«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Το παρόν και το μέλλον μας με τον ιό για μας πριν από μας

του Angelo Karageorgos





Ανεξαρτήτως του μεγέθους των αποκαλύψεων δεν πρόκειται εύκολα να το βάλουν κάτω, για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτό που ζούμε τώρα έχει βάσεις που έχουν προέλθει μέσα από εξονυχιστική οργάνωση. Εν αγνοία πολλών παρότι με διάφορους τρόπους έχει περιγραφεί και παρουσιαστεί αναλυτικά από καιρό. 
 
Χρόνια τώρα έχτιζαν το αφήγημα που σήμερα θα μας παρουσίαζαν ως “έκτακτη κρίση.” 
 
Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο ύψιστης σημαντικότητας στοιχεία, καθόλου κρυμμένα αλλά και κάθε άλλο παρά παρουσιασμένα επαρκώς. Τον “πυροκροτητή” του Κορονοϊού δηλαδή την έκθεση του προηγούμενου Σεπτεμβρίου “O Kόσμος σε Κίνδυνο” από το GPMB και ένα από τα σενάρια του “Σενάρια για τo Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Προόδου” από το Rockfeller Foundation το 2010. Θα διαπιστώσεις πως το παρόν και το μέλλον που θέλουν “λόγω του ιού” παρουσιάζεται λέξη προς λέξη. 
 
Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέπουν να τα λέμε από εδώ ανεβάζω τα βίντεο επίσης εδώ (κυρίως στο πρώτο γιατί το δεύτερο έχει μερικές φορές προβληματάκια στο upload) : 
 
Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an... Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag... Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com 
 
 
“Αύξηση κρουσμάτων με το άνοιγμα των συνόρων” – Πότε αναμένεται το δεύτερο κύμα κορονοϊού στη χώρα μας https://www.newsit.gr/ellada/ayksisi-... COVID-19: WHO warns worst is yet to come as firm charges $2,340 for virus treatment https://nairametrics.com/2020/06/30/c... World in 'new and dangerous phase' of pandemic: WHO http://timesofindia.indiatimes.com/ar... Coronavirus may have infected 10 times more Americans than reported, CDC says https://uk.reuters.com/article/uk-hea... Holiday fears as Peak District could face lockdown extension https://www.telegraph.co.uk/travel/de... A World At Risk Report Global Preparedness Monitoring Board https://apps.who.int/gpmb/assets/annu... Mετάφραση σημαντικότερων σημείων A World At Risk GPMB (ευχαριστούμe το Γιώργο Παπουτσή) https://docs.google.com/document/d/1k... ΠΟΥ: Σενάριο για πιθανή πανδημία που απειλεί να σκοτώσει 80 εκατ. άτομα σε λιγότερο από 36 ώρες https://www.protothema.gr/world/artic... LOCKSTEP DOCUMENT Scenarios for the Future of Technology and International Development, Rockefeller Foundation https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf... Mετάφραση από εμένα σελ 18-19 Lockstep Document https://docs.google.com/document/d/1J... Κατατέθηκε η πατέντα «060606» της Microsoft που οδηγεί στο «χάραγμα»: Θα πληρωνόμαστε με τσιπ στο «σώμα»! https://enantion.gr/2020/04/22/%ce%ba...%e%b1-060606-%cf%84%ce%b7%cf%82-microsoft-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b4%ce%b7/ Smart Ring NBA https://twitter.com/TheNBACentral/sta...
 
 

2 σχόλια:

  1. Αυτό που ξέρω ,είναι ότι ΜΕΣΩ ΤΗΣ DARPA ,που κατεχει υψηλή νανοτεχνολογία ,να προκαλέσουν κρούσματα και θανάτους ,σε όλον τον πλανήτη.
    Όχι ,ο πόλεμος δεν είναι αμφίρροπος.
    Η πλάστιγγα έχει γύρει και πολύ μάλιστα.
    Ποιοι λοιπόν συνεχίζουν το θανατηφόρο έργο ;
    Τα υπολείμματα.
    Ότι υπάρχει ακόμα σε αιθερικό πεδίο και ότι υπάρχει ακόμα σε φυσικό.
    Αυτό που αντιλαμβάνονται όλοι ,όσοι ασχολούνται με την υπόθεση ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ,είναι ,ότι πάνε να καταστρέψουν ,να δολοφονήσουν ,να κακουργησουν , σταματά ,είτε με τον έναν ,είτε με τον άλλον τρόπο.
    Σε ένα βασικό σημείο ποντάρουν :
    ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΌΒΟ.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
    Φυσικά και είναι γνωστά τα σχέδια τους.
    Άλλωστε ,πως εγώ και αρκετοί άλλοι ακόμα ,θα γνωρίζαμε από τον Δεκέμβριο του 2019 ,τι σκόπευαν να κάνουν με τον κοροναιο και κατ'επεκταση με τα lockdowns.
    Ήταν πακέτο το σχέδιο.Αποσκοπουσε σε φυσικό θάνατο και πνευματο ψυχική εξουθένωση του πληθυσμού.
    Ακόμα και η επιβολή του εξαναγκασμού σε ένα μέρος του πληθυσμού ,θα ήταν επιτυχία.
    ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΌ ΠΕΔΙΟ.
    Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ.
    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ,ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΛΆ ,ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΗΣ.
    ΕΝΑΝ ;ΔΥΟ ;
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ,ΠΟΥ ΕΧΑΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ.
    ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ :
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ;
    ΜΑ ,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ;
    ΛΙΜΟΥΣ ;ΤΡΙΤΟ ;ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ;ΣΕΙΣΜΟΎΣ ;
    ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΌ ΤΑ ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ,ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΜΙΑ ,ΣΤΟ ΠΑΛΙΆΜΠΕΛΟ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ,ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ :ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ.
    ΜΑΣ ΑΣΚΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΨΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΨΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΣΑΙ , ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ,ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΊΣΑΙ.
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ.
    ΓΙΑΤΙ ;ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΌ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ;
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :
    ΓΡΑΦΘΗΚΕ ,ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥ ΧΑΝ ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ,ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΙΘΕΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΡΑΧΝΟΕΙΔΩΝ ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΡΟΦΗ.
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΦΟΒΟΣ.
    ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ :
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ.
    ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ,Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
    ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΑΦΙΧΘΗ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΆΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΎΣΑΝ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ :We are the world.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Πόσοι από ΔΑΥΤΟΥΣ είναι μουερτο !
    Παναγίτσα μου !
    Να σου τραγουδούν οι ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ και οι ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ we are the world !
    ΡΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΗΣ ΚΑΒΛΑΜΠΟΥΡΙ !
    ΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣ Ο ΟΦΙΣ .
    ΑΕΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ !
    ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ !
    ΝΤΑΝ !ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    ΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τους χρειάζεται να μείνουμε όλοι σπίτι ,να μη βγαίνουμε να πληρώνουμε τίποτα ,να μην μετακινούμεθα ,να παραλύσουν τα πάντα.
    Να σου πω εγώ , γέλιο !
    Θα τσυριζουν :παιδιά βγείτε έξω μην φοβάστε ,το ελέγχουμε.
    Υποθετικό σενάριο ,αλλά...έτσι και γινόταν ,την άλλη μέρα ,την παρ'αλλη θα την έκαναν από την ξουσια.
    Χαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή