«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (βίντεο)





Φοβούνται Αντιδράσεις για ΑΙΓΑΙΟ & ΕΜΒΟΛΙΟ Κορωνοϊού και αναβιώνουν ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ για ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ;

 


ΕΘΕΣΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! *** ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ *** ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ YOUTUBE ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - Φοβούνται Αντιδράσεις για ΑΙΓΑΙΟ και ΕΜΒΟΛΙΟ Κορωνοϊού;" ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΣΕ 2 ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 1. ΚΑΝΑΜΕ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ YOUTUBE, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ BINTEO, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ: https://videoorthodoxiasblog.blogspot... ΚΑΙ ΣΤΟ DAILYMOTION ΕΔΩ: https://www.dailymotion.com/video/x7u... 2. ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΟΠΩΣ KAI ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΛΠ) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!! 


ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το νομοσχέδιο για τις «δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις», που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και κατατέθηκε στη Βουλή στις 29/6/20 και θα ψηφιστεί την Πέμπτη 9/7/20. Δείτε το Νομοσχέδιο στη Δημόσια Διαβούλευση εδώ: http://www.opengov.gr/yptp/?p=2822 Η εφαρμογή αυτού του νέου Νομοσχεδίου για τις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΥΠΟΒΟΗΘΕΊΤΑΙ παράλληλα: 1. Από την εκτρωματική διαμόρφωση του κέντρου της Αθήνας και του λεγόμενου «ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ», αλλά και 2. Από τις ψευτο-επιταγές του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ για "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ", το λεγόμενο "Social Distancing" που επέβαλε η ανερχόμενη Παγκόσμια Δικτατορία, όπου στη χρονική περίοδο (δήθεν έξαρσης του κορωνοϊού) που ζήσαμε, απαγορεύονταν ούτως ή άλλως οι συναθροίσεις (άνω των 10 ατόμων κλπ) !!! Η αντιπολίτευση και έγκριτοι νομικοί υποστηρίζουν ότι ο Νόμος αυτός για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, συνιστά ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, καθώς επαναφέρει σε ισχύ τις βασικές ρυθμίσεις του Χουντικού Νομοθετικού Διατάγματος 794 του 1971. Δείτε το χουντικό αυτό νομοθετικό διάταγμα (σελίδες 3 έως 5 του ΦΕΚ) εδώ : https://www.kodiko.gr/nomologia/downl... 

Επισημαίνονται τα εξής από το Νέο Νομοσχέδιο: - Για κάθε συγκέντρωση θα πρέπει να ορίζεται επίσημος «ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ», που οφείλει να «συνεργάζεται άμεσα» με τον επικεφαλής αστυνομικό, να «συμμορφώνεται στις υποδείξεις του» και θα είναι ΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για οτιδήποτε συμβεί στη διάρκειά της. - Οι συγκεντρώσεις θα μπορούν πλέον ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ εάν υπάρχει κίνδυνος διατάραξης της τοπικής κοινωνικοοικονομικής ζωής. 

Ποιός όμως θα το κρίνει αυτό και τι σκοπιμότητες θα έχει για να απαγορεύσει μια ειρηνική διαδήλωση; Είναι ποτέ δυνατόν π.χ. να επιτραπεί με το νόμο αυτό ένα Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ή για το Αιγαίο, όταν η εκάστοτε κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της, θα ψηφίζουν αντίστοιχες ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μέσα στη Βουλή; 

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΤΙ: - Η ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε απαγορευμένη συγκέντρωση γίνεται ιδιώνυμο αδίκημα που επισύρει ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 1 ΕΤΟΣ (αν η συγκέντρωση είναι απόλυτα ειρηνική) Ή ΚΑΙ 2 ΕΤΗ, αν «διαπιστωθεί» πρόθεση για «αλλοίωση με βιαιοπραγίες του ειρηνικού χαρακτήρα» της (απαγορευμένης) συγκέντρωσης... 

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ; ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ; Ή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΑΙΟ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ" ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ; Ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ; ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! 

Πηγές αποσπασμάτων ήχου και βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=do2AS... https://www.youtube.com/watch?v=x0lVB... https://www.youtube.com/watch?v=zuNlL... Μουσική: Ζαβαρακατρανέμια - Γιάννης Μαρκόπουλος (ορχηστρικό) ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

----------------------------------------


Σχόλιο Διόδοτου: Μετά και από αυτό.. πήραμε μία τουλάχιστον απάντηση περί των περιοριστικών μέτρων για τον κοροϊδοϊό, καθώς και για το μυστήριο, σε χαλεπούς καιρούς, της δημιουργίας του "μεγάλου περιπάτου" του δράκουλα-τζούνιορ. Στο ιστολόγιό μας, έχουμε πάψει από καιρό να πιστεύουμε ότι πορείες και διαδηλώσεις μέσα στην Αθήνα (το 4ο διεθνές κέντρο των καμπαλο-σατανιστών) μπορούν να αλλάξουν κάτι. Ο περιορισμός όμως αυτού του δικαιώματος, μετά από 45 χρόνια, το να υπονομευτεί έτσι πονηρά.. ελπίζουμε τουλάχιστον να ξυπνήσει τα αντανακλαστικά των αριστερών νεολαίων που θεωρούν έτσι κι αλλιώς τις πορείες αναφαίρετό τους δικαίωμα.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε δικτατορία, συνταγματάρχες και ανθρώπους παλιάς κοπής.. 🙂, απολαύστε κι ένα βιντεάκι από ΗΠΑ:  

1 σχόλιο:

  1. Για αυτό :ΠΟΤΗΡΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΆΛΛΩΣΤΕ ;
    ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
    ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ :
    ΕΚΛΟΓΕΣ ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ.ΚΟΜΜΕΝΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή