«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

The Lone Warrior | Cinematic Epic Soundtrack - by Sharon Gabrieli









Μήνυμα από τους Q-Anon για τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο Κόσμο - 30 Ιουνίου 2020:
"Ενωμένοι εναντίον του αόρατου εχθρού της ανθρωπότητος"
(μτφρ.Διόδοτος)



Η ανθρωπότητα στη βάση της έχει καλοσύνη, αλλά, όταν αφήνουμε τις άμυνές μας να πέφτουν.. επιτρέπουμε στο σκοτάδι να διεισδύσει και να καταστρέψει.
 
Όπως και οι προηγούμενες μάχες που διεξήχθησαν, αντιμετωπίζουμε τώρα τη μεγαλύτερη μάχη μας αυτή τη στιγμή, μια μάχη για να σώσουμε τη Δημοκρατία μας, τον τρόπο ζωής μας, και ό,τι αποφασίζουμε τώρα (ο καθένας από εμάς) το αποφασίζουμε για το μέλλον μας.
 
Θα είμαστε ένα ελεύθερο έθνος κάτω από τον Θεό;
Ή θα παραχωρήσουμε την ελευθερία, τα δικαιώματα και την ελευθερία μας στον εχθρό;
Όλοι έχουμε μια επιλογή να κάνουμε. .
 
Το κακό [σκοτάδι] δεν έχει εκτεθεί ποτέ τόσο στο φως.
Δεν μπορούν πλέον να κρύβονται στις σκιές.
Το σύστημα της κυβέρνησής μας έχει βγάλει στην επιφάνεια την διαφθορά τους και την απειλητική για την ανθρωπότητα φύση τους.
Η δημοκρατία όπως την ξέραμε.. σχεδόν χάθηκε για πάντα από αυτούς.

Η δίψα τους για μια παγκόσμια τάξη [καταστροφή της εθνικής κυριαρχίας] χρησιμεύει για να αποκτήσουν τον έλεγχο της Αμερικής [και των συμμάχων της [σκεφτείτε και την Ευρωπαϊκή Ένωση]. Με την εξασθένηση της ψήφου σας στη λήθη που καλλιεργούν στο μυαλό σας, αποσκοπούν στην εγκατάσταση ενός νέου δικού τους παγκόσμιου κυβερνώντος κόμματος.
 
Τα σχέδιά τους τα βάσισαν στην δημιουργία οργανισμών όπως: παγκόσμιος οργανισμός υγείας, παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου, Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ΝΑΤΟ, κ.λπ., [όλα προορίζονται να αποδυναμώσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες] επίσης ο σχηματισμός της ΕΕ μέσω του δόγματος δήθεν ότι όταν απειλείται μια χώρα απειλούνται όλες.. για να παραχωρηθούν οι επί μέρους εθνικές κυριαρχίες στις Βρυξέλλες, και ό,τι είναι να εφαρμοστεί στη μία θα εφαρμοστεί σε όλες [μετανάστευση, νόμισμα, γενικός έλεγχος].
 
Η δίψα τους να αφαιρέσουν την ικανότητά σου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου χρησιμεύει για να αποτρέψει εξεγέρσεις που θα αμφισβητήσουν τον έλεγχό τους. Αυτοί όμως εισβάλουν στη ζωή μας και στούς τόπους μας μέσω επικίνδυνων ξένων στιφών.

Αν η Αμερική πέσει, θα πέσει και ο κόσμος.
Αν πέσει η Αμερική, σύντομα θα ακολουθήσει το σκοτάδι.
 
Μόνο όταν σταθούμε ενωμένοι, μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον εξαιρετικά οργανωμένο σκοτεινό εχθρό.
Η δύναμη και ο έλεγχός τους βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε έναν αμόρφωτο πληθυσμό, που δεν έχει την ικανότητα να σκεφτεί πραγματικά. Που υπακούει τυφλά. Διαχειρίζονται τον φόβο του και τις αντιδράσεις του, μέσα από έναν κλειστό βρόγχο που διαχειρίζονται τα δικά τους μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όλα αυτά για τα οποία παλεύουμε.. δεν έχουν να κάνουν με πολιτική.
Πρόκειται για τη διατήρηση του τρόπου ζωής μας και την προστασία των παιδιών μας που θα γίνουν κι αυτά γονείς.
 
Ζούμε σε βιβλικούς χρόνους.
 
Παιδιά του φωτός εναντίον των παιδιών του σκότους.
 
Ενωμένοι ενάντια στον Αόρατο Εχθρό όλης της ανθρωπότητας.

 

2 σχόλια:

  1. SEMPER FIDELIS BOYS!

    ALWAYS SEMPER FI!👊🗽⌛🌟🌎🏹⚔🛡🗡🔙🔛🔜🔝♊♊♊❇🆓️🆓️🆓️

    ME ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ USMC ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ.
    ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ ΩΣ ΤΡΑΚΟΣΑΡΗΣ=THE 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

    RESPECT,

    AΠΟ ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή