«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Γιατί επεκτείναμε 12 Ναυτικά Μίλια ΜΌΝΟ στο Ιόνιο; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Μπινιάρης αναλύει σε 6 λεπτά, την εξευτελιστική "κωλοτούμπα" της φιλο-τουρκογερμανικής ΝΔ.



5 σχόλια:

  1. ΕΝΟΠΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ // «Η Εληνες να εχουν εμπιστοσυνη στις ενοπλες δυναμεις» // 1. Διοτι ΔΕΝ θα πολεμησουν ποτε, τετοιους μπουληδες πολιτικους και στρατιωτικους που εχουμε (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) // 2. Διοτι εχουμε μαμακηδες φανταρους, οι οποιοι στην πρωτη τουφεκια θα τρεξουν στις μαμακες για χαρτζηλικι και φραπογαλα // 3. Διοτι ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ εχουνε ριξει μαβρη πετρα και εφυγαν στο εξωτερικο, οποτε σε περιπτωση επιστρατευσεις θα περνουν φυλα πορειας οι παπουδες και οι γιαγιαδες // 4. Διοτι οι στρατηγοι καθοντε σουζα και βαρανε απνοες προσοχες μπροστα στα κλανιαρικα ξευτελισμενα και ανικανα ερπετα της τρομοκρατιας, δηλωνοντας ευθαρσως ότι ειναι και οι ιδιοι δυο φορες πιο κλανιαρηδες // 5. Διοτι εχουν τις χαζο-εληνιδες και χαζο-πηδιωντε κανοντας εκτρωσεις, ενώ θα μπορουσανε να πανε εστω ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ στο στρατο, ώστε να μαθουν να στρωνουν ένα κρεβατι // ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ 17 ΕΤΩΝ, στρατιωτικη θητεια 12 μηνες οι αντρες και 6 μηνες οι γυναικες, και χαρτζηλικι ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ για ολους. Αλα ξεχασα ότι το μπορντελο εληνικο κρατος εχει μονο για τους ληστες τραπεζιτες, για τους αχρηστους πολιτικους, για τους σφογγοκωλαριους δημοσιογραφους και για τα κάθε ειδους λαμογια // ΕΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ (όπως λεει και ο μαυροντυμενος Κασιδιαρης). Αλωστε αυτά θα μας μεινουν σε λιγο: Ένα παγκακι και μια σημαια // Θα πολεμαμε για τις τεραστιες περιουσιες των τραπεζων, των δεσποταδων, των μοναστηριων και των μεγαλο-λαμογιων, κοροηδο εληνα GRECO MASKARA // ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΑΓΝΕ ΡΑΓΙΑ. Θα σε σκισουμε στη δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΔΕΠ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ:
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/blog-post_9115.html

      Διαγραφή
  2. Γιατι τα από δω μεριά τα εχει πουλήσει ο ΝΤΑΚΙΜΗΤΣΟΥ .. κύρος γρα_ναζις..

    Στον Σουλτάν ..παπαρ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΑΒΔΙ .
    ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ .
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ .
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ ;
    Ψ2ΛΙΕΣ ; ΟΧΙ ΔΕΝ @ΑΜΑΩ Κ@ΛΟΥΣ .
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΡΑΒΔΙ .
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΡΑΒΔΙ ; ΜΠΑΑΑΑ ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ .
    ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ .
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ! ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΩΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ! .ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ !
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗ ; ΑΥΤΟΙ ;;
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ;
    ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΤΡΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΝ .
    ΘΑ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .
    ΜΠΑΑΑΑΜΜΜΜΜ! ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ .......ΜΠΑΡΟΥΤΙ ,ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ...
    ΚΟΥΚΗΗΗΗΗ ! ,Η ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ! ΡΕ! ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή