«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Γιατί η επιδημία κόβιντ έχει λήξει (βίντεο-ελληνικοί υπότιτλοι)





Ο Ιβόρ Κάμινς εξηγεί πώς, παρά τους ισχυρισμούς των μέινστριμ ΜΜΕ για το αντίθετο, η επιδημία έχει σβήσει και έχει αντικατασταθεί από μια παράλογη, αντεπιστημονική "επιδημία κρουσμάτων". 

Μας εξηγεί πως το αν μια επιδημία συνεχίζει να υφίσταται δεν το βλέπεις από τον αριθμό των (συχνά ασυμπτωματικών άλλωστε) «κρουσμάτων», που ανεβαίνουν κάθε φορά που αυξάνεις τον αριθμό των τεστ στον πληθυσμό, μα από τους θανάτους και τις επισκέψεις στην Εντατική. 

Αμφότερα αυτά έχουν λήξει προ πολλού, όμως, για λόγους που δεν θίγει στο βίντεο, το ίδιο αφήγημα συνεχίζει στα συστημικά μέσα όπως ήδη κι από την αρχή της επιδημίας. 

Το βίντεο δείχνει σε γραφήματα τις στατιστικές κρουσμάτων, θανάτων κι επισκέψεων στην Εντατική σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. 

Λίγα λόγια για τον ομιλητή: 

 Ο Ιβόρ Κάμινς [Ivor Cummins BE (Chem) CEng MIEI PMP] ολοκλήρωσε το πτυχίο Βιοχημικής Μηχανικής (βιοχημικός) το 1990. Από τότε έχει περάσει πάνω από 25 χρόνια σε εταιρικές θέσεις τεχνικής ηγεσίας και διαχείρισης. Η ειδικότητά του στην καριέρα του είναι να καθοδηγεί μεγάλες παγκόσμιες ομάδες σε σύνθετη δραστηριότητα επίλυσης προβλημάτων. Από το 2012 ο Ivor ερευνά εντατικά τις βασικές αιτίες των σύγχρονων χρόνιων νόσων. Έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις καρδιαγγειακές παθήσεις, τον διαβήτη και την παχυσαρκία. Μοιράζεται τις ερευνητικές του ιδέες σε δημόσιες ομιλίες στις οποίες καλείται σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας τις βασικές μεταβολές στην διατροφή και τον τρόπο διαβίωσης οι οποίες παρέχουν έκτακτη υγεία και προσωπική παραγωγικότητα. 

Πρόσφατα μίλησε για τις κύριες ριζικές αιτίες των καρδιακών παθήσεων στη Βρετανική Ένωση Καρδιαγγειακής Πρόληψης και Αποκατάστασης (BACPR). Έκανε επίσης ντιμπέιτ επί σκηνής με Ιρλανδούς Καθηγητές Ιατρικής, στο ετήσιο συνέδριο του Ιρλανδικού Εθνικού Ινστιτούτου Προληπτικής Καρδιολογίας (NIPC). Το βιβλίο τού Ιβόρ "Πλούσια Διατροφή για Μακροζωία" (με συν-συγγραφέα τον ειδικό επί της προληπτικής ιατρικής Jeffry Gerber MD, FAAFP), περιγράφει ενδελεχώς τα πορίσματα της κοινής τους έρευνας:

https://www.amazon.com/Eat-Rich-Live-... Οι δημόσιες διαλέξεις και συνεντεύξεις του είναι διαθέσιμες στο YouTube, όπου έχει 60.000 συνδρομητές και 5 εκατομμύρια προβολές έως σήμερα: https://www.youtube.com/channel/UCPn4.... Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού τού Ιβόρ είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της ταχέως αναπτυσσόμενης ιστοσελίδας του: https://thefatemperor.com/ Ο Ivor είναι επί του παρόντος Διευθυντής Προγράμματος και για την Ιρλανδική Ευαισθητοποίηση στην Καρδιοπάθεια: http://www.IHDA.ie Το πρωτότυπο βίντεο εμφανίζεται στο κανάλι του Ιβόρ Κάμινς εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=FU3Oi... Το παραπάνω βιογραφικό του το μετέφρασα από μια σελίδα που δείχνει μια μακρά ραδιοφωνική του συνέντευξη για τον κορονοϊό, εδώ: https://carnivoremd.com/how-the-coron...


 

7 σχόλια:

  1. Άκυρο με το άρθρο αλλα τον είδατε τον 17χρονο στην Αμερική? Τους γ@μησε τα σπίτια μονος του. Έστειλε στα θυμαρακια δυο απλυτους των ταγματων εφοδου του BLM και τραυματισε αλλον εναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε και τα ελληνικά που μάθαμε...
    Τι γράφει; ΕΠΙΔΗΜΙΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!
    Επιδημία= ταχεία διάδοση μολυσματικής ασθένειας σε μεγάλο αριθμό πληθυσμού, σχεδόν στο 1/3 [δλδ στα 7,5 δις ανθρώπων θα έπρεπε να ασθενήσουν τα 2,5 από τον ιό και να πεθάνουν οι μισοί]
    Πανδημία= διάδοση μολυσματικής ασθένειας στους πάντες (ασυμπτωματικά και συμπτωματικά). ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! [στα 7,5 δις ασθενείς τα 5 δις, νεκροί οι μισοί]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννη 25. Μπραβο! Πολυ ωραιο.

    Κι΄αυτη εδω τους λεει ετσι και μου πειραξετε την οικογενεια μου(εχει τρια αγορια) και την επιχειρηση μου(εχει μια ψησταρια στο χωριο Rifle του Κολοραντο) το εργαλειο που κρεμεται απο τη μεση μου θα πιαση δουλεια. Η κυρια ειναι η Lauren Boepert υποψηφια στην 3η εκλογικη περιφερεια του Κολοραντο με τον Τραμπ.

    https://twitter.com/laurenboebert/status/1284124037661196289

    Η κυρια Μπηπερ εχει και παρεα μια αλλη υποψηφια του Τραμπ στην αλλη ακρη της Αμερκης, στην Georgia.

    συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παμε τωρα στην Marjorie Taylor Greene, υποψηφια και αυτη με τον Τραμπ στην πλιτεια Georgia. Αυτη πιστευει οτι η ελευθερια κατακταται δεν χαριζεται, γι΄αυτο και εχει αναπτυξει μια οικοιοτητα με το στημενο πολυβολο.

    https://www.youtube.com/watch?v=agFJKP3ty4c

    Aυτη η κυρια τους εχει αλλαλιασει Τα συστημικα ΜΜΕ την εχουνε βγαλει τρελη. Στους προκλογικους της λογους για τηε υποψηφιοτητα εχει δηλωσει οτι ειναι Q. Βλεπω ο χορος ν΄αλλαζη σε τσαμικο και τα κλαρινα να παιρνουν φωτια μεχρι την μεγαλη μερα του Νοεμβρη.

    https://twitter.com/mtgreenee/status/1292230303109582854

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Μ' αρέσεις κε Ahoy! "Δεν υπάρχεις!" λέμε..

      Διαγραφή
  5. Τώρα άμα αρχίσω και βρίζω ,θα με βρίζη ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ :
    Ένα ΨΕΥΤΟ τεστ ,έβγαλε μια κοπέλλα σε πλοίο , θετική.
    Τα πήρε στο κρανίο η μάνα και τους τα εχωσε.
    Βγήκε ο σαλτιμπαγκος χαβαλες και μας είπε όλους εξυπνακηδες που δεν δεχόμαστε την μάσκα.Ευχαριστει τους μαλακές που είναι υπάκουοι και εκαντοντάδες λιμοκοντοροι κάνουν τα ΨΕΥΤΟ τεστ και ...
    Την συνέχεια στο πρώτο θέμα.
    Για να δείτε πως το διατύπωσε ο ΧΑΧΑΝΟΣ.
    ....υπάκουοι.....
    ....παίρνουν μαθήματα από σένα !ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ !
    ΓΙΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ !
    ΠΟΣΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΑΝΕ....ΓΙΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ.(δραγουμάνος).
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσε, αλλά με "παπάκια".

      Όσο για το σιχαμερό ξεπουλημένο -με τα χρήματα που μοίρασε ο κούλης- 'Πρώτο Θέμα', δες και τα σχόλια τα ψεύτικα που έβαλε στην ανάρτησή του και μάς βρίζουν.

      Διαγραφή