«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Η ομάδα Bilderberg είναι τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας (βίντεο)Σχόλιο Διόδοτου: Ναι, μιλάμε γι αυτό το άντρο που συμμετείχαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης (2016 & 2018), Νίκη Κεραμέως (2019), ΕΛΙΑΜΕΠ (2019), Ντόρα Μπακογιάννη (2019), Άννα Διαμαντοπούλου κ.ά..


Ο δικαστής κατά της μαφίας Ferninando Imposimato κατηγορεί την ομάδα Bilderberg για τρομοκρατία: "Η ομάδα Bilderberg είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις"

"Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα. Υπήρξε συνενοχή μέρους του κράτους με τη μαφία, την τρομοκρατία και τον ελευθεροτεκτονισμό ("Gladio" / "Stay Behind": διεθνής οργανισμός που λειτουργεί από τη CIA). Όλα αυτά έχουν πλέον αποδειχθεί.

Το έκαναν αυτό, όχι για πραξικόπημα, αλλά για να ενισχύσουν την εξουσία. Αποσταθεροποιητική δημόσια τάξη για τη σταθεροποίηση της πολιτικής εξουσίας.

Η Ομάδα Bilderberg είναι μία από τις υπεύθυνες για τη στρατηγική της έντασης, και συνεπώς και των επιθέσεων. Η ομάδα Bilderberg είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις. (...) Κυβερνά τον κόσμο και τις δημοκρατίες αόρατα .
observatoirefm.blogspot.com

3 σχόλια:

 1. Bιβλιο με τίτλο λέσχη Bilderberg , αυτοί κυβερνουν τον κόσμο , των εκδόσεων Mπιμπης , Θεσσαλονίκη . To έγραψε ο Tασσος Δαρβερης από κοινού με τον Thomas Felix . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ι α . Bιβλιο για την ι δ ι α Σ α τ α ν ι κ η Oμηγυρη με τίτλο Oι δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σ' επιφυλακή . To έγραψε η ειδική σ' αυτά τα θέματα Kristin Martin .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαύρη αριστοκρατία και τάγματα Ιησουιτών.
  Και από πίσω οι εναπομείναντες δράκοι.
  Λίγοι πια.
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή