«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Αποκάλυψη: Ιδιοκτησίας Σόρος και Ζεμίνγκ (πρώην ηγέτη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος κ' Προέδρου της Λαοκρατικής Δημοκρατίας Κίνας) η φαρμακευτική εταιρεία στην Γουχάν Κίνας.




 

Ο κορονοϊός της Κίνας συνδέεται με τον πρώην ηγέτη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και Πρόεδρο της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κίνας Τζιανγκ Ζεμίν.

Ο Τζιάνγκ είναι ο παππούς του Τζιάνγκ Ζιτσένγκ, ο οποίος κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της ιδιοκτησίας της εταιρείας WuXi AppTec, που με την σειρά της ελέγχει την φαρμακευτική εταιρεία Fosun Pharma.

Μέρος της ιδιοκτησίας της εταιρείας WuXi AppTec έχει και ο Τζώρτζ Σόρος.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, πριν από λίγους μήνες, καθώς ο κορωνοϊός πρωτοαναφέρθηκε στην Κίνα, το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα φάρμακο των ΗΠΑ, το Ρεμντεσιβίρ (Remdesivir), το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λοιμώξεων του Ebola και του κορονοϊού.

Έγγραφα της Επιτροπής Χρεογράφων και Συναλλαγών το 2011 αποδεικνύουν πως το Soros Fund Management LLC, μια επενδυτική εταιρεία του Τζώρτζ Σόρος, επένδυσε τεράστια ποσά στην φαρμακευτική εταιρεία WUXI Pharmatech Caymen, Inc. Δείτε το έγγραφο εδώ:

soros-fund-management-wuxi-929x1536


Η εταιρεία WuXi AppTec, όπως τώρα επονομάζεται, διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στην… Γουχάν της Κίνας. Η εταιρεία διεξάγει έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των in vitro (HTS, SAR screening support) και in vivo μοντέλων νόσου σε καρδιαγγειακές, αναπνευστικές, μεταβολικές και μολυσματικές ασθένειες.

Το 2010, πριν από την επένδυση του Σόρος στην εταιρεία WuXi Pharmatexh, η επιχείρηση ανακοίνωσε σχέδια για την κατασκευή ενός κέντρου έρευνας και ανάπτυξης 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Γουχάν της Κίνας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της WuXi AppTec, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι εργασίες της ελέγχονταν από τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών εξαιτίας των στενών επιχειρηματικών συνδέσεων της εταιρείας με τις ΗΠΑ.

Ακόμη, όμως, πιο συνταρακτικό είναι πως επίσημος ελεγκτής της WuXi AppTec είναι το Ινστιτούτο Ιολογικών Μελετών της Γουχάν, απ΄όπου πιθανολογείται πως διαδόθηκε ο Νέος Κορονοϊός 2019.

Η συνιδιοκτησία της φαρμακευτικής εταιρείας στην Γουχάν από τον Ζεμίνγκ και τον Σόρος αξίζει να κρατηθεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας μόλυνσης από τον Νέο Κορονοϊό 2019 ως μια πληροφορία-χρυσός.






* Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης 



aristeia 

7 σχόλια:

  1. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΑΜΠακουλα – ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ // Αυτά τα χρονια γινετε από ορισμενα εγκληματικα κεντρα, καθοδηγουμενα από φριχτους και ανισοροπους εγκεφαλους, μια τεραστια παγκοσμια επιθεση εναντιον της Αμερικης και ολου του ελευθερου κοσμου. Αριστεριζοντα, αντεθνικα, δραχμοφονιαδικα και απατριδα κεντρα, υπο την υψηλη καθοδηγηση σχιζοφρενων και απληστων εγκεφαλων, θελουν να ξαναγραψουν την ιστορια των εθνων, όπως τους συμφερει και να υποταξουν το ελευθερο φρονημα των ανθρωπων, κατω από μια ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΧΙΛΙΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ενώ τα δισεκατομυρια των απλων ανθρωπων δεν θα εχουν απολυτως τιποτα, ουτε καν την προσωπικη τους ελευθερια. Με ψυχολογικες τρομοκρατικες μεθοδους δεκα φορες χοιροτερες από τις Ναζιστικες (επιδημιες, υποχρεωτικους εμβολιασμους, υποχρεωτικους εγκλεισμους, φασιστικες λογοκρισιες, απανθρωπους εκφοβισμους, ΑΝΤΙΦΑ κλπ) θελουν να μας σιωπησουν, ΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ. Στα σχολεια, στα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης, στην εργασια κλπ, υπαρχει ενας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ που απαιτει απολυτη υποταγη και υπακοη. Εάν δεν υπακους, διωκεσαι και τιμω ρεισαι. Δεν θα τρομοκρατηθουμε από κακους και ανισοροπους σκυλανθρωπους. Κατηγορουν τους αλους για δηθεν φασισμο, ενώ οι ιδιοι υπηρετουν το χοιροτερο ειδος τρομοκρατιας και φασισμου. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. Αλον τροπο δεν καταλαβαινουν. ΝΑ ΗΣΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ // Ο μεγαλος ΤΡΑΜΠακουλας ξεχασε να πει (για ευνοητους λογους) ότι πισω από όλα αυτά βρισκοντε οι κτηνανθρωποι Αγγλο-σαξωνες (προερχοντε από τις Κελτικες φυλες των Ουνων) μαζι με καμποσους σκυλανθρωπους Εβραιους (τα αιωνια τσιρακια τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, αλλά οι Ούννοι δεν έχουν καμία σχέση με Κέλτες. Προσοχή σε αυτά.
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΒΑΡΤΖ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΙΚΤΩΔΗΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑ.
    ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
    ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΣΧΑΤΗ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πληροφορώ ότι ο αρθρογράφος είναι έτσι κι αλλιώς ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ άνθρωπος. Γι αυτό και τον είχαμε υποστηρίξει στο ιστολόγιό μας, στην προεκλογική του καμπάνια για δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη.

      Διαγραφή
  3. Ω ΤΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ.
    Ο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΜΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΗΣ.
    ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΜΟΥΡΗ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟ ΒΛΕΜΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΙΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΛΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ, ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ.
    ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΗ ΤΑ ΦΘΟΝΕΡΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ, ΤΑ ΔΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ.
    Ο ΕΝΑΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΟΛΙΔΟΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΦΟΛΙΔΕΣ.
    Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΟΕΙΔΩΝ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ DNA ΔΡΑΚΟΕΙΔΩΝ ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΒΑΤΡΑΧΟΕΙΔΩΝ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΙΚΟ DNA.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ.
      ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.
      ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΦΙΠΠΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ (ΜΟΡΕΑ) ΠΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ.

      Στην εμπρόσθια όψη του βάθρου έχει χαραχθεί η επιγραφή:
      «Έφιππος χωρει γενναίε στρατηγέ ανά τους αιώνας διδάσκων τους λαούς πως οι δούλοι
      γίνονται ελεύθεροι».

      Στην συντήρηση που έγινε πριν μια δεκαετία στον ανδριάντα «εμφανίστηκε» λίγο καθυστερημένα η αντίδραση του καλλιτέχνη. Στο εσωτερικό της χαίτης και της περικεφαλαίας ο Σώχος είχε χαράξει την επιγραφή: «Παρά τη θέλησιν του Σώχου, Κολοκοτρώνη μου, ξαναφόρεσε την περικεφαλαία, Paris 1909.»

      ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ.
      http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2014/03/o.html
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή