«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Μυστικές πολεμικές επιχειρήσεις & διαβολική εμμονή (βίντεο)



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Το βίντεο σε κείμενο:

Ματθαίος 8,16 Οταν το βράδυ είχε έρθει, έφεραν πολλούς δαιμονισμένους στον Ιησού, και έρριψε τα πνεύματα με τον λόγο του και θεράπευσε όλα τα δεινά. 


Ο άνθρωπος από την φύση του είναι καλός, δημιουργικός, αξιαγάπητος. Το ότι υπάρχει η πιθανότητα του δαιμονισμού αναφέρεται ανέκαθεν σχεδόν σε όλες τις θρησκείες. Ήδη προ πολλού το παραδέχθηκε συνθηκολογώντας και η ιατρική, η ψυχολογία, η επιστήμη, κλπ ότι τα ανεξήγητα κάτω απο τον ουρανό, εξηγούνται μόνο υπό την έννοια του δαιμονισμένου. 

Σύμφωνα με τα Ευαγγέλια το 1/3 των υπηρεσιών του Ιησού Χριστού, περιελάμβανε την απελευθέρωση από τους δαίμονες. Ποιά είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά του δαιμονισμένου? Κάθε λογική επικοινωνία μαζί του είναι εκ των προτέρων αδύνατη. Δεν ξέρει τι θα πει συναίσθημα, έλεος, κατανόηση, μετάνοια. Σ΄αυτούς δεν θα βρεις ούτε λογική ούτε αλήθεια. Είναι μόνο παθιασμένοι και προσκολλημένοι στις ορμές τους, στις λαχτάρες τους, στα συμφεροντά τους, στις απολαύσεις τους, στις εξαρτή- σεις τους. Υπάρχουν διάφορα είδη έμμονων ιδεών: από απλά βρώμικες μέχρι αιματηρές ακρότητες, απο μοχθηρές μέχρι τρομερά βασανιστήρια, απο την παιδοφιλία μέχρι τον κανιβαλισμό, από την κλεπτομανία μέχρι την εθνική λεηλασία, από την διαβόητη φιλονικία μέχρι τον ανήλεο καταστροφικό θυμό, απ”την ανάγκη του να έχεις δίκαιο μέχρι την δικτατορική καταπίεση της ελεύθερης γνώμης, απο τα συνηθισμένα ψέμματα μέχρι την επαγγελματική εξαπάτηση διάρκειας κάθε μορφής κλπ, κλπ. 
Πως να του το πεις π.χ. σε ένα μικρό παιδί, σε περίπτωση που οι γονείς του είναι δαιμονισμένοι? Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνουμε και σε επίπεδο λαών. Πως να το πεις σε ανύποπτους λαούς των οποίων οι κυβερνήσεις των έχουν μπει στο κανάλι του δαιμονισμού, ή είναι ακόμα και οι ίδιοι από αυτό το είδος. ¨Όποιος εδώ υποπτεύεται απερίσκεπτα θρησκευτικό εξτρεμισμό, είναι πολύ γελασ- μένος. Δυστυχώς αυτή ακριβώς η τραγωδία έχει γίνει ένα από τα σημαντικότερα προ- βλήματα της παγκόσμιας κοινότητας. Αυτό που όλοι μας, σαν τα μικρά παιδιά δεν θέλουμε να ακούσουμε, πρέπει να ειπωθεί μια φορά ξεκάθαρα. 

Λαοί, λάβετε υπ'όψιν, ότι διαβολικά κατεχόμενοι, οδηγούν όλη την ανθρωπότητα σε έναν υβριδικό δηλ. κρυφό πόλεμο. Έχουν την εντύπωση, ορμώμενοι από μια σατανική μανία < παραίσθηση>, ότι πρέπει να υποδουλώσουν και να κυριαρχήσουν όλη την ανθρωπότητα. Δεν πρέπει να συγχέουμε οτι, επειδή απουσιάζουν οι βόμβες, απουσιάζουν και οι πόλεμοι. Γιατί εδώ και καιρό κάποιοι ψυχοπαθείς ελίτ έχουν κηρύξει και προωθούν αυτην την καινούργια μορφή πολέμου, μπορεί κάλλιστα να το πει κανείς 3 παγκόσμιος πόλεμος σε υβριδική μορφή, που θα πει πιο ποικιλόμορφα και πάνω απ'ολα σ'ενα πιο κρυφό επίπεδο. Ο στόχος τους. Μια καινούργια τάξη πραγμάτων, κάτω απο τον απόλυτο έλεγχο αυτής της ελίτ. Αυτός ο υβριδικός πόλεμος προκαλεί πιο πολλές ζημιές σε όλα τα επίπεδα και επιφέρει πιο πολλά ανθρώπινα θύματα από κάθε προηγούμενο πόλεμο που διεξήχθη με συμβατικά όπλα δηλ. Βόμβες κλπ. Τα καλά νέα. Όπως πάντα υπήρχε μια διέξοδος και απέτρεπε την επιρροή των δαιμονικών δυνάμεων, υπάρχει και στην τωρινή και μάλιστα από ένα ανώτερο επίπεδο. Ο Ιησούς ήταν συνεχώς απασχολημένος θέτοντας εκτός ισχύος την επιρροή δαιμονικών όντων. Έτσι και στην τρέχουσα υπάρχει μια διέξοδος απο την τωρινή δαιμονισμένη ελίτ. Πιο πολλά γύρω από αυτό στο τέλος 

1 Δημογραφικά στοιχεία 

Όπως σε κάθε πόλεμο έτσι και στον υβριδικό πόλεμο η ψυχολογική εξόντωση του αντίπαλου στόχου βρίσκεται στην πρώτη θεση. Σε δημογραφική άποψη η καταστρο- φή του στόχου αρχίζει μέσω ψυχολογικο-κοινονικών μέτρων. Όπως την καταπολέμη- ση των παραδοσιακών προτύπων, την αποδυνάμωση του θεσμού του γάμου με τον ολο και αυξανόμενο αριθμό και μορφών αντισύλληψης, την προώθηση των αμβλώσεων, μεχρι εν τω μεταξύ και μετά την γέννηση κλπ. Η κοινωνική παρακμή μέσω αυτών των επεμβάσεων ειναι πιο αποτελεσματική απο κάθε μορφή πολέμου με βόμβες και απόλυτα σίγουρη. Εκατομμύρια πιθανοί εχθροί δεν εχουν καν γεννηθει. 

 2 Εθνικά κρατη 

Για χάρη της καινούργιας τάξης πραγμάτων προωθούν υβριδικοί πολεμοκάπηλοι στοχευμένα την καταστροφή όλων των υφιστάμενων εθνικών κρατών. Για ακόμα μια φορά χρησιμοποιούνται προσφυγικά ρεύματα ως μεταναστευτικά, γεωστρατηγικό όπλο. Οι αιτίες των μεταναστευτικών κυμάτων προέρχονται από τους σκόπιμους πολέμους, συγκρούσεις και επαναστάσεις. Με αυτό τον τρόπο βομβαρδίζονται υβριδικά τα κοι- νωνικά μας συστήματα, με σκοπό την αποσταθεροποίηση όλων των εθνικών κρατων αντικαθιστώντας τα με την δημιουργία ενός ενιαίου σοσιαλιστικού συστήματος. 

 3 Η τεχνολογία 

Κορυφαίοι επιστήμονες έχουν αναπτύξει γι'αυτούς τους πολεμοκάπηλους τεχνολο- γιες με τις οποίες μπορούν να κατευθύνουν όλη την ανθρωπότητα κατά προτίμησην, όταν θέλουν να την αρρωσταίνουν, η και ακόμα να την σκοτώνουν. Πυρηνικές βόμβες, θανατηφόροι ιοί ως όπλα βιολογικού πολέμου, γενετικές τεχνολογίες, συσκευές παρακολούθησης σε κάθε γωνιά και στο διάστημα, -και χιλιάδες ακόμα- μερος του στάνταρτ συστήματος. 

4 Υγεία 

Ακόμα και η υγεία μας είναι ένας στόχος του υβριδικού πολέμου. Σχεδόν όλες οι πρωτότυπες < αρχικές> φυσικές θεραπευτικές μέθοδοι, έχουν μετατραπεί προ πολλού σε χημικές επεξεργασίες. Θα πρέπει κάτω απ'τον ασφυκτικό κλοιό των φαρμακοβιομηχανιών όλοι οι λαοί να κατευθύνονται, με κατά προτίμηση περιορισμούς , με απαγορευσεις, να λεηλατούνται μέχρι και την τελευταία δεκάρα και να καταστρέφονται συστηματικά? Είναι η ώρα, όλες αυτές οι δραστηριότητες να εξεταστούν εμπεριστατωμένα, εαν πίσω από αυτά τα προσποιούμενα προληπτικά μέτρα υγείας δεν κρύβεται κάποιος υβριδικός πολεμοκάπηλος. Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες εξακολουθούν να κερδίζουν ημερησίως δισεκατομμύρια απο τις ανθρώπινες αρρώστιες. Και παρ”ολο που τα προϊόντα τους εδώ και καιρό, εχει αποδειχθεί ότι είναι η βασική αιτία σχεδόν όλων των ασθενειών μας, φαίνονται οι εμπλοκές των στους κάθε λογής δυνατούς σαν δαιμονικά αδιάλλακτες, ώστε μέχρι τώρα δεν προέκυψε καμμιά αλλαγή. 

 5 Εξαθλίωση και υποδούλωση 

Η υβριδική πολεμική τακτική καταστρέφει και μάλιστα στοχευμένα την παγκόσ- μια οικονομία, με σκοπό την παγκόσμια λεηλασία, εξαθλίωση και υποδούλωση όλων των λαών. Ας αναφέρουμε δυο κινήσεις στην υβριδική σκακιέρα ανάμεσα από χιλια- δες. Η εξουσιοδοτημένη απο την υψηλή οικονομία παραχαραξης χρημάτων, δηλ. η FED υφαρπάζει εδώ και εκατό χρόνια καθημερινά δισεκατομμύρια κέρδη δηλ. χρηματιστηριακά οικονομικά στοιχήματα και άλλα χρηματιστηριακά κόλπα, και με αυτόν τον τρόπο λεηλατεί η οικονομική ελίτ ανελέητα όλλα τα κράτη, οδηγω- ντας τα στην καταστροφή, στην εξαθλίωση, και στην απόλυτη εξάρτηση και σκλα-βιά. Μήπως θα πρέπει να σερβιριστεί ως αιτία η παρούσα επιδημία της κορόνας ακό- μα και για την στοχευμένη απόκρυψη της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης, η οποία στην ουσία προκλήθηκε από τα εγκληματικά χρηματιστηριακά οικονομικά στοιχήματα? Έτσι θα μπορούσε να δοθεί η ευθύνη στην εν τω μεταξύ ολοκληρωτική κατάρρευση της οικονομίας στον ιο της κορόνας. 

6 Μεσα μαζικής ενημέρωσης 

Εδώ και δεκαετίες τα ΜΜΕ οδηγούμενα από κάποιες σκοτεινές δυνάμεις, κοροϊδεύουν την ανθρωπότητα αδιάκοπα, έτσι ώστε ένας στους δύο σήμερα ειναι της άποψης οτι τα δημοσιεύματα του τύπου δεν είναι αληθινά. Πως είναι ταυτόχρονα δυνατόν, παρ'ολα αυτά να μην αλλάζει κάτι? Εδώ φαίνονται οι τέτοιου είδους ισχυρές διαπλο- κές στις διαβολικές σκιές του σκότους, που καμμιά ανεξάρτητη κυβέρνηση του κόσμου δεν τολμά να τους αντισταθεί. 

 7 Παιδεία 

Μια άλλη υβριδική επίθεση έχει στόχο την παιδεία μας. Έχει στόχο την πλήρη κατάρρευση του εκπαιδευτικού μας συστήματος, πχ μέσω της ανεξέλεγκτης μετανά- στευσης, μέσω της ολοένα αυξανόμενης τεχνιτής νοημοσύνης με σκοπό την ψηφιο- ποίηση. Οι υπεύθυνοι της εκπαίδευσης αναγκάζουν τα παιδιά μας σε μια πρώιμη σεξουαλικότητα, στην παραφροσύνη του φύλλου και πολλά άλλα. Αν κάποια μέρα κάποιος από τα ανώτερα επίπεδα εξουσίας του κόσμου έβγαζε το βύσμα τροφοδοσίας δεν θα εμφανίζονταν όλα τα έθνη μια στιγμή σαν αποβλακωμένα? Μια γρήγορη καταπτωση της παιδείας είναι σε εξέλιξη. Η μελλοντική έλλειψη αξιόπιστου εργατι- κού δυναμικού είναι προβλέψιμη. Είναι η συνολική κατάρρευση των υποδομών και της οικονομίας προγραμματισμένη? Ο ΟΗΕ και οι υπάκουοι πολιτικοί προωθούν για ακόμα μια φορά όλων των ειδών παρόμοιων σαμποτάζ και νόμων. 

8 Οικονομία 

Επίσης ολόκληρη η οικονομία μας βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του καινούργιου κρυφού τρόπου πολέμου. Έχουν βάλει οι σαμποτέρ, υπό το πρόσχημα της περιβαλ- λοντικής προστασίας και την μείωση του CO2 στο στόχαστρο επιλεκτικά όλη την παραγωγή και την κατανάλωση? Τουλάχιστον αυτή η παρούσα κλιματική υστερία με ομάδες όπως οι Black Fridays, η εξαφάνιση της εξέγερσης, ειχαν προγραμματιστεί προ πολλού. Ήδη το 2016 ήρθε στην δημοσιότητα ένα έγγραφο στρατηγικής με τιτλο // Πως οδηγείται το κοινό σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης //, // Η κλιματική κινητοποίηση// - μια ομάδα πίσω απ΄το στρατηγικό έγγραφο- προωθεί την συνολική κινητοποίηση της κοινωνίας για την καταπολέμηση της υποτιθέμενης ανθρωπογενους κλιματικής αλλαγής. Οι ΗΠΑ υπαγορεύουν αυτό το μοντέλο. Το σύνολο της κοινωνι- ας δεν πρέπει να θυσιάσει τις ατομικές της ανάγκες, για τον μεγάλο στόχο της Νεας Παγκόσμιας Τάξης, με το πρόσχημα της κλιματικής σωτηρίας. 

9 Παροχή ενέργειας 

Επίσης και η προμήθεια ενέργειας βρίσκεται στο επίκεντρο του υβριδικού πολέμου. Η γερμανία και η δυτική ευρώπη, με την εγκατάλειψη της πυρηνικής και ανθρακικής δυνατότητας, έχουν χάσει την ενεργειακή τους ανεξαρτησία. Οι γενικοί πανηγυρισμοί // των ανανεώσιμων αλλά αναποτελεσματικών πηγών ενεργειας//, οδηγούν στοχευ- μένα στην ολοκληρωτική εξάρτηση εισαγόμενων μορφών ενέργειας. 

10 Προμήθεια τροφίμων 

Ακόμα και την τροφοδοσία τροφίμων έχουν βάλει στο στόχαστρο με τις μυστικές τους πολεμικές επιχειρήσεις. Οι γεωργικές παραγωγές περιορίζονται πάντα από νόμους και κανονισμούς. Αποτέλεσμα αυτού είναι η καταστροφή της αγροτιάς και η μείωση παραγωγής αγροτικών προϊόντων. 

Κατ'αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε κανείς να αναφέρει πολλά άλλα παραδείγματα, όπως ο υβριδικός πόλεμος εναντίον του κυκλοφοριακού σχεδιασμού και υποδομών , εναντίον της φύσης και του καιρού, εναντίον των συντηρητικών τάσεων στην πολιτική, εναντίον όλων των θρησκειών εκτός του σατανισμού, εναντίον της υγείας μας, με την εγκατάσταση και επέκταση της κινητής τηλεφωνίας σε κάθε γωνιά της χώρας, εκ των οποίων η 5G ενισχύει ακόμα πιο δραστικά τις καταστροφικές και ολέ- θριες συνέπειες ακόμα και στο ζωικό και φυτικό βασίλειο κλπ, κλπ.. Αναφορικά με όλους τους στόχους αποδεικνύεται συνοπτικά ότι ακολουθείται συστηματικά η στρατηγική του σούν τσού. Ο Σουν Τσου ήταν ένας κινέζος στρατη- γός του αρχαίου κόσμου , ο οποίος γύρω στο 500 π.χ. έγραψε. Η μεγαλύτερη τέχνη συνίσταται στο να σπάσεις το ηθικό και την αντίσταση του εχθρού χωρίς μάχη. Κατέ- λυσε τα πάντα που είναι χρήσιμα και καλά στην χώρα του αντιπάλου. Μπλέξε τους εκπροσώπους της άρχουσας τάξης σε εγκληματικές δραστηριότητες. Εξάπλωσε διχασμό,καυγάδες και διαφορές μεταξύ των πολιτών της χώρας του εχθρού. Ξεσήκω- σε τους νέους εναντίον των γερόντων. Κατέστρεψε με όλα τα μέσα τον εξοπλισμό, τον εφοδιασμό, την τάξη των εχθρικών δυνάμεων. Υποτιμείστε όλες τις παραδόσεις, θρησκευτικές αρχές κλπ. 

Τέλος σχετικά με το ζήτημα, πως μπορούν οι λαοί να απελευθερωθούν από τον ασφυκτικό κλοιό των διαβολεμένων επιθετικών. Το μυστικό ενός επιτυχημένου εξο- ρκιστή δηλ αυτός που διώχνει τα κακά πνεύματα, βρίσκεται στην σιδερένια δηλ ακλόνητη θελησή. Στέλνει αυτή την θέληση εναντίον των φωλιασμένων δαιμόνων και τους διατάζει να βγούν έξω από τον δαιμονισμένο, δημιουργεί μ΄αυτόν τον τρόπο μια πνευματική φωτιά και οι δαίμονες τρέπονται σε φυγή. Ακριβώς το ίδιο θα συμ- βει καθ'οσον οι βασανισμένοι κάτω από τον υβριδικό πόλεμο λαοί, καταλάβουν το διαβολικό παιγνίδι, και με την δύναμη της ενωμένης θέλησης, κλείσουν την πόρτα σ'ολα τα διαβολικά έργα και διαβολικές δυνάμεις. Η κοινή αποφασιστικότητα των λαών θα δέσει τρόπον τινά τον διάβολο με ατσαλένιες αλυσίδες, όπως περιγράφεται προφητικά πριν 2000 χρόνια. Στην αποκάλυψη 20 εκφράζεται η αποδυνάμωση της ρίζας του κακού με την ακόλουθη εικόνα. << Και είδα έναν άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό, έχοντας το κλειδί της αβυσ- σου και μια μεγάλη αλυσίδα στο Χέρι του. Και έπιασε τον δράκοντα, το αρχαίο φίδι, που είναι διάβολος και σατανάς, και τον έδεσε για χίλια χρόνια, και έρριψεν αυτόν εις την άβυσσον, και έκλεισε και σφράγισε από πάνω του, έτσι ώστε να μην μπορεί πια να παραπλανησει τα Εθνη >> V 1-3 

Η βασανισμένη ανθρωπότητα δεν θα πρέπει ωστόσο να περιμένει παθητικά να κατέβει κάποιος άγγελος από τον ουρανό για να τους ελευθερώσει, οι αφυπνισμένοι λαοί είναι αυτοί που τελικά εννοεί με την αλυσίδα. Ο άγγελος κατά γράμμα απεστα- λμένος συμβολίζει μόνο την εποχή της υπερνίκησης του αδάμαστου < ανίκητου>. Τα ειλικρινή έθνη μόνα τους θα πρέπει να γίνουν η ακατανίκητη αλυσίδα, δηλ η καθολική ενότητα εναντίον των υβριδικών κακοποιών. Αυτή η αλυσίδα θα γίνει, όταν οι λαοί θα μπορέσουν να διελευκάνουν ξεκάθαρα αυτήν την υβριδική τραγικότητα. Όλο και περισσότερο παρουσιάζεται ήδη σε μια ενωμένη ατσάλινη θέληση εναντιον αυτών των κακών στοιχείων και δυνάμεων. Και με αυτόν τον τρόπο στερούν από τους πολεμοκάπηλους αναπόφευκτα κάθε διαβολική χορηγία ενέργειας, κάθε ξένο δανειζόμενο θάρρος, κάθε σατανιστική φαντασία και οραματισμό. Έτσι καταλήγουν οι πριν ακατανίκητοι, ασταμάτητα σε ένα πνευματικό σοκ, βυθίζονται μέσα σε μια νύχτα σε φόβο και τρόμο, σε αποθάρυν- ση και λιποθυμία. Η ενωμένη θέληση των λαών και η συνεργατική κραυγή του καλού, μπορεί και θα φέρει ένα τέλος σ'ολο αυτό το φάντασμα. 

Διαδώστε για αυτό αυτή την γνώση, οπουδήποτε μπορειτε. 

 

3 σχόλια:

  1. Νίκος Αντωνιάδης : ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟ OPEN ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ; ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ;

    https://www.triklopodia.gr/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αδερφή της Mariah Carey, η Alison, μήνυσε τη μητέρα τους .
    http://ermionh.blogspot.com/2020/08/mariah-carey-alison.html
    Η αδερφή της Mariah Carey, η Alison, μήνυσε τη μητέρα τους γιατί «την εξανάγκαζε να χρησιμοποιεί ναρκωτικά για να καταστείλει τις φρικτές αναμνήσεις της ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξουαλικές πράξεις σε ξένους όταν ήταν 10 ετών και εξαναγκαζόταν να παρακολουθεί παιδιά να κακοποιούνται σε σατανικές τελετές».
    Αλλά το επόμενο θέμα είναι εντελώς Φρικιαστικό!!! Για πολύ γερά στομάχια:
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    http://ermionh.blogspot.com/2020/08/blog-post_89.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή