αν μικρή άσκηση στις σκεπτικές διαδικασίες, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πόσα κάθε φορά άρρητα συνοδεύουν όσα λέγονται (καί γράφονται).

«- Ορίστε; τί είπες Εργοδότη; σε ποιούς… σε πόσους απευθύνεσαι; πόσοι σκέφτονται σ’ αυτή τη χώρα;»
Σε όσους περισσότερους μπορώ.
Εντάξει, συμφωνώ… Τώρα μέν, ελάχιστοι μπαίνουν στον κόπο να σκεφτούν. Αλλά σε λίγο η διαφορά του σκέπτεσθαι απο την εγκεφαλική αδράνεια θα κοστίζει τη ζωή του αδρανούς. Ας πούμε, λοιπόν, ότι εδώ δίνουμε ένα ταχύρρυθμο «εγχειρίδιο χρήσης» του μυαλού· καί δή, σε περιπτώσεις κάπως δύσκολες. Μπάς καί σωθεί κανένας προσεχώς.
Δεν μιλάμε γιά τα εύκολα, πχ τις από τηλεοράσεως ψευτιές των πωλητικών, του τύπου: «- Τη Δευτέρα δεν θα μπούν νέοι φόροι, κακώς επιμένουν οι φήμες!», καί τη Δευτέρα …μπαίνουν νέοι φόροι τρέχοντας. Αυτά είναι εύκολα, κι όλοι είμαστε εξοικειωμένοι. Μιλάμε γιά περιπτώσεις σε ανώτερο επίπεδο.
Θα εξετάσουμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, γιά το τί εννοούν καί δεν μας το λένε (…τον πόνο πού ‘χουν κι όλο κλαίνε), όσοι μιλάνε.

α. Μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Ξέρετε τώρα… Οι πέτρες της Τζώρτζια, συνομωσίες, κτλ κτλ. (Τα ξέρετε αυτά, μόνο που μάλλον σας διαφεύγει ότι η πρωτεύουσα της Τζώρτζια είναι η Ατλάντα. Μήπως αρχίζει να βγάζει νόημα το γιατί βάλανε εκεί τα εν λόγωι κοτρώνια, κι όχι πχ στη Τζιού Γιόρκ, πού ‘χει καί κόσμο να τα βλέπει καθημερινώς; )
Λοιπόν, ναί… να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, επειδή αποτελεί πρόβλημα (στη Φύση, κτλ). Όμως, αν σκεφτόμαστε, θ’ αναρωτηθούμε αυτομάτως:
Ποιανού ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί, διότι αποτελεί πρόβλημα; Του Λουξεμβούργου;
Σαφώς όχι.
Τότε;
Η απάντηση δεν βρίσκεται μακριά· αποτελείται από τέσσερεις σωστές υπο-απαντήσεις:
  • Πρώτος καί καλύτερος, ο πληθυσμός της Κίνας.
  • Μετά, της Ινδίας.
  • Μετά, των μούσλιμζ (που αυξάνονται κουνελοτρόπως).
  • Τέλος, αυτωνών που οι ζωές «έχουν σημασία»· των καραμπλάκζ της Αφρικής, παναπεί. (Οι οποίοι αυξάνονται καί πληθύνονται παρομοίως κουνελοτρόπως.)
Καί διατί αποτελεί κίνδυνο ο υπερπληθυσμός αυτωνών, ώ ‘γαθοί;
Ακριβώς, επειδή δεν είναι μονάχα το ότι πρέπει να τρώνε καθημερινά τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό, αλλά κι επειδή ζητάνε ό,τι ακριβώς ζητάνε κι οι υπόλοιποι: πρώτες ύλες, αυτοκίνητα, καύσιμα, βιομηχανικά προϊόντα, καλοπέραση, κτλ κτλ κτλ. Καί είναι μαθηματικώς βέβαιο, πως αν δεν τα βρούν, θα τ’ αρπάξουν απ’ όποιον βρούν. Κάνε, λοιπόν, λογαριασμό τί μεγέθη φαγητού κάθε είδους χρειάζεται καθημερινώς πχ η Κίνα – καί τί αντίστοιχα μεγέθη καυσίμων, (τερα)βάττ ηλεκτρικής ισχύος, κτλ. Οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα – κι όποιος δεν τους βλέπει, απλά είναι ηλίθιος πιστοποιημένος.


Να (μή) με συμπαθάτε, αλλά -καί με την τιμητική εξαίρεση του ανυπέρβλητου «Ιμάτζιν» του Λέννον- όταν ακούω γιά «ειρήνες / αγάπες / τα ρέστα σαχλοαγαπησιάρικα» μεταξύ λαών (σ’ αυτή τη φάση της ανθρωπότητας), με πιάνει ακατάσχετη φαγούρα στ’ αρχίδια. (Γιά το μέλλον, μετά από καμιά εικοσαριά μετενσαρκώσεις του καθενός μας, δηλαδή… βλέπουμε.) Τώρα, όποιος επιμένει να έχει αυταπάτες… τί να πω· δεν είμαι κηδεμόνας του.
Επομένως (εδώ που φτάσαμε), το «αυξάνεσθε καί πληθύνεστε» δεν ειναι μονάχα ανεύθυνο, είναι εγκληματικό.

Καί… τί γίνεται μ’ όλους αυτούς τους υπερπληθυσμιακούς;
Την απάντηση τη δίνει (πάλι!…) η Ιστορία.

[Παρένθεση: Ο -εντελώς σουρρεάλ- λαός μας, ενώι του δείχνεις μιά πόρτα ανοιχτή, αντί να μπεί μέσα… ετοιμάζει τα διαρρηκτικά εργαλεία να την ανοίξει!!! Ενώι, λοιπόν, έχει έτοιμο το λυσάρι, την Ιστορία λέγω, απαξιώνει εντελώς ν’ ασχοληθεί μ’ αυτήν… με αποτέλεσμα να κάνει ξανά καί ξανά τα ίδια λάθη στις «λύσεις».
«- Κι εσύ, ρέ Εργοδότη, περιμένεις ν’ ασχοληθεί ο λαός μας με την Ιστορία;»
Ναί· τη στιγμή ακριβώς που θ’ αναγκαστεί ν’ αρχίσει να σκέφτεται. Πακέτο πάν αυτά.]

Η Ιστορία, λοιπόν, λέει πως όλους αυτούς πρέπει να τους κάνεις ζάφτι, αλλοιώς δεν σταματάνε τα (περιττά) γκαστρώματα των γυναικών τους (με τις συνέπειες που περιγράψαμε). Καί ποιοί δοκίμασαν ιστορικώς να τους βάλουν χέρι; Πρώτοι καί καλύτεροι, οι Άγγλοι! Αρκετά έξυπνη η άρχουσα τάξη τους, ώστε να καταλάβει από νωρίς (με το που τέλειωσε η εξερεύνηση των αγνώστων χωρών της Γής απ’ τους θαλασσοπόρους) πού πάει το πράγμα με τον ανεξέλεγκτο υπερπληθυσμό.

  • Τους Ινδούς, τους κατέκτησαν. Προσεταιριζόμενοι την ντόπια άρχουσα τάξη (τους μαχαραγιάδες) με τον τεκτονισμό, καί διασπείροντας τη διαφθορά καί τα κολλητηλίκια με τους ισχυρούς (με το ταυτόχρονο κλάσιμο των εθνικών δικαίων του λαού – τί μας θυμίζει!… τί μας θυμίζει!…), κατόρθωσαν εκατό χιλιάδες Άγγλοι να κρατήσουν κατεχόμενη την Ινδία επί τρείς αιώνες απάνω-κάτω!
  • Τους Κινέζους, τους μαστούρωσαν επί έναν αιώνα.
  • Τα μούσλιμζ τα κατέκτησαν (ά λά Ινδία), τα έβαλαν να σφάζονται μεταξύ τους… κι όταν δεν τα βάζαν να σφάζονται, τα εργαλειοποίησαν (να σφάξουν άλλους). Βλέπε πχ Λώρενς της Αραβίας.
  • Τα μπλάκζ, τέλος, τα κατέκτησαν καί τα πούλησαν κι από πάνω ως δούλους (με τη συνέργεια τζιούζ καί Αράβων δουλεμπόρων). Μ’ αυτά καί μ’ αυτά, κυρίως η διαφθορά (δεν ξέρω γιά τον τεκτονισμό) άφησε γερή κληρονομιά στις χώρες της Αφρικής· σε τέτοιο σημείο, που όταν διαβάζουμε καταλόγους παγκόσμιας κατατάξεως πχ διεφθαρμένου δικαιϊκού συστήματος, το μυαλό μας αμέσως ταξιδεύει νότια.
Το βιολί αυτό δοκίμασαν να επαναλάβουν τα γιαλαντζή αντίγραφα των Άγγλων αποικιοκρατών, οι Γερμανοί. Αλλά χωρίς επιτυχία. Στην Κίνα πχ, κατάφεραν να φτιάξουν μιά ζυθοποιΐα στην πόλη Τσινγκτάο, καί να φτιάξουν τον …Μπρούς Λή, ως εγγονό Γερμανού παππού. Καί στη Βοσνία έφτιαξαν τάγματα με μούσλιμζ Ές-Ές.

Αλλά δοκιμάζουν να το επαναλάβουν στις μέρες μας οι ηπαπαραίοι.
Με τη διαφορά, ότι δεν μπορούν πιά να βάλουν χέρι σε Κινέζους καί Ινδούς (οι οποίοι, εκτός από μυαλό καί παλαιό πολιτισμό, διαθέτουν πλέον καί πυρηνικά – καί διαστημικό πρόγραμμα). Στα δέ μούσλιμζ καί τα μπλάκζ δεν θέλουν να βάλουν χέρι… διότι τα εργαλειοποιούν εις βάρος άλλων. (Έτσι εξηγείται καί η αοριστία των εκφράσεων στα κοτρώνια της Τζώρτζια, «Κρατήστε τον πληθυσμό κάτω από ένα όριο», κτλ κτλ. Ποιός, όμως, να τα κάνει αυτά, αν όχι οι δίδοντες τις εντολές; μά, τα τυχόν κορόϊδα, που θα δεχθούν να δράσουν γιά λογαριασμό των ηπαπαραίων!)

Καί γιατί εργαλειοποιούν οι ηπαπαραίοι τα μούσλιμζ καί τα μπλάκζ; Μά, απλούστατα, διότι αυτές οι κατηγορίες τυγχάνουν μπετόστοκοι! (Δεν εξετάζουμε τώρα το γιατί τυγχάνουν οικοδομικά υλικά. Διαβάστε Ιστορία, να μάθετε.) Γι’ αυτό είναι πανεύκολο να τις βάλεις να σφάζουν (καί να σφάζονται). Δες πχ ηπαπάρα στις μέρες μας.

Είδατε, λοιπόν, πόσα προκύπτουν από μιά καί μοναδική απλή φράση («Κρατήστε τον πληθυσμό κάτω από ένα όριο»), αρκεί να σκεφτούμε λιγάκι;
Αυτά όλα, όμως, πρέπει να τα κοπανήσουμε καί στα μούτρα των διαφόρων «πονοψυχιάρηδων» (διάβαζε: δουλεμπόρων), που μας κουβαλάνε εδώ τα «εργαλεία» του «βαθέος κράτους» των ηπαπάρα, γιά να τα ταΐσουμε καί να τα σπιτώσουμε. Αν το καθένα από δαύτα θέλει να γκαστρώνει τα θηλυκά του τελείως χύμα κι ανεξελέγκτως, ν’ αναλάβει καί τις ευθύνες του. Εμείς εδώ δεν του χρωστάμε τίποτε.
Ειρήσθω, ότι -με τη σκέψη- απαντήσαμε στην πορεία καί σε κάποιες άλλες ερωτήσεις, μή διατυπωθείσες ανοιχτά:
  • Ποιόν ωφελεί η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού;
  • Με ποιόν τρόπο θα την πετύχει; (…Εκτός από λούσιμο με πυρηνικά.)
  • Καί με ποιόν τρόπο θα εξουδετερώσει τις εκρηκτικές συνέπειές της, έστω προσωρινά; (Εύκολο αυτό: αναθέτοντας το τάϊσμα των υπερπληθυσμιακών στα αρχικορόϊδα, τους Έλληνες.)
Πάμε, όμως, στην επόμενη σκεπτική άσκηση.

β. «Ανθρώπινα δικαιώματα»

Ακούς διαφόρους να φωνάζουν γιά τ’ «ανθρώπινα δικαιώματα», κι αναρωτιέσαι τί μαλακίες λένε τ’ άτομα!… Τί φωνάζουν; φρενοβλαβείς είναι; ή τους στέρησε κανείς τα δικαιώματά τους έτσι αυθαίρετα; Αφού σε κάθε πολιτισμένη χώρα, αυτά τα θέματα τα έχει διευθετήσει πρό πολλού η νομοθεσία. Καί τα δικαιώματα, καί τις υποχρεώσεις του καθενός. (Άλλο, τώρα, αν τηρούνται οι νόμοι στην πράξη.) Καί διεθνώς, κάτι κουτσοϋπάρχει θεσμοθετημένο.

Ωστόσο, αν σκεφτείς λιγάκι, οι φωνασκούντες δεν αναφέρονται στους πολίτες, πού ‘χουν τακτοποιημένα δικαιώματα – άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να διεκδικούν πράγματα που έχουν. Αναφέρονται σε μή-πολίτες!… Παναπεί, σε άτομα, που μπουκάρουν σε μιά χώρα παράνομα / με το έτσι γουστάρω / χωρίς επίσημα κρατικά έγγραφα ταυτοποίησης. Ώστε, μπάς καί με τις φωνασκίες (δήθεν τάχαμ ότι πρόκειται γιά ανθρώπους, να τους βοηθήσουμε, κτλ κτλ) καταφέρουν να δώσουν δικαιώματα αυτόχθονος πολίτη στο κάθε λαθροπιθήκι.

Αν ακούσετε κανέναν τέτοιον να πιπιλάει αυτή την καραμέλλα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», να τον στείλετε να μάθει νομοθεσία. Καί να του πήτε να σκάσει, διότι λέει βλακείες. Το θέμα είναι λυμένο· κι όποιος προσπαθεί να λύσει λυμένα θέματα, είναι μαλάκας με ISO. Άμα συνεχίσει να επιμένει τόσο πολύ, όμως, να του πήτε να σας δώσει γραπτές καί τις «ανθρώπινες υποχρεώσεις». Διότι αυτά πάνε πακέτο. Αλλοιώς, να το βουλώσει.

Στα λαθροεισβάλλοντα στην Ελλάδα πιθήκια, δεν χρωστάμε τίποτε απολύτως. Καί δεν τους αναγνωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα. (Αν ήταν η κουβέντα γιά τα δικαιώματα των πιθήκων, το συζητούσαμε. Lol!!!)
Ειρήσθω, ότι κάτι λαθρολάγνοι δικηγόροι (καί μπάτσοι, καί εισαγγελείς, καί δικαστάδες) πρέπει να μάθουν πως ο λάθρο από νομικής πλευράς είναι «μή υποκείμενο». Παναπεί, όχι δικαιώματα δεν έχει, αλλά δεν δικαιούται ούτε κάν προσφυγή στο δικαιϊκό σύστημα της Ελλάδας! Διότι δεν γίνεται να έχεις διάδικο τον από χίλιες μεριές πιστοποιημένο ιθαγενή Έλληνα (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, κτλ κτλ) απέναντι απ’ τον τρεχαγύρευε λάθρο, του οποίου τα στοιχεία τα δέχεσαι «κατά δήλωσιν» (με εγκυρότητα απ’ τον κώλο του λάθρο, κι όχι από καμιά πρεσβεία). Πού την μάθανε αυτή τη δικονομία, οι λαθρολάγνοι; Να μας πούν ποιούς σοφούς καθηγητάδες είχαν στη Νομική Σχολή, να πάμε να μορφωθούμε κι εμείς!

γ1. Καταστροφή αγαλμάτων στις ηπαπάρα

Παρακολουθούμε αυτές τις μέρες την επέλαση της βαρβαρότητας στις ηπαπάρα, παρέα με τη μαλακία που δέρνει τους «διαμαρτυρόμενους».
Δεν φτάνουν, δηλαδή, οι καταστροφές περιουσιών (από «δίκαιη αγανάκτηση», βραδερφέ! τί νομίζετε;  🙂  ) καί το πλιάτσικο απ’ τον «διαμαρτυρόμενο» όχλο, έχουμε καί το ξήλωμα (ού μήν καί την καταστροφή) των αγαλμάτων… διότι, λέει, αναφέρονται στις μέρες της δουλείας καί τις αδικίες που έκαναν οι λευκοί (που να καούν στην Κόλαση, οι κερατάδες! lol!!!), καί τα ρέστα. (Λες κι ο βανδαλισμός μπορεί να έχει δικαιολογία, ή είναι κάτι προς έπαινον.)
Αυτά μας λένε οι ειδήσεις… αλλά σαχλαμάρες καμαρωτές, έχω να πω.
  • Αν (ακόμη μία φορά) σκεφθήτε λιγάκι, θα καταλάβετε ότι «καταστροφή αγαλμάτων» σημαίνει απλά καί μόνον «καταστροφή αγαλμάτων». Τελεία.
  • Αν (ακόμη μία φορά) ανοίξετε την Ιστορία, θα δήτε ποιοί κατέστρεφαν Ελληνικά αγάλματα καί ναούς (από μόνοι τους, ή γιά χάρη άλλων – καί ποιών «άλλων»), καί ποιοί ξεκίνησαν την Εικονομαχία καί την κράτησαν γιά ενάμιση αιώνα.
  • Κι αν ανοίξετε τα ματάκια σας, θα δήτε ποιοί καί γιά λογαριασμό ποιανών βανδαλίζουν αγάλματα καί νεοκλασικά στη σημερινή Ελλάδα.
Όθεν, όλα τα υπόλοιπα των ΜΜΕ (το τί θυμίζουν τ’ αγάλματα, κτλ) είναι αχρείαστες σάλτσες γιά τους ανιστόρητους καί τους αφελείς. Η αναδρομή στην Ιστορία δείχνει καθαρά πως τέτοιες πράξεις αποτελούν σκέτη, ανόθευτη φυλετική έχθρα εναντίον των Ελλήνων καί της πολιτιστικής κληρονομιάς μας στην ανθρωπότητα, ανεξάρτητα απ’ την εκάστοτε θρησκεία μας.
«Μέρες της δουλείας», καί κουράδες αχνιστές!

γ2. «Μετανοιωμένοι» λευκοί φιλάνε τα ποδάργια μπλάκζ

Διαβάζω επί μέρες γιά το ποδοφιλήματα διαφόρων ανοήτων σε ηπαπαραίους μπλάκζ, διαβάζω… διαβάζω… Αλλά δεν είδα πουθενά διατυπωμένη έστω την υποψία ότι αυτοί οι «προσκυνητές» είναι πληρωμένοι ηθοποιοί.
Ανησυχητικό σημάδι, όμως, το ότι δεν μπορούν να σκέφτονται όσο πρέπει ούτε οι «ψαγμένοι» του εγχωρίου Διαδικτύου! Αλλά, αν δεν μπορούν αυτοί, τί να πούν οι υπόλοιποι…

Συμπερασματικώς

Η όλη φάση έχει να κάνει με τα πράγματα που δεν λέγονται, όταν λέγονται κάποια άλλα. Παναπεί, η διασπορά θολούρας… η διασπορά του μελανιού της σουπιάς. Η οποία αντιμετωπίζεται μόνο με τη λογική σκέψη.
Αρκεί να εξασκείται συστηματικά αυτή η τελευταία.

Υγ: Κι έχεις καί μερικούς, να ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται να μας κάνει πόλεμο η τουρκίτσα! Μπάαα, σε καλό μας, που φοβόμαστε! Στο φινάλε, θα της δώσουμε το κατιτίς της στο Αιγαίο, καί ‘ντάξ’! (Λένε.)
Τί να τους πείς;!
Ρέ σούργελα, άμα σε απειλεί ένας ληστής να σε ληστέψει, καί του δώσεις ένα μέρος των χρημάτων σου, θα φύγει, ή θα σου πάρει καί τα υπόλοιπα από μόνος του; Σκοτώνοντάς σε, αν χρειαστεί;
Άει στο διάολο, με τους μαλάκες που μπλέξαμε!…


ergdhmerg.wordpress.com