Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ! - Απενεργοποιήστε τώρα bluetooth και "Εντοπισμό" ("Θέση") από τα κινητά σας! (βίντεο)Αν πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού σας [android, smart phone], θα βρήτε και το λήμμα "Ρυθμίσεις Google". Μόλις το πατήσετε θα δείτε να έχει τοποθετηθεί ερήμην μας και η ένδειξη "Ειδοποιήσεις έκθεσης στην ασθένεια COVID-19" [ "COVID-19 Exposure Notifications" ]. Το τί σημαίνει αυτό.. άστα να πάνε.. Θα μάθετε περισσότερα από το παρακάτω βίντεο της Κορίνας Λυμνιούδη. Εσείς φροντίστε από τώρα να έχετε απενεργοποιημένα αυτά τα δυο που σάς είπαμε. Καθησυχαστικό επίσης είναι (αλλά μην επαναπαύεστε) ότι για να υπάρξουν για τους εχθρούς της ελευθερίας μας τα επιθυμητά τους αποτελέσματα, ίσως χρειαστεί να μάς υποχρεώσουν να εγκαταστήσουμε και μία ακόμα εφαρμογή στις συσκευές μας.

Και κάτι ακόμα: Από ανεπίσημες πληροφορίες προς το ιστολόγιό μας, φημολογείται ότι αρχές Αυγούστου θα μάς ξαναβάλουν σε καραντίνα. Ο αγαπητός μας youtuber Άγγελος Καραγιώργος (εδώ), μάς είπε βέβαια, ότι δεν θα τολμούσαν πάλι κάτι τέτοιο, όπως ακριβώς έγινε τον Μάρτιο, και ότι θα το εφαρμόσουν σε τοπικό μάλλον επίπεδο (κάποιες πόλεις ή συνοικίες την κάθε φορά), όπως παρατήρησε να το έχουν ξεκινήσει σε κωμοπόλεις της Αγγλίας. 

Τα μάτια σας δεκατέσσερα!

Κ-Τ
3 σχόλια:

 1. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
  ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ
  ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ
  ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΠΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Covid 19
  Είχα γράψει εδώ… σε σχόλια
  https://diodotos-k-t.blogspot.com/search?q=+%C2%AB%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CF%84%CE%BF+%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%98%CE%B1+%CE%BC%CE%B1%CF%82+%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9+%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CE%B5%CE%B4%CF%89+%C2%BB
  ΧΑΟΣ και ΤΑΞΗ + ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ = αναγκαίως και ΜΗ αναγκαίως μηχανισμός ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  Αναγκαίοι μηχανισμοί επιβίωσης
  α) καταναλωτικά προϊόντα τροφή
  β) νοσοκομειακή περίθαλψη
  γ) κρατικός μηχανισμός
  δ) στρατιωτικός μηχανισμός
  ε) τραπεζικός μηχανισμός
  ΜΗ Αναγκαίοι μηχανισμοί επιβίωσης
  Υλικά αγαθά, ταξίδια, μεταφορές υλικών αγαθών, γενικότερα ότι έχει σχέση με καταναλωτισμό
  Extra περιορισμένος μηχανισμός η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ο οποίος δεν ανήκει σε κανέναν χώρο.
  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ
  Είναι η ΕΠΙΒΟΛΗ ελεγχόμενης ΠΑΝΔΙΜΙΑΣ πιστοποιημένα σαν covid 19 για τους τραγκάκιδες και μια μερίδα επιστημόνων απλή γριπούλα …….ίσως να έχουν δίκιο.
  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ένας ιός για την καταστολή των ΑΝΘΡΩΠΩΝ για ένα άλλο ΕΠΙΠΕΔΟ στον σχεδιασμό των ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ και όλοι οι παράγοντες των κρατικών μηχανισμών ενεργούν πάνω σε έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σχεδιασμό. ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΦΟΒΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  Παραγωγή υλικών μη επιβίωσης = ΧΡΗΜΑ =ΚΕΡΔΟΣ = μη ΕΝΕΡΓΟ για ένα διάστημα.
  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ μετά την καραντίνα δοκιμή λειτουργίας και αναδίπλωση του σχεδιασμού covid 19.
  Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ θα έχει άλλη ΔΟΜΗ διαβάζοντας εδώ και 6μήνες άρθρα, ειδησεογραφικά σαιτ και συνομοσιολογικά νέα βλέπω ότι το σύστημα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και εμείς απλά ασχολούμαστε και αναλύουμε το παρόν των πληροφοριών και όχι το μέλλον που μας προωθούν οι πληροφορίες.
  Τώρα και μετά το lockdown βλέπω μία επιστροφή φόβου τρόμου και θανάτου από αναλυτές τύπου τραγκάκια που αρχίζουν να βλέπουν κάτι άλλο …..εγω είχα πει ο covid είναι μεταφυσική οντότητα η οποία και το σύστημα θα επηρεάσει και τον άνθρωπο……… η γριπούλα!!!!! τρέχει όλο τον χρόνο τα ΚΡΑΤΗ θα γίνουν πόλις κράτη με περιορισμό καραντίνας στο προσεχώς η λευκή φυλή σε υψηλή ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ γιατί πρέπει να ελέγχετε για πολλούς λόγους για αυτό βλέπω και εφαρμογές τεχνολογίας στο παιχνίδι οπότε ο ιός δεν είναι ιός βλέπω ΘΑΝΑΤΟΥΣ στο όνομα covid αλλά το νόημα είναι αλλού μερικά βίντεο μιλούν πλέον σε άλλη συχνότητα από αυτήν που είχαν στην αρχή και πλέον το πνευματικό στοιχείο είναι το νέο lockdown το ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ και η ΘΡΗΣΚΕΙΑ θα κάνει την ΔΙΑΦΟΡΑ όπως ανέφερα και παραπάνω…………. Use your illusion

  ΑπάντησηΔιαγραφή