«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΥΑΛΟΥ, ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΡΙΣΤΥ ΑΛΛΕΝ ME EΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

του Angelo Karageorgos






"H Αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε έχει τσαντίσει," μας λέει ένα από τα θύματα Σατανιστικής Τελετουργικής Παιδικής Κακοποίησης στην κατάθεση της στο Διεθνές Δικαστήριο Φυσικής Δικαιοσύνης. Η ίδια ανήκε σε οικογένεια Μορμόνων. 
Πρόκειται για το σκληρότερο βίντεο με διαφορά που έχω κάνει χωρίς να περιέχει καμία σκληρή εικόνα. Για να απελευθερωθούμε όμως έχει έρθει η ώρα να μη μείνει τίποτα κρυμμένο από τα μυστικά του κόσμου μας και αυτών που τον ελέγχουν. 
 Αρχικά θα σου περιγράψω με ποιό τρόπο ο Έλεγχος Μυαλού συνδέεται με την Tελετουργική Kακοποίηση και τη δημιουργία στρατών από διαταραγμένους ανθρώπους που προγραμματίζονται εν αγνοία τους να διαπράττουν κάθε είδους αποστολή που φυσικά πάντα αφορά τη δύναμη και το χρήμα. 
Στη συνέχεια με διακριτικό σχολιασμό από εμένα θα παρακολουθήσουμε τα σημαντικότερα μέρη της συγκλονιστικής και τρομακτικά αποκαλυπτικής κατάθεσης της Κρίστυ Άλλεν με Ελληνικούς υπότιτλους. 
Δεν υπάρχει, πλέον, καμία δικαιολογία για την άγνοια. Άγνοια πάει να πει ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Όλο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει ΧΤΕΣ. 
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. O διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια. Μπορείς να το μοιραστείς και μέσω μηνυμάτων και email με όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει ότι υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν. Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέπουν να τα λέμε από εδώ ανεβάζω τα βίντεο επίσης εδώ (κυρίως στο πρώτο γιατί το δεύτερο έχει μερικές φορές προβληματάκια στο upload) : Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an... Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag... Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com 
Αρχικό βιντεο εδώ και Ελληνικός Υποτιτλισμός από εμένα (με συγχωρείς για τα λαθάκια) https://youtu.be/ixHC8lm82Qg

4 σχόλια:

  1. ΓΑΜΟΣ. Και ο Αλαχ εποιησεν τον αντρα και ολες τις αλες χαζομαρες. (Αντε να μπενουμε σιγα-σιγα στο νοημα, τωρα που οι ραγιαδες θα γινουν μουσουλμανοι). Μετα ηρθε ο Σατανας και του λεει «βρε φαταουλα Αλαχ, όλα τα εκανες σαν τα μουτρα σου και λιγο χοιροτερα κι εμενα δεν με αφησες να κανω τιποτα». Και ο Βουδας του απαντησε «να βρε μαλιακα, παρε και κανε την γυναικα, γιατι τον χαβα που εχει ετουτο εδώ το ρεμαλι που εκανα, καποια μερα θα μας φτασει και θα μας ξεπερασει». Ετσι κι εγινε. Εκοψε ο Σατανας ένα κοματι από τον κωλο του αντρα και εποιησε ένα διαβολικο πλασμα, την πουτανα την γυναικα, της οποιας σκοπος ειναι η εξαπατηση, η συνεχης φθορα και η καταστροφη του αντρα πασει θυσια και με κάθε μεσον. Γι’ αυτό ολες βλεπουνε μοναχα τον κωλο τους, το χρημα τους και πεντε αυγα Τουρκιας // ΓΑΜΟΣ. ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ // Καλα ειπε ο Ασουρμπανιμπαλ Σαρδαναπαλος πριν τον δηλητηριασει με κρεατα η γυναικα του, ότι «Το Συμπαν καπου τελειωνει μωρη κουφαλα, όμως η βλακεια που σε παντρευτηκα ειναι απεραντη» // Ειναι αδυνατο να φανταστει ανθρωπινος εγκεφαλος το τι φριχτες καταστασεις κρυβοντε πισω από αυτή την λεξη. Και αυτά που φαινοντε ειναι μονο το ένα-δεκατο // Και μετα λενε «τωρα τι να κανουμε για να σκοτωσουμε τον ερωτα και να σιχαθει ο ενας τον αλον, όπως μας συμβουλεψε ο αντιχριστος παραφρων Εβραιος αρχι-δολοφονος Σαουλ (ο οποιος δεν ηταν τοσο μαλιακας ώστε να παντρευτει)? ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ» // Ευτυχως που δεν θα μεινει τιποτα ορθιο. Μεσα σε αυτά που θα κατεδαφιστουν δια παντος, ειναι και ο γαμος. Συνηθιζω να λεω ότι στο τελος του κοσμου θα εχουν απομεινει μονο τρεις μεγαλες πουτανες: η πουτανα η θρησκεια, η πουτανα η δημοκρατια και η πουτανα η ορθογραφια. Ολες θηλυκες // ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΧΟΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥΣ // Ο Σατανικος Δημιουργος μας εκανε πολυγαμικους. Γιατι? Αμα τον δειτε ρωτηστε τον. Και μετα εμεις οι μαλιακηδες παμε φιρι-φιρι να γινουμε αποκλειστικοι σκλαβοι σε μια μαυρη τρυπα, διοτι ετσι γουσταρει η κυρα-μανταμ, εντελως αντιθετα με την προθεση του καλου Θεουλη. Τους περισοτερους μαλιακηδες τους βαζουνε οι γυναικες στο βρακι τους και τους κουνανε περα-δωθε. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που ξεφευγουν // ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ // Παρολα αυτά, ένα αγαλμα θα εκανα: ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ (μεγαλη η χαρη της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η γυναικα ειναι ενα υπεροχο δωρο....το ζητημα ειναι να ΞΕΡΕΙ κανεις,να το ξετυλιξει ΣΩΣΤΑ....και κατι ακομη φιλε [18.20] πρωτα ανοιξε τα ματια σου,υστερα το μυαλο σου,μετα αν χρειαζεται ανοιξε το στομα σου...[μονο μια γυναικα ανικανοποιητη χρειαζεται πολυτελειες,μια γυναικα ευχαριστημενη κοιμαται και στο πατωμα]...με ολη μου τη συμπαθεια......καλημερα κωστα......ΣΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  2. Μετα την δολοφονια Κενεντυ εβγαλαν απο τα δημοτικα σχολεια της Αμερικης τους μυθους του Αισωπου και απο τα Πανεπιστημια τον Ομηρο.

    Δεν φτανεις στην Οπρα μ' εναν διασκελισο. Το δηλητηριο το σταζεις σιγα, σιγα κι' οταν φτασης σ' αυτην στ' αμολαει χυμα και τσουβαλατα.

    Δειτε και αηδιαστε ελευθερα.

    https://twitter.com/ItsAboutTime45/status/1281274626388221953/video/1

    Κι' εδω δεν φτασαμε στην ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ της χωρας σ' ενα βημα. Χρειαστηκαι η ιδρυση της ΚΝΕ απο τον Καρα-αμαν-αλη και η εισαγωγη στη Νομικη και Ιατρικη μονο Κνιτων ωστε να μην υπαρχη πλεον γιατρος η δικηγορος μη κομμουνιστης.

    Την τελικη επιθεση στην Παιδεια την εκανε ο Αντυ, σταλεις ως πυραυλος απο την Μινεαπολη της Μινεσοτα. Επι των ημερων του εμπλουτισθηκε το μενου με καθε ειδους perversion κι' ετσι ετεθησαν οι βασεις για τον Μπουταρη να προχωρηση στις παρελασεις του και να μας υπενθυμιζη με συνεντευξεις μεσα απο μπουρδελα ποσο ελευθεροι ημαστε τωρα.

    Μαλιστα ειμαστε τοσο ελευθεροι ωστε μπορουμε ελευθερα να κοβουμε βολτες στο περιβολι του παιδοβιασμου. Αλλωστε το ειπε και η Οπρα. Κανει καλο. Ειδες η Δυση !!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή