«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Τέλος ο Τζέφρι Πάιατ από πρέσβης των ΗΠΑ 🙂 (Ποια έρχεται στην θέση του και τι σημαίνει η αλλαγή..) Ας το γιορτάσουμε!.. 🤠 🥂




γράφει ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος


«Αλλαγή φρουράς» στην αμερικανική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα με τον περίφημο «ανθύπατο», τον πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, ουσιαστικό συγκυβερνήτη της χώρας και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με την κυβέρνηση της ΝΔ να εγκαταλείπει την χώρα (τουλάχιστον ως πρέσβης) στα μέσα Αυγούστου μετά από τέσσερα χρόνια παντοδυναμίας του!

Ενδιαφέρον έχει και το ποιος θα πάρει την θέση του: Σε αντίθεση με τον Τ.Πάιατ, άνθρωπο των Κλίντον και της διπλωματίας της εποχής Ομπάμα, ένας ιδιαίτερα στενός συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ, η νυν πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Λίβανο, Ντόροθι Σι (Dorothy Shea) (φωτό κάτω, σε συνάντησή της με τον Πατριάρχη Αντιοχείας) θα είναι η νέα εκπρόσωπος των ΗΠΑ στην Ελλάδα.


Για την ακρίβεια θα είναι η πρώτη γυναίκα σε θέση πρέσβεως των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ο Τ.Πάιατ, ο οποίος έπεσε επάνω στην κυβερνητική αλλαγή των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2016, ουδέποτε είχε σχέση και επαφή με το κέντρο της αμερικανικής κυβέρνησης. Αυτό ή δεν το κατάλαβαν ή δεν το ήθελαν να το καταλάβουν στην Αθήνα και του επέτρεπαν να «αλωνίζει».
Ισα-ίσα, είχε κατηγορηθεί από συντηρητικά κέντρα των ΗΠΑ ότι δεν εξέφραζε και δεν προωθούσε την ατζέντα της αμερικανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα. Πράγμα απόλυτα αληθές.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνοαμερικανικών σχέσεων η αμερικανική πρεσβεία, ουσιαστικά ενθάρρυνε τα δημοσιεύματα σχεδόν του συνόλου του ελληνικού φιλοκυβερνητικού Τύπου κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ποιον εξέφραζε αν όχι την κυβέρνηση των ΗΠΑ; Μια προσωπική ατζέντα σε επιχειρηματικό επίπεδο (δεν αποκλείεται μετά να την συνταξιοδότησή του να τον δούμε πάλι στην Ελλάδα ως εταιρικό στέλεχος συγκεκριμένης εταιρείας, όπως είχε πράξει ο άλλοτε Αμερικανός πρέσβης Ν.Σπέκχαρντ με την ατυχή συνεργασία του με τον όμιλο Λαυρεντιάδη).

Το θέμα είναι γιατί δεν τον άλλαζε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών: Γιατί το «κέντρο», το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είχε τρικυμία, με διαδοχικές αλλαγές πολιτικών προϊσταμένων και το κυριότερο γιατί η Ελλάδα είχε (έχει) ελάχιστη σημασία στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ. Αλλωστε ποιος υπολογίζει αυτός που λέει συνέχεια "Yes" πριν ακόμα διατυπωθεί ολοκληρωμένο το αίτημα;
Κατά τα λοιπά από τον Σεπτέμβριο η αμερικανική πολιτική στην Ελλάδα θα εκφράζεται καθαρά στην Αθήνα από την διακυβέρνηση Τραμπ.

Η οποία, βέβαια, μπορεί να αλλάξει τον Ιανουάριο του 2021 (20 Ιανουαρίου 2021 γίνεται η τελετή παράδοσης-παραλαβής στον Λευκό Οίκο) αν νικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου ο "sleepy Jo" Μπάιντεν, σε μία επανάληψη του σκηνικού με τον Πάιατ που ήρθε από την Ουκρανία ως εκπρόσωπος των Κλίντον και αντί να νικήσει η Χίλαρι τον Νοέμβριο του 2016, ο Ν.Τραμπ, κατάφερε να σπάσει το «βαθύ» αμερικανικό κράτος και να εκλεγεί αυτός πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πάντως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν επιβεβαιωθεί η έντονη η φημολογία ότι και οι Ρώσοι θα στείλουν εδώ μια γυναίκα ως πρέσβειρα, το «αστέρι» της ρωσικής διπλωματίας, την Μαρία Ζαχάροβα, 

Αυτό σημαίνει πως και ο Ν.Τραμπ και ο Β.Πούτιν είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν και πάλι με την Ελλάδα, μετά από μία δεκαετία που οι διπλωματικές εκπροσωπήσεις αμφοτέρων ήταν απογοητευτικές, ιδιαίτερη σημασία στα τεκταινόμενα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Ειδικά η ρωσική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Αθήνα, θυμίζει τα τελευταία χρόνια... «Σοβιετική Ένωση», επιτρέποντας στον Τ.Πάιατ να «αλωνίζει» και συνεπώς η ανανέωσή της ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Να σημειωθεί πως ο κ. Πάιατ έχει ήδη παραμείνει έναν επιπλέον χρόνο στη χώρα μας καθώς πέρυσι το καλοκαίρι πήρε παράταση η θητεία του. Είχε έρθει 14 Ιουλίου 2016 και στις 19 Αυγούστου του 2019 το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα μείνει και για το 2020. Αν δεν υπάρξει μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής η κυρία Dorothy Shea σε 50 μέρες θα είναι η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα.


pronews.gr


Let's Party mr Ahoy ! .. 🍸








17 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα το ξαναδης τον Τζέφρυ ....σφύρα μου κλέφτικα.
    Ίσως ,να μην είναι ήδη εδώ .
    Ποιος θα ΓΥΡΙΣΗ στέλεχος πολυεθνικής ;
    Ο Τζέφρυ ;
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Ωωωωαωα αχαχαχαχ !
    Χοχοχοχο,όχι !
    Ριταααα !τι λένε ρεεε !
    Μουερτο .....
    Η βάση Ρααμσταντ μίλησε.
    Και αφού η κυβέρνηση Μήτσο Κούλης ανήκει στην δύση ,θα λαβή δώρα από την Δύση.
    Έτσι Ηλία ;έτσι Ευ ; έτσι Ρίτα ;
    έτσι illussion ;
    Έτσι Μάρκο ;έτσι εργοδότη ;έτσι Γιάννη ;
    Φοβού τους εσπεριδιτες και δώρα φέρνοντας στους νεοταξιτες.
    Και ένα ωραίο :
    Σεισμός β ανατολικά της Σμύρνης ,68 χλμ ,εστιακου βάθους μόλις 2 χλμ.
    ΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣ μποιιιιινγκ ο όφις !!!!!
    Κρύος ιδρώτας τρέχει από τα μάγουλα τους.Σας το είχα πει.
    Η ανάσα μόλις και μετά βίας γίνεται.
    Η κινούμενη άμμος έπιασε ρουθούνια.
    Ο Γερμανός έχει χαθεί.Βλεπε την φραου ΧΕΣΕΝ ΚΛΑΣΕΝ.Που είναι αυτή ;
    Που είναι ο επικυρίαρχος των μνημονίων ;
    Μιλάει το γαλλοπουλο για λογαριασμό της ;
    Ποιο γαλλοπουλο ;
    Το original ; ή το άλλο ;
    Το γαλλοπουλο έχει μπει μπροστά τώρα ;
    Το γαλλοπουλο θα ΔΩΣΗ το ο.κ να βαρεσουμε τον Τούρκο ;
    Γιατί ,αν ΘΥΜΑΣΘΕ ,την εθνική κυριαρχία της χώρας την παρέδωσαν στον Γερμανό ,με τα μνημόνια.
    Έτσι Κατερίνα Σακελλαροπούλου ;
    Έτσι Κούλη ;
    Και εάν αυτά ΜΟΥΣΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΠΟΔΗ δεν αποτελούν κορωνίδα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ;
    Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΕΡΛΙΚΙΑ ,ΣΤΑ 100 ΤΗΣ ;
    ΜΜΜΜΜ...
    ΞΕΡΕΤΕ ....ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ.
    ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
    ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΡΥΤΣΑΦΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.
    ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΟΥΡΛΩΝΟΥΝ.
    ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΗ.
    ΚΡΥΟΣ .ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ.
    ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ :
    1.ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ.
    2.ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΛΑ ΡΟΜΕΛ.
    (ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΌ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ).
    3.ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΙΚΕΣ.
    ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΤΕ , ΠΟΥ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ :
    ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ.
    ΟΧΙ ,ΘΑ.
    ΠΑΡΟΝ ,ΕΝΕΣΤΩΣ ΧΡΟΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΝΕΜΈΣΕΩΣ.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΥΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΝΕΚΛΈΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ.
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ;
    ΡΙΤΑ ! ΟΡΊΣΤΕ !ΠΟΤΕ ;ΚΑΙ ΠΌΤΕ ;
    Ο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΧΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΑ.
    ΧΑΡΤΙ ΣΙΝΙΕ ,ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΟΛΑΡΙΣΤΗ ,ΠΑΚΕΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΠΤΗΣΗ 234 ,cargo ,no transit.
    STRAIGHT THROUGH TO THE HELL.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δίκες ανοιχτές στο κοινό
      πορτοκαλί φόρμες, σιδερένιες μπάλες
      με όλα τα αξεσουάρ

      Διαγραφή
  3. Παρακαλώ τον Αριστόμαχο να γράψει σχόλιο να πάρω τα πάνω μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ (περιληπτικα, για καλυτερη εμπεδωση): «Η κυβερνηση των Μητσοτακηδων εφερε την καταχνια μεσα στο καλοκαιρι, λογω της απεραντης ανικανοτητας, δολιοτητας και ανοησιας εξαιτιας της δηθεν πανδημιας του κοροηδο-ιου. Χιλιαδες Εληνες καταστραφηκαν οικονομικα, εξαιτιας της κυβερνησης του φουρναρη κουτσαβακι Ξε-Χαρβαλια και των λοιμωξιολογων που επερναν τσουβαλια με λεφτα από τις εγκληματικες φαρμακο-βιομηχανιες. Τωρα ας ετοιμαστουμε για νεες εθνικες προδοσιες στα εθνικα θεματα και νοθευμενες παλι εκλογες (από την Εβραηκη Singular paraLogic). Με τις ηλεκτρονικα νοθευμενες εκλογες, πρωτον θελει να καψει την απλη αναλογικη και δευτερον αμεσως μετα να υλοποιηθουν οι μεγαλες μπιζνες που εχουνε συμφωνηθει με τους Μογγολους και τους Αιγυφτιους (για την παραδοση της μισης εληνικης ΑΟΖ), καθως και με τα ευαγη ιδρυματα του Σορος (ολοι οι νεοι Εληνες θα φυγουν από την Ελαδα και θα αντικατασταθουν με μουσουλμανους) και της Βασιλιας Γκεητς (υποχρεωτικος καθολικος εμβολιασμος και ειτε θελετε ειτε δεν θελετε σας εχουμε γραμενους λογω δημοκρατιας). Επισης θα μοιρασει εκατονταδες εκατομυρια στους δικους της απληστους εργολαβους για την κατασκευη ΕΚΑΤΟ μουσουλμανικων πολεων, ώστε σε δεκα χρονια να ειναι πλειοψηφια όπως στη Σουηδια και θα τραβηξει ένα ΠΕΜΠΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ για την απολυτη εξαθλιωση των Εληνων. (Διοτι πλεον τα πολιτικα ερπετα που κυβερνουν την αμοιρη Ελαδα μετα από το 1974, γνωριζουν ότι οι διεστραμενοι εληνες ραγιαδες, παροτι εξαθλιωμενοι, θα τους ξαναψηφισουν. Για να μπορουν τα δημοκρατικα ερπετα να κυβερνουν ανετα, πρεπει τα γιουσουφακια να ειναι παντα εξαθλιωμενα, ώστε να μην μπορουν να σηκωσουν κεφαλι). Οσον αφορα τα υπολοιπα εθνικα θεματα, η εφιαλτικη φαμηλια των Μητσοτακηδων καταφερε να πεισει τον Αμερικανο προεδρο ΤΡΑΜΠακουλα ότι η Ελαδα συνεργαζεται και κανει αγριες μπιζνες μονο με τους εχθρους του Τραμπ, δηλαδη τον Σορος και τον Gates. Από την αλη μερια η Ρωσια δεν θελει η Ελαδα να βγαλει φυσικο αεριο, ώστε η Ρωσια να εχει το μονοπωλιο με την Ευρωπαηκη Ενωση. Ετσι θα κανει τα παντα να μας βαλει σε πολεμο με την Τουρκια, με σκοπο η Ελαδα να μην βγαλει φυσικο αεριο. Πιοι μας εμειναν? Οι Κινεζοι. Τωρα μαλιστα. Εν τω μεταξυ οι σχιζοφρενεις κατσαπλιαδες του Μαξιμου, προσπαθουν με χιλια-δυο λαμογιστικα κολπα να αποφυγουν τις εξηγησεις για τα δεκαδες εκατομυρια που εδωσαν στα πορνο-καναλα, ώστε να σπειρουν τον τρομο στους ραγιαδες και να αποθεωνουν τους αυτοκρατορες (Κομπρα και Φλουφλη). Που ειναι οι αριστεροι? Που ειναι οι συνδικαλισταραδες? Που ειναι οι δημοκρατες δημοσιογραφοι? ΑΧΝΑ. Όταν κυβερνα το ερπετικο παρακρατος των Μητσοτακηδων και όταν τρωμε δεν μιλαμε (ειμαστε μπουκωμενοι από την πολύ μασαμπουκα)».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάτι ακόμα :οι χαζαρο ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ,ήξεραν ότι έχαναν τις Η.Π.Α.
    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D.C.
    ΈΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ,ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΥΛΑ ,Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΙΣ ;
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΓΟΤΘΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΌΧΟ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟ ΤΣΥΡΙΖΟΜΟΥΝΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΟΦΙΟ ΛΕΣΧΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΝΆΠΟΔΑ :
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ,ΝΑ ΠΟΡΔΕΥΕΤΑΙ Η ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΙΚΗ ΜΠΙΧΛΑ ;
    ΣΤΟΝ Χ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ :
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΌΛΟΙ ,ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΆΤΩ.
    ΓΕΝΟΙΤΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα και το ωραίο :
    Θα τους πη η κυρία πρέσβειρα :
    Παιδιά ,μιας και έχουμε πολύ καλή συμμαχία ,έτσι δεν ειναι;
    (Ναι θα πουν αυτοί ,ξεροκαταπινωντας ,χαχαχαχαχα !)
    περάστε νομοσχέδιο που η αντιφα είναι τρομοκρατική ομάδα.
    (Κάγκελο τα χαχανια εδώ !ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !)
    Να σας πω !θα τους χορέψουν στο ταψί ,τόσο ,μα τόσο πολύ , που στο τέλος ,από την ζαλάδα που θα έχουν θα φεύγουν μόνοι τους.
    Κοτόπουλα.Σαν τις ζαβοκοτες.
    Και θα τους πουν :
    Ε ,δεν πιστεύουμε ,ότι θέλετε και εκλογές !
    Ννττσου ,θα μουρμουρισουν ΧΕΣΜΕΝΟΙ.
    Α!ωραία !
    Κάντε ότι σας λέμε ,μέχρι που θα σας πούμε ποτέ θα σας μαζέψουμε κουβάρι.
    (Μπορεί και να μην τους το πουν αυτο,να τους έχουν στην αγωνία.)
    Χαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=97XjRht4AFo&list=RDyjLFMCj82PI&index=6

    https://www.youtube.com/watch?v=rGuLZfMqIoc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ Η ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΛΙΤ ,ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΘΑΝΑΤΟ .
      ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΤ ΗΣΤΓΟΥΝΤ ΣΤΟ ΤΖΟΟΥΖΙ ΓΟΥΕΙΛΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ (ΔΩΡΟΘΕΑ) Dorothy Shea.
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΝΑΛΔΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ=(ΩΡΙΜΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ) ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΑ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ. ΓΛΥΚΙΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΝΑΛΔΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΕΝΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΜΟΥ, ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΟΥ, AHOY MOY, KAI ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΗ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ .
      ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ..........
      ΔΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΟΝΟΥΝ .
      ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ NICK NAME ΕΙΝΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΣ .
      ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ .ΟΣΦΡΗΣΗ ,ΟΡΑΣΗ ,ΑΚΟΗ .
      ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΜΑΧΟΟΥΚ ,ΗΛΙΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.
      ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ.
      ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ.
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΛΕΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΟΜΙΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΜΑΧΗΤΗ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  9. Ποιον πηγε να δη η Δωραθεα Σι. Τον Πατριαρχη Αντιοχειας. Τι εσωσε ο Πουτιν απο το στομα του λυκου. Την Αντιοχεια της Συριας. Τους δυο επισκοπους που εσφαξαν οι τζιχαντιστες του Σορος τους θυμασθε. Ηρθε η ωρα να θυμηθητε και τον ΑΝΤΙΟΧΟ ΤΟΝ ΕΠΙΦΑΝΗ. Επελασις Αντιοχου. Θα μου πητε τα φαντασματα επελαυνουν; Δεν ξερω . Ρωτηστε την ΡΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα,
    για όσους θέλουν να δράσουν έμπρακτα υπέρ των Ελλήνων ας ρίξουν μία ματιά εδώ https://www.despotiki.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηλία ,η ψυχή μένει αναλλοίωτη στους χιλιάδες χρόνους .ΜΟΝΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ.ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.
    ΧΕΡΙΑ ,ΠΟΔΙΑ ,ΚΕΦΑΛΙ , ΜΟΎΤΡΑ ,ΑΛΛΑΖΕΙΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζαχάροβα
    κούκλα
    όλα τα άλλα περιττά

    ΑπάντησηΔιαγραφή