«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Στη δημοσιότητα τα βίντεο των άγνωστων εναέριων φαινόμενων του Αμερικανικού Ναυτικού (βίντεο)




28/4/2020: Για πρώτη φορά, το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε επίσημα κλιπ που δείχνουν “άγνωστα” εναέρια φαινόμενα (UAPs) μέσω του Freedom of Information Act (FOIA). 




Τη Δευτέρα, το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. ενέκρινε την κυκλοφορία των τριών βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού.

Το πρώτο τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δύο τον Ιανουάριο του 2015, και τα οποία είχαν ήδη έρθει στο φως της δημοσιότητας πριν μερικά χρόνια.

Η Stars Academy of Arts and Science, δημοσίευσε τα δυο πρώτα βίντεο το 2017 και το τρίτο το 2018.

Σε αυτά απεικονίζονται “άγνωστα εναέρια φαινόμενα”, όπως καταγράφηκαν από τις κάμερες και το ΑΤFLIR αεροσκαφών F/A-18 Super Hornet.

Οι πιλότοι ακούγονται προβληματισμένοι με αυτό που αντικρίζουν.
Υπήρξαν τουλάχιστον δύο διαφορετικά UFOs / UAP που εμπλέκονταν στις παρατηρήσεις του Ναυτικού.


Σε μια συνέντευξη του 2017 στους New York Times, ο απόστρατος πλοίαρχος του Ναυτικού Ντέιβιντ Φρέβορ δήλωσε ότι το ιπτάμενο αντικείμενο που παρακολούθησε από το πιλοτήριο ενός Super Hornet το 2004 ήταν “περίπου 40 μέτρα μήκος και με ωοειδές σχήμα” όπως περίπου μία τσίχλα Tic Tac.

Ο υποπλοίαρχος Ράιαν Γκρέιβς, ένας άλλος πιλότος Super Hornet, δήλωσε στους Times ότι τα αντικείμενα που είδε το 2014 και το 2015 έμοιαζαν με μια «σφαίρα που περιβάλλει έναν κύβο».

Αυτές οι παρατηρήσεις θα μπορούσαν να είναι δύο ξεχωριστά αντικείμενα ή ένα μοναδικό αντικείμενο που είδαμε από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Ο Φρέβορ είχε διευκρινίσει ότι είδε κι ένα δεύτερο αντικείμενο κατά τη διάρκεια της εν λόγω «συνάντησής», που ήταν στο μέγεθος ενός Boeing 737 και στεκόταν ακριβώς κάτω από τις κορυφές των κυμάτων, με τα κύματα να σκάνε πάνω του! Ισχυρίστηκε δε ότι είδε το αντικείμενο τύπου Tic Tac να αιωρείται πάνω από το μεγαλύτερο αυτό αντικείμενο.


Εν τω μεταξύ, ο αντισυνταγματάρχης Τσικς Κουρθ, πιλότος αεροσκάφους Hornet των Πεζοναυτών, περιέγραψε ότι είδε «ένα στρογγυλό τμήμα αιωρούμενου ταραγμένου νερού με διάμετρο από 50 έως 100 μέτρα».
Ο Κούρθ κάλεσε την περιοχή «whitewater» (σ.σ. λευκό νερό) και είπε ότι «φαινόταν σαν να υπήρχε κάτι κάτω από την επιφάνεια σαν ένας ύφαλος ή κάτι που έμοιαζε με ένα σκάφος που βυθιζόταν γρήγορα.

Τα αντικείμενα που αναφέρουν οι πιλότοι ανιχνεύθηκαν με διάφορα μέσα.
Ο Φρέβορ και άλλοι πιλότοι είδαν τα UAP με τα μάτια τους, ενώ οι χειριστές ραντάρ στο καταδρομικό USS Princeton παρατηρούσαν τα αντικείμενα για “αρκετές εβδομάδες” με το σύστημα ραντάρ SPY-1 που φέρει το πλοίο.
Ο ίδιος ο Φρέβορ όμως δεν μπόρεσε να ανιχνεύσει το UAP με το ραντάρ APG-73 που έφερε τότε το αεροσκάφος του, αλλά ο Γκρέιβς κατάφερε να το κάνει το 2015 με το νέο ραντάρ AESA APG-79. Το APG-79 έχει αυξημένη ευαισθησία και ισχύ επεξεργασίας σε σχέση με το παλαιότερο σύστημα ραντάρ.


Τα τρία βίντεο που είχαν διαρρεύσει, με τις ονομασίες “FLIR1”, “Gimbal” και “GoFast”, λήφθηκαν όλα με την χρήση του ατρακτιδίου AN / ASQ-228 Advanced Targeting Forward-Looking Infrared (ATFLIR). Στο “Gimbal”, το ατρακτίδιο βλέπει καθαρά στο φάσμα υπερύθρων ένα “θερμό” αντικείμενο σε σχήμα σφυρίχτρας που οι πιλότοι λένε ότι πετούσε κόντρα σε ανέμους 120 κόμβων. Σύμφωνα με τον Γκρέιβς στους Times, κι ο αισθητήρας υπερύθρων στον εκπαιδευτικό του πύραυλο CATM-9 εντόπισε το αντικείμενο.

Με λίγα λόγια, τα αντικείμενα παρατηρήθηκαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε κάθε περίπτωση: με γυμνό μάτι, με ραντάρ και στο υπέρυθρο φάσμα, αποκλείοντας ως εξήγηση κάποια δυσλειτουργία ενός αισθητήρα ως αιτία των θεάσεων.

Σύμφωνα με τον Φρέβορ, το USS Princeton του είχε διαβιβάσει ότι είχε εντοπίσει αντικείμενα επί εβδομάδες που «εμφανίστηκαν ξαφνικά στα 80.000 πόδια και έπειτα έπεσαν προς τη θάλασσα, τελικά σταμάτησαν στα 20.000 πόδια και αιωρούνταν.

Στη συνέχεια είτε βγήκαν εκτός εμβέλειας του ραντάρ είτε έκαναν πάλι απότομη άνοδο.»

Ο Γρέιβς, περιγράφοντας τα περιστατικά του 2014-15, δήλωσε ότι τα αντικείμενα ήταν γνωστά για «εμφανίσεις στα 30.000 πόδια, 20.000 πόδια, ακόμα και στη στάθμη της θάλασσας.
Θα μπορούσαν να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και στη συνέχεια να πιάσουν υπέρ-υπερηχητικές ταχύτητες.»


Ο Γκρέιβς ανέφερε ακόμα ένα άλλο χαρακτηριστικό που τα UAP φάνηκαν να έχουν, ενώ το δικό του αεροσκάφος δεν είχε: πολύ περισσότερη ενέργεια από όσο θα περίμενε κάποιος για ένα μικρό αερόχημα/αεροσκάφος: «Αυτά τα πράγματα μπορεί να ήταν εκεί κι όλη τη μέρα.
Η διατήρηση ενός αεροσκάφους στον αέρα απαιτεί σημαντική ποσότητα ενέργειας.

Με τις ταχύτητες που παρατηρήσαμε να πιάνουν, 12 ώρες στον αέρα ήταν 11 ώρες περισσότερο από ό,τι θα περιμέναμε.»

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το αμερικανικό Ναυτικό αναφέρεται στα αντικείμενα ως “άγνωστης ταυτότητας εναέρια φαινόμενα”.
Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι διαστημικά σκάφη από άλλο πλανήτη ή ακόμα και κάποια μορφή απόρρητων αεροσκαφών.
Αυτά τα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι πτηνά, drones, αποτέλεσμα δυσλειτουργιών εξοπλισμού ή οποιαδήποτε άλλη εξήγηση.

Το γεγονός όμως πως δεν έχει για την ώρα διευκρινιστεί τι ακριβώς απεικονίζουν τα βίντεο, δεν σημαίνει πως οι πιλότοι ήρθαν σε επαφή με εξωγήινα UFO’s.



diodos.gr






5 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ. Πρωτα στους Ρωμαιους και μετα σε ολους τους υπολοιπους (σημερα στους Εβραιους και στους Γερμανους). Και σαν να μην εφτανε αυτό, λιγο αργοτερα παραδοθηκαμε σε μια Εβραηκη θρησκεια, ενός λαου που καθ’ολη την διαρκεια της ιστοριας του ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Αφησαμε την μεγαλειωδη εληνικη φιλοσοφια, με τα τεραστια διδαγματα και γιναμε ενας πλανητης ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ, ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΩΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΝΤΩΝ οπου κυβερνουν αχρηστοι ακαρποι ανεπροκοποι δεσποταδες, μαζι με ένα τσουρμο ελεηνα πολιτικα και οικονομικα τσουτσεκια // Λεει και το Εβραηκο ερπετο ο Κισινγκερ, να εξαφανισουμε τους Εληνες. Ποιους Εληνες να εξαφανισετε ορε χτικιο? Τους εξαφανισμενους?? Βλεπεις εσυ τιποτα Εληνες πουθενα?? Ένα τσουρμο ανικανα γιουσουφακια. Αυτά θελεις να εξαφανισεις? Σιγουρα δεν ενοεις να εξαφανισεις ένα ματσο ανυπαρκτων ραγιαδων, αλα την μεγαλιωδη αρχαια εληνικη επιστημη, την οποια εσεις οι γιδοβοσκοι Εβραιοι δεν προκειται να φτασετε εις τον αιωνα τον απαντα. Όμως αυτή την μεγαλειωδη αρχαια εληνικη επιστημη, μαζι με την μεγαλειωδη εληνικη φιλοσοφια, φροντισαν να την εξαφανισουν οι χαζο-νέο-εληνες, ασπαζομενοι ένα παρακλαδι της δικη σας ανοητης και βρυκολακιασμενης θρησκειας, βαζοντας για ινδαλμα τους τον δικο σας αρχιδολοφονο Σαουλ, ο οποιος σκοτωνε Εληνες με τις πετρες και αλοιωσε εντελως την διδασκαλια του Εληνα Ιησου // Ετσι λοιπον φτασαμε στο φριχτο σημειο οι Εληνιδες να μην γενουν παιδια, να ντρεποντε οι αντρες να μιλησουν στις γυναικες, να κυκλοφορουν παντου ψυχολογικα παραλυτα και ευνουχισμενα οντα, να σκοτωνουν τα εμβρυα μεσα στην κοιλια τους, η μιση Ελαδα να ειναι ακαρπη και ατεκνη, οι μισοι αντρες να εχουνε δεκα χρονια να ακουμπησουν γυναικα και να εχουμε κανει ένα μπορντελο κρατος που ταιριαζει μονο σε αποκτηνωμενους λαθρο-μουσουλμανους // Παρολο που ημασταν ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ από αυτους, εντουτοις λογω θρησκειας, λογω πορνικης ανοχης και λογω υπερμετρης βλακειας, καταντησαμε θρησκευτικοι, ιδεολογικοι, πολιτικοι και οικονομικοι σκλαβοι ενός αξεστου και τρισαθλιου λαου: των Εβραιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι το επόμενο βήμα τους. Αφού ο κοροϊδοϊός δεν έπιασε, ξεκίνησε το άλλο παραμύθι με τα ούφο. Πήξαμε στα ούφο! Κι άλλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτο βίντεο από αυτό που φαίνεται να είναι δύο διαστημικά σκάφη σε μια μάχη λέιζερ που πιάστηκε από κάμερες ISS αυτόν τον μήνα!
    https://www.youtube.com/watch?v=Qm8GeXdB7ME
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορει η εμφανιση ολων αυτων να εχει σχεση με το σχεδιο blue beam (μπλε ακτινα)- κοινως απατη με σκοπο την χειραγωγηση του κοσμου για τους δικους τους λογους ! Ποτε ειπαν την αληθεια οι Αμερικανοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή