«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Mr. V (64η εκπομπή) - ΤΟΥΡΚΙΚΗ 5η ΦΑΛΑΓΞ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΑΣΚΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΞΑΝΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !








Τὸ «Μένουμε Ἀσφαλεῖς», οἱ «ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ» τὸ διαβάζουμε «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ»! ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Ἀφιέρωσε 1 λεπτὸ καὶ συμπλήρωσε ΤΩΡΑ τὴν αἴτησι, τὴν ὁποία θὰ βρῆς στὴν ἱστοσελίδα μας https://ethnikoiphylakes.org/eggrafi-...
ἢ ἐκτύπωσέ την καὶ ἀπόστειλέ την ταχυδρομικῶς στὴν διεύθυνσιν
Πρός: Ἐθνικοὺς Φύλακες Τ.Θ. 67250, Τ.Κ. 15102, Μελίσσια Ἀττικῆς
Τὰ στοιχεῖα σου θὰ εἶναι ἄκρως ἐμπιστευτικά!
Μετὰ τὴν ἐπεξεργασία τῆς αἰτήσεώς σου καὶ ἀναλόγως ἡλικίας καὶ προσόντων, θὰ σὲ ἐντάξουμε σὲ δράσεις, τὶς ὁποῖες ἑτοιμάζουμε γιὰ ὁλόκληρη τὴν Ἐπικράτεια καὶ τὴν Ὁμογένεια.
Ἡ συμμετοχή σου εἶναι ἀπαραίτητη καὶ ἐπιβεβλημένη!

Σὲ περιμένουμε!
Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευσις τῆς ἐκπομπῆς μὲ τὴν προϋπόθεσιν ὅτι θὰ ἀναφέρεται ρητῶς ἡ πηγή.
Τὸ κανάλι μας στὸ Brighteon:

'OΔΥΣΣΕΙΑΤV'



odysseiatv.blogspot.com

13 σχόλια:

  1. Σ' αυτο το βιντεο η παρουσιαστρια αποκαλυπτει οτι η μασκα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα εργαλειο εκφοβισμου των ανθρωπων. Το επστημονικο υποβαθρο απουσιαζει καθοτι κατω απο συνθηκες εργαστηριου δεν απεδειχθει οτι δια της ομιλιας μεταφερονται ιοφορα σταγονιδια.

    Επισης σημειωνει και το ιξεις αφιξεις του Δρ. Φαουτσι απο τον Ιανουαριο του 2020 οταν ελεγε οτι η μασκα δεν ειναι αναγκαια στον Απριλιο του 2020 οταν ελεγε οτι ειναι αναγκαια. Επισης εργαστηριακες μελετες απεδειξαν οτι η υφασματινη μασκα δεν ειναι αποτελεσματικη σε ποσοστο 97% εν αντιθεσει με την ιατρικη μασκα χειρουργειου η οποια εινα αποτελεσματικη κατα 44%.

    https://www.youtube.com/watch?v=RBlyh96yL7Q&feature=youtu.be

    Ο Διοδοτος διαβαζεται και απο τους πατριωτεσ της Αμερικης. Μπραβο Κωστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε Αχόϋ,
      ευχαριστούμε και για την ενημέρωση.

      Διαγραφή
    2. Και εδώ μετράνε με ένα μικρό μηχάνημα το ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα που κατακρατειται μέσα στα διάφορετικά είδη μάσκας:

      https://www.youtube.com/watch?v=AITEnS4miH8&feature=youtu.be

      Διαγραφή
  2. Συνωστιστείτε ελεύθερα: 9 μέρη που αποδεδειγμένα δεν κολλάει ο κορωνοϊός (Pics) Γράφει ο Βαγγέλης Χαντζής
    Στο δικό μου δεν κολλάει στο δικό σου κολυμπάει.
    https://menshouse.gr/extras/127204/synostisteite-eleythera-meri-poy-apodedeidgmena-den-kollaei-o-koronoios-pics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάσκα υποταγής . Πολύ σωστά αλλά μόνο αυτό;
    Πόσες φορές δεν έχουμε πεί πως , εάν μπορούσαν θα φορολογούσουν και τον αέρα που αναπνέουμε;
    Ε λοιπόν εν μέρει το έχουν καταφέρει. Κάθε φορά που αγοράζουμε μάσκες ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, δεν πληρώνουμε Φ.Π.Α. και φόρο; (τον φόρο του επαγγελματία που τις πουλά!)

    ΠΑΜΕ παρακάτω. Αυτό δεν τους είναι αρκετό, διότι φοράμε συνεχώς την ίδια και άρα χάνουν έσοδα!
    Όμως πόσες φορές μέχρι τώρα δεν μας έχουν πεί οι τηλεβόες οι όρθιες ομιλούσες κεφαλές , οι σταλινοτσολιάδες , πως η μάσκα μιας χρήσεως πρέπει να φοριέται για κάποια ώρα και μετά ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ , διότι είναι πια άχρηστη; Πολλές! Απειρες! Αρα …για το καλό μας δεν θα πρέπει να τις φοράμε πάνω από το προκαθορισμένο όριο χρήσης της μιας ώρας π.χ.!
    Και πως θα ελέγξουν εάν η μάσκα μας , για το καλό μας , πρέπει να ΠΕΤΑΧΘΕΙ στον κάλαθο των αχρήστων και να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ για καινούργια;;;

    Όπως ακριβώς το κάνουν με τις κάρτες παρκαρίσματος. Δύσκολο να ελεγχθεί; Πανεύκολο αρκεί να υπακούσουμε! Οι μάσκες θα φέρουν χρονοσήμανση. Μόλις την φοράς θα σβήνεις έτος ημέρα ώρα, τα γνωστά. Όταν συλληφθείς να έχεις υπερβεί το όριο χρήσης της μάσκας ΠΡΟΣΤΙΜΟ, όπως ακριβώς κάνουν και τώρα στα αυτοκίνητα μας !!!

    Κοινοκτυμοσύνη φίλε μου. Σε καθεστώς παγκόσμιας κομμουνιστικής κοινοκτημοσύνης τα πάντα όλα είναι δικά σου αλλά δεν σου ανήκει και τίποτα. Όλα κοινόχρηστα. Ο αέρας δεν εξαιρείται. Αρα θα πληρώνεις για να τον χρησιμοποιείς! Οπως όλα τα προϊόντα έτσι και ο αέρας! Όπως δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τους κοινόχρηστους δρόμους δίχως να πληρώνεις , έτσι και το νερό ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

    Απλά πράγματα.
    (Οι υφασμάτινες δικής μας κατασκευής είναι για να μας αποκοιμίσουν. Σε λίγο θα απαγορευτούν ως μη πληρούσες τις προδιαγραφές …ασφαλείας).

    Σας ακούγεται τραβηγμένο;
    Πιο τραβηγμένο από το να μας βάλουν φυλακή (για το καλό μας) και να μην αντιδράσει κανείς μας , δεν υπάρχει…

    Μου έλεγε ένας γιατρός τις προάλλες , “ο κοροϊδός υπάρχει και πρέπει να προσέχουμε. Καλώς ελήφθησαν τα μέτρα που ελήφθησαν”. Του απάντησα ευγενικά.
    Μου είναι αδιάφορη η ύπαρξη του. Οποιος φοβάται , να κλειστεί στο διαμέρισμα του και αμα θέλει ας μην ξαναβγεί και ποτέ του από εκεί μέσα. Δικαίωμα του. Δεν είναι όμως δικαίωμα κανενός να με κλείσει εμένα μέσα επειδή αυτός φοβάται …να μην πεθάνει!
    Και αυτός ευγενικός μου απάντησε πως “και αυτό σωστό είναι”.

    Ελλείψει του αντιλόγου της αληθείας στα μμε ,επικρατεί το ψέμα. Η κομμουνιστική προπαγάνδα έχει αποτρελάνει τους συνανθρώπους μας. Ιδίως όσους διαθέτουν αϊκιού ραδικιού.
    Από εδώ και στο εξής όποιος επιμένει να μας ξανακλείσει μέσα… για το καλό μας, ας κλειστεί από τώρα στο φέρετρο του …για να μην πεθάνει και ας μας αφήσει εμάς
    ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ με τον “””””θανατηφόρο””””” κοροϊδό!!!

    Υ.Γ.
    Τα κορόιδα θα χάψουν ακόμα και πως ο κοροϊδός δεν αιωρείται στην ατμόσφαιρα κάτω από το 1 μέτρο. Αρα εάν έρπουν η σέρνονται στα τέσσερα φορώντας και φίμωτρο , ως ζώα που έχουν δεχθεί πως είναι , σύμφωνα με τη θεωρία της οπισθοδρομικής εξέλιξης των ειδών, δεν θα κινδυνεύουν να ψοφήσουν!!!
    Είμαι σίγουρος πως ακόμα και αυτό θα το κάνουν!

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΑ…η "αλέως" ΓΚΟΪΜ και με την θέληση τους.


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ..
      μάς έχεις για κολατσό σου όλους σήμερα!
      Ουάου! Τί φαντασία είναι αυτή; Με το υστερόγραφό σου μάς 'έστειλες" λέμε!

      Διαγραφή
    2. Πρακτική σκέψη.
      Μας έδωσαν δις ευρώ και τα ζώα πανηγυρίζουν.
      Είμαι σίγουρος οτι κατάλαβες ,ακόμα και εάν δεν το διάβασες, πως συνοδεύονται απο νέους φόρους, για την αποπληρωμή τους.
      Για την αποπληρωμή τους!
      Τι να αποπληρώσουμε κ. Κώστα;
      Τις ηλεκτρονικές εγγραφές;
      Ουτε καν χαρτοπετσέτες πια.
      ΑΕΡΟΧΡΗΜΑ!
      ΑΕΡΟΧΡΗΜΑ στην κυριολεξία που θα δουλεύουμε ως νεο είλωτες (Γ@ΜΏ ΤΗΝ ΠΡΌΟΔΟ ΤΟΥΣ) για να τα αποπληρώσουμε!!! Και όταν θα φτάνει η ώρα της εξόφλησης θα τυπώνουν νέο, και πάει λέγοντας. Αιώνιοι σκλάβοι!

      Συγχαρητήρια για τον αγώνα που ακούραστος συνεχίζεις κ. Κώστα.
      Δυστυχώς εγω κουράστηκα και δεν έχω πια και χρόνο να γράφω τα αυτονόητα.
      Αλλά και που τα έγραφα, τι βγήκε;
      Οπως είπε και ο Λοχαγός Πετρόπουλος σε κάποια ομιλία του σε έναν δημοσιογράφο, όταν ο τελευταίος τον ρώτησε, "εσείς Λοχαγέ τι έχετε να πείτε";
      Και η απάντηση του ηχεί ακόμα στα αυτιά μου.
      "Και εάν πω ...ποιός θα τα ακούσει";

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    3. Η ψυχή μου το ξέρει αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,

      το πόσο το παλεύω να μην τα βροντήξω και παρατήσω το μπλογκ και την Αθήνα, για να απομονωθώ στο χωριό.
      Ειδικά αυτή η εικόνα με τα ζα (ζώα) να περπατούν στους δρόμους με τις μάσκες χωρίς να τούς υποχρεώνει κανένας.. με έχει διαλύσει-απογοητεύσει πολύ.
      Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

      ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.

      καλο βράδυ!

      Διαγραφή
    4. Εχω αρχίσει εδω και λίγα χρόνια να πιστεύω πως τα μπλογκ και τα σχόλια μας κρατούν αιχμάλωτους. Σκέψου πόσο απλό θα τους ήταν να σου έχουν καταργήσει το ιστολόγιο στην γέννηση του. Τότε που κανείς δεν σε ήξερε και κανείς δεν θα σε έψαχνε να σε βρεί.
      Γιατί δεν το έκαναν;

      Ισως το ΕΘΝΟΣ να σας ευγνωμονεί εάν ...μας αφήσετε χωρίς "αγώνα" ( αραχτοί και λαϊτ εκ του ασφαλούς να γράφουμε Π@Π@ΡΙΕΣ) ...για την σωτηρία της πατρίδος.

      Χωρίς καμία διάθεση να υποτιμήσω το έργο κανενός, ένας απολογισμός της δεκάχρονης δράσης των πατριωτών μπλόκερς θα ήταν οφελιμότατος. Σας προτρέπω , για να πρωτοτυπήσετε , να το δοκιμάσετε.

      "Καλώ τους συναδέλφους μπλοκερίστες και σχολιαστές να κάνουμε έναν απολογισμό της δεκάχρονης δράσης μας. Τι κερδίσαμε και τι χάσαμε απο τον αγώνα ...του φραπεδοκαναπέ"! Ετσι για να σπάσουμε την μονοτονία βρε αδελφέ της αναμετάδοσης των αναμεταδοθέντων απο τους αναμεταδότες "νεοειδήσεων".
      Εξαιρούνται όσοι μπλοκερς και γραφιάδες συμμετείχαν σε δράσεις πεζοδρομίου ΔΕΞΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ κομμάτων.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    5. Δεν θα πω πού ποιοι πότε, αλλά εδώ μέσα, τουλάχιστον 15 άτομα, δεν έχουμε περιοριστεί μόνο να γράφουμε...

      Διαγραφή
  4. Ελα ασήμωνε για να σε λέω...


    Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020
    ΗΠΑ: Υποχρεωτική η μάσκα μέσα στα σπίτια (!) και απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 10 ατόμων σε κομητεία της Φλόριντα
    http://redskywarning.blogspot.com/2020/07/10.html

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή