«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΜΕΤΙΑ..




ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ


ΑΛΛΑ... 


Θα ταρακουνηθεί η Τουρκία από μεγάλο σεισμό, από άκρη σε άκρη, μετά την απόφαση για την Αγία Σοφία, να μετατραπεί σε τζαμί……… .μέσα από τις φωτογραφίες θα καταλάβετε πολλά, τί θα συμβεί και πού περίπου. Η μισή Κωνσταντινούπολη θα καταστραφεί……






triklopodia……20/7/2019 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ
…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΧΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ( δεν έγινε ακόμη ) ‘’μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ, + 7 ρίχτερ ο σεισμός θα είναι χιαστί , θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα. Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα, μετά από αυτό θα γίνει πόλεμος και θα βρεθούν εκεί στην περιοχή της Τουρκίας πολλά στρατεύματα, η Τουρκία θα καταστραφεί………



ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:

https://www.triklopodia.gr/gewkwn-%ce%bd%ce%b5%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85/

18 σχόλια:

  1. κι αν ολα αυτα με το γεροντα του γεωκων ειναι σαχλαμαρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει. Εμείς τα βάζουμε να ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,
      στο "Σύμπαν", στο "πεδίο",
      .. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!

      Διαγραφή
    2. δεν τα έχει πει μόνο αυτός ο γέροντας
      θα γίνει γερό τράνταγμα που είπε ο άγιος Παίσιος τί λες να είναι;
      σεισμός μεγάλος στην Τουρκία σημαίνει γερό σεισμό και Ελλάδα
      άλλοι γέροντες είπαν για τρομερό παγκόσμιο σεισμό ή κατά τόπους ακόμα και σε χώρες όπως η Βρεττανία, ο μητροπολίτης Νεόφυτος μιλά για την προφητεία περί γεωφυσικής καταστροφής της Αμερικής έπειτα από βιολογικό πόλεμο και πριν τον θερμό πόλεμο, περιμένουμε όλοι να δούμε την επαλήθευση , πολλά του αγ Παισίου έγιναν και όχι μόνο αυτού του αγίου

      Διαγραφή
  2. Δεν έχετε βαρεθει να αναπαράγετε αυτές τις μπουρδες; Η τουρκία θα καταστραφεί και η τουρκία θα καταστραφει... σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια... και εν τω μεταξύ η γαλλία και η αγγλία και η αμερική έχουν κάνει την ελλάδα γιοσουφάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αντιτουρκισμός εν σχέσει με το συγκεκριμένο γεγονός της ακύρωσης της Κεμαλικής απόφασης μετατροπής του ναού σε μουσειακό μπουρδέλο, συνηγορεί και ενισχύει τα ιδεολογικά ζόμπι του τύπου Μενδώνη που δήλωσε " ...η Αγία Σοφία που βρίσκεται στο έδαφός της, στην Κωνσταντινούπολη, αποτελεί μνημείο όλης της ανθρωπότητας, ανεξάρτητα από θρησκευτική πίστη..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ 3 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΟΖ. ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

    ΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ, Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.

    Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ,
    ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.

    Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΘΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    1ον) ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.

    2ον) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.

    3ον) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    4ον) ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΕΣΒΗ.

    5ον) ΚΛΕΙΣΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    6ον) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    7ον) ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ.

    8ον) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

    9ον) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    10ον) ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΛ.

    11ον) ΣΕ ΥΨΙΣΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠ.

    12ον) ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΜΕΡΚΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ηλία μου,

      "μόνο μία πατριωτική κυβέρνηση" θα μπορούσε να τα πράξει αυτά, σωστά το έθεσες. Αλλά εδώ δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά που λες στην λίστα σου, με το ζήτημα των διωγμών που υπέστησαν από τις τουρκικές αρχές οι Έλληνες της Πόλης το 1964. Δηλαδή με εθνικό θέμα. Θα γινόταν με θρησκευτικό;

      Γι αυτό κι εγώ το έθεσα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε θέμα θρησκευτικό, μεταφυσικό, τιμωρία μόνο από τον Θεό. Γι αυτό έγραψα "ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ". Κι αυτή αφορά όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς στον πλανήτη.
      Το θέμα είναι σοβαρότερο λοιπόν. Οικουμενικών διαστάσεων. Ο Ερντογάν το κατέγραψε, και σωστά, όχι σαν μία νίκη επί των Ελλήνων, αλλά σαν μία νίκη του Ισλάμ κατά του Χριστιανισμού. Αποτελεί από εδώ και πέρα το λάβαρό του για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης.

      Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Αλλά ποιος θα νοιαστεί; Αφού από μέσα από τις χώρες όλης της Ευρώπης έχει εδώ και χρόνια προχωρήσει η αποχριστιανοποίηση..;

      Μετά την Νοτρ Νταμ λοιπόν.. εχθές συνέβη κάτι εξίσου σοβαρό. Αλλά αν τα άλλα δόγματα ήταν εντελώς απενεργοποιημένα και αιρέσεις για τον Τριαδικό μας Θεό έως τώρα.. τουλάχιστον τα ορθόδοξα Βαλκάνια και η Ρωσία (που είναι ενεργά υποτίθεται και κοντά ακόμα στην πίστη), θα έπρεπε να το θεωρήσουν αιτία πολέμου.

      Αυτή ήταν μια κίνηση των σιωνιστών globalists μέσω του υπαλλήλου τους Ερντογάν, και όχι της Τουρκίας. Γι αυτό δεν γουστάρω τον Ερντογάν (ό,τι ΓΑΠ,Τσίπρας,Κούλης,Ντόρα) και θα προτιμούσα μια κοσμική εθνικιστική κυβέρνηση στην Τουρκία, να κάναμε επιτέλους αυτόν τον πόλεμο οι δυο μας, των διεκδικήσεων, να τρέχαν τα γεγονότα σε σχέση και με τα παγκόσμια συμφέροντα.
      Το σιωνιστικό όμως σχέδιο είναι.. μέσω πρακτόρων.. "αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι", δηλαδή Χαλιφάτο όλη η Ευρώπη υπό σιωνιστικό έλεγχο.

      ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ _Τ Ρ Ι Α Δ Ι Κ Ε_ ΘΕΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΗΡΎΞΕΙ ΠΟΤΈ ΕΠΊΣΗΜΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

      ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΣΕ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ ΦΩΤΟΣ

      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQDbtOSW9GHC0JfF3e8Ag9-1vsh8IIsNnPCtA&usqp=CAU

      Διαγραφή
  5. κωστα καλημερα...τωρα θα του ρθει ο ντουβρουτζας του σουλτανου....δεν θα προλαβουν να μαγαρισουν το συμβολο της ορθοδοξιας,θα καταστραφουν ολοσχερως....ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ.....παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι...το πιστευω ακραδαντα,κι ας λενε καποιοι''μπουρδες'''....τα γεγονοτα που θ ακολουθησουν θα ειναι καταιγιστικα...ο θεος να βαλει το χερι του.....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξαμολυθηκαν οι εβραιοδουλοι δυτικοι. Βγηκε και η εσχατογρια η κουραδελβερ να παραπονεθουν για την Αγια Σοφια. Ο Φαλμεράγιερ νούμερο δυο που δεν θελει η Ελλάδα να έχει καμία σχεση με το αρχαίο παρελθόν της. Που το πανε το παραμύθι οεο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φανερό εδώ και χρόνια πού το πάνε...

      Σφαγή των Νεοελλήνων (ειδικά όσων δεν τσιμπάνε στο θεοπαραμύθι), εξισλαμισμός των υπολοίπων και πλήρης εξαφάνιση της λογικής.

      Αντί να ορμήξουμε να κατασπαράξουμε τους μασόνους πολιτικάντηδες και τους τοκογλύφους που διέλυσαν την χώρα, ψάχνουμε μάντολες μέσα στις κοπριές του Βοθρολομαίου. Άντε να μην αρχίσω πάλι τις Χριστοπαναγίες.

      ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΨΟΦΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ._



      Υ.Γ. Τι τζαμί και μαλακίες; Η κατεδάφιση του πατσατζίδικου της Κωλούπολης θα είχε έναν ισχυρότατο συμβολισμό απεξάρτησης από τις Γιαχβικές μπούρδες.

      Διαγραφή
    2. Το πήγατε και οι δυο βαθειά το πράγμα, και δεν σάς αδικώ καθόλου. Ο στόχος ο πραγματικός..ναι, είναι ο γνωστός πανάρχαιος, να αφανίσουν και τον τελευταίο νοήμονα πραγματικό Έλληνα, αυτόν που έχει αποποιηθεί οποιοδήποτε θρησκευτικό φίλτρο στη σκέψη του.

      Διαγραφή
    3. Μάρκο το να στραφούμε εναντίον των εξουσιαστών που εδρεύουν στην κορυφή της πυραμίδας είναι προφανώς το σωστό. Πλην όμως ακόμη και αν καταφερει να οργανωθεί κάτι τετοιο θα σκασει μύτη ωστε να ηγηθεί και να το καπελωσει ο έτερος βαλες εκ των δυο, που λέγεται αριστερα, μεσω των αριστερων συλλογικοτήτων τύπου αντιφα , παμε κλπ κλπ. Οπως έκαναν δηλαδη νε τους αγανακτισμενους, όπως το ειχε επισημάνει και ο δικος σου Τζιμης Πανουσης. Μεγάλη σκατιλα περιβάλει τον πλανήτη...

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Δύο τινά στο θέμα, που μάλλον δεν τα είδε κανείς.

    Πρώτον, αυτό -μεταξύ άλλων- είναι εκβιασμός προς τους Ρώσσους. Αν οι τελευταίοι επιθυμούν δικόν τους πατριάρχη στημΜπόλιν (όπως το επιθυμούν εδώ κι αιώνες), τότε ο Ρετζεπίκας έχει ισχυρό διαπραγματευτικό ατού στα χέρια του.
    Οι Ρώσσοι, βέβαια, κάνανε την κορόϊδα, διότι ξέρουν πώς σκέφτεται, καί δεν θέλουν να του δώσουν πάτημα. Κι απ' την άλλη, στέλνουν χαιρετίσματα τα τέτοια τους στον Βοθρολυμαίο, γιά όσα έκανε με τους Ουκρανούς σχισματικούς.

    Δεύτερον, διάβασα κάπου ότι ο πάπας, λέει, δεν είπε λέξη γιά το γεγονός.
    Μά, ρε ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ τσόλια, οι πάπες του 1204 καί του 1453 άνοιξαν σαμπάνιες!!! Ετούτος εδώ, τί περιμένατε πως θα έκανε;
    Όχι μόνον δεν πρόκειται να πεί τίποτε, αλλά αυτή τη στιγμή μπορεί καί να πίνει σαμπάνια!

    Αυτά...

    Υγ: Έριξα κι εγώ ένα λιγάκι διαφορετικό καταχέριασμα του Ρετζεπίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ σωστό και έξυπνο καταχέριασμα αγαπητέ Εργοδότα!
      Καλά που έχουμε κι εσένα να επισημαίνεις τα πιο αθέατα των καταστάσεων.

      καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
    2. πάπας ισλάμ πάνε πακέτο

      Διαγραφή
    3. οι άγιοι τα λένε απλά
      αυτοί έχουν τα δικά τους σχέδια αλλά μεσα από τα δικά τους σχέδια θα γίνει το σχέδιο του Θεού
      κάθε πράμα στην ώρα του
      θα φαγωθούν σε ξένον αμπελώνα στο τέλος και θα αλληλοεξοντωθούν

      Διαγραφή
  8. Προς φιλτατον εργοδότη :
    1.Ο νεκρός Πάπας δεν μπορεί να μιλήση
    2.Η κίνηση έχει πολιτική χροιά και όχι θρησκευτική.
    3.Ο Ρώσος ξέρει πολύ καλά ,άριστα τι κινήσεις γίνονται.
    Ομοίως και ο Αμερικανός.
    Ένα πράμα που σίγουρα κάνει ο Τούρκος ,είναι να γελοιοποιη την χαζαρικη κυβέρνηση των Αθηνών.
    Ανίκανη ,άβουλη να αντίδραση σε οτιδήποτε.
    Δεν ξέρει τι να κάνη.
    Να χάρη ή να λυπηθη ;
    Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα ,είναι ότι η τουρκική κυβέρνηση τους πρεσαρει συνέχεια .ΠΑΝΤΟΥ.
    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ.
    Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν γιατί πήραν αυτήν απόφαση.
    Στην ουσία ,δεν τους συμφέρει.
    Γιατί όμως τώρα ;
    Όλοι πέταξαν το μπαλάκι στον Ερντογάν.
    Μα ,ο Ερντογάν ,αν υπάρχη.....,το μόνο που κάνη είναι να καταστρέφη ,να κατατρωη την Τούρκο Μογγολία.
    Κώστα ,ο Ερντογάν είναι στο κόμμα των ισλαμιστών .
    Αυτοί που επιθυμούσαν σφόδρα την απόβαση στην Ελλάδα ,ήταν οι κεμαλιστές.
    Μην ζητάς κεμαλικούς στην διακυβέρνηση της Τουρκίας .
    Όπως έγραψε ο Ηλίας ,εάν ήθελαν από εδώ να πάρουν αντίμετρα ,θα ετσουζε φοβερα τον Τούρκο !
    Πιστεύω ,ότι ο Τούρκος σπρώχνει τον χαζαρο που έχουμε ,σε μοιραία λάθη και επιλογές.
    Ανίκανος να αντίδραση , θα υποστη το μοιραίο.......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή