«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Γ.Τράγκας: «Όλα τα οικονομικά μέτρα για τον κορωνοϊό είναι δόλια - Στερούν το ψωμί των Ελλήνων - Ο Covid-19 χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση για να καταστραφεί η οικονομία και να απορρυθμιστεί η αγορά και να οδηγηθεί η χώρα στο 5ο Μνημόνιο»

Σχόλιο Διόδοτου: Και εμείς αυτό λέγαμε από τον Μάρτιο. Ότι η παράλυση κάθε τομέα, για τον κοροϊδοϊό, ήταν όχι απλώς παράλογη, αλλά φανέρωνε ύπουλο σχέδιο ολοσχερούς καταστροφής της ελληνικής οικονομίας. Αυτή την στιγμή η ανθελληνική κυβέρνηση, με όλες της τις δυνάμεις, καταστρέφει τον τουρισμό! Καταλαβαίνετε εσείς κάτι διαφορετικό από την παρακάτω είδηση;



Ότι ο ιός Covid-19 χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση για να καταστραφεί η οικονομία και να απορρυθμιστεί η αγορά και να οδηγηθεί η χώρα στο 5ο Μνημόνιο χωρίς αντιδράσεις κατήγγειλε σήμερα ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Καταγγέλλει μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός ψεύδεται όταν λέει πως τα 32 δισ. ευρώ θα δοθούν ως «χορηγία» αφού η ΕΕ θα απαιτήσει «μεταρρυθμίσεις» άρα μνημόνιο.

«Επιβεβαιώνομαι δυστυχώς για μία ακόμη φορά. Ο ιός της φοβίας διαχύθηκε από μεγαλύτερη δολιότητα παρά από επικινδυνότητα, μέσα στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Το lockdown επιλέχθηκε ως σενάριο καταστρέφοντας την οικονομία και απορρυθμίζοντας πλήρως την αγορά, προκειμένου να οδηγηθεί εύκολα και χωρίς μαζικές αντιδράσεις  η πατρίδα μας σε 5ο μνημόνιο.


Η γερμανική αποικία, η πατρίδα μας βγαίνει ολόκληρη στο σφυρί. Το έργο έχει αναλάβει ο πλέον γερμανόφιλος πρωθυπουργός του μνημονίου, ο πλέον δοσμένος ψυχή τε και σώματι στο Βερολίνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όσα έλεγαν τις τελευταίες ημέρες για ενίσχυση των πολιτών και των επιχειρήσεων ήταν καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια που επεδείκνυαν στους αυτόχθονες ιθαγενείς.

Όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που θα παίρναμε ως δώρο ή ενίσχυση ή χορηγία για την αντιμετώπιση του ιού από την Ευρώπη, ήταν ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης που κατέστρεψε την εθνική οικονομία και οδήγησε το λαό σε βαθύτατη ύφεση.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, ο κος Ντομπρόβσκις σε συνέντευξή του στην γερμανική Die Welt διέψευσε τους ισχυρισμούς του Μαξίμου και του υπουργού Ανάπτυξης, ότι όλα αυτά τα δισεκατομμύρια θα δοθούν χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς όρους.
Ο κος Ντομπρόβσκις δήλωσε στη μεγάλη γερμανική εφημερίδα, ότι όχι μόνο θα υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για την εκταμίευση αυτών των χρημάτων αλλά θα απαιτηθούν και μεταρρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει στη γλώσσα της Eυρωπαϊκής Ένωσης ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Ο πρωθυπουργός ενέπαιξε τους Έλληνες, κατέστρεψε την οικονομία και τώρα θα υπογράψει μνημόνιο αυστηρότερων όρων από τα προηγούμενα, ενώ το χρέος της κεντρικής διοίκησης είναι 361 δισεκατομμύρια και βάλε!

Ο κος Ντομπρόβσκις δήλωσε, ότι θα υπάρξει αυξημένη εποπτεία και ότι αν δεν υπάρξουν μεταρρυθμίσεις δεν θα δοθούν χρήματα.
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε ότι τα κεφάλαια αυτά, δεν θα έρθουν μεμιάς και από τον ουρανό. Θα δίνονται σε δόσεις, αφού επιτευχθούν ορισμένοι στόχοι, όπως ακριβώς γίνεται στα μνημόνια.
Και θα υπάρχουν και αξιολογήσεις.

Οι κυβερνήσεις, τα κράτη – μέλη που επιθυμούν να λάβουν κεφάλαια από το ταμείο ανάκαμψης, πρέπει να παρουσιάσουν σχέδια που θα εκθέτουν ποιες μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις θέλουν να κάνουν, για να ενισχύσουν την ανάπτυξη και να καταστήσουν τις οικονομίες τους ανθεκτικές στις κρίσεις.
«Εάν οι χώρες δεν προωθήσουν μεταρρυθμιστικά σχέδια και δεν υπογράψουν μνημόνια και όρους, δεν μπορούμε»,  είπε, «να χρηματοδοτήσουμε αυτά τα έργα από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Στην πράξη, είπε ο κος Ντομπρόβσκις, τα κεφάλαια διανέμονται σε δόσεις και θα εισρέουν μόνο, όταν έχουν επιτευχθεί, ορισμένοι μεταρρυθμιστικοί στόχοι ή έχουν ολοκληρωθεί οι επενδυτικές φάσεις.
Πρέπει να διασφαλίσουν, ότι οι κυβερνήσεις θα ξεκινήσουν πραγματικά τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο κος Μητσοτάκης φέρνει το χειρότερο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Και λέω χειρότερο, γιατί έρχεται σε μία εποχή μεγάλης ανεργίας, χιλιάδων λουκέτων, απογοήτευσης, ανασφάλειας και φόβου.


Όλα αυτά τα χρήματα, δεν πρόκειται να δοθούν για την ενίσχυση του ελληνικού λαού. Αυτή είναι η επώδυνη αλήθεια.  Ήδη ο κος Βρούτσης ανακοίνωσε ότι : «επιτρέπονται πλέον οι καθολικές απολύσεις». Ο σημερινός πρωθυπουργός, είναι ένας άκρατος νεοφιλελεύθερος της σχολής του Σικάγου.
Πιόνι της γερμανικής καγκελαρίας και συνδεδεμένος απόλυτα με τα ιδρύματα Σόρος και Γκέιτς, μετά το lockdown, το οποίο επέλεξε δόλια και όχι για να μας σώσει από τον covid-19, φέρνει τώρα μνημόνιο για το λαό και προώθηση όλου του σχεδίου ξεπουλήματος της αποικίας για λογαριασμό των Γερμανών και της ελληνικής ελίτ.

Αυτή την ώρα, στα παρασκήνια προωθούνται το 5ο μνημόνιο, τα οικονομικά σχέδια της γνωστής ελίτ των Αθηνών και οι Πρέσπες 2 που αφορούν το Αιγαίο, τις ελληνοτουρκικές διαφορές και πιθανότατα τον Κόφι Ανάν 2 για την Κύπρο.

Η πλήρης απορρύθμιση της αγοράς προωθεί την άκρατη και καρκινώδη οικονομική πολιτική  της Σχολής του Σικάγου. Οι ανισότητες θα διευρυνθούν.
Εκατοντάδες χιλιάδες θα προστεθούν στις λίστες των ανέργων. Όλα τα μέτρα για την καραντίνα, όλα τα μέτρα που κρατούν δέσμια την εθνική οικονομία και αποστερούν το ψωμί και το εισόδημα εκατομμυρίων Ελλήνων είναι δόλια.
Δεν έχουν να κάνουν ούτε με νεκρούς από την ασθένεια, ούτε με την προφύλαξη των μεγάλων ηλικιών που πεθαίνουν από αναξιοπρεπή διαβίωση στα χρόνια του μνημονίου, από ελλιπή περίθαλψη και από νεοπλασίες που θα μπορούσαν να θεραπευτούν ή να επιμηκυνθεί η ζωή των πασχόντων, αν είχαμε τα απαραίτητα μηχανήματα. Δηλαδή γραμμικούς επιταχυντές.
Επέλεξαν το lockdown, επέλεξαν αυτή την καμπάνια του φόβου, πλήρωσαν δεκάδες εκατομμύρια στα κανάλια, για να περάσουν τον τρόμο μέσα σε εκατομμύρια σπίτια Ελλήνων, για να παθητικοποιήσουν ακόμη μια φορά τον ελληνικό λαό, ενόψει 5ου μνημονίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν εμφανιστεί ο ιός της Γιουχάν, ο κορωνοϊός, είχε στο μυαλό του το 5ο μνημόνιο. Η ελληνική πολιτική και οικονομική ελίτ, τρέφεται από τα μνημόνια, όπως οι γύπες από ένα κουφάρι. Τρέφεται από τα απομεινάρια, τα λείψανα της ελληνικής οικονομίας.
Ο Μητσοτάκης είχε στο μυαλό του το 5ο μνημόνιο και διάφορα πλάνα προώθησης οικονομικών σχεδίων, που δεν αφορούν την ανάπτυξη της Ελλάδος αλλά τις τσέπες των φίλων του και της Αγίας Οικογένειας. Δεν τον ενδιαφέρουν οι Έλληνες πολίτες. Όπως δεν τον ενδιέφερε, αν θα φάνε ψωμί οι καθαρίστριες, όταν ήταν υπουργός του Σαμαρά.
Έχει ψυχρότητα και εμφανή νοσηρότητα ψυχής. Δεν είναι ικανός λόγω αυτού του κυνισμού και της ψυχοσύνθεσης, ούτε να προσποιηθεί. Θα ήταν ο χειρότερος μαθητής στη σχολή του Κάρολου Κουν. Δεν θα περνούσε κανένα μάθημα. Έτσι ανιχνεύεται εύκολα, ότι όσα λέει είναι ψέματα. Άλλωστε, μετά από λίγο, αποδεικνύεται ποιος είναι και ποια είναι η πολιτική που θέλει να ακολουθήσει.

Το Μαξίμου έχει μεταβληθεί σε κέντρο επιχειρήσεων, συναλλαγής, διαφθοράς, εξυπηρέτησης και προώθησης συμφερόντων. Δίνει δεκάδες εκατομμύρια για πλύση εγκεφάλου και για δημοσκοπήσεις υπέρ του ακαταμάχητου σημερινού πρωθυπουργού. Και δεν αναρτά στη διαύγεια που δίνει τα χρήματα. Σε ποια κανάλια και σε ποιους καναλάρχες. Φυσικά, ο λαός αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Ήδη, ο κος Βρούτσης ανήγγειλε τις καθολικές απολύσεις, επειδή όπως λέει εισερχόμεθα στην κανονικότητα.
Επίσης, σύμφωνα με αναλύσεις των ειδικών, όλοι οι εργαζόμενοι που θα μπουν στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, που πληρώνει το αφεντικό και το κράτος, θα χάσουν περίπου 20% του μισθού τους. Είναι η πρώτη μείωση, πριν ακολουθήσουν και άλλες. Επίσης, χάνουν από 16 έως 20% του επιδόματος αδείας και δώρου των Χριστουγέννων.

Το 5ο μνημόνιο έρχεται στη γερμανική αποικία και αποδεικνύεται πόσο δόλιος και πόσο επικίνδυνος καθίσταται ο σημερινός πρωθυπουργός.
Πέραν από τα χρήματα που έδωσε στα κανάλια, ξεκίνησε απευθείας αναθέσεις σε φίλους του, σε συγκεκριμένους φίλους της οικογένειας Μητσοτάκη, π.χ. στο εσωτερικό του Υπουργείου Τουρισμού υπάρχει ένα ηφαίστειο, εξαιτίας της απευθείας ανάθεσης 32 εκατομμυρίων ευρώ σε διαφημιστική εταιρία της συζύγου του Προέδρου του ΣΕΤΕ!
Τέσσερα από τα μέλη του ΕΟΤ τελούν υπό παραίτηση για αυτή την απευθείας ανάθεση. Πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο που αποκαλύπτει ότι η Σαγράδα Φαμίλια, που ελέγχει όλα τα ταμεία του κράτους, δουλεύει για λογαριασμό της και για λογαριασμό φίλων που συναλλάσσονται στα ίσια μαζί της. Σήμερα η ΕΣΤΙΑ έχει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ηφαίστειο που υπάρχει στον ΕΟΤ.

Επίσης, έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι έμποροι της Αθήνας και οι επιχειρηματίες εναντίον του ανιψιού δημάρχου Μπακογιάννη, που θέλει να πεζοδρομήσει όλο το τρίγωνο, στέλνοντας στον οικονομικό Άδη, όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες που έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η οικογένεια κάνει δουλειές με… φούντες. Και κάθε βράδυ έχει ένα μέλος της, να υπερασπίζεται τηλεοπτικά αυτές τις δουλειές, αυτή την πολιτική. Διαχέει τον τρόμο και την πλήρη παθητικοποίηση, για να κάνει δουλειές.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην πρώτη σελίδα της, ο κος Βορίδης, είπε στη βουλή των Ελλήνων ότι «είναι πολιτική επιλογή η συνέχιση της καλλιέργεια ινδικής καννάβεως», αφήνοντας να εννοηθεί – εμμέσως πλην σαφώς – ότι δεν είναι δική του επιλογή, αλλά του Μητσοτάκη.
Ο σημερινός πρωθυπουργός – όλα δείχνουν – θα επιδοθεί σε καλλιέργειες ινδικής καννάβεως. Ενδεχομένως φαρμακευτικής μαριχουάνας. Ενδεχομένως και κοκαΐνης που θα θεραπεύει τον covid-19.

Και πάντα με εισηγήσεις των εκλεκτών λοιμωξιολόγων, επιχορηγούμενων από την GlaxoSmithKline, τη Gilead και φυσικά τη Novartis. Μπορείτε άπαντες να μελετήσετε τα ποσά που δόθηκαν από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες μέσα στο 2020, στους αξιότιμους καθηγητές ή νωρίτερα σε προηγούμενα έτη, ενώ το πολιτικό προσωπικό μας ζάλιζε με τις αντιπαραθέσεις του για το ποιοι τα πήραν και πόσα πήρανε από τη Novartis.

Επικρατεί ένα πρωτοφανές κυβερνητικό αλαλούμ. Σε χαλεπούς καιρούς και ενώ η χώρα βουλιάζει μετά το lockdown, επικρατεί αλαλούμ στο υπουργείο Τουρισμού.

Οι ξενοδόχοι σε όλα τα νησιά βρίσκονται σε απόγνωση και απορούν με τη δολιότητα αλλά και την ασχετοσύνη των κυβερνώντων.»


pronews.gr

15 σχόλια:

  1. Εννοείται πως δεν χάνω χρόνο διαβάζοντας κρυφο κομμουνιστές τραγκους-φραγκους, που ονομάζουν ακροδεξιούς τους μητσοτακηδες , νομίζοντας πως χάφτουμε τις αηδίες που μας σερβίρουν ακόμα και σήμερα!
    ΠΑΜΕ παρακάτω.

    Πως ονομάζονταν οι οικονομίες των πρωην κομμουνιστικών δικτατοριών;
    Κρατικο* μονοπωλιακός καπιταλισμός μήπως;

    Για όσους ακόμα αφιβάλλουν για το εάν ΠΑΜΕ ολοταχώς σε κρατικο* μονοπωλιακές = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
    (Στα άλλα μόνο @@@@@@@@ δεν το καταλαβαίνουν)

    "H Mέρκελ φέρνει επανάσταση στη γερμανική οικονομία με «πακέτο» 600 δισ. ευρώ
    Μέχρι να ολοκληρώσει τη θητεία της, η καγκελάριος θα έχει εγκαταστήσει ένα είδος κρατικού καπιταλισμού στη Γερμανία. Δίνει νέες εξουσίες παρέμβασης στην οικονομία."
    ...
    Ωστόσο, πίσω από την πυρετώδη διαχείριση κρίσεων υπήρχε μια βαθύτερη στρατηγική που ετοιμαζόταν μήνες.
    ...
    Η Μέρκελ γίνεται υπεύθυνη για τον πιο δραματικό ανασχεδιασμό της γερμανικής οικονομίας μετά τον πόλεμο.
    ...
    Μέχρι να ολοκληρώσει τη θητεία της, η καγκελάριος θα έχει εγκαταστήσει ένα είδος κρατικού καπιταλισμού στη Γερμανία.
    ...
    Το Ταμείο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια εκείνου του ταραχώδους Σαββατοκύριακου τον Μάρτιο, αλλά η προέλευσή του και η ευρύτερη στρατηγική πίσω από αυτό σχεδιάστηκε πριν από έναν χρόνο και περισσότερο, από τον υπουργό Οικονομίας Πίτερ Αλτμάιερ.
    ..."

    https://www.euro2day.gr/news/world/article/2026468/h-merkel-fernei-epanastash-sth-germanikh-oikonomia.html

    * Οταν ακούγαμε για κρατικο μονοπωλιακό καπιταλισμό, το μυαλό μας πήγαινε
    σε εθνικό κράτος , κάτι σαν τα κρατικά-εθνικά μονοπώλια που είχαμε επι Ελληνικών κυβερνήσεων Μεταξά - Παπαδόπουλου.

    Το τι είναι στην πραγματικότητα το κομμουνιστικό ήρθε η ώρα να το νοιώσουμε στο πετσί μας!

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ = ΤΡΑΠΕΖΕΣ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ελεγχόμενο απο την ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ = ΕΛΙΤ = ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!


    Ο σοφός μαθαίνει από τα λάθη των άλλων, ο έξυπνος από τα δικά του και ο βλάκας δεν μαθαίνει ποτέ

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θυμάμαι να διάβασα στο κείμενο τον χαρακτηρισμό "ακροδεξιός Μητσοτάκης"..

      Διαγραφή
    2. Τον άκουσα να χρησιμοποιεί τον όρο στις τηλεπωλήσεις του.
      Εκτοτε ακόμα και η “ζαπινγκ προσπέραση” απαγορεύεται.

      Οποιος λέει νεοναζί την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ μερκελ και τον μητσοδράκουλα υποτακτικό αυτής τι υπονοεί;

      "Χθες, έπαιξαν γροθιές στο Eurogroup. Οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί στύλωσαν τα ποδάρια απέναντι στις πληττόμενες περιοχές της Ευρώπης. Οι Ναζί εμφανίστηκαν πάλι την εποχή του κορονοϊού. Στην Αθήνα, η γερμανόφιλη κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έβγαλε άχνα...
      “Πλήγμα” στην Μαλαισία, “πλήγμα” και σε όλο τον κόσμο
      Στην Μαλαισία, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως χώρες παραγωγής προφυλακτικών και καουτσούκ, …

      Η ανθρωπότητα δεν ζει απλώς σε καραντίνα. Ζει σε μια τρέλα. Οι ΗΠΑ θρηνούν χιλιάδες Αμερικανούς εξαιτίας του ευάλωτου υγειονομικού συστήματος. Η θεωρία της παγκοσμιοποίησης συμπεριλαμβάνει την άποψη ότι όποιος έχει μπορεί να ζήσει, όποιος δεν έχει θα πεθάνει. Ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να μετακυλύει τις προσωπικές του ευθύνες στη διοίκηση και σε όσους δεν ενημέρωσαν σωστά για το ταξίδι του ιού από την Κίνα στην Βόρεια Αμερική.
      ...
      Κινδυνεύει η Ευρώπη να ξεμείνει από χαρτί τουαλέτας;
      https://www.aftodioikisi.gr/politiki/voles-tragka-kata-mitsotaki-chardalia-tsiodra/

      Το επίπεδο όσων ισχυρίζονται πως η σταλινική κομμουνίστρια μερκελ είναι φασίστρια ναζίστρια πράγματι αξίζει για …μέχρι χαρτί τουαλέτας!

      Θα φτιάξει τηλεοπτικό σταθμό με τους κομμουνιστές; Δεν απαγορεύεται αυτό από την ακροδεξιά φασιστική ναζιστική κυβέρνηση του μητσοδράκουλα;
      Τι σόι ναζίστρια είναι αυτή με την οποία συνεργαζόταν ο φίλος του σταλινοκομμουνιστής τσίπας – κοκαλης;

      “Αποκάλυψη: Αναζητούν τηλεοπτική συχνότητα Ντίνος Κόκκαλης - Τράγκας υπό τις... ευλογίες Τσίπρα”
      https://www.lykavitos.gr/apokalypsi-anazitoun-tileoptiki-syxn/

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,
    ερωτήσεις πρός τον διαχειριστή και τους αναγνώστες που τυχόν χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αττική(τραίνο, μετρό, λεωφορείο, τραμ, κτελ):
    Υπάρχουν αρκετοί επιβάτες που δεν φορούν φίμωτρο;
    Υπάρχουν αυστηροί και συχνοί έλεγχοι από ελεγκτές;
    Εαν ένας αντιφρονούντας επιβιβαστεί σε κάποιο μέσο χωρίς μάσκα τα μασκοφόρα πρόβατα θα διαμαρτυρηθούν/ρουφιανέψουν;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν γνωρίζω, διότι δεν τα χρησιμοποιώ.

      Διαγραφή
    2. Λαμόγιο,δεν χρησιμοποιείς Μ.Μ.Μ ;Πας με την BMW σου έτσι; Όπως η Κανέλλενα παλιοκομούνι.
      Χωρίς βρακί ρε γεννηθήκατε και η κομμουνιστική νεολαία σας έκανε ανθρώπους.12άδες τα βρακιά και οι φανέλες.
      Λαμόγια.

      Διαγραφή
    3. 🤣
      Έτσι είμαστε εμείς τα παλιο-κομμούνια.. Ρόλεξ και ξερό ψωμί!

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Ιουνίου, 2020 21:23

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η "ΒΑΡΙΑ" ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΡΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΟΠΩΣ Ε.Α.Β. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠ'ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ.
    ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ, ΤΟΜΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ "ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ", ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, Η ΤΗΛΕΜΑΘΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΑΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ Σ'ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ) ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥ deep State.
    Ή ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ'ΔΩ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ, ΜΑΣΚΑ, ΓΑΝΤΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΛΙΒΥΗ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟΟΡΚ.
    ΜΟΝΟ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ archon agenda.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΔΕΝ ΘΆ'ΡΘΕΙ, Ό ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    https://youtu.be/dRV7CUU5tFk

    ΤΡΕΧΕΙ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ. ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ό ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΧΑΛΑ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουκ εν τω πολλώ το ευ 
    δενέχει σημασία η ποσότητα (το πολύ) όσο η ποιότητα (το ευ)
    Δεν είναι ράδιο αρβύλα αν κάποιος ανάπτυξη ένα θέμα τό θέμα είναι πώς θα το δεις εσύ...... καί κατά πόσο θα φανείς έξυπνος..... από το έξυπνος έως την πραγματική μελλοντική εξέλιξη τού θέματος ΕΥ υπάρχουν πολλά θέματα ΟΥΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παίδες η Κρήτη ταρακουνιέται πολύ τελευταίες μέρες κι αν γίνει σεισμός θα επικρατήσει το χάος με τον διπλανό σου να τρέμει αν του ρίξεις μια ματιά λόγω κορώνας, έχετε καταλάβει ότι τα της Αμερικής ετοιμάζονται και για μας και η τάξη θα έρθει μέσα από το χάος όπου τάξη ο βασιλιάς ο γνωστός όποιος έπιασεν επιασεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άργησε ,αλλά το είπε.
    ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΛΕΣΧΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
    ΠΑΝΕ ΑΤΑ.ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΟΧΙ ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ,ΧΑΧΑΝΟ ΜΑΦΙΑ.
    Ποιος νοιάζεται για εσάς ;
    Αυτοί που σας πάτησαν κάτω με τα μνημόνια ;
    Και το καταπτυστο υπερμνημονιο !
    Πουλάνε την χώρα ,σαν να είναι τα σαβουρο σαραβαλακια.
    Οι ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ στα σύνορα ,είμαστε εμείς.
    ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΥΓΓΊ ΚΑΙ ΠΕΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ;
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ....ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.
    ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΟΝΩΝ.
    ΟΧΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ "ΠΟΥΜΕ"ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ.
    ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΑΛΩΝΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οικοδεσπότα μας!

    Ουδέν κακόν αμιγές κτλ.

    Εκεί που σχολιάσατε "πάμε γιά πείνα ολοταχώς", εγώ ανέκραξα: "Αμήν, καί πότε!" Βλέπετε, δεν έχω άλλον τρόπο να χάσω τα περιττά κιλά μου! lol!!! (Ασε που, όπως είμαι τώρα, έχω απόθεμα να τη βγάλω καθαρή στην επερχόμενη πείνα. Κάτι μαννεκέν μοντέλες βίζιτες κλαίω! Ξανά lol!!!)

    Υγ: Ο Φράγκας ανακάλυψε με καθυστέρηση μηνών κάτι, που η υπόλοιπη Ελλάδα (εντάξει, όχι όλη...) το πήρε χαμπάρι αμέσως. Τώρα, αν αυτή η δουλειά ονομάζεται "μάχιμη δημοσιογραφία από έμπειρο δημοσιογράφο", δεν γνωρίζω. Αλλά καί δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλτατε Εργοδότα!

      Του Τράγκα τα βάζω σαν επιτομή της κατάστασης. Διαθέτουν μαζεμένα πολλά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα (όπως είπες κι εσύ) και σε πολλές, από εδώ κι από εκεί, αναρτήσεις.

      Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω στρογγυλέψει και περιμένω πώς και πώς την Famine Diet 🤣

      Διαγραφή
  8. Αφηνίασε ο Τράγκας κατά του ΣΥΡΙΖΑ
    Τράγκας: «Κάντε το σταυρό σας, ο Τσίπρας είναι στην Τουρκία για να στήσει κάτι άσχημο»
    Ακούσαμε αποσβολωμένοι μισή ώρα χυδαίο παραλήρημα Τράγκα για "χουνταίο" Τσίπρα
    τίτλοι άρθρων.........αυτοί είναι πριν δύο ετών θα τρέξουν νέοι και μελλοντικοί
    DrEvil AustinPowers μόνο που αυτός είχε γατούλα και όχι σκυλάκι ....καλός ο ΤΡΑΓΚΑΣ όταν δεν είναι συστημικός όταν είναι το είπα παραπάνω ουκ εν τω πολλώ το ευ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή