«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Η παρακμή καβάλησε την κανονικότητα.. (βίντεο)



Έχουν ξεφτιλιστεί τα πάντα σε όλο το δυτικό κόσμο, ΗΠΑ, Ευρώπη, Ελλάδα..
Η παρακμή καβάλησε την κανονικότητα. Επειδή η ελίτ που κυβερνάει τον κόσμο είναι στην πραγματικότητα εντελώς παρακμιακή, ανώμαλη , διεστραμμένη.. θέλει να κάνει τον κόσμο όλο σαν τα μούτρα της. Εικόνες σαν αυτές που υπήρξαν στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας κατά την θερινή ισημερία, δεν τις είχε ξαναδεί ποτέ κανείς, παρά μόνο σε παρακμιακά πουστρομάγαζα με κουνιστές τρελλές και τρανς.

Δείτε πώς κατάντησε το  Élysée Palace ο Μακρόν:








7 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ NA ΚΟΥΝΑNE ΤΟΝ ΚΩΛΟ TOYΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΨΥΧΩΝ.
    ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δυστυχισμένες ψυχές"..
      Για κλωτσιές είναι..αλλά τέλος πάντων..

      Διαγραφή
    2. 3:27 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. ΕΊΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ?

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/07/6-2015.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΤΣΟ Μ';

    ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ;

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑΝ προεδρουκο ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΟΚΩΛΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΤΣΑΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ,ΦΑΝΕΡΆ ΓΙΑ ΚΆΛΥΨΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ "ΟΠΙΣΘΕΝ" ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΕΛΥΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΈ...ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΜΑΚΡΌΝ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ...ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΟΝ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΒΙΑΣΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΙΑ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

    "ΝΤΕ ΛΑ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ,ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ,ΦΑΣΟΝ,ΜΑΚΡΟΝ,ΠΟΥΣΤΡΟΝ".

    Η ΓΑΛΛΙΑ,Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ= ΜΕΡΚΕΛ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ.

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ,

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ..
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/07/blog-post_93.html

      Διαγραφή