«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Μα ακόμη πιστεύετε ότι ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική;

Η ΓΥΝΑIΚΑ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΝΑΒAΧΟ (ΙΝΔΙAΝΑ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΉ. ΣΤΟ ΠEΤΟ ΤΗΣ ΦEΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜAIΑΝΔΡΟ Ή ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ! 

12 σχόλια:

  1. Πάντα !!και παντού!!
    Θα βρίσκεται μπροστά τους..
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ..
    ΜΕΧΡΙ ΤΈΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ!!

    .. ΑΝΑΞΙΜΑΝΡΟΣ ΈΛΛΗΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφε.. κωστα καλημερα!!
    Σε σένα και σε όλους τους..
    ΕΛΛΗΝΕΣ..
    πιστεύω οτι αυτη η χώρα ***ΕΛΛΑΣ***
    Πρέπει να φωτίσει ξανά όλο τον πλανήτη γη..

    ..ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ .
    ΤΟ ΠΑΝΤΑ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.
    ΜΕΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ,
    ΓΙΑΤΙ ,
    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑΝΑ ,ΧΑΡΕΙΤΕ .
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΝΑΒΑΧΟ ,ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ,ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΚΑΛΟ ;
    ΜΟΝΟ ;;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΤΣΑΠ !
    ΣΕ ΖΟΥΜΠΗΞΑ ΡΕ ΟΦΙΔΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kαταραμενε ελληνα.......οπου να γυρισω τη σκεψη μου ,οπου και να στρεψω την ψυχη μου,μπροστα μου σε βρισκω..τεχνη λαχταρω,ποιηση,θεατρο,αρχιτεκτονικη,εσυ μπροστα μου πρωτος κι αξεπεραστος.επιστημη αναζητω,μαθηματικα,φιλοσοφια,ιατρικη,κορυφαιος,κι ανυπερβλητος.για δημοκρατια διψω,ισονομια,και ισοπαλια,εσυ μπροστα μου ασυναγωνιστος,κι ανεπισκιαστος..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ.καταραμενη γνωση...γιατι να σ αγγιξω;;;;για να αισθανθω ποσο μικρος ειμαι,ασημος ασημαντος;;;;γιατι δεν μ αφηνεις στην δυστυχια μου,την αγνοια μου,και την ανεμελια μου;;;; αυτα εγραψε ο σιλλερ ο γερμανος ποιητης[αν και τελευταια αμφισβητειται] η ουσια ομως δεν αλλαζει...οτι κι αν κανουν οι ευρωπ[εη]αιοι η οι αμερικανοι ,η οι υπολοιποι λαοι, παντα θα σκονταφτουν στο πρωτοτυπο του ελληνα.....παντα θα τρωνε τη σκονη μας...μια ελια,μια βαρκα,ενα κλημα, αρκουν για να κτισθει η ελλαδα απο την αρχη και να μεγαλουργησει ξανα.....[ελυτης]......καλημερα κωστα....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω φίλους Μαορί.
    Στις φωτογραφίες που μου στελνουν, η συγκεκριμένη φυλή- γραμμή αίματος έχουν όλοι τους το Ελληνικό πόδι! Τους έστειλα φωτό τα πόδια μας οικογενειακώς, τα δάχτυλα ξέρετε κι έπαθαν πολιτισμικό κραχ! Αν τους δείτε δε εμφανισιακά και δηλώσουν ότι είναι από Καλαμάτα ή Κρήτη θα το πιστέψετε! Ελλάδα παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαμμάδιον δεν είναι ο μαίανδρος.
    Γαμμάδιον είναι τέσσερα γάμμα ενωμένα στην βάση,
    που είναι χρηστικό σύμβολο.
    Δηλαδή, αν στην ένωση τοποθετηθή άξονας έχουμε κίνηση.
    Έτσι κινείται ο ανεμόμυλος
    επίσης και ο λεγόμενος σταυρός όταν θέλουμε να βιδώσουμε
    ή να ξεβιδώσουμε τις βίδες που συγκρατούν τις ρόδες του αυτοκινήτου
    Το γαμμάδιον χρησιμοποιείται επίσης στην άντληση νερού, στην θέση της οριζόντιας γραμμής του Γ τοποθετούνται οξυπύθμενα δοχεία.
    Θεωρώ πως γίνομαι αντιληπτή.
    Διάβασα πως Ναβάχο σημαίνει ναυαγός.
    Συμπέρασμα: ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ο μαιανδρος....το αρχαιοτερο ελληνικο συμβολο νικης και ενοτητας, συμβολο του απειρου της αιωνιας ζωης,αλλα και της αεναης πορειας μας μεσα στο χρονο....ειναι σφραγιδα ελληνικη, καθως τα περισσοτερα αρχαια ελληνικα αντικειμενα φερουν το σχεδιο του μαιανδρου..σαν σχημα δεν θα λειψει ουτε απο την ακροπολη..στην μυθικη επιλογη του ηρακλη μαιανδριο σχημα ειχε ο δυσκολος δρομος της αρετης,αντιθετα με της κακιας που ηταν ευθεια...ΜΑΙΑ συν ΑΝΔΡΑς η ετοιμολογια της..μυηση του ανθρωπου στα μυστηρια της ζωης-διος[ΖΕΥ]....Μ=μυηση Α=αεναη Ι=ισχυος Α=αρετης Ν=νοηση Δ=δυναμη Ρ=ροης Ο=ουρανιας Σ=σοφιας...,,γαμμαδιον η τετρακτυς η τετραγαμματον,συμβολο του Πυθαγορα, κλπ κλπ....ατελειωτο οπως καθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ [πρεπει να γραφω μερες]........ΣΟΥΛΑ

      Διαγραφή