οι ειδικες κλινικες με τους 'αγνωστους' δοτες και τις παρενθετες μητερες.Δεν ειμαστε γιατροι και δεν γνωριζουμε.Ομως δικαιουμαστε εξ ονυχος να κρινουμε τον λεοντα .Παιχτηκαν δισεκατομμυρια στην αγορα της τεχνολογιας ασφαλους συλληψης, κυησης και τοκετου.Μηπως η απληστια των επιστημονων καθοδηγηθηκε απο τα γνωστα κεντρα? Τι λεω τωρα! Ποιος διεδωσε αυτη την τεχνολογια?Σαρανταφευγα πενηνταρες και εξηνταρες ακομα εγιναν μαμαδες?Πολλες με διδυμα.Πολλα διδυμα. Ειναι τοσο απλο να παρεμβαινουμε στην φυση??Ειμαστε τοσο σοφοι??.Απο την αλλη η διατροφη και τα ΕΜΒΟΛΙΑ ειναι ενας αλλος υποπτος παραγοντας.Γεμισε ο τοπος με αυτιστικα και προβληματικα παιδια!!!! Ποτε στο παρελθον υπηρχαν τοσα αυτιστικα παιδια??? Υπαρχουν αξιοπιστες, διαχρονικες και λεπτομερειακες μελετες για ολα αυτα????Νομιζω οτι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω σε όλα. και για να επικεντρωθώ και στο θέμα της ανάρτησης, ναι.. ίσως κι ένα 30% των αγοριών σήμερα είναι θηλυπρεπή χωρίς καν να είναι γκέι. Εκτός από τα ανωτέρω, πιστεύω ότι και οι μεγάλες περίοδοι χωρίς πολέμους, φέρνουν στον αντρικό πληθυσμό την τρυφηλότητα.

      Διαγραφή
    2. και η διατροφή τους παίζει μεγάλο ρόλο.
      το ότι δεν παίζουν έξω
      τα περισσότερα παιδιά δείχνουν άρρωστα
      τα εμβόλια

      Διαγραφή
  7. Παίδες;Η ομοφυλοφιλία είναι δαιμόνιο.Σας το λέω εγώ που το έχω νικήσει.Κανένας δεν σώζεται με το χούι αυτό .Κανένας δεν βλέπει παράδεισο ειδικά όταν αλλάξει την όψη που του έδωσε ο Θεός.
    Δεν μπορεί ο καθένας την εικόνα θεού να την κάνει σαν τα μούτρα του,να προσθέτει βυζιά με ορμόνες,να βάζει τακούνια, φουστάνια,οι γυναίκες στραπόν,να κουρεύονται γουλί να κάνουν τατουάζ, ελκύωντας όλη τη δαιμονική ενέργεια;
    Είναι σαν να φτύνεις το Θεό κατάμουτρα, να του λες:
    - Εσύ είσαι ηλίθιος εγώ πιο έξυπνος-η που γνωρίζω το φύλο μου ενώ εσύ ήσουν ανίκανος για κάτι σωστό.
    Τι έλεγε το δαιμόνιο της Μαρίας από την Πάτρα;Ο ίδιος ο διάβολος....::
    -Ρε συ,τώρα που κατάφερα να κάνω τον άνδρα γυναίκα και την γυναίκα άνδρα δεν θα καταφέρω να πάρετε το 666;;;

    Δυστυχώς κάποια πράγματα για να τα κατανοήσουμε πρέπει να ψάξουμε μέσα στην ίδια μας την πίστη. Να κατανοήσουμε τις παγίδες που μας στήνει ο εχθρός (διάβολος) μιας που η μοναδική του ασχολία είναι πως θα πληγώσει τον ίδιο το Θεό, κάνοντας το δημιούργημα του Θεού (άνθρωπο) σαν τα μούτρα του. Αποκόπτοντας το από το δημιουργό του και εν συνέχεια παίρνοντας το μαζί του στην κόλαση βασανίζοντας το.
    Εξάλλου αρνήθηκε όταν κάποτε ήταν Άγγελος να προσκυνήσει το δημιούργημα του Θεού καθώς και να το υπηρετήσει όπως μας υπηρετούν δισεκατομμύρια άγγελοι που δεν αποστάτησαν.
    Όσο για τη μετενσάρκωση μην πλανάστε.Δεν υπάρχει μετενσάρκωση παιδιά μία φορά έρχεται η ψυχή δίνει τις εξετάσεις της και φεύγει.
    Μετά το θάνατο η ψυχή εκτελωνίζω ζετε. Δεν ξανά επιστρέφει.
    Υπάρχει ένα βίντεο στο YouTube με τον γεροντα Σωφρόνιο που τον ρωτούσε αυτός που του έπαιρνε συνέντευξη σχετικά με τον Τουλάτο πού διδάσκει την επανενσάρκωση. Η εκκλησία μας δεν αποδέχεται επανενσαρκώσεις.
    Ο διάβολος ρίχνει στη λούμπα τον άνθρωπο πιστεύοντας ότι θα μετανοήσει στην επόμενη ζωή. Έτσι θα ζήσει τώρα όπως θέλει..... Πίνοντας, κλέβοντας, βλαστημώντας,μοιχέυοντας,σκοτώνοντας,πορνευωντας κτλ.
    Εάν πίστευαν κάτι τέτοιο οι άγιοι της Ορθοδοξίας μας στην επανεσάρκωση δηλαδή,θα πηγαίνανε στην κόλαση όπως τον αιρετικό Ωριγένη μαζί με τους αιρετικούς και όχι στον παράδεισο. Ούτε θα κέρδιζαν ένα χιλιοστό αγιοσύνης

    Ο παράδεισος αμαρτωλούς είναι γεμάτος αιρετικούς δεν έχει.

    Αφήστε τις αιρέσεις και τις πλάνες λοιπόν όπως άφησα και εγώ την προηγούμενη αμαρτωλή ζωή μου, και προσεγγίστε το Χριστό και την ορθοδοξία.
    Μόνο εάν μετανοήσουμε θα δούμε σε αυτή τη χώρα μία άσπρη μέρα.
    Όσο κυλιόμαστε στο βούρκο η χώρα μας καθώς και εμείς οι ίδιοι θα πηγαίνουμε κατά διαβόλου.

    Μετανοείτε κάθε στιγμή κάθε λεπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή