«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΚΡΑΤΙΑΣ

του Angelo Karageorgos





Έχουμε αντιληφθεί πως πλέον ζούμε για τα καλά μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Παντού βλέπουμε φαινόμενα και συμπεριφορές που δεν είχαμε δει ούτε από το σινεμά τα προηγούμενα χρόνια. Κι ενώ βλέπουμε τους περισσότερους να τα δέχονται, κοιτώντας καλύτερα καταλαβαίνουμε πως ένας μεγάλος αριθμός το κάνει μόνο επειδή νιώθουν μόνοι απέναντι στον κρατικό εκβιασμό. 

Την ίδια στιγμή όμως σε όλο και περισσότερα μέρη του κόσμου βλέπουμε να συμβαίνει αυτό που πάντα καταλαβαίναμε πως ήταν το σημαντικότερο που μας έλειπε. Επιστήμονες αλλά και άνθρωποι από κάθε τομέα της κοινωνίας αρχίζουν να έρχονται κοντά και να συνεργάζονται με σκοπό την απελευθέρωση όλων μας. 

Τέτοια γεγονότα μας υποδεικνύουν όχι μόνο πως “υπάρχει φως στον ορίζοντα” αλλά και ότι αυτή η τόσο ολοκληρωτική εποχή που ζούμε ίσως τελικά αποτελέσει την αφορμή οι άνθρωποι να αφυπνιστούν ουσιαστικά. 


ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. O διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια. Μπορείς να το μοιραστείς και μέσω μηνυμάτων και email με όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει ότι υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν. Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέπουν να τα λέμε από εδώ ανεβάζω τα βίντεο επίσης εδώ (κυρίως στο πρώτο γιατί το δεύτερο έχει μερικές φορές προβληματάκια στο upload) : Στα παρακάτω μπορείς και να πηγαίνεις όταν δεις ότι μου έχουν κατεβάσει κάποιο βιντεο από το youtube Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an... Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag... Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com 

Όλα τα links είναι εδώ.
 https://docs.google.com/document/d/1d... Δερμιτζάκης: Ο κορωνοϊός φεύγει από τον έλεγχο μας - Είμαστε στα όρια ενός κακού σεναρίου https://m.lifo.gr/now/greece/292295/d... Alyssa Milano: Έδωσε μάχη με τον κορονοϊό – «Ένιωθα ότι πεθαίνω» https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/aly... COVID-19 Vaccine Messaging, Part 1 https://clinicaltrials.gov/ct2/show/N... Δημήτρης Κούβελας Χωρίς νεκροτομές όσοι πέθαναν από κορωνοϊό ώστε να ξέρουμε ακριβή αίτια θανάτων https://youtu.be/_KCyqrS-N5Q Τι λέει αυτός ο γιατρός για την μάσκα; (βίντεο) Καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος http://koukfamily.blogspot.com/2020/0... Πλέον και επώνυμη καταγγελία από τον Σταύρο Αγαπίου(Κύπρος) https://www.facebook.com/photo/?fbid=... Πέτρος Ξεκούκης - "Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ, δεν έπαθε κανείς τίποτα" https://youtu.be/2CnakGXLWWY Rise of the anti-maskers: How protests against face coverings are gathering pace across Britain https://www.dailymail.co.uk/news/arti... Προεδρος Λευκορωσιας Λουκασενκο: Πληρώθηκαν οι κυβερνήσεις για το lock down; Υπήρξαν δωροδοκίες; https://rb.gy/obkes2 Πούτιν: Έχουμε εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Το έκανε η κόρη μου https://www.capital.gr/diethni/347393... Γερμανία: Σάλος προκλήθηκε με την απομόνωση παιδιών από τα σπίτια https://www.bavariagr.de/germania-sal... Νέα τροποποιητική διάταξη για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση https://www.esos.gr/arthra/68897/nea-... Σχολεία στην Ταϊλάνδη: Πλαστικά κουβούκλια και μάσκες στις τάξεις για να προστατεύονται από τον κορωνοϊό οι μαθητές https://www.infokids.gr/sxoleia-stin-... Οι Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια, ενάντια στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας! https://bit.ly/3fXs6aa Extra-parliamentary Corona committee of inquiry https://acu2020.org/ Συγκλονιστική ομιλία από δικηγόρους του κινήματος «κόντρα σκεπτόμενοι» (κύριοι διοργανωτές της διαδήλωσης του Βερολίνου) οι οποίοι αναλύουν γιατί η μάσκα δεν έχει ισχύ. https://rb.gy/vigefh Κεμπέκ Καναδά: 100.000 άνθρωποι στους δρόμους, κατά της μάσκας και των περιοριστικών μέτρων, με το σύνθημα "COVID-19 - Πολιτικό ψέμα και παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης!" https://diodotos-k-t.blogspot.com/202... Γίνε και συ συνοριοφύλακας στη Γλυφάδα και τη Νέα Σμύρνη επί κυβέρνησης Μητσοτάκη https://www.documentonews.gr/article/... Αγνή Παρθένε (Γαλλικά, Ρωσικά, Ελληνικά) / Nektaria Karantzi & Choeur Yaroslalv https://www.youtube.com/watch?v=Mi2_G...

4 σχόλια:

  1. Λόγω κορονοϊού, καλό είναι ο γαμπρός να μην πάει στο γάμο για να μην υπάρξει συνωστισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Α(λύσσα) Μιλάνο κοντεύει 50 χρονών, ο κοροϊδοϊός φταίει για την ακανόνιστη περίοδο ή τα γεροντάματα που έρχονται; κόψε το αδρενοχρώμιο αλύσσα γιατί σ' έπιασε λύσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κατοχικά Νέα εγραψαν ,ότι αφαιρέθηκαν όλες οι αρμοδιότητες του Κικίλια και ανέλαβε ο υφυπουργός.
    Έμεινε μαριονέτα ,λαμβάνοντας τον μισθό.
    ΑΥΤΟ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !.
    Ή ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ , Ή ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ,ΤΟΥΣ "ΠΑΝΕ "ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ ,ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    Ή ΦΕΥΓΟΥΝ , Ή ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ;
    ΟΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ !
    ΑΑΑΜΜΜ !
    ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑ !
    ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
    ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ.....ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΠΡΩΤΑ ΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.
    Ω ΡΕ !
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΣΑΥΡΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω Τουρκία και προδοσία, ζήτω η Νέα Μασκοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή