Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΓΑΛΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑ".. 
Όταν περπατάω στους δρόμους και βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους να φορούν μάσκες, να πλένουν τα χέρια τους στην είσοδο κάθε καταστήματος, με αρρωσταίνει να βλέπω πόσο υπάκουοι και αδαείς είναι οι άνθρωποι. Πειθήνιοι επειδή υπακούουν τα λόγια των μέσων ενημέρωσης και των κυβερνήσεων που τους λένε ψέματα όλη την ημέρα, διαδίδοντας ένα σταθερό κλίμα φόβου και ανασφάλειας.

Οι τρομοκράτες εξαφανίστηκαν περιέργως τους τελευταίους μήνες, έπρεπε να βρεθεί κάτι να περιοριστούν... Έχουν αντικατασταθεί από ένα πολύ πιο ενδιαφέρον, πανταχού παρόν, αόρατο, παντοδύναμο εχθρό, σαν φάντασμα ή  Θεός, ..ο τέλειος εχθρός: Ο κορωνοϊός. Χάρη σ' αυτόν, το όνειρο κάθε μεγαλομανή μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Αρχίζει με τον περιορισμό στο σπίτι, αποφεύγεται το κόστος της φυλακής, η φύλαξη, οι κρατούμενοι που πρέπει να τρέφονται οι ίδιοι. Είναι όλα κέρδος. Στη συνέχεια, με την μάσκα μειώνουμε την πρόσληψη οξυγόνου, πηγή ενέργειας και υγείας, κι αυτό θα οδηγήσει σε άλλες ασθένειες και την πώληση φαρμάκων (ξέρω κάποιους που τρίβουν τα χέρια τους εκ των προτέρων).

Θα συνεχιστεί μέσω του περιορισμού της ελευθερίας μας, αναγκάζοντάς μας να αποκαλύπτουμε συνεχώς τις κινήσεις μας, τις συναντήσεις μας, όπως στην Κίνα. Και θα καταλήξει σε έναν πλανήτη φυλακισμένων, και το μυαλό μας με τη σειρά του θα περιοριστεί να αντιλαμβάνεται περιορισμένες καθεστωτικές λέξεις, όπως στο ολοκληρωτικό καθεστώς του βιβλίου "1984", που ήδη είναι εδώ.

Και όλα αυτά με τις ευχαριστίες και τη συγκατάθεση ενός πληθυσμού ευτυχή που έχει ξεφύγει από μια πιθανή επικίνδυνη γρίπη, (MDR), ένας πληθυσμός τόσο δηλητηριασμένος από βαρέα μέταλλα που καταναλώνει για δεκαετίες στα τρόφιμα, τον αέρα και το νερό του, που τώρα όμως σταμάτησε και να σκέφτεται.

Δεν είναι όμορφη η ζωή;

Από τότε όμως που βομβαρδίστηκε με ταινίες ζόμπι, δεν έχουμε καν συνειδητοποιήσει ότι τα ζόμπι είμαστε εμείς, μια παράνοια και παντού να κυριαρχεί ο φόβος της μόλυνσης.
Τα ζόμπι των ταινιών, αυτό είναι το επόμενο βήμα, μόλις αναπτυχθεί το 5G και τα άτομα εμβολιαστούν και τσιπαριστούν, και οι επικυρίαρχοι διαμορφώσουν και το κλίμα όπως θέλουν. Στη συνέχεια, θα γίνουμε αυτά τα τέρατα, τόσο καλά όπως περιγράφεται σε αυτές τις ταινίες. Νομίζετε ότι υπερβάλλω; Παρακολουθήστε προσεκτικά, μάθετε, θα δείτε ότι πάμε κατ' ευθείαν σούμπιτοι προς αυτό το μέλλον που κατασκευάζουν για εμάς.

Ταυτόχρονα, όταν ένα είδος δεν είναι σε θέση να ζήσει σε αρμονία με τους φυσικούς νόμους, ανίκανο να σκεφτεί από μόνο του, είναι καταδικασμένο να εξαφανιστεί, επειδή είναι ανεπαρκές. Έτσι είναι.

Ας επιστρέψουμε στις μάσκες..

Οι μάσκες είναι άχρηστες και επικίνδυνες. Άχρηστες, επειδή οι ιοί είναι τόσο μικροί (0,1 micron) που περνούν μέσα από το πλέγμα των πιο εξελιγμένων μασκών (0,3 micron). Είναι λίγο σαν το μέγεθος του πλέγματος να αντιστοιχεί σε μια σήραγγα του μετρό για εμάς, ..υπάρχει χώρος.

Θα πρέπει να φορέσουμε μια εντελώς αδιάβροχη φόρμα για να προστατευτούμε από τον ιό. Από την άλλη πλευρά, η εκ νέου εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα  δεν είναι καλό για την υγεία μας, μπορεί να δημιουργήσει πολλές διαταραχές και επιπλοκές όπως δηλητηρίαση και υποξία (στέρηση επαρκούς οξυγόνωσης).

Αυτή η μάσκα είναι επίσης ένα σύμβολο κοινωνικής μάσκας που όλοι φοράμε. Κρύβει ποιοι πραγματικά είμαστε, ..ή να πω διαφορετικά.. φανερώνει τί από πάντα είμαστε...

Το σώμα μας περιέχει 300.000 δισεκατομμύρια ιούς, και υπάρχουν τόσα πολλά επίσης στον αέρα ή το νερό. Ζουν σε όσμωση από την αυγή του χρόνου, με βακτήρια. Καταστρέφοντας τη βακτηριακή χλωρίδα μας στα χέρια μας πλένοντας τα με αυτά τα τζελ, καταστρέφουμε το αμυντικό μας σύστημα και θέτουμε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μας. Αρκεί να εξετάσουμε τον εκρηκτικό αριθμό των περιπτώσεων νοσοκομειακών ασθενειών για να συνειδητοποιήσουμε ότι αν η υγιεινή είναι απαραίτητη, η υπερβολή της κάνει κακό αν σκοτώσουμε τα βακτήρια συγκατοίκους του σώματός μας, τα οποία αποκρούουν την είσοδο των εξωτερικών θανατηφόρων βακτηρίων.

Τα μέτρα αποστασιοποίησης, ξέρουν αυτοί.., έχουν ως στόχο μόνο να δημιουργήσουν μια ψυχική απόσταση μεταξύ μας. Ολοκληρώνουν έτσι την παραβίαση της αλληλεγγύης μας, η οποία μας επέτρεψε στο παρελθόν να καταπολεμήσουμε τις άδικες απαιτήσεις και νόμους τους.
Τώρα, πάντα με το πρόσχημα του "σεβασμού, των καλών προθέσεων", αυτής της πρακτικής, μας απομακρύνουν περισσότερο τον έναν από τον άλλο, απανθρωπίζοντάς μας περισσότερο.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι αν το κακό υπάρχει, και το πιστεύω, τα κύρια όπλα του είναι η πονηριά και τα ψέματα, και ξέρει πώς να μεταμφιεστεί ως καλός ιερέας ή φορώντας Prada να οδηγήσει στην "πείνα".


Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα φορέσω μάσκα, ούτε θα πάω σε ένα κατάστημα όπου είμαι αναγκασμένος να την φορέσω, μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά το να το κάνω αυτό θα ήταν μια πράξη υποταγής στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του φόβου. Η αντίσταση στο φόβο ας αρχίσει από αυτό.

Τέλος, μην νομίζετε ότι είμαι ασεβής προς τους ανθρώπους και ότι η συμπεριφορά μου θέτει τις ζωές ορισμένων ανθρώπων σε κίνδυνο. Αντιθέτως, σέβομαι πολύ τη ζωή, αλλά δεν καταπίνω τα παραμύθια τους.
Αν αυτός ο ιός υπάρχει, θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, αφομοιώνοντας τον όπως κάναμε με όλους τους άλλους. Εάν δεν υπάρχει, ποιο είναι το νόημα όλων αυτών, αν όχι το να κρυφτούν τα απαράδεκτα σχέδια της ελίτ..

Και στις δύο περιπτώσεις η μάσκα είναι άχρηστη.

Παρακαλώ σκεφτείτε το και μοιράστε τις σκέψεις μου παντού!


Belen Garciaprofession-gendarme.com 

μετάφραση: Διόδοτος

9 σχόλια:

 1. ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΝΙΔΑΣ ΓΙΑΤΡΙΝΑΣ // ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ // Γραφει Η ΜΑΡΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (γιατρινα): « . . . Καταργειστε τα όλα. Εκλησιες, πανηγυρια, χορωδιες, γυμναστηρια, χειραψιες, φιλια, σχολεια, παιδικες χαρες, οικογενεια, παιχνιδια, κοινωνικη συναναστροφη, συντροφικοτητα. Καντε μια κοινωνια τρομοκρατημενη, κλειστοφοβικη και διαλυμενη, σαν τα μυαλα σας. Μη μιλατε καθολου για ενισχυση του ανοσοποιητικου, μη μιλατε για τον ρολο της διατροφης. Εσεις οι δηθεν δημοκρατες τρομοκρατηστε τους ολους μεχρι θανατου. Μεχρι οριστικης απεμπολισης κάθε βασικου ανθρωπινου και δημοκρατικου δικαιωματος. Ψωνιστε online, πηδηχτειτε online, γεμιστε την Ελαδα με λαθρο-μουσουλμανους, όμως μην κανετε καθολου εληνοπουλα. Και αυτά που υπαρχουν ξεσκιστε τα, ρημαξτε τα, στειλτε τα στην ακρη της Γης για ένα μεροκαματο. Συναδερφοι γιατροι, με γυαλισμενο το ματι από την απληστια, δημιουργειστε νεκρο-ζωντανα βαμπιρια, αρωστα ψυχι και σωματι. Εχουμε πεταξει στα σκουπιδια την ιατρικη που διδαχθηκαμε και τον ορκο που πηραμε. Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ κανει θραυση, όμως δεν ειδα να εχετε απαγορευσει την ζαχαρη και τα γλυκα. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ κανουν θραυση, όμως δεν ειδα να απαγορευεται τα χημικα συντηρητικα και τις επικινδυνες ουσιες που ειναι γεματες οι βιομηχανικες τροφες των σουπερ-μαρκετ. ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ κανουν θραυση, όμως δεν ειδα να απαγορευοντε. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο κοσμος ειναι ταπεινωμενος, αρωστος και καταχρεωμενος. Χαριζετε τα χρεη των απληστων τραπεζιτων και των μεγαλο-λαμογιων, ενώ παραληλα εχετε διαλυσει τον απλο Εληνα και την εληνικη οικογενεια. ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΦΡΙΚΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΗΛIΘΙΩΝ ΑΙΜΟΒΟΡΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ. Και δυστυχως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΡΑΛΕΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. Αυτό ειναι το χοιροτερο».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ25 Ιουλίου, 2020 06:32

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ,ΚΑΛΗ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΙ ΟΣΟΙ ΕΞ ΥΜΩΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χαχαχαχαχαχαχα !
  Χαχαχαχουχουχουχου !
  ΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
  ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟΎ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ,ΕΧΟΥΝ ΥΨΏΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ;;;;;
  ΒΡΕ ΚΟΥΛΗΓΚΑ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 70 ΔΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ,ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΠΑΡΩΣΗΣ ΤΩΡΑ !ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΠΕΛΧΑΡΑ ;
  ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΣΑΙ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΑΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
  ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΚ ,ΡΕ ΚΟΥΛΙΓΚΑ ;
  5 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ;
  ΜΜΜΜΜ....ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ;ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΥ.
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κώστα καλημέρα.Δεν ξέρω σε τι φάση σε πετυχαίνω,αλλά αν έχειs όρεξη
  σήμερα γίνετε ένα πάρτι (από εκείνα τα παλιά τα καλά ξέρειs εσύ)
  σε σπίτι φυσικά, και μουσική θα παίξει η αφεντιά μου.
  Αν έχειs διάθεση, που και να μην έχειs θα την βρειs με τιs μουσικάρεs
  που θα ακούσειs,είσαι προσκελημένοs.
  Υπόψιν ότι ο κολλητόs που κάνει το πάρτυ ενημερώνετε μόνο από τον
  Διόδοτο oπότε καταλαβαίνειs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα επίσης!
   Μήπως γνωριζόμαστε προσωπικά και δεν έχω καταλάβει περί τίνος πρόκειται;
   Τα "παλιά καλά".. ποια είναι.. Είδος μουσικής;
   Γράψε κάτι στο ημέηλ του ιστολογίου να καταλάβω.. ή τουλάχιστον να αποκτηθεί κάποια επικοινωνία.
   Πάντως για απόψε έχω κανονίσει ταβέρνα με φίλους. Δεν μπορώ να τούς πουλήσω.
   Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!

   Διαγραφή
 5. ΕΔΩ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ.
  Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα φορέσω μάσκα, ούτε θα πάω σε ένα κατάστημα όπου είμαι αναγκασμένος να την φορέσω, μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά το να το κάνω αυτό θα ήταν μια πράξη υποταγής στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του φόβου. Η αντίσταση στο φόβο ας αρχίσει από αυτό.

  ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ,
  ΕΧΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΟΥ
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΛΑΒΕΝΗΤΗ.
  ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
  ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ,
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑ, ΕΦΥΓΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ
  ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ.
  ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ,
  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,
  Χ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ
  ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΕ ΤΖΑΜΙ,
  ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΣΚΑ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ,
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ,
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ, ΝΑ ΠΩ 10 ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ,
  ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΨΥΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ.
  ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ
  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΗΛΙΑΣ.+++

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Ιουλίου, 2020 13:48

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ.
  ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΆ ΣΧΌΛΙΑ, Ή ΑΠΌ ΚΆΠΟΙΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ;
  ΠΑΝΤΩΣ, ΑΔΕΡΦΕ ΚΩΣΤΑ, Η ΕΝΤΡΥΦΉΣΕΙ ΣΤΑ ΖΟΜΠΟΈΠΗ ΤΟΥ ΛΟΎΤΣΙΟ ΦΟΎΛΤΣΙ, ΕΊΧΑΝ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟ ΚΑΛΌ χαχαχαχαχα.
  ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ, ΆΓΡΙΑ ΥΠΝΩΜΈΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σηκωθείτε από καρέκλες, κρεβάτια, καναπέδες, βγάλτε μαςκες, μπούργκες, φερετζέδες και χιτζαμπ και κάντε πράξη αντίδρασης το Χ.Α.Μ. Σκορδαλιά!!! Χ: χαμογελάστε, χαρείτε,χαιρετηστε με χειραψία. Α: αναπνευστε, απολαύστε, αστειευτητε Μ: μη μασάτε, μαλακες μπόλικοι μανιπιουλαρουν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κάποιος κομπλεξικός μπλόγκερ περίμενε και περίμενε.. και πήγε σήμερα και έβαλε το παρόν άρθρο, μετά απ 6 ημέρες, μέσω Αλάσκας, δηλ. 5-6 άλλων μπλογκ, για να μην πέσουν τα μούτρα του αν το έβαζε την πρώτη ημέρα κιόλας, από εμάς.

  Περυσινό κατάξινο ξυδάκι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή