«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

«Μάς έχουν πρήξει τα π@π@ρια με τον Γιαχβέ τους»

του Χρήστου Μαντζιάρη



«Μού έχουν πρήξει τα π@π@ρια με τον Χριστό τους» είχε γράψει στο f/b ο εξοχότατος πρωθυπουργεύων του υποκράτους που λέγεται Ελλάς κος Κ. Μητσοτάκης, κάτι που δεν διεψεύσθη. 

Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε και ‘μεις οι όρθόδοξοι Έλληνες ότι «μας έχουν πρήξει τα π@π@ρια με τον Γιαχβέ τους», όπως μαρτυρά η αλληλουχία των τελευταίων γεγονότων, ασχέτως εάν οι πλείστοι των Ελλήνων αρνούνται να παραδεχθούν υφίσταται το «σπάσιμο» που υφίστανται. Φυσικά η έκφραση του κου πρωθυπουργού δεν αντιπροσωπεύει εμάς του Έλληνας, αλλά θα μπορούσε να προκύψει αβίαστα, κατ’ αντιστοιχία, συγκρίνοντας και παραλληλίζοντας καταστάσεις στην Ελλάδα που δημιουργούνται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Όπως και να ΄χει, εμείς οι χριστιανοί δεν έχουμε το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού», αλλά έχουμε αυτό που γράφει ο Απόστολος Παύλος στην δευτέρα επιστολή του προς τους Κορινθίους 10,6. Γράφει «καὶ ἐν ἑτοίμῳ ἔχοντες ἐκδικῆσαι πᾶσαν παρακοήν, ὅταν πληρωθῇ ὑμῶν ἡ ὑπακοή», το οποίο σημαίνει «και είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε δικαιοσύνη και να τιμωρήσουμε κάθε παρακοή, εφόσον και όταν η δική σας υπακοή γίνει πλήρης και τελεία».

Το τελευταίο γεγονός το οποίο δένει αρμονικότατα με το εν εξελίξει τελετουργικό τους ώστε να επιτύχουν τον αφανισμό μας, είναι το ότι μας δίνουν οι ανθέλληνες «σύμμαχοί» μας και «συνεταίροι» μας 72 δισεκατομμύρια ευρώ. Δεν μας δίνουν ούτε 70, ούτε 75. Αλλά 72. Το 72 ήταν ο θεσπισμένος αριθμός από τον Μωυσή (αν και είναι πολύ παλαιότερος), που ω τι σύμπτωση, πριν από λίγες ημέρες παρομοίωσαν τον Μητσοτάκη με τον Μωυσή!

Επειδή μια συγκεκριμένη κατάσταση στην Ελλάδα ξεκινάει από παλιά, εδώ θα την ξεκινήσουμε από το 2019 με την πανδημία. Το 2019 μας προκύπτουν την πανδημία, μετά θυμάστε τις συμβολικές ημερομηνίες ανακοινώσεων για την απομόνωση του πληθυσμού, θα θυμάστε τον τηλεφωνικό αριθμό 13033 και την σημασία του, θα θυμάστε τους αριθμούς των κρουσμάτων και των θανόντων που ανακοίνωναν τι αθροίσματα έβγαζαν. Όλα αυτά έχουν ήδη αναλυθεί επαρκώς από πολλούς αναλυτές καίτοι η ανάλυση και η έρευνα πάντα υπολείπεται της πραγματικότητος την οποία ορίζουν άλλοι.

Κατόπιν, από ‘δω αρχίζουν τα σπουδαία, η καραντίνα ετέθη εν αναμονή και ο πρωθυπουργεύων απεκαλέσθη «Μωυσής». Έχουν δίκαιο αυτοί που του προσήψαν αυτόν τον χαρακτηρισμό διότι γνωρίζουν καλά την ιστορία και τα πεπραγμένα του Μωυσέως. Το να χαρακτηρισθεί κάποιος Έλλην «Μωυσής» θα ήταν προσβλητικό.
Προσέξτε, δεν είναι κακό το όνομα «Μωυσής», κακό είναι ο συγκεκριμένος Μωυσής με τον οποίο παρομοίωσαν τον πρωθυπουργό.

Ο παλιός Μωυσής είναι αυτός ο οποίος πρώτος ανέδειξε και μετά καθιέρωσε τον αριθμό 72, αν και αυτός ήταν γνωστός στους αρχαίους από πολύ παλαιότερα. Αυτό το έκανε ως εξής. Όταν έβαλε τις πλάκες με τις δεύτερες 10 εντολές, το μάνα και την ράβδο του Ααρών στην κιβωτό που στο επάνω μέρος υπήρχαν και υπάρχουν δύο άγγελοι με ενωμένες ψηλά τις άκρες των πτερύγων τους, έγραψε στις τέσσερις γωνίες της κιβωτού 4 εβραϊκά σύμφωνα. Αυτά τα σύμφωνα είναι το γνωστό τετραγράμματο, με ελληνική λέξη το ονόμασαν, και υποτίθεται ότι το τετραγράμματο είναι το όνομα του Θεού. Αλλά οι συνδυασμοί των τεσσάρων αυτών γραμμάτων με τα φωνήεντα παράγουν 72 λέξεις, οι οποίες κάποια απ’ αυτές είναι και το όνομα του Θεού σύμφωνα με τον Μωυσή. Προκύπτει έτσι το ερώτημα. Γιατί από τα 72 ονόματα του Θεού διάλεξαν το «Γιαχβέ»; Πολύ απλά, διότι αυτός ο θεός τους αντιπροσωπεύει. Έχουν τα ίδια όνειρα και βλέψεις. «Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» όπως λέει και ο λαός.

Έχουμε λοιπόν τον Μητσοτάκη, ως νέο «Μωυσή», που θα οδηγήσει την χώρα στην γη της επαγγελίας. Έτσι μας το δικαιολόγησαν. Λάθος. Ο «Μωυσής» Μητσοτάκης ήλθε στην γη της επαγγελίας, στην Ελλάδα, και επομένως αναμένεται η έλευση των δικών του. Άρα υπονοούν τον αφανισμό των Ελλήνων. Επίσης, και αυτό είναι το σημαντικότερο, όταν ο Μωυσής ηγήθηκε όλου αυτού του συρφετού των 200.000 αναξιοπαθούντων για να τους βγάλει από την Αίγυπτο, φεύγοντας τους διέταξε να καταστρέφουν στο διάβα τους οτιδήποτε ιερό των αιγυπτίων. Τώρα ο «Μωυσής» Μητσοτάκης φθείρει τα ιερά και όσια των Ελλήνων.

Αυτοί τότε κατέστρεφαν τους ναούς στην Αίγυπτο, έκλεβαν τους θησαυρούς, – γι αυτό είχαν χρυσάφι και έφτιαξαν χρυσό βόδι και το προσκυνούσαν , ενώ μας λένε ότι ήταν δούλοι και υπέφεραν από την αιγυπτιακή τυραννία και θα έπρεπε να είναι πάμπτωχοι- έσφαζαν και έτρωγαν τα ιερά ζώα, κλπ. Γι αυτόν το λόγο έγινε η καταδίωξή τους. Καταδιώχθηκαν όταν έμαθε ο φαραώ για την καταστροφή που προκαλούσαν φεύγοντας.

Επίσης, ο Μωυσής ήταν ιερέας στην Ηλιούπολη, στον Ναό του Οσίρεως και γι αυτό ονομαζόταν Οσαρσίφ. Μετά άλλαξε το όνομά του σε Μωυσής, που και αυτό είναι αιγυπτιακό και σημαίνει ο «σωσμένος στο νερό». «Μωυ» στα αρχαία αιγυπτιακά λεγόταν το «νερό». Αυτά τα γράφει ο Μανέθων ο οποίος ήταν Αιγύπτιος μετέχων της Ελληνικής παιδείας.



Εξάλλου, απ’ ότι είναι γραμμένο στην Ιστορία, όταν κατέλαβαν οι απόγονοι των λεπρών τα Ιεροσόλυμα μετά την περιπλάνησή τους στην έρημο, η οποία δεν ήταν περιπλάνηση αλλά αναμονή, η ονομασία που δόθηκε στην πόλη ήταν Ιερόσυλα, διότι ήταν ιερόσυλοι στην Αίγυπτο. Κατόπιν επειδή το όνομα τους υποτιμούσε και υπήρχαν τα Σόλυμα, έγιναν Ιεροσόλυμα, σύμφωνα με τον ιουδαίο Ιώσηπο.



Επίσης τότε, όταν ο Μωυσής εθέσπιζε τους νόμους, φρόντισε να επιβάλει στους δικούς του να μην ευνοούν κανένα αλλόφυλο (τι ρατσισμός!) και ειδικά τους Έλληνες. Κάνει ειδική αναφορά στους Έλληνες. Αυτά τα αναφέρει ο Απίων.



Τα περί Μωυσέως αναφέρονται στο παρόν άρθρο για να κατανοήση ο αναγνώστης με ποιόν πραγματικά παρομοιάσθη ο Μητσοτάκης και πως το επιβεβαιώνει αυτό ο αριθμός 72. Τα 72 δισεκατομμύρια ευρώ που μας δίνουν τώρα λογιστικά, για να τα επιστρέψουμε πολλαπλάσια και πραγματικά, στάθηκαν αφορμή να γίνει η ερμηνεία του «72» στο παρόν άρθρο, με όλες τις σχετικές προεκτάσεις του θέματος, που αφορούν τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα, καθόσον και οι διοικούντες τον τόπο μας πράττουν τα πάντα με τελετουργικό τρόπο για να έχουν επιτυχία οι δόλιοι σκοποί τους.

Επομένως, βλέποντας την ιστορία του Μωυσή, διαπιστώνουμε ότι απεκαλέσθη ο Μητσοτάκης «Μωυσής» κυρίως διότι έφθειρε την πίστη των Ελλήνων και τις εκκλησίες μας όπως ο Μωυσής έφθειρε τα αιγυπτιακά ιερά. Οι αναχωρούντες από την Αίγυπτο κατέστρεαφαν, μετά από διαταγή του Μωυσέως, τα ιερά των Αιγυπτίων τα οποία υπήρχαν εκεί επί πολλούς αιώνες. Μήπως και ο Μητσοτάκης, δεν κάνει τα ίδια στην Ελλάδα;

Ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την επίκληση του αριθμού 72, φαίνεται πόσο πολύ θέλουν τον αφανισμό της Ελλάδος. Και προσέξτε τι προκύπτει εάν παραλληλίσουμε καταστάσεις προσπαθώντας ν’ ανακαλύψουμε τον σκοπό των τελετουργιών τους. Ο Μωυσής, ο κανονικός όχι ο Μητσοτάκης, τους έδωσε το τετραγράμματο που παραπέμπει στο 72 στην έρημο, πριν καταλάβουν την Ιερουσαλήμ. 

Παραλληλίζοντας αυτό με το παρόν, ο «Μωυσής», ο Μητσοτάκης όχι ο κανονικός, εργάζεται απόκρυφα με τα 72 δισ. Επομένως αναμένεται η εισβολή και η κατάληψη της Ελλάδος από υπηρέτες των αιωνίων εχθρών μας.

Καλό θα ήταν οι πεζοδρομιακές εκφράσεις να λείπουν από όλους, ειδικά από τους μεγαλόσχημους, διότι μόνο γενικό κακό κάνουν σε μια κοινωνία και πάντα οι μεγαλόσχημοι θα είναι σε μειονεκτική θέση. Καλό είναι να κοιτάει κάποιος μπροστά, στο μέλλον, αλλά ας ρίχνει και καμιά ματιά που και που επάνω από τον ώμο του.
Δυστυχώς το «σπάσιμο» που υφιστάμεθα εμείς είναι μεγαλύτερης διάρκειας από το σπάσιμο που υπέστη ο πρωθυπουργός.

Χρήστος Μαντζιάρης


triklopodia.gr 

6 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΕΘΝΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟ 72 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

    Ο Άγιος Ανδρέας μας μιλάει για 72 βασιλείς,

    Ποια είναι η γη των Γωγ και Μαγωγ;

    Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα "ρυπαρά έθνη" στην

    Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει για "Ινδαλία"

    δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και πιθανότατα και των Ιμαλαΐων ενώ κατά αλλά

    βιβλία πύλες υπάρχουν και αλλού...

    Οι 72 βασιλείς των νεφελίμ είναι

    Τα ονόματα των 72 Βασιλειάδων είναι τα ακόλουθα:

    Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος,
    Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ,
    Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος,
    Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας,
    Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας,
    Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα,
    Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ,
    Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ,
    Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια,
    Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.
    ΠΗΓΗ: www.tapatalk.com
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ονόματα των 72 βασιλέων των Νεφελίμ σύμφωνα με τα βιβλικά και πατερικά κείμενα.
    Ο Άγιος Ανδρέας, ο διά Χριστόν σαλός, καταγόταν από την Σκυθία και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα Λέοντος ΣΤ' του Σοφού (886 - 912 μ.Χ.). Από παιδική ηλικία είχε πουληθεί ως δούλος σε κάποιον πρωτοσπαθάριο και στρατηλάτη της Ανατολής, ονομαζόμενο Θεόγνωστο, άνδρα ενάρετο και ευσεβή, ο οποίος τόσο αγάπησε τον μικρό Ανδρέα, ώστε τον μεταχειρίστηκε ως υιό του, φροντίζοντας για την επιμελή και θεοσεβή μόρφωση αυτού.
    Τον Ανδρέα είλκυαν περισσότερο από κάθε άλλο τα ιερά γράμματα και ιδιαίτερα οι Βίοι και τα Μαρτύρια των αγωνιστών της Χριστιανικής πίστεως. Τέτοιος δε υπήρξε ο ζήλος του προς αυτά, ώστε αποκλήθηκε «σαλός» (μωρός), διότι ο ζήλος του αυτός τον ωθούσε πολλές φορές στο να υπομένει εμπαιγμούς, ταπεινώσεις και βαριές ύβρεις και να προβαίνει σε διαβήματα που κρίνονται ως ανισόρροπα και εκκεντρικά.

    Μέσα από τον βίο του οσίου Ανδρέου του δια Χριστόν σαλού, εκδ. Ιεράς Μονής Παρακλήτου διαβάζουμε:

    - Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία..Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!









    Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. Εκείνες τις ημέρες θα σκοτεινιάσουν, σαν να θρηνούν στον αέρα για όσα αποτροπιαστικά θα διαπράξουν εκείνα τα σιχαμερά έθνη. Ο ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ενώ η σελήνη κι όλα τα άστρα θα σκοτισθούν, καθώς θα τα βλέπουν επάνω στη γη να συναγωνίζονται στην ακαθαρσία. Αυτοί οι λαοί θα κατασκάψουν τη γη, θα κάνουν αποχωρητήρια τα θυσιαστήρια, και θα βάλουν τα άγια σκεύη σε ατιμωτική χρήση. Τότε όσοι θα κατοικούν στην Ασία, ας φύγουν στα νησιά των Κυκλάδων (κατ’ άλλη γραφή: τις κοιλάδες των νήσων), γιατί τα ρυπαρά έθνη δεν θα πάνε εκεί, και ας πενθήσουν για εξακόσιες εξήντα ημέρες.



    Ο Άγιος Ανδρέας μας μιλάει για 72 βασιλείς, τους βασιλιάδες των ρυπαρών εθνών που θα κατακλύσουν τον πλανήτη. Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα "ρυπαρά έθνη" στην Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει για "Ινδαλία" δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και πιθανότατα και των Ιμαλαΐων ενώ κατά αλλά βιβλία πύλες υπάρχουν και αλλού...



    Τα ονόματα των 72 Βασιλειάδων είναι τα ακόλουθα:

    Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος,

    Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ,

    Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος,

    Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας,

    Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας,

    Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα,

    Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ,

    Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ,

    Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια,

    Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.


    Οι Νεφιλίμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή. Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια σ΄θμφωνα πάντα με τις προφητείες του Αγίου Ανδρέα.
    πηγές:
    https://www.deliriumsrealm.com/goetia-demons/
    https://el.wikipedia.org
    ορθοδοξια.gr
    http://eviou.blogspot.com/2012/07/72.html
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος;;είναι ο κύριος προθυπουργος????

    Χαχαχαχαααααα!!
    Χααααααχοοουουυυυ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oταν όμως ξεχνούσαν τον Θεό, τους ορμούσαν τα μικρά έθνη τριγύρω τους, που επίτηδες άφηνε ο Θεός να ζουν εκεί γύρω, για εκείνη την ώρα της παιδαγωγίας
    Δεν φταίνε οι πολιτικοί, εμείς φταίμε
    Θελήσαμε να ζήσουμε μια ζωή χωρίς Θεό
    Δεν το έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει
    Μαζικά
    Δυστυχώς και από ανθρώπους που είναι πιστοί, δεν ομολογούν, δεν σκέφτονται τον συνάνθρωπο, είναι μια πίστη άδεια χωρίς έργα αγάπης σε πολλούς δυστυχώς, μια επανάπαυση που προσφέρει μια στείρα κενή χαρά ότι έκανες ένα καθήκον το οποίο σε ευχαριστεί επιδερμικά, εντελώς φαρισαικό, που απέχει από την διδασκαλία του Ιησού, και την ζωή της Χάριτος, που είναι σταυρός και θυσία για τον αδερφό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς! Έχετε απόλυτο δίκιο!
      Το τονίζω για να το θυμάμαι κι εγώ ο ίδιος.

      Διαγραφή