«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

NWO?????? _ WTF!!!!!! - Ολοσχερής αφαίρεση της μάσκας λέμε!!!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Καλό μήνα σε όλους!

    Τι λέμε στην Ελλάδα, για τους ουδέτερους, αυτούς που στέκονται στη μέση κάθε αντιμαχίας, που ούτε κρύοι είναι, ούτε ζεστοί με το οτιδήποτε. Λέμε ότι είναι “χρήσιμοι ηλίθιοι” και άλλα πολύ χειρότερα, όπως ο ίδιος ο Θεός στην Αποκάλυψη που εκφράζει ρητά ότι “εμμέσει εκ του στόματος Του τους χλιαρούς”.

    Πώς, λοιπόν, κάτι που βλέπουμε ως αρνητικό για την Ελλάδα, ξαφνικά γίνεται θετικό, όταν το μεταφέρουμε σε παγκόσμια κλίμακα;

    Για ηλίθιους ψάχνει ο Λιακόπουλος; Ποια απόδειξη έχει ότι η “Παλαιά ταξη” πήρε τον έλεγχο του πλανήτη από την Νέα τάξη και αυτή τώρα θέλει τον πλανήτη πίσω;

    Ποια άλλη απόδειξη έχει παρά τα λόγια του μέχρι το κόκκαλο Νεοταξικού ΟΗΕ, που βέβαια τον βολεύει αφάνταστα αυτή η μπαρούφα/ παγίδα, ώστε οι άνθρωποι να μείνουν ουδέτεροι, δηλαδή χρήσιμοι ηλίθιοι.

    Και αυτήν την ανοησία περί “Παλαιάς τάξης”, την έχει εξαπλώσει για τα καλά ο πάντα εξυπνάκιας Λιακόπουλος. Την άκουσα εδώ και πολύ καιρό από τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα (αλλά όχι ακόμη με ολοκληρωμένη αντίληψη πραγμάτων) Κώστα Σαρμά , στο κανάλι του.

    Και ρωτώ κάθε εχέφρονα άνθρωπο: ας πούμε ότι, ναι, υπάρχουν δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις στον πλανήτη, η επιβίωση του οποίου εξαρτάται από τον αν εσύ (ο κάθε “εσύ”) θα διάλεγες την μία ή την άλλη. Ποια θα διάλεγες, εσύ ο εχέφρων άνθρωπος του πλανήτη γη; Η απάντηση δείχνει την παγίδα που έχει στήσει ο ΟΗΕ και μαζί με αυτόν πολλοί άνθρωποι , εκούσια ή ακούσια, από συμφέρον ή από βλακεία.

    Η Ιστορία δεν προχωράει με φαντασιώσεις του τύπου, "εδώ και τώρα θέλουμε την τέλεια κατάσταση". Αλλά προχωράει με τις σωστές επιλογές στην κάθε φάση της, ώστε να οδηγηθούμε κάποτε στην τέλεια ή περίπου τέλεια κατάσταση.

    Και, ναι, θα θέλαμε τον πλανήτη στα χέρια του αγαπημένου μου Χριστού-Ιησού και του Φωτός Του, αλλά ξέρει ο κ. Λιακόπουλος κάποια πολιτικοκοινωνική παράταξη/ομάδα στον πλανήτη που να Τον αντιπροσωπεύει πλήρως, ώστε να ενταχθούμε σε αυτήν; Μπαρουφολογεί επικίνδυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ,δεν ηξερα οτι αυτο το κωλοχανειο ηταν ιδιωτικη εταιρεια με αρχηγο τον ροκφλερ !
    Αααααα καααλλααα !
    τι να συζητησουμε ;
    για τον κοφι αναν ;
    ΕΦΥΓΕ ,ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ .ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ,ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ,ΚΟΛ ,ΚΑΣΟΓΚΙ,ΝΤΙΚ ΤΣΕΝΕΙ ,ΜΑΚΕΗΝ.ΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΑΚΙΑΣ ;
    ΞΕΡΩ ΓΩ ΜΩΡΕ ;
    ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝΤΡΟΣ .ΤΩΡΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ .ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή